SUNFORCE 1600334 Lampu String Surya sareng logo Remote Control

SUNFORCE 1600334 Lampu String Surya sareng Kadali Jauh

SUNFORCE 1600334 Solar String Lampu sareng Remote Control pro

di luhurVIEW

SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 1

PENTING, RETAIN Pikeun RÉFÉSÉSI Hareupna: Maca Ati-ati

PERHATOSAN: 
Saméméh ngagantung bohlam, pastikeun maranéhna teu beristirahat dina sagala permukaan panas atawa dimana maranéhna bisa jadi ruksak. Upami anjeun ngeusi batre tanpa ngagantelkeun bohlam, tetep bohlam dina kotak ritel atanapi aman disimpen di jero rohangan pikeun nyegah kamungkinan karusakan.

PERHATIAN: Émbaran Kasalametan

  •  Lampu senar surya anjeun sanés cocooan. Jauhkeun aranjeunna tina jangkauan barudak leutik.
  •  Lampu senar surya anjeun sareng panel surya duanana pinuh tahan cuaca.
  •  Panel surya kedah dipasang di luar pikeun maksimalkeun paparan panonpoé.
  •  Saméméh instalasi, iklas kaluar sakabéh komponén tur pariksa ngalawan bagian daptar bagian tina manual ieu.
  •  Pernah ningali langsung kana lampu string surya.
  •  Ulah ngagantung sagala objék séjén dina lampu string surya.
  •  Ulah motong kawat atawa jieun perobahan kabel kana lampu string surya.

PERHATOSAN: PITUDUH BATERI 

  •  Paké batré rechargeable wungkul.
  •  Sok mésér ukuran anu leres sareng kelas batré anu paling cocog pikeun panggunaan anu dimaksud: pikeun ieu
  •  Bersihkeun kontak batré sareng ogé kontak alat sateuacan pamasangan batré.
  •  Pastikeun batréna dipasang leres ngeunaan polaritasna (+ sareng -).
  •  Cabut batré tina alat anu henteu tiasa dianggo kanggo waktos anu panjang.
  •  Cabut batré anu cacad atanapi 'paéh' geuwat sareng gentos.

Pikeun r daur ulang tur pembuangan accu ngajaga lingkungan, mangga parios internét atawa diréktori ph hiji lokal Anjeun pikeun puseur daur ulang lokal tur / atanapi turutan peraturan pamaréntah lokal. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal perumahan batré sareng lokasi, tingal Lengkah 7 dina kaca 4.

CIRI produk

  • anggurtage pilari lampu LED Edison
  • puteran ningkatna terpadu
  •  Ngeusi batre surya
  •  Jauh kontrol kaasup
  • 10.67 m / 35 ft total panjang kabel
  • 3V, 0.3W LED bohlam diganti
  1.  Lampu senar surya dikirimkeun nganggo batré anu tos dipasang. Sateuacan ngamimitian pamasangan naon waé, uji bohlam pikeun katerangan.SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 2
    1. Sambungkeun panel surya ka konektor dina lampu string.
    2. Balikkeun panel surya jadi kolektor surya kaca nyanghareup ka handap dina permukaan datar. Hadé pisan mun éta ngagunakeun lawon pikeun ieu nyegah scratching kaca surya. Henteu aya cahaya anu kedah dideteksi dina kaca surya.
    3. Pilih ON di bagian tukang panel surya.
    4. The bulbs ayeuna kudu caang. Sakali bohlam sadayana bercahya, hurungkeun saklar ka OFF sareng teraskeun pamasangan.
  2.  Pastikeun panel surya anjeun disimpen supados paparan sinar panonpoé dioptimalkeun. Waspada kana objék sapertos tangkal atanapi gantungan harta anu tiasa ngahalangan kamampuan panel pikeun ngahasilkeun muatan.SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 3
  3.  Sateuacan nganggo lampu senar surya anjeun, panel surya peryogi sinar panonpoé salami tilu dinten. Muatan awal ieu kedah dilakukeun tanpa lampu senar dihubungkeun atanapi sareng panel surya dina posisi OFF. Saatos dinten katilu, batré anu kalebet anjeun bakal dicas pinuh.

Catetan: Panel surya kudu dipasang dina tempat dimana switch ON / OFF gampang diakses.

