logo skc

SKC 769-3003 PERMEA-TEC sénsor pikeun Aliphatic Isocyanates

SKC 769-3003 PERMEA-TEC sénsor pikeun Aliphatic Isocyanates

Sénsor PERMEA-TEC pikeun Aliphatic Isocyanates

Ucing. Nomer 769-3003

Metode screening colorimetric Sensor PERMEA-TEC nangtukeun efektivitas sarung tangan pelindung kimiawi sareng pakean dina kaayaan pamakean anu saleresna. Indikator deteksi microencapsulation CLI robah warna, nunjukkeun permeasi pikeun loba isocyanates alifatik umum. Hasilna ngamungkinkeun para profésional pikeun milih sarung tangan / pakean anu paling cocog pikeun panyalindungan, ditampa, sareng éféktivitas biaya. Sénsor PERMEA-TEC anu gampang dianggo dipasang dina kulit pagawé dina titik kontak sareng abrasi anu paling hébat sateuacan sarung atanapi nutupan sareng dititénan pikeun robih warna dina interval waktos.

Parentah pikeun Anggo

Pikeun nangtukeun periode waktu aman-pamaké pikeun sarung tangan husus, sarung ganda disarankeun.

  1. Pasang sénsor PERMEA-TEC kana jempol, ramo tengah, sareng lontar di luar sarung tangan anu ayeuna dianggo. Teundeun sarung pikeun dievaluasi dina sarung munggaran.
  2.  Saatos sajam, cabut sarung tangan luar sareng sénsor PERMEA-TEC.
  3. Evaluasi sensor pikeun narabas. Indikasi positif tina terobosan nyababkeun parobahan warna jadi beureum-oranyeu.
  4.  Upami teu aya terobosan anu dituduhkeun, terapkeun sénsor PERMEA-TEC seger sareng teraskeun nganggo sarung tangan luar salami sajam deui. Turutan Lengkah 2 jeung 3 pikeun nangtukeun lamun terobosan geus lumangsung.
  5. Malikan deui Lengkah 3 jeung 4 pikeun nangtukeun periode waktu anu aman pikeun sarung tangan.

Sénsor PERMEA-TEC sanésna sayogi pikeun:

  • Amina aromatik: MDA, anilin, o-toluidine, métilén-bis(2-chloroaniline) (MOCA)
  • Isosianat aromatik: TDI, MDI
  • Amina Alifatik: N,N-dimétil sikloheksilamin, triétanolamin, tambang hanola diet, sareng trietilénédiamin
  • Asam/Basa: HCI, HF, HSO, jeung NH,
  • Pelarut fenol: Bisphenol A

Jaminan Terbatas SKC sareng Kabijakan Balik
Produk SKC tunduk kana Kawijakan Jaminan sareng Balik SKC Limited, anu nyayogikeun tanggung jawab tunggal SKC sareng ubar ekslusif anu mésér. Ka view nu lengkep SKC Limited Garansi sarta Sarat jeung Kaayaan Balik deui, buka skcinc.com/warranty.

Dokumén / Sumberdaya

SKC 769-3003 PERMEA-TEC sénsor pikeun Aliphatic Isocyanates [pdf] Buku Panduan
769-3003 Sénsor PERMEA-TEC pikeun Isosianat Alifatik, 769-3003, Sénsor PERMEA-TEC pikeun Isosianat Alifatik

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *