surat penting

Logo Honeywell

H-Kelas - logo

Pilihan HD Peel & Present

Honeywell OPT78-2627 H-Class Powered Internal Rewind Pilihan - detamexkatuhu ku konsumén urang.

Honeywell OPT78-2613-04 H-Kelas Pilihan Transfer Termal

di luhurview

Dokumén ieu ngajelaskeun eusi, pamasangan, sareng panggunaan pilihan Heavy Duty Peel and Present pikeun printer H-Class. Saatos pariksa eusi kit sareng alat anu diperyogikeun, tuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap pikeun masang sareng mimitian nganggo pilihan. Prosedur pangropéa ogé kalebet, janten jaga dokuméntasi ieu pikeun rujukan ka hareup.

pangeling-eling PERHATIAN
Pikeun kasalametan anjeun sareng ngahindarkeun karusakan alat, teras-terasan 'Pareuman' daya sareng cabut kabel listrik printer sateuacan ngamimitian pamasangan ieu sareng nalika ngalakukeun jasa.

Eusi Mesek Tugas Berat sareng Pilihan Hadir

Kit ieu ngandung item di handap ieu:
• beurat Kawajiban mesek na hadir Majelis

Honeywell H-4310 H-Class HD Mesek sareng Pilihan Hadir - Mesek Tugas Berat sareng AyeunaParabot Diperyogikeun
Pikeun masang pilihan ieu, anjeun peryogi obeng standar.

Lengkah 1: Nyiapkeun Printer

A) Pareuman 'Pareuman' kakuatan Pindah sareng cabut kabel listrik tina Wadah AC.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel sareng Pilihan Hadir - Nyiapkeun Printer

B) Pencét kana Néwak, teras tarik ka hareup pikeun nyabut Panto.

Honeywell H-4310 H-Kelas HD mesek jeung Pilihan Hadir - PantoC) Naekeun teh Panutup aksés sareng cabut média anjeun tina printer.

Honeywell H-4310 H-Kelas HD mesek jeung Pilihan Hadir - Cover Aksés

D) Leupaskeun jempol jeung Piring cimata. (Ganti, upami dilengkepan Plat Arc, Sensor Hadir, atanapi Pemotong, cabut alat éta.)

Lengkah 2: Masang Heavy Duty Peel and Present Assembly

A) Pencét kancing tur muka Mesek jeung Hadir Majelis.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel sareng Pilihan Hadir - Majelis Hadir

B) Taliti pencét tombol Mesek tur Hadir Majelis kana Panyambung Plate hareup.

Honeywell H-4310 H-Class HD Mesek sareng Pilihan Hadir - Mesek sareng Hadir

C) Ketang teh Ningkatna Sekrup pikeun ngamankeun dina Mesek tur Hadir Majelis kana printer.

Lengkah 3: Ngagunakeun Pilihan
Salila operasi, labél bakal peeled tina bahan backing sarta dispensed "on-demand" - nyaeta, percetakan saterusna bakal lumangsung ngan sanggeus labél dicitak saméméhna geus dihapus tina printer nu. Salaku panginget, "HAPUS LABEL" bakal dipintonkeun pikeun ngajurung anjeun nalika labél ngantosan dihapus.

Mimitian nganggo pilihan sapertos kieu:

A) momotkeun media (tingali Manual Operator pikeun detil). Manjangkeun 20 inci (50 cm) tina media ti printer.

Honeywell H-4310 H-Kelas HD mesek jeung Pilihan Hadir - Media

B) Leupaskeun labél tina bagian nambahan média ieu, ngan nyésakeun Bahan Panyangga. Crease ujung ngarah ieu Bahan Tungku.
C)
Rute anu Bahan Nyokong handapeun Pitulung Roller jeung Rewinder internal.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel sareng Pilihan Hadir - Nyadangkeun

D) Bungkus éta Bahan Nyokong dina arah counterclockwise sabudeureun éta Hub Rewinder tur selapkeun ujung ngarah creased kana salah sahiji slot na. Selapkeun Jepitan Media (Barang 6) kana Slot leuwih creased ujung ngarah tina Nyadangkeun Bahan jeung sabudeureun Hub Rewinder.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel sareng Pilihan Hadir - Bahan Nyadangkeun

E) nutup Mesek tur Hadir Majelis. Tutup Panutup Akses, colokkeun kabel listrik kana Receptacle AC, sareng hurungkeun Pindah Daya.

Honeywell H-4310 H-Kelas HD Mesek sareng Pilihan Hadir - Mesek sareng Majelis Hadir

F) Mastikeun yén siap dipintonkeun dina Panel Hareup teras pencét tombol FEED Key tur lumangsungna nurutkeun observasi anjeun:

  • If Cabut labél dipintonkeun dina Panel hareup, ieu ngalengkepan pamasangan; atawa,
  • If Cabut labél teu dipintonkeun dina Panel hareup, lajengkeun kana lengkah 4: "Konfigurasi Printer".

Honeywell H-4310 H-Kelas HD mesek jeung Pilihan Hadir - Panel hareup

Catetan:

  1. Operasi Sensor Hadir dina pilihan ieu ogé tiasa dikontrol ku paréntah parangkat lunak host, janten mastikeun yén program panyiri anjeun leres dikonpigurasi pikeun dianggo nalika ngirim format labél ka printer.
  2. Upami pilihan ieu dipupus ku kakuatan diterapkeun, printer bakal kalakuanana saolah-olah labél ngantosan dicabut; pikeun mulangkeun operasi normal, siklus kakuatan ka printer.

