Logo SunForce

SUNFORCE 80033 Lampu String Surya sareng Kadali Jauh

SUNFORCE 80033 Lampu String Surya sareng Kadali Jauh

PERHATOSAN:
Saméméh ngagantung bohlam, pastikeun maranéhna teu beristirahat dina sagala permukaan panas atawa dimana maranéhna bisa jadi ruksak. Upami anjeun ngeusi batre tanpa ngagantelkeun bohlam, tetep bohlam dina kotak ritel atanapi aman disimpen di jero rohangan pikeun nyegah kamungkinan karusakan.

PERHATIAN: Émbaran Kasalametan

  • Lampu senar surya anjeun sanés cocooan. Jauhkeun aranjeunna tina jangkauan barudak leutik.
  • Lampu senar surya anjeun sareng panel surya duanana pinuh tahan cuaca.
  • Panel surya kedah dipasang di luar pikeun maksimalkeun paparan panonpoé.
  • Saméméh instalasi, iklas kaluar sakabéh komponén tur pariksa ngalawan bagian daptar bagian tina manual ieu.
  • Pernah ningali langsung kana lampu string surya.
  • Ulah ngagantung sagala objék séjén dina lampu string surya.
  • Ulah motong kawat atawa jieun perobahan kabel kana lampu string surya.

PERHATOSAN: PITUDUH BATERI

  • PERHATOSAN - JAGA BATERI DINA JANGKEUN BARUDAK.
  • Salawasna mésér ukuran leres sareng tingkat batréna anu paling cocog pikeun anu dianggo.
  • Salawasna ngagentos sadaya sét batréna dina hiji waktos, jaga ulah dicampur anu lami sareng anu énggal, atanapi aki anu bénten-bénten jinisna.
  • Bersihkeun kontak batré sareng ogé kontak alat sateuacan pamasangan batré.
  • Pastikeun batréna dipasang leres ngeunaan polaritasna (+ sareng -).
  • Cabut batré tina alat anu henteu tiasa dianggo kanggo waktos anu panjang.
  • Cabut batré anu cacad atanapi 'paeh' geuwat sareng gentos.
    Pikeun daur ulang jeung pembuangan accu ngajaga lingkungan, mangga parios internét atawa diréktori telepon lokal Anjeun pikeun puseur daur ulang lokal jeung/atawa turutan peraturan pamaréntah lokal.

CIRI PROOUCT

  • anggurtage pilari bohlam lampu LED Edison (dasar E26)
  • puteran ningkatna terpadu
  • Ngeusi batre surya
  • Jauh kontrol kaasup
  • 10.67 m / 35 ft total panjang kabel
  • 3V, 0.3W LED bohlam diganti

PRE-INSTALASI

  1. Lampu senar surya dikirimkeun nganggo batré anu tos dipasang. Sateuacan ngamimitian pamasangan naon waé, uji bohlam pikeun katerangan.
    Pra-Pasang 01
    • Sambungkeun panel surya ka konektor dina lampu string.
    • Pilih ON di bagian tukang panel surya.
    • The bulbs ayeuna kudu caang.
      Sakali bohlam sadayana bercahya, hurungkeun saklar ka OFF sareng teraskeun pamasangan.
  2. Pastikeun panel surya anjeun disimpen supados paparan sinar panonpoé dioptimalkeun. Waspada objék kayaning tangkal atawa overhangs harta nu bisa impede kamampuhan panel urang keur ngahasilkeun muatan.
    Pra-Pasang 02
  3. Sateuacan nganggo lampu senar surya anjeun, panel surya peryogi sinar panonpoé salami tilu dinten. Muatan awal ieu kedah dilakukeun tanpa lampu senar dihubungkeun atanapi sareng panel surya dina posisi OFF. Saatos dinten katilu, batré anu kalebet anjeun bakal dicas pinuh.

Catetan: Panel surya kudu dipasang dina tempat dimana switch ON / OFF gampang diakses.

