SOUNDBOKS-=Go-Portable-Bluetooth-Performance-Speaker-Splashproof-Shockproof-and-Powerful-LOGO

SOUNDBOKS Go - Portabel Bluetooth Performance Speak $er, Splashproof, Shockproof sareng Powerfull

SOUNDBOKS-=Go-Portable-Bluetooth-Performance-Speaker-Splashproof-Shockproof-and-Powerful-img

spésifikasi

  • pakét Dimensi 
    21.26 x 15.75 x 13.78 inci
  • item Beurat 
    pon 20
  • accu 
    1 Batré litium-ion diperlukeun
  • Téhnologi Konéktipitas 
    Bluetooth
  • kakuatan Sumber 
    batré Powered
  • Métode kontrol 
    App
  • Jinis Speaker 
    woofer
  • Unit Supir
    1 × 10 "woofer
  • merek 
    SB

perkenalan

Ieu mangrupikeun vérsi anu langkung alit tina Speaker Performance Bluetooth. Kalawan batré swappable na alus teuing jeung sora nu defies na leutik, éta masih kuat, awét, sarta bener portabel. Spiker ieu dipak ku kejutan, kamungkinan, sareng kamampuan pikeun ngalakukeun sagala hal anu ngajantenkeun SOUNDBOKS janten SOUNDBOKS. Team Up ngidinan Anjeun pikeun nyambungkeun spiker SOUNDBOKS tambahan (Gen. 3) pikeun pangalaman musik nirkabel immersive. Sambungkeun ka Aplikasi SOU NDBOKS pikeun kéngingkeun aksés kana seueur fitur, kalebet apdet kinerja pikeun sora anyar, kontrol, sareng kaamanan, antara anu sanésna.

Ngalaman sora tingkat konsér kalayan kajelasan endah pisan, treble garing, + bass jero dina rentang frékuénsi éféktif 40Hz - 20kHz-kalawan dua 72 Watt kontinyu - Kelas D amplifiers, hiji 10 "woofer, sarta hiji 1'sutra kubah Tweeter. Kalawan 40-jam playtime sarta 3.5-jam ngecas, batréna gampang swappable. Sadaya produk SOUNDBOKS cocog. Anggo Aplikasi gratis kami pikeun nyambungkeun spiker anjeun ka alat Bluetooth mana waé — ogé dugi ka 5 spiker SOUNDBOKS — kanggo sistem sora anu luar biasa kuat.

PORTABILITAS SARUA

Packable, tossable, swingable, sareng totable mangrupikeun kecap anu aya dina pikiran nalika mikirkeun barang ieu. The Go teu siga SOUNDBOKS anu sanés dina hal portabilitas, sabab pas dina korsi tukang, dina rak sapédah, sareng dina taktak anjeun. Ransel henteu diperyogikeun.

Kualitas sora alus teuing.

Ieu hurung shockingly sepi lamun mimiti muterkeunana dina setelan polumeu low. Ieu diteruskeun dugi ka ngahontal satengah volume, dimana waktosna janten nyaring, tapi kuring nguping volume anu sami tina spiker anu langkung alit. Hal-hal janten nyaring sareng gancang pisan saatos anjeun ngahontal 50%. Rasana langkung sapertos pertumbuhan logaritmik tibatan anu linier. Unggal bagian LED boga dua loudness naék, sarta nangtung di hareup spiker operasi eta ngaruksak Ceuli anjeun dina waktu anjeun ngahontal 7/11. Teras Anjeun bakal hoyong nangtung di tukangeunana, engkol nepi musik, jeung ngajalankeun… Anjeun bisa stereo-pasangkeun dua di antarana pikeun ngadengekeun musik ti kaayaan misah. Anjeun tiasa nyambungkeun lima di antarana sacara nirkabel pikeun ngadangukeun ti nagara anu béda.

UPGRADABILITY + APLIKASI

Aktipkeun Bass+, pasihan tanggung jawab stereo dina modeu TeamUP, pencét sora, sareng seueur deui nganggo aplikasi. Tambih Deui, kéngingkeun pamutahiran firmware kinerja anu lengkep ngarobih SOUNDBOKS anjeun ti jero ka luar.

Naon anu dikandung dina aplikasi?

  • DIREKT mangrupa bagian tina gelombang anyar pangalaman déngékeun nu teu dikawasa ku algoritma (Sadia ngan dina ios). Platform ieu ngamungkinkeun pamilik SOUNDBOKS Gen. 3 sareng SOUNDBOKS Go aksés anu teu aya tandinganana kana lantai tari sareng turntable di sakumna dunya. Ieu teu on-demand, tapi salawasna siap pikeun pihak.
  • Anjeun tiasa muka aplikasi SOUNDBOKS dina dinten Jumaah atanapi Saptu wengi sareng ngalirkeun set sabtu minggu ti sababaraha seniman karesep urang-langsung ti dek di klub sareng studio di sabudeureun Copenhagen, Barcelona, ​​​​London, LA, sareng saluareun.
  • Masing-masing labél, klub sareng seniman anu kami kolaborasi pikeun ngahirupkeun DIREKT bakal nawiskeun rupa-rupa genre, tempo, dekade, sareng asal-usul ka panyatur anjeun.

Patarosan remen tanya

  • Spiker Bluetooth mana anu paling kuat pikeun artos?
    SOUNDBOKS Go - Speaker Performance Bluetooth Portabel, Splashproof, Shockproof, sareng Powerful mangrupikeun hasil gambar pikeun SOUNDBOKS Go - Speaker Performance Bluetooth Portabel, Splashproof, Shockproof, sareng Powerfull. Spéker Bluetooth SOUNDBOKS (Gen. 3) mangrupikeun anu paling banter anu kami uji. Kusabab spéker pésta anu ageung ieu dikuasaan batré, anjeun tiasa nyandak éta ka luar tanpa kedah nyolokkeunana.
  • Naon persisna bédana Soundboks 2 sareng Soundboks 3?
    SOUNDBOKS (Kajadian 3) tiasa ngahontal tingkat volume 126 dB, nyaéta paningkatan 4 dB tina SOUNDBOKS (Kajadian 2). (Kajadian 2). Nilai puncak sinyal noise pink diala dina jarak 1-méteran dipaké pikeun nyieun pangukuran (C-weighted).
  • Naha Soundboks tahan cai?
    Salah sahiji patarosan anu sering ditaroskeun ku urang nyaéta upami SOUNDBOKS mangrupikeun spiker Bluetooth tahan cai. Sareng, sanaos jawaban anu saderhana nyaéta SOUNDBOKS henteu tahan cai, aya seueur deui tibatan éta. Ku kituna hayu urang delve saeutik deeper ningali lamun urang bisa héd lampu naon dina kaayaan.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.