surat penting

splashymcfun - logomanggihan olahraga cai pangalusna keur budak
Manual pamaké splashymcfun manggihan olahraga cai pangalusna pikeun kids

Usum panas di dieu sareng teu aya anu langkung luncat kana cai anu nyegerkeun dina dinten anu panas! Sareng sareng murangkalih nalika liburan usum panas, teu aya waktos anu langkung saé pikeun nyobian olahraga cai.
Nyorong budak pikeun ilubiung dina kagiatan luar mangrupikeun cara anu saé pikeun ngawangun kapercayaan bari ogé latihan. Éta ogé mangrupa bagian penting tina tumuwuhna sarta ngembangkeun anak. Kalayan mangpaat pikeun kaséhatan, sosial, sareng karaharjaan.
Hiji-hijina tantangan nyaéta mutuskeun olahraga cai mana anu kedah dipilih! Untungna, kami parantos ngagampangkeun.
Parios pituduh kami pikeun saran kami ngeunaan olahraga cai anu pangsaéna pikeun murangkalih.

Cai Trampzaitun

Dupi anjeun kantos ucul on TR aampoline sarta miharep éta dina cai gantina? Lebetkeun tr caiampoline. A hobi usum panas populér di situ di sakuliah Amérika. Cai trampoline dijieun kalayan bahan beurat-tugas sarta dirancang pikeun tahan loba kids jumping. Éta cara anu saé pikeun kaluar ti bumi sareng ngompa jantung anjeun.
Anjeun latihan tanpa sadar. Bagian pangalusna? Luncat dina cai pikeun niiskeun. splashymcfun mendakan olahraga cai anu pangsaéna pikeun murangkalih - Gambar 1

Bouncers Cai

A bouncer cai téh sarupa jeung TR caiampoline tapi boga sababaraha béda. A bouncer cai teu boga cinyusu gantina beungeut mumbul ieu anyaman langsung kana tube inflatable. bouncers cai bisa dipaké salaku platform ngojay inflatable sarta aréa lounge bari ogé bisa mumbul luhur jeung ka handap tur kana caina.
Aranjeunna kawas tr caiampoline, iwal maranéhna teu boga pigura jeung teu cukup salaku springy.
Éta ogé didamel tina bahan anu kuat sareng awét anu tiasa nahan antara 200 sareng 600 lbs. splashymcfun mendakan olahraga cai anu pangsaéna pikeun murangkalih - Gambar 2

Kayaking

Kayaking mangrupikeun kagiatan anu sampurna pikeun ngalakukeun sareng kulawarga sareng réréncangan anjeun. Kayak téh kawas kanu tapi leuwih gancang sarta gampang maneuver. Anjeun tiasa kayak di laut atanapi danau, tapi pikeun pangalaman santai, atanapi upami anjeun pemula, cobian cai anu tenang.
Aya loba tipena béda kayaks, kaasup fishing, inflatable, sarta kayaks modular. Naon anu anjeun pilih gumantung kana jinis pangalaman anu anjeun pikahoyong. Anjeun oge bisa kayak solo atawa tandem nu sampurna pikeun ngora, barudak inexperienced.
Kayaking teh olahraga cai sampurna pikeun barudak heubeul atawa barudak ngora dina pangawasan sawawa. splashymcfun mendakan olahraga cai anu pangsaéna pikeun murangkalih - Gambar 3

Paddleboarding

Paddleboarding mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun surfing sareng pikeun anu henteu yakin kana ombak. Ieu mangrupikeun olahraga anu saé pikeun ngalaksanakeun kasaimbangan anjeun sareng ngirangan tingkat setrés anjeun. Idena nyaéta pikeun nyaimbangkeun dina luhureun papan anu stabil, sapertos papan selancar, sareng ngawelah sapanjang bentang cai anu tenang kalayan dayung.
Paddleboarding sampurna pikeun sagala umur sareng sanaos peryogi sababaraha waktos pikeun nyampurnakeun kasaimbangan anjeun, éta tiasa janten pangalaman diajar anu pikaresepeun sareng pikaseurieun.splashymcfun mendakan olahraga cai anu pangsaéna pikeun murangkalih - Gambar 4

Lilypad Diving Board

Dirancang pikeun déwasa sareng murangkalih, Lillipad Diving Board mangrupikeun hiji-hijina papan nyilem di dunya anu dirancang khusus pikeun dianggo dina kapal. Gampang dipasang sareng gaduh pin pelepasan gancang anu ngamungkinkeun platform nyilem turun sapanjang sisi parahu anjeun nalika henteu dianggo.
Éta ogé dianggo dina kapal pesiar, parahu imah, sareng yacht. Anjeun moal percanten kumaha hal anu saderhana tiasa janten senang! splashymcfun mendakan olahraga cai anu pangsaéna pikeun murangkalih - Gambar 5

Bodyboarding

Bodyboarding (atawa boogie boarding) kawas surfing, iwal dewan leuwih leutik sarta mindeng dijieun tina busa. Éta sampurna pikeun jalma anu henteu acan siap pikeun papan selancar. Bodyboards geser kana kalapa mobil anjeun sarta ngagunakeun nepi saeutik spasi. Jeung teu kawas surfboards, bodyboards teu meunang sakumaha ruksak nu hartina anjeun bakal meunang pamakéan jangka panjang kaluar tina éta. Tambih Deui, aranjeunna langkung mirah sareng gampang dibawa kusabab desainna anu hampang.
Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun ayeuna nyaéta ningali gelombang, balikkeun papan anjeun ka arah pantai, antosan dugi ombak badé pencét, sareng mimitian ngawelah.1

splashymcfun mendakan olahraga cai anu pangsaéna pikeun murangkalih - Gambar 6

Surfing

Upami anjeun resep latihan luar, anjeun bakal resep surfing!
Barudak tina sagala umur tiasa "ngagantung sapuluh" sareng kéngingkeun waktos anu diperyogikeun dina cai. Sapertos ngojay, surfing mangrupikeun cara anu saé sareng pikaresepeun pikeun tetep pas sareng percaya diri dina cai. Éta ogé kasempetan anu saé pikeun diajar ngeunaan sagara sareng ngembangkeun hormat anu séhat pikeun biome laut.
Surfing mangrupikeun kagiatan anu sampurna pikeun murangkalih sareng sepuh. Ieu tiasa nyandak sababaraha usaha pikeun meunangkeun hang tina eta, tapi bagian pangpentingna nyaéta yén anjeun geus senang.
Éta naon olahraga cai. splashymcfun mendakan olahraga cai anu pangsaéna pikeun murangkalih - Gambar 7

Ulah reureuh

Coba Olahraga Cai Dinten

Ayeuna anjeun terang olahraga cai anu pang populerna, waktosna pikeun ngéléhkeun panas sareng masihan aranjeunna! Upami anjeun siap nyandak terjun, para ahli di Splashy McFun aya di dieu pikeun ngabantosan. Salaku peminat olahraga cai, aranjeunna bangga masihan anjeun produk anu pangsaéna pikeun harga anu pangsaéna.
Splashy McFun nyayogikeun sajumlah ageung suplai olahraga cai. Ieu ngawengku trampolines, bouncers cai, paddleboards, parahu inflatable, sareng nu sanesna. Janten entong sono kana usum panas saumur hirup!
Parios rentang kami ayeuna sareng gaduh usum panas pangsaéna dina kahirupan anjeun.splashymcfun mendakan olahraga cai anu pangsaéna pikeun murangkalih - Gambar 8

splashymcfun - logoRENPHO RF FM059HS WiFi Smart Foot Massager - ikon 4(888) -897-7527
ikon email[email dijaga]

Dokumén / Sumberdaya

splashymcfun manggihan olahraga cai pangalusna pikeun kids [pdf] Buku Panduan
manggihan olahraga cai pangalusna

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.