Selamat pikeun pameseran Produk Sunforce anjeun. Produk ieu dirancang pikeun spésifikasi téknis pangluhurna. Éta bakal nyayogikeun taun panggunaan gratis pikeun perawatan. Punten baca petunjuk ieu sacara tuntas sateuacan dipasang, teras simpen di tempat anu aman pikeun rujukan ka hareup. Upami iraha waé anjeun henteu écés ngeunaan produk ieu atanapi meryogikeun bantosan salajengna punten tong ragu ngahubungi para profesional terlatih kami anu ngoperasikeun garis dukungan pelanggan di 1-888-478-6435. Senén dugi ka Jumaah, 8:30 énjing ka 5:00 sonten (Waktos Standar Wétan), Montréal Kanada atanapi email kami [email dijaga].

Lampu Gantung Surya anjeun sareng Jauh mangrupikeun jalan kaluar anu cocog pikeun patio, gazebo, sareng anjangan. Desain multi-fungsi ngamungkinkeun operasi 'magrib dugi subuh', dua-stage inténsitas cahaya sareng kadali jauh pinuh. Ngeusi batre internal anu disertakeun ku beurang ku panel surya sareng anggo lampu pikeun menerkeun ruang mana wae tanpa kabel rumit.

Daptar Bagian:

  • Lampu Surya Gantung LED sareng kabel link ranté terpadu
  • jauh Control
  • Panel Surya nganggo colokan
  • 3 aki 1500 mAh 1.2V batré (tos dipasang)

Panel Surya

Panel surya ngeusi bungkus batré nganggo kakuatan panonpoé. Ieu hartosna anjeun henteu meryogikeun konéksi kana suplai kakuatan rumah tangga anjeun. Sunforce ngagunakeun téknologi surya anu canggih pikeun masihan anjeun panel anu bahkan tiasa ngeusi batre dina kaayaan cahaya anu teu langsung. Anjeun kedah tetep ngalakukeun unggal usaha pikeun milari panel pikeun nampi paparan panonpoe anu maksimal.

Cahaya Gantung Surya SUNFORCE

Masang sareng Ngepaskeun Panel Surya
Ngagunakeun hardware pemasangan anu disayogikeun, pasang panel surya kana permukaan anu anjeun pilih.
Sudut panel surya tiasa disaluyukeun nganggo titik pangsi anu mana panelna caket kana bracket. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngamaksimalkeun paparan panonpoé

Cahaya Gantung Surya SUNFORCE - tambahan

Masang Diagram Mount Ceiling
Screw ningkatna langit-langit sareng ranté terpadu kana permukaan anu anjeun pilih nganggo sekrup dipasang anu disayogikeun. Pastikeun bagian ieu henteu kahalangan sabab tiasa ngawatesan kamampuan kadali jauh pikeun beroperasi. Pastikeun ranté sareng kabelna murag sacara bébas ka handap

Cahaya Gantung Surya SUNFORCE - dipasang

Nyambungkeun Diagram Panel Surya

Cahaya Gantung Surya SUNFORCE - sambung
Panel surya anjeun nyambung ka 'jack colokan' alit anu aya di sisi pagunungan. Pastikeun sambungan ieu ketat sareng aman.

Ngajalankeun Lampu Gantung Surya Anjeun
Buka konci kubah kaca nutupan lampu LED. Anjeun kedah perhatoskeun saklar. Saklar ieu babarengan sareng kadali jarak jauh anjeun bakal masihan anjeun kadali lampu gantung anjeun. Saklar ngagaduhan 3 posisi:
HIRUP, Fungsi ieu ngahurungkeun lampu, anjeun ayeuna tiasa ngendalikeun intensitas sareng operasi lampu ku remote control anjeun.
OFF, Ieu ngagentos kadali jauh. Fungsi ieu kedah dianggo pikeun ngarengsekeun periode muatan 2 dinten awal.
AUTO, Fungsi ieu bakal ngamungkinkeun sénsor terpadu ngahurungkeun lampu nalika wengi. Dina setting ieu, anjeun tiasa ngendalikeun intensitas lampu tapi anjeun henteu tiasa mareuman lampu ku remote control.

Cahaya Gantung Surya SUNFORCE - cahaya

Ngagantian Batré

Cahaya Gantung Surya SUNFORCE - batré
Upami anjeun kedah ngagentos batréna, kantun angkat konci kubah kaca. Anjeun teras bakal ngagaduhan aksés ka 4 sekrup di sakuliling cahaya. Sakali anjeun parantos ngagulung sareng angkat lampu LED pas, anjeun bakal ningali aki-aki na.
ELINGKEUN SELALU Milih BATERI GANTI DENGAN SPESIFIKASI PERCAYAAN.

pamiaraeun

Périodik parios sambungan anjeun, antara langit-langit dipasang sareng panel surya. Pastikeun colokan na leres dilebetkeun.
Sababaraha pangaluyuan musiman tina panel surya panginten diperyogikeun pikeun ngimbangan dinten muatan anu langkung pondok dina usum salju. Bersihkeun panel surya anjeun nganggo iklanamp lawon. Entong nganggo bahan kimia kasar atanapi permukaan pikeun pangropéa ieu. Pastikeun panel surya bebas tina halangan, sapertos tangkal atanapi wangunan.
FAQ
Patarosan: Naha lampu kuring henteu hurung peuting-peuting? Jawab: pastikeun anjeun parantos milih AUTO dina saklar alit di jero kubah kaca.
Patarosan: Lampu dina jarak jauh kuring henteu hurung nalika kuring mencét tombol na. Naon anu salah? Jawaban: Teu aya lampu dina jarak jauh. Bohlam leutik saukur ngaluarkeun sinyal.
Patarosan: Naha aya tab kertas leutik anu nyolok tina kadali jauh kuring? Jawaban: Tab ieu kedah ditarik sadayana tina jauh tina jarak jauh supados fungsi jauh.
Produk ieu katutup dina garansi terbatas sataun. Sunforce Products Inc. ngajamin ka anu mésér aslina yén produk ieu bebas tina cacat bahan sareng padamelan salami garansi sataun ti tanggal pameseran. Batré anu kalebet henteu katutup dina jaminan ieu.
Pikeun kéngingkeun jasa garansi mangga ngahubungi Produk Sunforce pikeun pitunjuk langkung lanjut email kami di inpo (@ sunforceoroducts.com. Bukti pameseran kalebet tanggal sareng katerangan keluhan diperyogikeun pikeun layanan jaminan.

Dokumén / Sumberdaya

Cahaya Gantung Surya SUNFORCE [pdf] Buku Panduan
Cahaya Gantung Surya, SUNFORCE

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.