SWISSDIGITAL SDFV12101 FMN Finder Manual Instruksi Alat
SWISSDIGITAL SDFV12101 FMN Panyungsi Alat

BUBUKA

Dear customer,

Hatur nuhun pikeun milih salah sahiji produk urang jeung téhnologi panganyarna.

Sapertos para leluhur urang Swiss, urang nyampur presisi sareng karajinan.

Swissdigital nangtung pikeun gear presisi kualitas luhur anu diuji sacara saksama.

Pikeun pinuh kauntungan tina rojongan nu Swissdigital nawaran, ngadaptar produk Anjeun di
www.swissdigital.eu or www.swissdigital.com

produk gambaran

Produk ieu dirarancang ku Swissdigital Design.

Éta gaduh Swissdigital Design FMN Finder anu tiasa dianggo sareng Apple Find My APP, pas sareng ngahijikeun kana kantong, anu bakal ngabantosan anjeun mendakan kantong anjeun ngalangkungan Find My APP dina iphone, iPad atanapi MacBook anjeun dina sababaraha menit, henteu kedah hariwang. kaleungitan ransel anjeun.

PRODUK OVERVIEW

Swissdigital Desain FMN Panimu leuwihview

eusi

FMN Panimu

teknologi

chip kontrol utama: chip Bluetooth BLE, Frékuénsi: 2.4GHz
Jinis batré sareng umur

CR2032 sareng waktos hirup kirang langkung. 1 taun

Batré anu tiasa digentos

nuhun
kasaluyuan

iPhone atanapi iPod touch sareng iOS 14.3 atanapi engké, iPad sareng iPad OS 14.3 atanapi engké, atanapi Mac sareng macOS Big Sur 11.1 atanapi engké, sanggup ngajalankeun iOS / iPadOS 14.3 atanapi engké.

Swissdigital Desain FMN Panimu

SWISSDIGITAL SDFV12101 FMN Panyungsi Alat
Desain FMN PanimuDesain FMN Panimu

Parentah pikeun dianggo

Kumaha masang sareng masangkeun batré

Candak batré CR2032 kaluar tina iket, teras buka panutup pungkur alat FMN ku puteran panutup counter arah jarum jam, nempatkeun batré jeung nutup panutup batré (saarah jarum jam).

  1. Puter ka kenca muka panutup pungkur
    masang sareng masangkeun batré
  2. Pasang batré tombol
    masang sareng masangkeun batré
  3. Puter katuhu nutup panutup tukang
    masang sareng masangkeun batré
  4. masang sareng masangkeun batré

Kumaha ngagantelkeun FMN Finder kana ransel

Manggihan screw na obeng dina kotak, sarta ngalereskeun up alat FMN batré-dipakétkeun kalayan rojongan dasar jero ransel lajeng instalasi réngsé.

  1. Buka kotak pikeun manggihan hiji screw na obeng a
    ngagantelkeun FMN
  2. Buka seleting tukangeun logo Swissdigital dina sapotong hareup jeung manggihan rojongan dasar alat FMN
    ngagantelkeun FMN
  3. Selapkeun alat FMN kana dasarna
    ngagantelkeun FMN
  4. Teundeun screw dina stop kontak jeung tighten eta jeung obeng
    ngagantelkeun FMN
  5. Ngadaptarkeun
    ngagantelkeun FMN

Kumaha nyambungkeun alat FMN dina sistem ios

Buka "Teangan" APLIKASI dina sistem ios anjeun, teras klik "Tambahkeun Item" dina menu "Item", teras klik "Item anu dirojong sanésna" sareng tungtungna lebetkeun nami alat anjeun pikeun ngarengsekeun sambungan alat.

  1. Buka Bluetooth
    nyambungkeun FMN
  2. Buka "Panggihan" APLIKASI
    nyambungkeun FMN
  3. Pencét "Tambahkeun barang énggal" sareng milarian
    nyambungkeun FMN
  4. nyambungkeun
    nyambungkeun FMN
  5. Alat anu ngaranna sorangan
    nyambungkeun FMN
  6. Pilih ikon
    nyambungkeun FMN
  7. ID Binging
    nyambungkeun FMN
  8. Ngarengsekeun Setup
    nyambungkeun FMN

tips:

Lamun alat FMN teu manggihan sambungan, alat otomatis asup kana mode sare. Dina hal ieu, cabut batré jeung reinstall pikeun ngaktipkeun alat FMN. Upami anjeun tetep teu tiasa nyambungkeun alat saatos nyobian léngkah-léngkah di luhur, teras pertimbangkeun ngagentos batré énggal.

Kumaha carana ngeureunkeun siaran papasangan

Puter ka kenca pikeun muka panutup pungkur sareng nyabut batréna.

Aktipkeun nomer séri view

Puter ka kenca pikeun muka panutup pungkur sareng cabut batréna, teras muat deui batré sareng puter ka katuhu pikeun nutup panutupna. (sakali-waktos-réngsé ulang batré)

Balikkeun konfigurasi pabrik

Pikeun mulangkeun setélan standar pabrik, pasang heula batré sareng saatos ngadangu sora bip pondok, cabut batréna dina 3 detik; Bréh malikan léngkah kahiji pikeun ngadéngé sora bip pondok kadua; thirdly sanggeus reloading batré deui, anjeun bakal ngadéngé sora bip panjang, operasi réngsé.

Kumaha carana miceun sambungan alat FMN tina sistem ios

Pasang alat FMN di gigireun iPhone, iPad atanapi MacBook anjeun, buka "Panggihan" APLIKASI teras klik "alat" pikeun daptar alat anu nyambungkeun pikeun ID APPLE ieu, klik alat FMN teras klik "Hapus alat ieu" dina serelek- handap pikeun nyoplokkeun sambungan alat FMN.

  1. Buka "Panggihan" APLIKASI
    cabut sambungan FMN
  2. Klik dina Daptar Item
    cabut sambungan FMN
  3. Klik dina Item Menu
    cabut sambungan FMN
  4. Manggihan My Remove Menu dina Drop-down
    cabut sambungan FMN
  5. Ngalakukeun panyabutan
    cabut sambungan FMN

Kumaha ngabongkar alat FMN tina ransel

Unscrew screw jeung obeng jeung misahkeun alat FMN ti bracket nu.

  1. Buka saku pikeun alat FMN
    ngabongkar alat FMN
  2. Unscrew nu screw kalawan obeng
    ngabongkar alat FMN
  3. Misahkeun alat FMN tina bracket
    ngabongkar alat FMN
  4. Zip up.
    ngabongkar alat FMN

tips:

Sakali alat FMN ditambahkeun ngaliwatan "Teangan Kuring" APLIKASI, teras sistem ios séjén teu bisa ditambahkeun dina waktos anu sareng tur kudu dipiceun saméméh ditambahkeun kana sistem ios séjén.

Kumaha ngagentos Batré sareng ngeureunkeun siaran papasangan

  1. Coba ngaganti batréna lamun kaayaan di handap ieu lumangsung
    1. Teu tiasa nyambungkeun alat FMN sareng sistem ios sareng gagal masang deui batréna.
    2. "Pilarian" APP nembongkeun kakuatan low.
    3. Teu bisa ngamutahirkeun inpo lokasi panganyarna sanggeus nyambungkeun
  2. Léngkah ngagantian batré
    1. Kéngingkeun batré énggal sareng puter ka kénca pikeun muka panutup tukang
      Ngaganti batré
    2. Ganti batré tombol heubeul ku nu anyar
      Ngaganti batré
    3. Belok katuhu pikeun nutup cove pungkur
      Ngaganti batré
      tips:
      Waktu sayaga rata-rata alat FMN sakitar sataun, sareng waktos sayaga tiasa langkung pondok kusabab faktor sanés, sapertos maén sora kanggo waktos anu lami.

Parentah séjén

Katepatan lokasi produk ieu gumantung kana jumlah alat ios anu aya di sabudeureun alat FMN.

Produk ieu ngabutuhkeun alat Apple sareng ios 14.0 atanapi engké supados tiasa dianggo. Upami éta sanés versi parangkat lunak anu disebatkeun sateuacana, punten ningkatkeun parangkat lunak alat ios anjeun ka versi anu diperyogikeun.

Swissdigital Design FMN Finder (SDBT-014) nyaéta FCC, RoHS sareng CE Certified.

Pernyataan FCC

Pernyataan Gangguan FCC (Bagéan 15.105 (b))

Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun ka Bagéan 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan.

Alat ieu ngahasilkeun kagunaan sareng tiasa mancarkeun énergi frekuensi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng petunjuk, tiasa nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal lumangsung dina pamasangan khusus. Upami alat-alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa dipastikeun ku cara mareuman sareng ngaktipkeun alat, pangguna didorong pikeun nyobian ngabenerkeun gangguan ku salah sahiji langkah-langkah ieu: Reorient atanapi mindahkeun anteneu anu nampi. Ningkatkeun separation antara alat jeung panarima. Sambungkeun alat-alat kana stop kontak dina sirkuit béda ti nu disambungkeun ka panarima. Taroskeun ka dealer atanapi teknisi radio/TV anu berpengalaman pikeun pitulung.

FCC Bagian 15 Klausa 15.21

"Parobihan atanapi modifikasi anu henteu disatujuan sacara dinyatakeun ku pihak anu tanggung jawab pikeun patuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun alat"

FCC Bagian 15.19(a)
"Alat ieu saluyu sareng bagian 15 Aturan FCC. Operasi nyaéta
tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1. Alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng
  2. alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa ngakibatkeun operasi anu teu dipikahayang. "

ISED RSS-Gen Bewara (dina basa Inggris jeung Perancis):

"Alat ieu saluyu sareng RSS anu dibebaskeun lisénsi Industri Kanada. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1. Alat ieu moal nyababkeun gangguan; jeung
  2. Alat ieu kedah nampi gangguan naon, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun panggunaan alat anu teu dipikahayang. "

Pitunjuk Kasalametan Pitunjuk Kasalametan Batré

  • Produk ieu ngandung batré koin, upami batré koin ditelan, éta tiasa nyababkeun kaduruk internal parah dina ngan 2 jam sareng tiasa maot.
  • Turutan pamakean batre sareng ganti tungtunan dina pituduh pangguna.
    Entong nganggo batré anu teu cocog. Pamakéan batré anu teu cocog tiasa nyababkeun résiko ngabeledug, bocor, atanapi bahaya sanés.
  • Ulah ingest batré, Kimia kaduruk Hazard.
  • Jauhkeun accu anyar jeung dipaké jauh ti barudak. Lamun kompartemen batré teu nutup aman, eureun maké produk jeung jauhkeun ti barudak. Upami anjeun nyangka batréna tiasa ditelek atanapi ditempatkeun di jero bagian mana waé awak, tingali perhatian médis langsung.

Téknologi otorisasi ku Swissdigital®

Mac, macOS jeung iPhone, iPad jeung MacBook mangrupakeun mérek dagang ti Apple Inc., didaptarkeun di AS jeung nagara jeung wewengkon séjén. Kasalahan sarta omissions iwal. Vérsi 1.1 20-Okt-2021.

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih manual instruksi luyu sareng perbaikan produk

Logo Perusahaan

 

Dokumén / Sumberdaya

SWISSDIGITAL SDFV12101 FMN Panyungsi Alat [pdf] Buku Panduan
SDFV12101, 2AILI-SDFV12101, 2AILISDFV12101, SDFV12101 Alat Panyungsi FMN, Alat Panyungsi FMN

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.