Skullcandy Jib + Manual / JibXT Manual Blueooth Earbuds Manual

Skullcandy Jib + Manual / JibXT Manual Blueooth Earbuds Manual

Mode Papasangan:
Modeu OFF

Modeu OFF

Pasang Alat Anyar
Jib + Aktip / JibXT Aktip
Pasang Alat Anyar

Daya Hurung / Pareuman

Kakuatan Pareuman

volume Up
polumeu ka luhur
Volume Turun

Maénkeun / Ngareureuhkeun
Maénkeun Ngareureuhkeun

Lacak Teraskeun
Lacak Teraskeun

Lacak Balik

Lacak Balik

Jawaban / Akhir

Jawaban Akhir

ngeusian
ngeusian

Patarosan Didatangan: www.skullcandy.comv

Pikeun kualitas pangsaéna hindarkeun nyimpen produk dina kaayaan di luhur 100 derajat.

Pernyataan Patuh FCC
Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu: (1) alat ieu tiasa
henteu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa
ngabalukarkeun operasi anu teu dipikahayang.
Parobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.

Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun ka Bagéan 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan.

Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu.

Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku jalan ngarobahna
alat-alat dipareuman sareng teras, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:
- Ngahasilkeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
- Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
- Sambungkeun alat-alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten sareng anu panambihna nyambung.
- Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.
Pernyataan Patuh ISED
Alat ieu ngandung pamancar anu teu aya lisénsi / panarima (s) anu saluyu sareng Inovasi, Élmu sareng Ékonomi
Pangwangunan Kanada anu dibebaskeun tina lisénsi RSS. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu: (1) Alat ieu tiasa henteu
ngabalukarkeun gangguan. (2) Alat ieu kedah nampi gangguan, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi alat anu teu dihoyongkeun.

Amérika
Skullcandy, Nyarita.
6301 N Landmark Dr.
Park City, UT 84098, AS
Skullcandy.com

Kanada
Skullcandy Kanada ULC
329 Railway St Unit 205,
Vancouver, SM. V6A 1A4
Kanada
Skullcandy.ca

Eropa
Skullcandy Éropa BV
PO Box 425
5500AK Veldhoven
Nederland
Skullcandy.eu

Parangkat keras: V1.8
Parangkat lunak: V2.0
Fungsi Bluetooth: 2402MHz-2480MHz <4dBm
NGABANDUNGAN BATERI Li-ion.
BATERI KUDU DIKIKLIMASI
ATAWA DILUPUKAN SEJATI.

PERHATOSAN: Bahaya cekek - bagian alit. Sanés kanggo Barudak.

MODEL: S2JSW
ID FCC: Y22-S2JSW
IC: 10486A-S2JSW

sku

Patarosan ngeunaan Skullcandy Jib + Earbuds Blueooth Aktip Aktif / JibXT Aktif anjeun? Pasang dina koméntar!
Unduh Skullcandy Jib + Manual / JibXT Active Blueooth Earbuds Manual [PDF]

Gabung paguneman

8 Komentar

  1. hay guys kuring gaduh hiji kuncup ceuli anu langkung leueur tibatan dosis anu sanés anu terang naha

  2. Kuring gaduh masalah anu sami sareng Amber, kuring ngagaduhan jalan anu cukup maka éta kajantenan ka dua pihak? Sakur ideu

  3. Baraya,
    Abdi henteu tiasa masangkeun Jib + Aktip kuring kana Bluetooth Thinkpad X220 bluetooth kuring. Henteu aya masalah sareng ponsel iPhone X kuring.
    Saha waé anu ngajawab masalah ieu mangga bagi, hatur nuhun.
    Salam hormat,
    Bambang

  4. Naon kode pikeun dipasangkeun, abdi parantos nyobian 0000 sareng 1234 sareng henteu jalan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.