Samsung Smart JauhSAMSUNG RMCSPB1SP1 Smart Jauh - Smart Jauh

(Kakuatan)
Pencét pikeun ngahurungkeun atanapi pareum Projector.
(Asisten sora)
Ngajalankeun Asisten Sora. Pencét sareng tahan tombolna, ucapkeun paréntah, teras leupaskeun tombol pikeun ngajalankeun Asisten Sora.
• Bahasa sareng fitur anu didukung ku Asisten Sora tiasa bénten dumasar daérah géografis.
peringatan 2Jauhkeun jauhna langkung ti 0.6 inci (15.24 mm) tina ramo anjeun nalika nganggo sareng nyarios ka Asisten Suara ngalangkungan mic dina jarak jauh.

  1.  Tombol arah (kaluhur, ka handap, kenca, katuhu) Pake pikeun nganapigasi menu atawa mindahkeun pokus pikeun nyorot item dina Layar Utama.
  2. Pilih Milih atanapi ngajalankeun item anu difokuskeun.

(Balik deui)
Pencét pikeun balik deui ka ménu anu saencana.
(Smart Hub)
Pencét pikeun balik deui ka Layar Utama.
reureuh sakeudeung (Puterkeun / reureuhan)
Ngagunakeun kontrol ieu, anjeun tiasa ngendalikeun eusi média anu diputer.
+/- (Jilid)
Pindahkeun tombol luhur atanapi ka handap pikeun ngatur polumeu. Pikeun Ngajempékeun sora, pencét tombol.
(Saluran)
Pindahkeun tombol luhur atanapi ka handap pikeun ngarobih saluran. Pikeun ningali layar Pitunjuk, pencét tombol.
3 (Peluncuran tombol aplikasi)
Ngajalankeun aplikasi anu dituduhkeun ku tombol.
+reureuh sakeudeung (Papasangan)
Lamun Samsung Smart Remote teu otomatis dipasangkeun ka Projector, arahkeun ka hareup
Projector, teras pencét jeung tahan jeung reureuh sakeudeungtombol sakaligus pikeun 3 detik atanapi langkung.
(Port USB (tipe-C) pikeun ngecas)
Dipaké pikeun ngecas gancang. LED di hareup bakal hurung nalika ngecas. Nalika batréna dieusi pinuh, LED bakal pareum.

  • Kabel USB teu disadiakeun.
    -Paké Samsung Smart Remote kirang ti 20 suku (6 m) ti Projector. Jarak anu tiasa dianggo tiasa bénten sareng kaayaan lingkungan nirkabel.
    -Gambar, tombol, sareng pungsi Samsung Smart Remote tiasa bénten sareng modél atanapi daérah géografis.
    -Disarankeun ngagunakeun carjer Samsung asli. Upami teu kitu, éta bisa ngabalukarkeun degradasi kinerja atawa gagalna produk. Dina hal ieu, layanan jaminan henteu lumaku.
    – Lamun kadali jauh teu jalan alatan batré lemah, ngeusi batre ku ngagunakeun port tipe USB-C.

peringatan 2 Seuneu atanapi ngabeledug tiasa kajantenan, hasilna ruksakna kadali jauh atanapi cilaka pribadi.

  • Ulah nerapkeun shock kana kadali jauh.
  • Kade ulah ngantep zat asing sapertos logam, cair, atanapi lebu ngahubungi terminal ngecas kadali jauh.
  • Lamun kadali jauh ruksak atawa anjeun bau haseup atawa kaduruk haseup, geuwat ngeureunkeun operasi lajeng ngalereskeun eta di puseur layanan Samsung.
  • Ulah sawenang-wenang ngabongkar kadali jauh.
  • Kade ulah ngantep orok atawa piaraan nyedot atawa ngegel kadali jauh. Seuneu atawa ngabeledug bisa lumangsung, balukarna ruksakna kadali jauh atawa tatu pribadi.

SAMSUNG RMCSPB1SP1 Smart Jauh - ikon

Diverifikasi sacara mandiri!

Produk ieu parantos diverifikasi sacara mandiri. TM2180E/F
– Consumes 86% kirang énergi ti model saméméhna TM2180A/B
- Consumes énergi 86% kirang ti model saméméhna
- Bagian plastik tina 21 Smart control ngandung sahenteuna 24% tina poliétilén Terephthalate (PET) anu didaur ulang konsumen.
www.intertek.com/consumer/certified
NO.: SE-GL-2002861

Ngagunakeun Fungsi Aksesibilitas

Tombol Aksesibilitas Shortcut dina jarak jauh anjeun nyayogikeun aksés gampang kana pungsi aksésibilitas dina Projector anjeun.

