INSIGNIA NS-HTVMFAB 19-39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun Pituduh Pamasangan TV

PANDUAN INSTALASI Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV 19–39 inci NS-HTVMFABBéméh ngagunakeun produk anyar anjeun, mangga baca parentah ieu pikeun nyegah karuksakan. Inpormasi sareng spésifikasi kasalametan PERHATOSAN: PITUDUH KASELAMATAN PENTING - SIMPAN PITUDUH IEU - BACA SELURUH PANDUAN SAMPAI MANGKEUN beurat TV maksimum: 35 lbs. (15.8 kg) Ukuran layar: 19 inci nepi ka 39…