MOUNTING PANEL SURYA: PANEL SURYA MADA DUA PILIHAN MOUNTING

KURUNG MOUNTING
  1. Upami diperlukeun make dua colokan témbok (H) babarengan jeung dua screws badag (G). Pasang screws ngagunakeun dua liang luar tina bracket ningkatna pikeun ngamankeun bracket ka beungeut dipilih.
    Pamasangan Bracket 01
  2. Selapkeun dasar pemasangan (D) kana tonggong panel surya (B). Paké screw leutik kaasup (F) pikeun tighten sambungan.
    Pamasangan Bracket 02
  3. Geser panel surya ka handap kana bracket ningkatna (E) dugi anjeun ngarasa tur ngadangu sambungan klik kana tempat.
    Pamasangan Bracket 03
  4. Saluyukeun panel surya ka sudut anu dipikahoyong pikeun ngaoptimalkeun paparan panonpoé.
    Pamasangan Bracket 04
  5. Sudut tina panel surya bisa disaluyukeun pikeun maksimalkeun pungsi paparan panonpoé ku loosening, nyaluyukeun lajeng ulang tightening nu screw samping ayana dina panangan protruding panel surya urang.
    Pamasangan Bracket 05

Catetan: Pikeun megatkeun sambungan panel surya ti bracket ningkatna, pencét handap dina tab release dina handapeun bracket ningkatna. Kalayan tabna dipencet pageuh, geser panel surya ka luhur sareng bébas tina bracket. Sababaraha kakuatan bisa jadi diperlukeun pikeun nyabut panel ti bracket nu.

Pegatkeun sambungan Panel Surya

TANAH STAKE

Pikeun ngamangpaatkeun patok taneuh (C), sambungkeun dua bagian patok babarengan.
Bagian grooved lajeng fits kana panangan protruding tina panel surya.
Stake teras tiasa dianggo pikeun masang panel kana taneuh.

Tangkal Taneuh

INSTALASI LAMPU STRING SOLAR

Lampu string surya gaduh sababaraha cara anu mungkin pikeun dipasang. Di handap ieu examples sahiji cara paling umum:

  1. Pamasangan samentawis: Nganggo kait S standar (teu kalebet) atanapi kait skru (henteu kalebet) lampu senar surya tiasa dipasang nganggo puteran pemasangan terpadu.
    Pamasangan String Lampu 01
  2. Pamasangan permanén: Nganggo bungkus kabel dasi atanapi 'tali zip' (teu kalebet) atanapi nganggo paku atanapi sekrup kana permukaan, lampu senar surya tiasa dipasang langkung permanén.
    Pamasangan String Lampu 02
  3. Pamasangan kawat pituduh: Nganggo kait S (teu kalebet) pasang lampu senar kana kawat pituduh anu tos dipasang (teu kalebet).
    Pamasangan String Lampu 03
  4. Pamasangan struktural: Pikeun nyieun éfék draping pikeun lampu string surya ngagantelkeun bohlam munggaran kana hiji struktur, teras ngan dipasang unggal bohlam 3-4th pikeun nyieun éfék nu dipikahoyong. Lengkepkeun pangaruhna ku cara masang bohlam anu terakhir dina struktur.
    Pamasangan String Lampu 04
  5. Léngkah ahir pamasangan nyaéta nyambungkeun panel surya ka lampu senar. Kantun selapkeun colokan lokasina sanggeus bohlam final kana kawat datang ti panel surya. Tighten colokan ku screwing segel leuwih titik sambungan.
    Pamasangan String Lampu 05
    Catetan: Lampu senar surya bakal nyaangan 4-5 jam gumantung kana tingkat muatan batré.

OPERASI:

Pamasangan String Lampu 06

Saatos ngecas 3 dinten awal dina posisi OFF, lampu string surya siap dianggo.
Tarik kaluar tab palastik kaasup pikeun ngaktipkeun batré kadali jauh urang (J).

Nalika panel surya dina posisi ON bohlam kedah nyaangan. Kantun pencét tombol dina kadali jauh pikeun mareuman bohlam. Kitu ogé nalika bohlam pareum pencét tombol dina kadali jauh pikeun nyaangan bohlam. Disarankeun ninggalkeun panel surya dina posisi ON pikeun pamakéan biasa. Ngahurungkeun panel surya kana posisi OFF ngaleupaskeun kadali jauh sareng tiasa dianggo nalika nyimpen atanapi kanggo waktos anu teu aktip anu dimaksud.

CATETAN: Ngagunakeun lampu string surya salila waktu beurang bakal boga pangaruh négatip on lilana lampu bakal nyaangan magrib. Lamun henteu diperlukeun sok make kadali jauh pikeun mareuman bohlam pikeun mantuan conserving muatan batré.

Pamasangan String Lampu 07

Batré lampu string surya (I) dipasang di tukangeun panel surya. Sok buka kompartemen batré ku saklar ON/OFF dina posisi OFF. Cabut bagian tukang kompartemen batré sareng cabut bagian tukang. Di jero anjeun bakal ningali batréna.
Nalika ngagentos batré, perhatikeun polaritasna anu leres sareng cocogkeun spésifikasi batré sareng batré anu anjeun cabut.
Paké batré rechargeable wungkul.
Pikeun produk ieu make dua rechargeable 18650 3.7V litium-ion accu.
Ganti bagian tukang kompartemen batré sareng teraskeun nganggo lampu senar surya upami diperyogikeun.

Paranti ieu cocog sareng bagian 15 tina aturan FCC.
Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:
(1) alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahayang.
Parobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.
CATETAN: Alat ieu geus diuji sarta kapanggih matuh wates pikeun alat digital Kelas 8, nurutkeun kana bagian 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu dirarancang pikeun nyayogikeun panyalindungan anu wajar tina gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan padumukan. Alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun sareng tiasa mancarkeun énergi frekuensi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng petunjuk, tiasa nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal lumangsung dina pamasangan khusus. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa dipastikeun ku cara mareuman sareng ngaktipkeun alat, pangguna didorong nyobian ngabenerkeun gangguan ku hiji atanapi langkung tina ukuran ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Alatna parantos dievaluasi pikeun nyumponan sarat paparan RF umum. Alatna tiasa dianggo dina kaayaan panyalaan portabel tanpa watesan.

PERHATOSAN: Produk ieu ngandung batré kancing. Upami ngelek, éta tiasa nyababkeun cilaka parah atanapi maot dina ngan 2 jam. Milarian perawatan médis geuwat.

batre

Upami anjeun kedah ngagentos batré anu kalebet dina kadali jauh, panggihan kompartemen batré dina ujung kadali jauh.
Dorong tab ka katuhu (1) teras geser kaluar kompartemen batré (2).
Ganti batréna mastikeun polaritasna katuhu dititénan tur pastikeun batré ngagantian boga ciri anu sarua sakumaha anu geus dihapus.

  1. PERHATOSAN: JAGA BATERI DINA JANGKEUN BARUDAK
  2. Ngelelep bisa ngakibatkeun cilaka serius dina sakurang 2 jam atanapi maot, kusabab kaduruk kimia sareng perforasi poténsi esofagus.
  3. Upami anjeun curiga anak anjeun parantos ngelek atanapi nyelapkeun batré kancing, langsung milari bantuan médis anu ngadesek.
  4. Nalungtik alat-alat sareng pastikeun kompartemen batréna leres diamankeun, sapertos anu sekrup atanapi pengikat mékanis sanésna dikencangkeun. Entong dianggo upami kompartemen henteu aman.
  5. Buang aki tombol anu dipaké langsung sareng aman. Batré datar masih tiasa bahaya.
  6. Béjakeun ka batur ngeunaan résiko anu aya hubunganana sareng batré kancing sareng kumaha ngajaga barudakna aman.

ALAT IEU patuh sareng INDUSTRI CANADA LISENSI-DIBEBASkeun RSS standar (S).
Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:
(1) Alat ieu moal nyababkeun gangguan, sareng (2) Alat ieu kedah nampi gangguan naon waé, kalebet gangguan anu tiasa ngakibatkeun operasi alat anu teu dipikahayang.
Aparat digital patuh kana Kanada CAN ICES-005 (8) / NM8-005 (8).
Pamancar radio ieu (nomer sertipikasi ISED: 26663-101015) parantos disatujuan ku Industri Kanada pikeun beroperasi sareng jinis anteneu anu didaptarkeun kalayan kauntungan anu diidinan maksimal. Jenis anteneu teu kaasup dina daptar ieu, ngabogaan gain leuwih gede ti gain maksimum dituduhkeun pikeun jenis nu, mastikeun dilarang pikeun pamakéan ku alat ieu.

Logo SunForce

Dokumén / Sumberdaya

SUNFORCE 80033 Lampu String Surya sareng Kadali Jauh [pdf] Buku Panduan
80033, Solar String Lampu jeung Remote Control, Remote Control Lampu, Solar String Lampu

Gabung paguneman

2 Komentar

  1. The remote won’t turn off the bulbs, even after putting a new battery in.
    Any clue?
    The bulbs were left outdoors for the winter but the solar panel was taken indoors.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.