SAMSUNG RMCSPB1SP1 Smart Remote - Ngagunakeun Fungsi Aksesibilitas

  • CC/VD jalanna sarua jeung CC/AD. Ngaran anu ditandaan bisa dirobah jadi CC/AD.
  • Pencet sareng tahan tombol Volume kanggo nembongkeun ménu Pintasan Aksesibilitas.
  • Sababaraha fungsi tiasa henteu némbongan gumantung kana metode aksés.

Setélan Pitunjuk Sora

Anjeun tiasa ngaktipkeun pituduh sora anu ngajelaskeun pilihan ménu kalawan tarik pikeun mantuan nu cacad. Pikeun ngaktipkeun pungsi ieu, setel Pituduh Sora ka Hurung. Kalayan Panungtun Sora hurung, Projector nyayogikeun pituduh sora pikeun ngarobih saluran, nyaluyukeun volume, inpormasi ngeunaan program ayeuna sareng anu bakal datang, jadwal. viewing, fungsi Projector séjén, rupa eusi dina Web Browser, sareng dina Pilarian.
• Anjeun tiasa ngonpigurasikeun polumeu, kagancangan, nada Pitunjuk Sora, sareng nyaluyukeun polumeu sora latar salami pituduh sora.
• The Voice Guide disadiakeun dina basa nu geus ditangtukeun dina layar Basa. Inggris salawasna didukung. Tapi, sababaraha basa teu dirojong ku Pituduh Sora sanajan didaptarkeun dina layar Basa.

Setélan caption

Setel Caption ka Hurung pikeun lalajo program kalayan caption anu dipintonkeun.

  • Keterangan henteu ditampilkeun ku program anu henteu ngadukung tulisan.

Setelan Zum Basa Sinyal

Anjeun tiasa ngagedekeun dina layar basa isyarat nalika program anu anjeun tonton nyayogikeunana. Kahiji, setel Language Zoom ka Hurung, terus pilih Edit Sign Language Zoom pikeun ngarobah posisi jeung magnification layar basa isyarat.

Diajar Jauh

Pungsi ieu mantuan individu kalawan impairment visual pikeun neuleuman posisi tombol dina kadali jauh. Nalika pungsi ieu diaktipkeun, anjeun tiasa mencet tombol dina kadali jauh jeung Projector bakal ngabejaan Anjeun ngaranna. Pencét éta (Balik) tombol dua kali pikeun kaluar Diajar Jauh.

Diajar Layar Menu

Diajar ménu dina layar Projector. Saatos diaktipkeun, Projector anjeun bakal nyarioskeun struktur sareng fitur ménu anu anjeun pilih.

Gambar Pareum

Pareuman layar Projector sareng ngan ukur masihan sora pikeun ngirangan pamakean daya sadayana. Nalika anjeun mencét tombol naon waé dina kadali jauh sareng layar pareum, layar Projector dihurungkeun deui.

Multi-kaluaran Audio

Anjeun tiasa ngaktipkeun spiker Projector sareng alat Bluetooth dina waktos anu sami. Lamun pungsi ieu aktip, Anjeun bisa nyetel volume alat Bluetooth leuwih luhur batan volume speaker Projector.
  •  Maksimal dua alat Bluetooth tiasa disambungkeun sakaligus.

Kontras Luhur

Anjeun tiasa ngarobih layar jasa utama kana téks bodas dina latar hideung atanapi ngarobih ménu Projector transparan janten opak supados téks langkung gampang dibaca. Pikeun ngaktipkeun pungsi ieu, setel Kontras Tinggi ka Hurung.

ngagedekeun

Anjeun tiasa ngagedean ukuran font dina layar. Pikeun ngaktipkeun, atur Énggalan kana Hurung.

Grayscale

Anjeun tiasa ngarobah warna layar Projector ka nada hideung bodas pikeun ngasah ujung kabur disababkeun ku kelir.

  • Upami Grayscale hurung, sababaraha ménu Aksesibilitas henteu sayogi.

Inversi warna

Anjeun tiasa ngabalikeun warna téks sareng latar pikeun ménu setelan anu dipintonkeun dina layar Projector supados langkung gampil macana.

  • Upami Inversion Warna hurung, sababaraha ménu Aksesibilitas henteu sayogi.

Tombol Jauh Ngatur Setélan

Anjeun tiasa ngonpigurasikeun laju operasi tombol kadali jauh ambéh maranéhanana ngalambatkeun turun mun anjeun terus pencét jeung tahan aranjeunna. Kahiji, setel Slow Button Repeat ka Hurung, teras saluyukeun laju operasi dina Repeat Interval.

KASIGRAHAN PENTING

Upami televisi henteu diposisikan dina lokasi anu cukup stabil, éta tiasa berpotensi ngabahayakeun kusabab ragrag. Seueur cidera, khususna pikeun murangkalih, tiasa dihindari ku cara ngalaksanakeun pancegahan anu sederhana sapertos: Nempatkeun televisi dina platform, stand, kabinet, méja, atanapi permukaan sanésna nyaéta:

  • dianjurkeun ku Samsung atawa dijual kalawan produk;
  • aman tur stabil;
  • cukup lega dina dasarna ti ukuran dasar televisi;
  • kuat sarta cukup badag pikeun ngarojong ukuran jeung beurat televisi.
    Posisikeun televisi caket kana témbok pikeun nyegah kamungkinan televisi ragrag nalika didorong. Mastikeun televisi anjeun dipasang ku pamasang Samsung anu otorisasi.
    Nuturkeun parentah pikeun témbok ningkatna dina manual instalasi tur ngagunakeun parabot ningkatna disadiakeun ku Samsung. Nempatkeun televisi ka tukangeun parabot atawa permukaan tempat eta disimpen. Mastikeun yén televisi henteu ngagantung dina ujung jati atanapi permukaan tempatna disimpen. Henteu ngagantung naon waé tina atanapi dina televisi. Anchoring boh televisi jeung parabot nu eta disimpen pikeun rojongan cocog utamana dina hal jangkung jangkung, kayaning lomari atawa lomari buku nu jangkungna ngaleuwihan hiji méter. Ieu bisa dilakukeun ku cara maké kurung kuat, tali kaamanan, atawa mounts nu dijieun husus pikeun televisi layar datar. Henteu nempatkeun bahan naon waé di antara televisi sareng perabotan dimana éta disimpen. Lamun parabot nu nempatkeun televisi boga laci, lomari, atawa rak handapeun televisi, nyandak léngkah pikeun nyegah barudak naek, kayaning masang kancing kaamanan sangkan panto teu bisa dibuka. Ngajauhkeun piaraan tina televisi. Ngadidik barudak ngeunaan bahaya naek kana jati pikeun ngahontal televisi atawa kontrol na.

Gagalna ngalaksanakeun pancegahan kaamanan ieu tiasa nyababkeun televisi murag tina stand atanapi alat dipasang, nyababkeun karusakan atanapi tatu serius.

Nyambungkeun Colokan Catu Daya Utama (UK wungkul)

bewara penting

Timah utama dina alat-alat ieu disayogikeun ku colokan anu dibentuk sareng sekering. Nilai sekering dituduhkeun dina beungeut pin colokan jeung, lamun merlukeun ngagantian, a sekering disatujuan pikeun BSI1362 tina rating sarua kudu dipake. Entong nganggo colokan kalayan panutup sekering dileungitkeun upami panutupna tiasa dicabut. Upami panutup sekering ngagantian diperyogikeun, éta kedah warnana sami sareng muka pin colokan. Ngagantian nyertakeun sadia ti dealer Anjeun. Upami colokan anu dipasang henteu cocog pikeun titik listrik di bumi anjeun atanapi kabelna henteu cekap panjang pikeun ngahontal PowerPoint, anjeun kedah kéngingkeun panyambungan anu disatujuan kaamanan anu cocog atanapi konsultasi ka dealer anjeun pikeun pitulung. Nanging, upami teu aya pilihan sanés sanés motong colokan, cabut sekering teras miceun colokan éta kalayan aman. Ulah sambungkeun colokan ka stop kontak listrik sabab aya résiko shock tina kabel fléksibel bared.

penting

Kawat di lead mains diwarnaan luyu jeung kode di handap ieu: BLUE – NEUTRAL BROWN – LIVE Kusabab warna ieu bisa jadi teu luyu jeung markings berwarna ngaidentipikasi terminal dina colokan Anjeun, lajengkeun kieu: Kawat warna BLUE kudu disambungkeun ka terminal ditandaan ku hurup N atawa warna BIRU atawa HIDEUNG. Kawat warna BROWN kudu disambungkeun ka terminal ditandaan ku hurup L atawa warna BROWN atawa RED.

peringatan 4 PERHATOSAN
TEU NYAMBUNGKEUN BAHA KAWAT KA TERMINAL BUMI, ANU ditandaan ku hurup E atawa ku lambang bumi, atawa warna hejo atawa hejo jeung koneng.