MOUNTING PANEL SURYA: PANEL SURYA MADA DUA PILIHAN MOUNTING 

KURUNG MOUNTING

SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 4

  1.  Upami diperlukeun make dua colokan témbok (H) babarengan jeung dua screws badag (G). Pasang screws ngagunakeun dua liang luar tina bracket ningkatna pikeun ngamankeun bracket ka beungeut dipilih.
  2. Selapkeun dasar pemasangan (D) kana tonggong panel surya (B). Paké screw leutik kaasup (F) pikeun tighten sambungan.
  3. Geser panel surya ka handap kana bracket ningkatna (E) dugi anjeun ngarasa tur ngadangu sambungan klik kana tempat.
  4. Saluyukeun panel surya ka sudut anu dipikahoyong pikeun ngaoptimalkeun paparan panonpoé.
  5. Sudut panel surya bisa disaluyukeun pikeun maksimalkeun pungsi paparan panonpoé ku loosening, nyaluyukeun dina panangan protruding panel surya urang.

SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 5SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 6

Catetan: Pikeun megatkeun sambungan panel surya ti bracket ningkatna, pencét handap dina tab release on handap bracket ningkatna. Kalayan tabna dipencet pageuh, geser panel surya ka luhur sareng bébas tina bracket. Sababaraha kakuatan bisa jadi diperlukeun pikeun nyabut panel ti bracket nu.

TANAH STAKE
Pikeun ngamangpaatkeun patok taneuh (C), sambungkeun dua bagian patok babarengan. Bagian grooved lajeng fits kana panangan protruding tina panel surya. Stake teras tiasa dianggo pikeun masang panel kana taneuh.

INSTALASI LAMPU STRING SOLAR

Lampu string surya gaduh sababaraha cara anu mungkin pikeun dipasang. Di handap ieu examples sahiji cara paling umum:

SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 7

 

  1. Pamasangan samentawis: Nganggo kait S standar (teu kalebet) atanapi kait skru (henteu kalebet) lampu senar surya tiasa dipasang nganggo puteran pemasangan terpadu.
  2. Pamasangan permanén: Nganggo bungkus kabel dasi atanapi 'tali zip' (teu kalebet) atanapi nganggo paku atanapi sekrup kana permukaan, lampu senar surya tiasa dipasang langkung permanén.
  3. Pamasangan kawat pituduh: Nganggo kait S (teu kalebet) pasang lampu senar kana kawat pituduh anu tos dipasang (teu kalebet).
  4. Pamasangan struktural: Pikeun nyieun éfék draping pikeun lampu string surya ngagantelkeun bohlam munggaran kana hiji struktur, teras ngan dipasang unggal bohlam 3-4th pikeun nyieun éfék nu dipikahoyong. Lengkepkeun pangaruhna ku cara masang bohlam anu terakhir dina struktur.
  5. Léngkah ahir pamasangan nyaéta nyambungkeun panel surya ka lampu senar. Kantun selapkeun colokan lokasina sanggeus bohlam final kana kawat datang ti panel surya. Tighten colokan ku screwing segel leuwih titik sambungan.

SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 8

Catetan: Lampu string surya bakal nyaangan 4-5 jam gumantung kana tingkat muatan batré.

operasi

SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 9

Saatos ngecas 3 dinten awal dina posisi OFF, lampu string surya siap dianggo. Tarik kaluar tab plastik anu kalebet pikeun ngaktipkeun panel surya kadali jauh dina posisi ON bohlam kedah nyaangan. Kantun pencét tombol dina kadali jauh pikeun mareuman bohlam. Kitu ogé nalika bohlam pareum pencét tombol dina kadali jauh pikeun nyaangan bohlam. Disarankeun ninggalkeun panel surya dina posisi ON pikeun pamakéan biasa. Ngahurungkeun panel surya kana posisi OFF ngaleupaskeun kadali jauh sareng tiasa dianggo nalika nyimpen atanapi kanggo waktos anu teu aktip anu dimaksud.

CATETAN: Ngagunakeun lampu string surya salila jam beurang bakal boga pangaruh négatip on anjeunna lila lampu bakal nyaangan magrib. Lamun henteu diperlukeun sok pake kadali jauh pikeun mareuman bohlam pikeun mantuan conserving muatan batré.

GANTI BATERI

SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 10

Batré lampu string surya (I) dipasang di tukangeun panel surya. Sok buka kompartemen batré ku saklar ON/OFF dina posisi OFF. Buka bagian tukang kompartemen batré jeung cabut bagian tukang. Di jero anjeun bakal ningali batréna. Nalika ngagentos batré, perhatikeun polaritasna anu leres sareng cocogkeun spésifikasi batré sareng batré anu anjeun cabut.

SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 11

CARA NGAGANTIKAN bohlam

SUNFORCE 1600334 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh 12

Ngan ukur nganggo bohlam LED 3V, 0.3W. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal bohlam ngagantian, kontak Sunforce Produk Nyarita [email dijaga] atanapi nelepon 1-888-478-6435.

Paranti ieu cocog sareng bagian 15 tina aturan FCC. 

Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1. Alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng
  2. alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa ngakibatkeun operasi anu teu dihoyongkeun.

CATETAN: Alat-alat ieu parantos diuji sareng dipendakan pikeun cocog sareng wates pikeun alat digital Kelas B, numutkeun bagian 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan ngabahayakeun panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat na, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.

Awas: Parobihan atanapi modifikasi naon waé pikeun alat ieu anu henteu sacara jelas disatujuan ku pabrik tiasa ngabatalkeun wewenang anjeun pikeun ngoperasikeun alat-alat ieu.

Pernyataan ISED
Inggris: Alat ieu saluyu sareng standar RSS anu dibebaskeun lisensi Industri Kanada. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1. Alat ieu moal nyababkeun gangguan, sareng
  2. Alat ieu kedah nampi gangguan naon waé, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi alat anu henteu dipikahoyong. Aparat digital patuh kana CAN ICES‐ 3 (B)/NMB‐ 3(B) Kanada.

Pamancar radio ieu (nomer sertipikasi ISED: 26663-101015) parantos disatujuan ku Industri Kanada pikeun beroperasi sareng jinis anteneu anu didaptarkeun kalayan kauntungan anu diidinan maksimal. Jenis anteneu teu kaasup dina daptar ieu, ngabogaan gain leuwih gede ti gain maksimum dituduhkeun pikeun jenis nu, mastikeun dilarang pikeun pamakéan ku alat ieu.

KASUSUSUNAN & KASIHATAN

  •  Pastikeun panel surya tetep dina posisi nu optimizes paparan ka panonpoé, utamana dina mangsa usum tiis.
  •  Panel surya kedah dibersihkeun nganggo iklanamp lawon katun dina rutin. Ieu bakal mastikeun kinerja optimal sareng ngecas batré.
  •  Anggo téknik anu sami pikeun ngabersihkeun bohlam lampu tina lampu hawa surya.
  •  Entong ngantepkeun bahan abrasive anu aya hubunganana sareng panel surya atanapi bohlam.

Loba ditanyakeun

  1.  Naha kawatna tiasa diperpanjang?
  2.  Naha lampu string surya merlukeun panonpoé langsung pikeun beroperasi?
  3.  Naha bohlam tiasa diganti?
  4.  Naha lampu string surya katingalina strobe atanapi flash?
  5.  Naha lampu senar surya tiasa dianggo nalika siang?
  6.  Jenis batré naon anu dibutuhkeun ku lampu siaran surya kuring pikeun beroperasi?
  7.  Jenis batré naon anu dibutuhkeun ku kadali jauh kuring pikeun beroperasi?

Sabaraha lami lampu hurung 

  1.  Henteu, kabel senar surya teu tiasa diperpanjang.
  2.  Lampu string surya bakal ngecas dina sinar panonpoé langsung jeung teu langsung Pikeun kinerja optimal coba pikeun mastikeun panel surya ieu orientated pikeun maksimalkeun pungsi paparan panonpoé.
  3.  Leres, bohlam 0.3WI ED tiasa diganti. Mangga wartosan tim layanan palanggan kami sarta tingal kaca 10 pikeun émbaran ngagantian bohlam tambahan.
  4.  Lampu kedip-kedip umumna disababkeun ku batré anu kirang dicas. Hurungkeun lampu string surya ka posisi "OFF" jeung ngecas salila dua poé pinuh di panonpoé kuat. Saatos dua dinten ngecas ieu, pindah ka posisi "ON" sareng dianggo sapertos biasa.
  5.  Leres, bohlam tiasa dianggo nalika siang.
  6.  Unggal susunan lampu string surya merlukeun pamakéan dua rechargeable 3. 7V Li Ion accu.
  7.  kadali jauh ieu merlukeun pamakéan batré sél tombol litium 3V (CR2025).
  8.  Gumantung kana muatan sareng kaséhatan batré anu dipasang, lampu kedah nyaangan antara 4-5 jam.

Dokumén / Sumberdaya

SUNFORCE 1600334 Lampu String Surya sareng Kadali Jauh [pdf] Pituduh Instalasi
101015, 2AX4R-101015, 2AX4R101015, 1600334, Lampu String Surya sareng Kadali Jauh

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.