Sambungkeun deui DTWS101 True Wireless Earphone - LOGOTWS Earphone
Sambungkeun deui Floatz DTWS101

Sambungkeun deui DTWS101 True Wireless EarphoneSambungkeun deui DTWS101 True Wireless Earphone - GAMBAR 1Hatur nuhun pikeun milih Sambungkeun deui DTWS101 Wireless Earphone. Ieu sababaraha léngkah pikeun ngabantosan anjeun ngamimitian.

Fitur & Spésifikasi

Earphone nirkabel Ture
Vérsi BT: 5.0 + EDR
Rentang operasi: 10 méteran
Waktu Siaga: 1 0 0 jam
Waktu maén: nepi ka jam 4
Ngecas Time: nepi ka 1.5 jam
Frékuénsi Operasi: 2402MHz-2480MHz
Sambungkeun sareng dua alat dina modeu earbud tunggal
Tampilan status batré dina ios
Tahan kesang: Standar IPX4
Asistén sora
Eusi pakét
1 x TWS earphone - 1 x Manual pangguna
1 x Kabel Ngecas USB - 2 pasangan umumna
1 x Jaminan kartu

Operasi sareng Fungsi

fungsi

operasi

Jawaban /
Ngagantung Telepon
Pencét Tombol Kontrol dina earbud kénca / katuhu 1 kali pikeun Waleran / Gantungkeun telepon.
Nolak Telepon asup Pencét ganda tombol kontrol dina earbud kénca / katuhu
Sateuacana Lacak Pencét tombol kontrol dina earbud Katuhu 3 kali teras-teras
Lacak salajengna Pencét tombol kontrol dina earbud Katuhu 2 kali teras-teras
Maénkeun / Ngareureuhkeun Tombol kontrol pikeun salah sahiji waktos earbuds
Volume - Pencét tombol kontrol dina earbud kénca 3 kali teras-terasan
Volume + Pencét tombol kontrol dina earbud kénca 2 kali teras-terasan
Hurungkeun / Pareuman Asistén Sora Pencet jeung tahan tombol kontrol dina salah sahiji earbuds salami 2 detik teras lepaskeun pikeun ngaktipkeun asistén sora.
Pikeun nganggo fitur asisten sora, telepon kedahna dipasang google / Alexa / Siri.

papasangan

Modeu Earbuds sababaraha
Candak kaluar duanana earbuds tina kotak ngeusi sasarengan, sareng éta bakal nyolok biru sareng ungu gancang, teras aranjeunna bakal saling nyambung sacara otomatis (upami earbuds gagal saling nyambungkeun, pls pencét sareng tahan tombol kontrol salami 2 detik). Sakali nyambung saling, indikator LED dina earbud kénca / katuhu pareum, sareng indikator LED biru dina earbud kénca / kénca bakal hurung 3 kali unggal detik. (Upami sateuacanna dipasangkeun sareng alat naon waé.) Teras beureum sareng biru LED bakal flash lalaunan nunjukkeun modél pasangan. - Hurungkeun fungsi BT dina alat anjeun sareng milari alat anu caket. Milarian "Sambungkeun DTWS101" dina hasil pamilarian Klik nami kanggo nyambung. Sakali nyambung, indikator LED dina kadua earbuds bakal pareum.

Upami pasanganna gagal, lampu biru bakal hurung lalaunan, sareng earbuds bakal otomatis pareum saatos 5 menit. Pasang earbuds deui kana kotak ngecas sareng aranjeunna bakal sambung otomatis sareng mimitian ngecas. Upami telepon sélulér dipegatkeun atanapi teu aya dina jangkauan BT, bakal dilakukeun pasangan anyar.
Catetan: Upami dua alat anu namina "Sambungkeun DTWS101" ogé kapendak teras pupus duanana nami sareng milari deui. Jarak anu efektif antara dua earbuds kedah maksimal 3 méter.

Modeu Earbud Tunggal
Pikeun nyambungkeun earbud sisi kénca

  • Candak kaluar salah sahiji earbuds tina kotak ngeusi, sareng indikator LED bakal ngagenclang biru sareng ungu. Pencét panjang tombol kontrol salami 4 ~ 5 detik dugi ka lampu beureum sareng biru silih gentian, sareng ieu nyandak earbud kana modél pasangan.
  • Hurungkeun fungsi BT dina alat anjeun, milari alat anu caket. Pilarian "Sambungkeun deui DTWS101" dina hasil pamilarian teras pencét nami kanggo nyambung. Pikeun nyambungkeun earbud sisi katuhu, candak earbud tina kotak pangisianan, Indikator Led bakal ngagenclang biru sareng wungu. Hurungkeun BT dina telepon anjeun, sareng milari "Sambungkeun deui DTWS101" teras sambungkeun ka éta.

Catetan:
Upami anjeun hoyong ngarobih ti Mode Earbud Tunggal kana Mode Earbuds Pasangan, anjeun kedah nempatkeun duanana earbuds deui kana kotak ngecas dina waktos anu sami sareng nutup panutupna, maka anjeun tiasa ngoperasikeun earbuds numutkeun ka Modeu Earbuds Pasangan di luhur.

Catetan:

  1. Upami earbuds anjeun moal tiasa dipasangkeun sareng anu sanésna, punten turutan pitunjuk pikeun mulangkeun setélan pabrik. Pastikeun yén duanana earbuds pareum. Pencet sareng tahan tombol kendali dina kadua earbuds salami 10 detik dugi ka duanana LED ngahurungkeun warna ungu. Earbuds bakal pareum sacara otomatis saatos ieu. Hurungkeun kadua earbuds pikeun masangkeun éta séwang-séwangan.
  2. Volume na teu tiasa disaluyukeun dina modeu earbud tunggal.
  3. Upami anjeun ngareset salah sahiji earbud, punten perhatoskeun deui anu sanés kedah direset ogé, upami éta dua earbuds moal tiasa saling nyambung.
  4. Kotak ngecas: Nalika muatan batré kasus earphone kirang, indikator LED beureum bakal flash tilu kali unggal 10 menit. Nalika kakuatanana lemah pisan, indikator LED beureum bakal kerlip tilu kali unggal 2 menit. Nalika kotak ngecas ngeusi batre ku earbuds, indikator LED bakal ngahurungkeun wungu sanésna janten warna beureum. 5. Nalika muatan batré earbuds kirang, anjeun bakal dipénta batréna kedah dieusi. Anjeun bakal ngingetan unggal 5 menit. Pangguna kedah nempatkeun earbuds pikeun ngecas. Nalika kotak ngecas ngeusi batre earbuds, LED biru bakal hurung. Éta bakal pareum nalika ngecas réngsé. RED dipimpin dina earbuds bakal aktif nalika ngecas.

ngecas

Ngecas Earbuds
Pasang earbuds kana kotak ngeusian leres, sareng ngecas bakal ngamimitian sacara otomatis. Indikator LED bakal tetep biru nalika ngecas sareng bakal pareum sakali dieusi pinuh. Kotak tiasa ngecas earbuds 3 kali.

Ngecas Kasus Ngecas
Sambungkeun konektor USB Mikro kana port ngeusi batre earphone sareng tungtung anu sanés kana adaptor, sareng ngecas bakal ngamimitian sacara otomatis. Indikator ngecas bakal hurung maju. Dibutuhkeun dugi ka 1.5 jam pikeun ngeusi batre. Lampu bakal bulao nalika batréna pinuh.
Catetan:
Entong nganggo kakuatan anu kaleuleusan dina komponén ngecas. "Punten ngeusi batre earbuds sareng casing muatan sateuacan dianggo heula atanapi saatos lami teu dianggurkeun.

Émbaran Lingkungan
(Pembuangan leres produk ieu per Manajemen E-limbah sareng Ngatur Urang Sunda)

Tanda ieu pikeun produk, asesoris, atanapi literatur nunjukkeun yén a4 produk sareng asesoris éléktronika na (sapertos muatan, batré, kabel, sareng anu sanésna) henteu kedah dialungkeun sareng limbah rumah tangga anu sanés di Ml akhir hirupna.
Jinis alat-alat éléktronik ngandung seueur rereged logam bahaya sapertos timbel, cadmium, sareng beryllium, sareng retardants seuneu-bromin. Penanganan anu henteu leres sareng / atanapi daur ulang anu teu leres tina Limbah Éléktronik ngahasilkeun logam / zat bahaya ieu dileupaskeun Kana sistem eko ​​sareng biologis urang, sahingga ngarah ka sagala rupa bahaya kaséhatan. Janten, pikeun nyegah kamungkinan cilaka lingkungan atanapi kasehatan manusa tina pembuangan limbah anu teu terkendali, punten pisahkeun barang-barang ieu tina jinis limbah anu sanés sareng didaur deui ku aranjeunna sacara responsif pikeun ngamajukeun panggunaan sumberdaya anu tetep.

Naha urang

  • Salawasna leupaskeun produk éléktronik anjeun, batré, sareng asesoris saurna
    tungtung hirupna dina titik pangumpulan / pusat otorisasi anu paling caket atanapi masrahkeun
    ka daur ulang anu berwenang pikeun dibuang.
  • Leupaskeun Alat Éléktronik anu dipiceun ngan ukur dina tempat sampah anu dimaksud
    Runtah Éléktronik.

Don'ts

  • Produk sareng asesorisna henteu dimaksad kanggo campuran kana aliran limbah rumah tangga atanapi tempat sampah biasa.
  • Entong miceun aki-aki litium-ion (Li-ion) anu rusak atanapi bocor sareng limbah rumah tangga normal. Inpormasi pikeun pembuangan & penanganan anu salah
  • Naon waé pembuangan ngalangkungan agénsi / jalma anu teu sah bakal narik tindakan dina Undang-Undang Lingkungan (Perlindungan) 1986.
  • Upami aki-aki henteu leres dialungkeun, éta tiasa nyababkeun kaséhatan manusa atanapi lingkungan. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan pembuangan aman sareng daur ulang, punten nelepon nomer bebas tol 1800-103-7392 atanapi didatangan kami websitus
    http://www.reliancedigital.in/ewastepolicy.html
    Produk ieu patuh ROHS (Sambungkeun deui DTWS101 True Wireless Earphone - ICONRoHS)

Dokumén / Sumberdaya

Sambungkeun deui DTWS101 True Wireless Earphone [pdf] Buku Panduan
DTWS101, Earphone Wireless Leres

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.