Parentah Kasalametan Penting (UL Ngan)

  1. Maca pitunjuk ieu.
  2. Jaga paréntah ieu.
  3. Patuh sadayana peringatan.
  4. Turutan sadaya pitunjuk.
  5. Entong nganggo aparat ieu caket cai.
  6. Bersih waé nganggo kaina garing.
  7. Entong meungpeuk lawang ventilasi, pasang saluyu sareng pitunjuk pabrikan.
  8. Entong masang caket sumber panas sapertos radiator, register panas, kompor, atanapi aparat sanes (kalebet amplifiers) anu ngahasilkeun panas.
  9. Entong éléh tujuan kaamanan colokan jinis polarisasi atanapi grounding. Colokkeun anu terpolarisasi ngagaduhan dua bilah sareng anu langkung lega tibatan anu sanés. Colokan tipe grounding ngagaduhan dua bilah sareng grounding prong katilu. Agul lega atanapi prong katilu disayogikeun pikeun kaamanan anjeun. Upami colokan anu disayogikeun henteu pas kana outlet anjeun, konsultasi ka tukang listrik pikeun ngaganti outlet anu teu lami.
  10. Ngajaga kabel listrik tina teu leumpang atanapi dicubit khususna dina colokan, wadah genah, sareng titik dimana aranjeunna kaluar tina aparat.
  11. Ukur nganggo kantétan / asesoris anu dieusian ku pabrikna.
  12. Anggo ukur nganggo gorobag, stand, tripod, bracket, atanapi tabel anu ditetepkeun ku pabrikan, atanapi dijual nganggo aparat. Nalika karanjang dianggo, kedah ati-ati nalika mindahkeun koper / kombinasi aparat pikeun nyingkahan cilaka ti ujung-ujung.
  13. Cabut alat ieu dina badai kilat atanapi nalika henteu dianggo lami-lami.
  14. Rujuk sadayana ngalayanan ka tanaga jasa anu mumpuni. Pelayanan diperyogikeun nalika aparat parantos rusak sagala cara, sapertos kabel suplai listrik atanapi colokan rusak, cairan parantos tumpah atanapi objék murag kana aparat, aparat parantos kakeunaan hujan atanapi beueus, henteu tiasa dianggo normal , atanapi parantos lungsur.
    peringatan 4 PERHATOSAN
    Pikeun ngahindarkeun karusakan anu tiasa nyababkeun bahaya kahuruan atanapi kejut listrik, ulah ngantepkeun alat ieu ku hujan atanapi lembab.
    liang hawa
    Ulah nempatkeun aparat dina rak atawa lomari buku. Pastikeun yén aya ventilasi anu nyukupan sareng yén anjeun parantos nuturkeun pitunjuk produsén pikeun masang sareng masang.
SAMSUNG RMCSPB1SP1 Smart Jauh - biruang cod SAMSUNG RMCSPB1SP1 Smart Remote - ikon3

Pernyataan minuhan Regulasi

Déklarasi Panyadia FCC ngeunaan Patuh Partéi Jawab - Émbaran Kontak AS:
Samsung Electronics America, Nyarita 85 nangtang Jalan. Ridgefield Park, NJ 07660 telepon: 1-800-SAMSUNG (726-7864) -01
Pernyataan Kepatuhan FCC:
Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:
(1) Alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng
(2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dihoyongkeun.
Ati-ati FCC:
Parobihan atanapi modifikasi anu henteu ditetepkeun sacara jelas ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun alat-alat ieu.
Pernyataan FCC Kelas B
Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun ka Bagéan 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun, sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat na, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji léngkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

peringatan 4 PERHATOSAN
Pamaké kudu ngagunakeun kabel panganteur sinyal shielded pikeun ngajaga patuh FCC pikeun produk. Disayogikeun sareng monitor ieu mangrupikeun kabel catu daya anu tiasa dicabut kalayan gaya terminasi IEC320. Bisa jadi cocog pikeun sambungan ka komputer pribadi UL Listed kalawan konfigurasi sarupa. Sateuacan nyieun sambungan, pastikeun voltage rating outlet genah komputer sarua jeung monitor jeung nu amprating ere sahiji outlet genah komputer sarua atawa ngaleuwihan vol monitortage rating. Pikeun aplikasi 120 Volt, ngan ukur nganggo kabel listrik anu tiasa dicabut UL Listed sareng konfigurasi NEMA tipe 5-15P (bilah paralel) tutup colokan. Pikeun aplikasi 240 Volt ngan ukur nganggo kabel catu daya anu tiasa dicabut UL Listed sareng konfigurasi NEMA tipe 6-15P (wilah tandem) cap colokan. Panarima televisi ieu nyayogikeun tampilan captioning katutup televisi saluyu sareng Bagian 15.119 aturan FCC. (Receiver siaran TV sareng layar gambar 13 inci atanapi langkung ageung model diaméterna wungkul)
(Larapkeun pikeun modél anu kalebet tuner wungkul)
Panarima televisi ieu nyayogikeun tampilan captioning katutup televisi saluyu sareng Bagian 15.119 aturan FCC.
Informationmbaran pamaké
Parobahan atanapi modifikasi anu henteu disatujuan sacara dinyatakeun ku pihak anu tanggung jawab pikeun patuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun alat. Upami diperlukeun, konsultasi sareng dealer anjeun atanapi teknisi radio/televisi anu berpengalaman pikeun saran tambahan. Anjeun tiasa mendakan buklet anu disebut Cara Ngidentipikasi sareng Ngarengsekeun Masalah Gangguan Radio/TV tiasa ngabantosan. Buku leutik ieu disusun ku Komisi Komunikasi Federal. Éta sayogi ti Kantor Percetakan Pamaréntah AS. Washington, DC 20402, Jumlah Stok 004-000-00345-4.CALIFORNIA USA ONLY (Larapkeun pikeun model jejaring wungkul.) Peringatan Perchlorate ieu ngan lumaku pikeun sél koin litium CR (Manganese Dioxide) primér dina produk dijual atawa disebarkeun ngan di California. AS "Bahan Perchlorate - penanganan husus bisa dilarapkeun, Tempo www.dtsc.ca.gov/hazardouswaste/perchlorate.” Buang éléktronika anu teu dihoyongkeun ngaliwatan daur ulang anu disatujuan. Pikeun manggihan lokasi daur ulang pangcaketna, buka kami websitus: www.samsung.com/recycling Atawa nelepon, 1-800-SAMSUNG

Ikon DustbinCirian dina produk, asesoris atanapi literatur ieu nunjukkeun yén produk sareng asesoris éléktronikna (misalna carjer, headset, kabel USB) teu kedah dibuang sareng runtah rumah tangga sanés dina ahir umur gawéna. Pikeun ngahindarkeun kamungkinan ngarugikeun lingkungan atanapi kaséhatan manusa tina pembuangan runtah anu teu terkendali, punten misahkeun barang-barang ieu tina jinis runtah anu sanés sareng ngadaur ulang aranjeunna sacara tanggung jawab pikeun ngamajukeun panggunaan deui sumber daya anu lestari. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal pembuangan anu aman sareng kunjungan daur ulang
urang websitus www.samsung.com/in atanapi ngahubungi nomer Helpline kami-1800 40 SAMSUNG (1800 40 7267864) (Bebas Tol)

PVC Free (iwal kabel aksésori) logo mangrupakeun mérek dagang timer deklarasi Samsung.
*Kabel aksésori: kabel sinyal sareng kabel listrik Pikeun modél anu dirojong One, Connect atanapi One Connect Mini, nalika TV disambungkeun ka alat éksternal sapertos pamuter DVD/BD atanapi kotak set-top via HDMI, mode sinkronisasi kakuatan bakal otomatis diaktipkeun. Dina modeu singkronisasi daya ieu, TV terus ngadeteksi sareng nyambungkeun alat éksternal liwat kabel HDMI. Pungsi ieu bisa dinonaktipkeun ku cara nyabut kabel HDMI tina alat nu disambungkeun.

Dokumén / Sumberdaya

SAMSUNG RMCSPB1SP1 Smart Jauh [pdf] Pituduh
RMCSPB1SP1, A3LRMCSPB1SP1, RMCSPB1SP1 Samsung Smart Jauh, Samsung Smart Jauh, Smart Jauh, Jauh

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *