SloanLED 100L1 24 VDC Power Supply - logo100L1 24 VDC Power Supply
Guide instalasi

SloanLED 100L1 24 VDC Power Supply - angka 1 SloanLED 100L1 24 VDC Power Supply - angka 2
1. Parabot diperlukeun: strippers Kawat, bor, jeung obeng. 2. Supplies diperlukeun: Conduit jeung dipager listrik pikeun catu daya (lamun teu disimpen dina tanda dijieunna tina dipager dipeunteun bahan), # 8 screws sirah pan, UL Didaptarkeun kabel PLTC, UL Didaptarkeun konektor kawat listrik (misalna, kacang kawat), silicone . Éropa: Kandang listrik pikeun catu daya, sekrup sirah pan M4, kabel PLTC, silikon, panyambungna 3M™ Scotchlok™.
SloanLED 100L1 24 VDC Power Supply - angka 3 SloanLED 100L1 24 VDC Power Supply - angka 4
3. Power Supply: Identipikasi kawat primér, kawat sekundér, sarta lokasi tab ningkatna. 4. Gunung Power Supplies: Paké ningkatna tab di juru pikeun catu daya aman.
SloanLED 100L1 24 VDC Power Supply - angka 5
5. Sambungkeun primér: PERHATOSAN: Boga tukang listrik dilisensikeun nyambung ka primér.

CATETAN: Pastikeun ventilasi nyukupan. Suhu ambien operasi catu daya nyaéta -40º dugi ka 55º C. Catu daya kedah dipasang dina kandang (nyaéta, trafo kaléng/lomba balap). Spasi catu daya pikeun termoplastik, kai, serat, atanapi bahan panutup anu tiasa kaduruk sanés kedahna 1″ (25 mm). Dua atawa leuwih catu daya padeukeut teu kudu dipasang leuwih deukeut ti 1″ (25 mm) tungtung ka tungtung atawa 4″ (102 mm) sisi ka sisi.
Upami dipasang di jero kabinét tanda, UL meryogikeun yén kabinét didamel tina bahan anu dipeunteun dipager. Mastikeun catu daya teu overloaded ku verifying kaluaran ayeuna kirang ti 4.15 DC Amps. Disarankeun make photocells atawa sénsor cahaya pikeun manjangkeun umur catu daya jeung ngajaga unit dina efisiensi operasi maksimum.

PAMÉRÉSAN MASALAH

Upami tanda henteu jalanna leres, pariksa ieu:

  • Vol primértage nyaeta antara 120-277 VAC
  • sekundér voltage nyaéta 24 VDC
  • Kaluaran ayeuna nyaéta 4.15 Amps atanapi kirang
  • Catu daya henteu kabeuratan (tingali bagan kapasitas catu daya dina pituduh pamasangan produk atanapi SloanLED.com)
  • Aya henteu pondok dina wiring sekundér
  • Sadaya sambungan sékundér nyaéta RED-TO-RED sareng BLACK-TO-BLACK

Produk SloanLED mawa jaminan kawates.
Pikeun detil lengkep tingal kawijakan jaminan kapanggih dina SloanLED.comSloanLED 100L1 24 VDC Power Supply - ikonSababaraha atanapi sadaya produk anu dipidangkeun katutupan ku patén-patén AS sareng asing anu ngantosan sareng ditutupan ku salah sahiji patén-patén AS di handap ieu anu dikaluarkeun:
6776504, 6969179, 7192157, 6932495, 7241031

SloanLED 100L1 24 VDC Power Supply - logolayanan palanggan sarta rojongan teknis
Markas SloanLED
5725 Olivas Park Girang, Ventura, CA, AS
888.747.4LED (888.747.4533) • [email dijaga]
SloanLED.com
P/N 402794 Rev A 2021-03-24
SloanLED Éropa bv
Argonstraat 110, 2718 SN Zoetermeer, NL
+31 88 12 44 900 • [email dijaga]

Dokumén / Sumberdaya

SloanLED 100L1 24 VDC Power Supply [pdf] Pituduh Instalasi
701895-100L1, 100L1 24 VDC Power Supply, 100L1, 24 VDC Power Supply

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.