Parentah Meja adjustable ROLANSTAR Jangkungna
Parentah Meja adjustable ROLANSTAR Jangkungna

Pitunjuk Umum

  • Punten baca pitunjuk ieu kalayan taliti sareng anggo produkna saluyu.
  • Punten jaga manual ieu sareng serahkeun nalika anjeun mindahkeun produk.
  • Ringkesan ieu tiasa waé henteu kalebet unggal jéntré sadaya variasi sareng léngkah-léngkah anu dianggap. Punten taroskeun ka kami upami peryogi inpormasi sareng pitulung langkung lanjut.

Catetan

  • Produk dimaksudkeun pikeun panggunaan jero ruangan waé. Éta kedah dirakit sareng dianggo numutkeun pitunjukna. Anu ngajualna henteu nampi tanggel waler pikeun karusakan atanapi cilaka akibat tina teu leres dirakit atanapi dianggo.
  • Punten hindarkeun jangka panjang kana lingkungan anu lembab pikeun nyegah jamur.
  • Nalika dirakit, pasangkeun sadayana sekrup sareng liang anu tos dieusian heula anu munggaran teras langkungkeun deui hiji-hiji.
  • Pariksa sekrup sacara rutin. Screws tiasa janten leupas nalika dianggo jangka panjang. Upami diperlukeun, kenceng deui pikeun mastikeun stabilitas sareng kaamanan.

warnings

  • Barudak henteu kénging ngarakit produkna. Nalika dirakit, jaga waé bagian alit tina jangkauan murangkalih sabab éta tiasa ngabahayakeun upami ngelek atanapi diseuseup.
  • Barudak henteu kénging nangtung, nanjak atanapi maén dina produk pikeun nyingkahan cilaka awak anu serius ku toppling.
  • Jauhkeun kantong bungkus plastik tina jangkauan murangkalih pikeun nyingkahan bahaya anu aya, sapertos sesak napas.
  • Hindarkeun objék anu seukeut sareng bahan kimia korosif pikeun nyegah karusakan dina produk atanapi cilaka awak.

Daptar AKSESORI


DIPASAR

diagram

hambalan 1

diagram, gambar rékayasa

hambalan 2

diagram

hambalan 3

diagram

hambalan 4

nutup alat

hambalan 5

diagram, gambar rékayasa

hambalan 6

diagram

hambalan 7

diagram, gambar rékayasa

hambalan 8

diagram, gambar rékayasa

hambalan 9

diagram

hambalan 10

diagram, gambar rékayasa

hambalan 11

 

diagram, gambar rékayasa

hambalan 12

diagram

hambalan 13

diagram, gambar rékayasa

Pitunjuk Operasi

diagram

Tombol Naék / Turun

Pencét ∧ pikeun naék méja, nalika anjeun ngaleupaskeun tombol éta bakal eureun. Pencét ∨ pikeun nurunkeun méja, nalika anjeun ngaleupaskeun tombol éta bakal eureun. Nalika mencét ∧ / ∨, éta
méja ngarambat jarak anu pondok pisan, sahingga pangguna tiasa nyaluyukeun luhur méja numutkeun kahoyong

Setélan Mémori Jangkungna Desktop

PENGATURAN POSISI: Tiasa nyetél dua kenangan. Saluyukeun desktop kana jangkungna anu saluyu sareng tombol ∧ atanapi ∨. Terus pencét "1 atanapi 2" tombol, sakitar 4 detik dugi ka
tampilan flashes "S -1 atanapi S-2", nunjukkeun yén pangaturan mémori suksés. LOKASI QUERY: Dina modeu ngaji, pencét salah sahiji tombol 1/2 pikeun nyebrotkeun jangkungna mémori konci.
Ngahontal Posisi: Dina modeu ngaji, nalika desktop dieureunkeun, pencét salah sahiji tombol 1/2 dua kali pikeun ngaluyukeun kana jangkungna de sktop mémori konci. Nalika desktop ngalih,
mencét tombol naon waé tiasa ngeureunkeunana.

Pangaturan Posisi Jangkungna panghandapna

PENGATURAN POSISI: Punten saluyukeun desktop kana jangkungna anu pas; teras tahan tombol "2" sareng "∨" salami 5 detik; nalika tampilan nembongan "- do", jangkungna panghandapna diapalkeun hasil. Sakali desktop turun ka posisi jangkungna na anu panghandapna, tampilan nunjukkeun "- L o".
CANCELLATION POSISI:
Pilihan 1 - Tingali kana prosés setting awal.
Pilihan 2 - Saluyukeun desktop kana jangkungna panghandapna dimana tampilan nunjukkeun "- L o", tahan duanana "2" sareng tombol handap salami 5 detik; dina waktos ayeuna, tampilan bakal
nunjukkeun "- do" nunjukkeun posisi jangkungna panghandapna anu parantos parantos hasil dibolaykeun

Setélan Jangkungna Pangluhurna

PENGATURAN POSISI: Punten saluyukeun desktop kana jangkungna anu pas; terus tahan duanana "1" sareng tombol luhur 5 detik; nalika tampilan nembongan "- luhur", anu pangluhurna
jangkungna diapalkeun hasil. Sakali desktop diangkat kana posisi jangkungna na anu luhur, tampilan nunjukkeun "- h I".
CANCELLATION POSISI:
Pilihan 1 - Tingali kana prosés setting awal.
Pilihan 2 - Saluyukeun desktop kana jangkungna paling luhur dimana tampilan nunjukkeun "- h I", tahan kadua "1" sareng tombol luhur salami 5 detik; dina waktos ayeuna, tampilan bakal nunjukkeun "- up" nunjukkeun
posisi jangkungna paling luhur parantos hasil dibolaykeun ..

Setélan Awal

(Dina kaayaan normal, tiasa dioperasikeun iraha waé; Atanapi gentoskeun heula kontroler) Pencet sareng tahan ∧ sareng ∨ dugi tampilanana némbongan "- - -", leupaskeun konci,
maka tabletop sacara otomatis bakal gerak luhur sareng ka handap. Nalika bagian luhur lirénna gerak, prosés setting awal hasil.

Balikkeun Setélan Pabrik

Nalika tampilan némbongan kode éror "rST" atanapi "E16 ″, pencét sareng tahan tombol" V "salami 5 detik dugi tampilanana hurung" - - - "; leupaskeun konci, teras suku méja anu tiasa diatur
otomatis bakal ngalih ka handap kana titik mékanis na anu panghandapna, sareng ngalih ka luhur sareng liren dina posisi pabrik-prasetél. Tungtungna, méja tiasa dianggo normal.

Panginget Latihan Otomatis

Sakali desktop tetep dina posisi jangkungna sami langkung 45 menit, tampilan nembongkeun "Chr". Kilat "Chr" bakal ngaleungit nalika anjeun mencét tombol mana waé atanapi saatos 1 menit tanpa aya operasi. Panginget éta bakal dianggo salami 3 kali berturut-turut.

KODE KASALAHONAN umum (Katerangan masalah sareng solusi)

 

E01 、 E02

Sambungan Kabel Antara Meja Kaki sareng Kotak Kontrol Leupas

(pencét tombol luhur atanapi handap; upami éta henteu tiasa dianggo, mangga parios sambungan kabelna)

 

E03 、 E04

 

Meja Leg (s) kaleuleuwihi

(pencét tombol luhur atanapi kahandap; upami éta henteu tiasa dianggo, ngirangan beban méja atanapi kontak kontak)

 

E05 、 E06

 

Unsur Sensing dina Kaki Meja Gagal

(pencét tombol luhur atanapi kahandap; upami éta henteu tiasa dianggo, mangga parios sambungan kabel atanapi kontak kontak)

 

E07

 

Kotak Kontrol Ngarecah

(motong catu daya bari sareng hurungkeun deui méja; upami éta henteu tiasa dianggo, mangga kontak anu ngajual)

 

E08 、 E09

 

Suku Meja (s) Ngarecah

(motong catu daya bari sareng hurungkeun deui méja; upami éta henteu tiasa dianggo, mangga kontak anu ngajual)

 

E10 、 E11

 

Komponén Controller Ngarecah

(pareuman catu daya bari teras hurungkeun deui méja; upami éta henteu tiasa dianggo, mangga kontak anu ngajual) t

E12 Desk Leg (s) Malposition (tingali prosés setting awal)
 

E13

 

Perlindungan Pareuman Termal (ngantosan turunna suhu)

 

E14 、 E15

 

Suku méja (s) macét, sareng atanapi Aranjeunna Henteu Gawe leres

(pencét tombol luhur atanapi kahandap; upami éta henteu tiasa dianggo, ngirangan beban méja atanapi kontak kontak)

 

E16

 

Teu saimbang Desktop (balikkeun setélan pabrik)

 

E17

 

Data konci anu disimpen dina Kotak Kontrol Leungit (mangga langsung kontak anu ngajual)

 

rst

 

Kakuatan-Turun normal

(parios sambungan kabel teras balikeun setélan pabrik)

 

 

Maca Deui Ngeunaan Manual Ieu & Unduh PDF:

Dokumén / Sumberdaya

ROLANSTAR Jangkungna adjustable meja [pdf] Pituduh
Jangkungna Disaluyukeun Meja, CPT007-YW120-RR, CPT007-BK120-RR, CPT007-BO120-RR

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.