Lengkah 4: Konpigurasikeun Printer

Nalika pilihan Heavy Duty Peel and Present mangrupikeun alat plug-and-play, léngkah ieu tiasa diperyogikeun upami konfigurasi standar printer parantos dirobih. Turutan léngkah-léngkah ieu di handap pikeun ngonpigurasikeun printer:

Catetan: Dina prosedur di handap ieu, konsultasi Manual Operator pikeun parentah panel hareup lengkep.

A) Pencét menu Tombol dina panel hareup printer.
B) ngagunakeun turun Tombol, gulung ka PILIHAN PRINTER teras pencét Tombol Katuhu.
C) ngagunakeun turun Tombol, gulung ka SENSOR kiwari teras pencét éta ENTER Key.
D) ngagunakeun turun Tombol, gulung ka mode teras pencét éta ENTER Key.
E) ngagunakeun turun Tombol, gulung ka Otomatis teras pencét éta asup Konci.
F) Pencét KALUAR Key lajeng, di SIMPAN PERUBAHAN? ajakan, pilih nuhun pikeun ngarengsekeun pamasangan.
G) Hurungkeun Pindah Daya 'Pareum' jeung 'Dina' pikeun ngareset printer tur ngalengkepan konfigurasi.

Catetan: Upami printer gagal pikeun misahkeun labél tina bahan pangrojong, sareng Internal Rewinder henteu hurung, éta panginten kedah diaktipkeun. Ngagunakeun prosedur di luhur salaku pituduh, pencét tombol menu Tombol, gulung ka PILIHAN PRINTER, teras ka REWINDER, tur pilih OTOMATIS. Saatos éta, pencét tombol KALUAR konci sareng simpen parobihan anjeun nalika dipenta.

Ngajaga Heavy Duty Peel & Present Assembly

Pikeun mastikeun operasi anu henteu masalah, Heavy Duty Peel and Present Assembly kedah dibersihkeun saatos unggal 100,000 inci (254,000 cm) panggunaan media. Interval ieu gumantung kana napel labél, dimana napel "gummy" merlukeun beberesih leuwih sering. (Pikeun ngalacak pamakean labél kalayan gampang, buka SYSTEM SETTINGS → MEDIA COUNTERS dina sistem ménu printer.)

Ngabersihan assembly saperti kieu:

  1. Pareuman 'Pareuman' Pindah Daya sareng cabut kabel listrik tina Receptacle AC. Angkat Panutup Aksés sareng cabut média tina printer.
  2. Cabut Peel & Present Assembly tina printer.
  3. Ngagunakeun hawa dikomprés atawa sikat lemes, bersihkeun Sénsor dina majelis.Honeywell H-4310 H-Kelas HD mesek jeung Pilihan Hadir - SénsorCatetan: Pikeun meresihan deposit beurat, isopropil alkohol bisa dipaké - disadiakeun eta sacara saksama dilarapkeun maké swab katun, lajeng diwenangkeun garing saméméh reconnecting pilihan pikeun printer.
  4. Pencét kancing pikeun muka Peel and Present Assembly. Teras cabut C-Klip nu ngamankeun nu Aci Roller luhur ka Panutup hareup.Honeywell H-4310 H-Class HD Peel sareng Pilihan Hadir - Panutup Hareup
  5. Leupaskeun Upper Roller Shaft jeung pakait Rollers.Honeywell H-4310 H-Kelas HD mesek jeung Pilihan Hadir - Rollers
  6. maké Kapas Swab dampened kalawan alkohol, ngusap sadayana Roller jeung Aci Roller luhur permukaan beresih. Nengetan husus ka ridges on Rollers pikeun mastikeun yén maranéhna beresih.
    Catetan: Pikeun meresihan deposit beurat ti Rollers na Shafts dina léngkah di handap ieu, WD-40 atawa remover napel non-ngaruksak sejen bisa diganti pikeun isopropil alkohol - disadiakeun remover napel ieu taliti dilarapkeun maké swab katun.
  7. Geser dina Rollers balik deui kana Aci Roller luhur, nempatkeun komponén kana Cover hareup, sarta reinstall nu C-Klip.
  8. Teken jeung ngangkat duanana tab anu ngamankeun teh Majelis Roller Handap ka Panutup hareup (sakumaha ditémbongkeun) lajeng, bari tetep gembleng, taliti nyabut sakabéh Majelis Roller Handap.Honeywell H-4310 H-Class HD Peel sareng Pilihan Hadir - Tab
  9. Perhatikeun individu Roller posisi - aranjeunna kudu reinstalled dina urutan anu sarua - lajeng, taliti nyabut Rollers ti Handap Roller aci.Honeywell H-4310 H-Kelas HD Mesek sareng Pilihan Hadir - Shaf Roller Handap
  10. maké Kapas Swab dampened kalawan alkohol, ngusap sadayana Roller jeung Handap Roller aci surfaces beresih. Nengetan husus ka ridges on Rollers pikeun mastikeun yén maranéhna beresih.
  11. Geser dina Rollers, dina urutan aslina maranéhna, onto nu Handap Roller aci sarta reinstall aranjeunna dina Panutup hareup, mastikeun yén tab anu leres seated. Pasang deui Peel and Present Assembly kana printer pikeun ngarengsekeun prosedur beberesih.

Dokumén / Sumberdaya

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel sareng Pilihan Hadir [pdf] Pituduh
H-4310, H-Class, HD Peel and Present Option, H-4310 H-Class HD Peel and Present Option

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *