angon
Sorotan Kaméra Kaamanan Luar
Guide pamaké

SWIFI-SPOTCAM

KAMERA LEUWIHVIEW

KAMERA LEUWIHVIEW

DAYA KAMERA

Sambungkeun kaméra kana adaptor listrik nganggo kabel kakuatan & éternet, teras pasang adaptor listrik kana outlet listrik, sapertos anu dipidangkeun di handap ieu. Pastikeun kaméra aya dina jangkauan jaringan Wi-Fi anu anjeun badé sambungkeun.

DAYA KAMERA

Kéngingkeun aplikasi kaamanan SWANN

  1. Unduh versi pangénggalna tina Kaamanan Swann app aplikasi ti Apple App Store® atanapi Google Play ™ Store dina alat ios atanapi Android anjeun. Kantun milarian "Swann Security".
  2. Buka aplikasi sareng ngadamel akun Swann Security anjeun. Anjeun kedah aktipkeun akun anjeun ku mastikeun email anu dikirim kana akun email anu didaptarkeun sateuacan anjeun tiasa lebet.

SWANN Kaamanan APP

SETEL KAMERA

Luncurkeun aplikasi Swann Security sareng lebet. Ketok tombol Pasangan Alat dina layar (atanapi muka Menu menu sareng pilih Pasangan Alat) sareng turutan pitunjuk dina-aplikasi pikeun nyetél kaméra énggal anjeun. Sateuacan ngawitan, caket kana router atanapi jalur aksés anjeun sareng inpormasi jaringan Wi-Fi anjeun (kalebet kecap akses) saé. Punten perhatoskeun yén kaméra tiasa nyambung kana jaringan Wi-Fi 2.4GHz hungkul.

SETEL KAMERA

GUNUNG KAMERA

Kaméra tiasa dipasang dina permukaan anu rata nganggo sekrup anu kalebet (sareng colokan témbok). Kanggo pagelaran anu pangsaéna, pastikeun lokasi kaméra ngagaduhan panarimaan Wi-Fi anu saé, sayogi. Ngagunakeun aplikasi éta, cobian ngalirkeun pidéo langsung tina kaméra didinya. Upami anjeun henteu ngalaman masalah streaming (buffering, jsb), anjeun parantos mendakan tempat anu saé pikeun alat anjeun. Sakumaha aturan umum, kaméra anu langkung caket kana router Wi-Fi anjeun, langkung saé kualitas konéksi nirkabel. Anjeun tiasa ningkatkeun cakupan Wi-Fi tina jaringan anjeun anu aya ku cara masang extender range Wi-Fi.

diagramMUNTUNG KAMERA

tips

Pangwanoh gerak

Sensor gerak PIR kaméra ngadeteksi tandatangan panas obyék anu mindahkeun. Anjeun umumna bakal kéngingkeun hasil deteksi anu saé ku ngarah kaméra ka handap dina sudut dimana jalma-jalma bakal ngalih ngalangkungan area sinyalna sateuacan langsung ka kaméra.

Pitunjuk indikator LED

Lampu LED di bagian hareup kaméra anjeun ngabantuan ngawartosan anjeun naon anu lumangsung dina alat éta.

  • Beureum padet:  Ngarékam streaming / Gerak langsung
  • Slinking Blinking Biru:  Modeu Masangkeun Wi-Fi
  • Cepot Blinking Blue:  Nyambung kana Wi-Fi

Kéngingkeun patarosan?
Kami di dieu pikeun ngabantosan! Didatangan Pusat Pendukung kami di support.swann.com. Anjeun tiasa ngadaptar produk anjeun pikeun dukungan téknis khusus, milarian waleran kana patarosan anu umum dipénta, sareng seueur deui. Anjeun ogé tiasa ngirim email ka kami iraha waé via: [email dijaga]

Dokumén / Sumberdaya

Swann sorotan kaméra Kaamanan outdoor [pdf] Pituduh Pamaké
Sorotan Kaméra Kaamanan Luar, SWIFI-SPOTCAM

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.