surat penting

RADAR-LOGO

Radar Systems Zond Aero 500 Ground Penetrating Radar

pedaran umum

The Zond Aero 500 Ground Penetrating Radar (GPR) dina kaayaan operasi diwangun ku dua bagian: Unit Control jeung diwangun-di batré 11.1V 8.7 A*h, terpadu jeung anteneu 500A, sarta notebook-tipe PC cocog komputer dina Windows 7/8/ 10 jeung software Prism2 atawa TCI mandiri séjén / IP logger (hereinafter logger). logger disambungkeun ka Unit Control via kabel cross Ethernet (Gbr. 2). anteneu sarta Unit Control anu pas kana palastik jeung dua runners (hereinafter bisi shockproof) ditémbongkeun saperti dina Gbr. 2. Katerangan ringkes bagian tina Zond Aero 500 GPR dirumuskeun di handap.

Logger. Sakur alat komputasi sareng kartu Ethernet LAN 10/100BaseT cocog pikeun operasi GPR Zond Aero 500. Protokol TCP/IPv4 dipaké pikeun tukeur data antara logger jeung Unit Control. Ku alatan éta, saméméh sambungan logger ka Unit Control, Anjeun kudu nyetel alamat IP logger salaku 192.168.0.2 (lamun alamat ieu nempatan atawa teu bisa diasupan, Anjeun bisa make alamat mana wae ti 192.168.0.2 nepi ka 192.168.0.254, iwal 192.168.0.10 jeung 192.168.0.100. Punten konsultasi sareng administrator jaringan anjeun sateuacan ngarobih alamat IP). Setel Subnet mask jadi 255.255.255.0. Logger ngalaksanakeun fungsi di handap ieu: ngatur mode operasi GPR, sareng nampi, nyimpen, ngolah sareng ningalikeun data.

Batré. Zond Aero 500 GPR dilengkepan batré Li-Ion 11.1 V 8.7 A * h, anu diwangun dina kasus shockproof. Status batré (voltage jeung persentage tina tingkat batré) dikirimkeun ngaliwatan protokol TCP/IP salila akuisisi data sarta dipintonkeun ku software logger dina modeu akuisisi data. Ngeusi batre anu diwangun-di tiasa nganggo carjer Mascot 2541, anu disayogikeun sareng kit.

Unit kontrol & anteneu. Jenderal view tina Unit Control ditémbongkeun dina Gbr. 1. Ieu dipasang dina luhureun anteneu 500A sarta boga dua kabel kaluar - kabel Ethernet pikeun sambungan Ethernet jeung kabel kakuatan pikeun powering tina batré bisi shockproof atawa sumber 12V éksternal séjén.

kabayang Survey (opsional). Zond Aero 500 GPR sanggup ngadukung posisi ku roda survey éksternal kalayan bantosan parangkat lunak Prism2 (bari GPR dipasang dina kasus shockproof wungkul). Antarbeungeut rotary encoder AB dianggo pikeun pangukuran jarak sareng arah. Aya konektor kabayang survéy 4-pin dina Unit Control nu kudu disambungkeun ku kabel ditangtoskeun tina panel hal-kontrol shockproof kawas ditémbongkeun dina Gbr. 3. Kabayang survey mounts on bracket dovetail tur nyambung ka konektor waterproof éksternal kawas ditémbongkeun dina Gbr. 4. anteneu. Zond Aero 500 GPR ngandung sistem anteneu frekuensi tinggi anu diluncurkeun ku hawa kalayan frekuensi sentral 500 MHz.

Nyiapkeun GPR pikeun operasi

  • Sambungkeun kabel komunikasi Ethernet tina Unit kontrol ka konektor LAN of logger sakumaha ditémbongkeun dina Gbr. 1.
  • Sambungkeun kabel powering ka konektor luyu dina abah kaluar tina panel kontrol kasus shockproof.
  • Sambungkeun kabel kabayang survéy kaluar tina panel kontrol kasus shockproof ka Unit kontrol.RADAR-Systems-Zond-Aero-500-Ground-Penerating-Radar-1RADAR-Systems-Zond-Aero-500-Ground-Penerating-Radar-2

Mimiti ngajalankeun Zond Aero 500 GPR

  1.  Teundeun Zond Aero 500 GPR dina posisi kerja sakumaha eta ditémbongkeun dina Gbr.2 tur ngalakukeun sagala sambungan perlu.
  2.  Hurungkeun GPR nganggo saklar ON/OFF tina panel kontrol kasus shockproof. Lampu-emitting dioda beureum kedah hurung.
  3.  Hurungkeun logger. Upami Anjeun keur make komputer PC Compatible (hereinafter komputer) dina Windows 7/8/10, Anjeun kudu masang paket software Prism2 ngagunakeun flash USB disk disadiakeun kalawan kit. Prosés pamasangan dijelaskeun dina Buku Panduan Pamaké parangkat lunak Prism2. Sakali pamasangan parantos réngsé, anjeun kedah ngalakukeun tindakan anu dijelaskeun dina Buku Panduan Pamaké Prism2 (paragraf 5.1 sareng 5.2 "Konfigurasi komputer pikeun nyambung ka Unit Kontrol GPR Zond-12e" sareng paragraf 6 "Naon anu Kudu Dilakukeun Langsung Saatos Instalasi").
  4.  Ngajalankeun software Prism2, ménu utama na ditémbongkeun dina Gbr.5.RADAR-Systems-Zond-Aero-500-Ground-Penerating-Radar-7
  5.  Klik tombol Mimitian pikeun asup ka mode acquisition data kawas ditémbongkeun dina Gbr. 6.RADAR-Systems-Zond-Aero-500-Ground-Penerating-Radar-4
  6.  Lebetkeun menu Setup. Saatos Setup diaktipkeun, layar nunjukkeun kotak dialog ZOND SYSTEM 12e SETUP sapertos dina gambar di handap ieu. Pilihan menu dipilih nganggo kenop kursor sareng Lebetkeun atanapi Spasi. Hiji sinyal bisa jadi teu katempo dina posisi ditangtoskeun sakumaha dina gambar dina ngajalankeun munggaran. Pikeun nyetél posisi sinyal anu leres, pilih menu reureuh Pulsa sareng pencét tombol "A" dina kibor pikeun ngamimitian adjustment otomatis. Pencét Lebetkeun teras Tutup menu setelan saatos panyesuaian reureuh pulsa réngsé.RADAR-Systems-Zond-Aero-500-Ground-Penerating-Radar-5

akuisisi data. 

  • Mangga nempatkeun kabel Ethernet kana alur tina témbok bisi shockproof lajeng tutup eta sakumaha ditémbongkeun dina Gbr.6. saméméh acquisition data dimimitian. Lamun kabel Ethernet teuing pondok, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nambahkeun hiji deui kabel maké coupler kaasup dina asesoris kit.RADAR-Systems-Zond-Aero-500-Ground-Penerating-Radar-6
  • Katuhu saatos kotak dialog SETUP ditutup tombol START aktip. Pencét éta pikeun ngamimitian akuisisi data. Data anu dicandak bakal muncul sapertos gambar di handap ieu. Pencét konci Escape atanapi tombol STOP pikeun ngeureunkeun akuisisi data.RADAR-Systems-Zond-Aero-500-Ground-Penerating-Radar-4

LINGKUNGAN OPERASI IKLIM

  • Zond Aero 500 GPR tiasa dioperasikeun dina suhu hawa tina 263°K (-10°C) dugi ka 323°K (+50°C) sareng kalembaban relatif dugi ka 95% dina suhu 308°K (+35°C).
  • Diidinan beroperasi dina suhu anu langkung handap ku cara nerapkeun panutup insulasi panas pikeun unit kontrol sareng batré.
  • Henteu disarankeun pikeun ngalihkeun Zond Aero 500 GPR sateuacanna saatos sajam saatos transferna tina hawa négatip ka lingkungan anu haneut.
  • Dina hal operasi Zond Aero 500 GPR dina kondisi suhu hawa tinggi (leuwih luhur ti +35 ° C) teu dianjurkeun pikeun ninggalkeun alat dina tempat nu bisa kapangaruhan ku sinar panonpoé langsung.

ATURAN TRANSPORTASI

Dina hal niténan aturan bungkusan alat numutkeun Manual Operasi diijinkeun transportasina dina bungkusan lemes sareng kaku ku karéta api, jalan sareng angkutan udara tanpa larangan jarak.

JAMINAN

Radar Systems Nyarita ngajamin bebas biaya perbaikan sagala komponén tina Zond Aero 500 GPR sarta ngaleungitkeun sagala defects salila sataun commencing on tanggal beuli dina kaayaan pangiriman komponén gagal ka alamat Radar Systems, Nyarita. Garansi henteu dugi ka kasus karusakan mékanis kusabab pamakean anu salah. Dina sakabeh kasus séjén perbaikan dipigawé pikeun bayar tambahan.

Déklarasi CE OF CONFORMITY

Ieu sareng ieu dikonfirmasi pikeun sasuai sareng sarat anu diatur dina Déwan Diréktif ngeunaan Perkiraan Undang-undang Nagara Anggota anu aya hubunganana sareng Kasaluyuan éléktromagnétik sareng Masalah Spektrum Radio (99/5/EC), Alat jarak pondok, Ground- sareng Tembok-Probing. Aplikasi radar, Low-voltage Diréktif (73/23/EEC) jeung Diréktif Amandemen (93/68/EEC). Pikeun meunteun ngeunaan Directives, standar ieu diterapkeun:

  1.  EN 302 066-2
  2.  en 55022
  3.  EN 61000 – 4 – 2
  4.  EN 61000 – 4 – 3
  5.  EN 61000 – 4 – 4
  6.  EN 61000 – 4 – 5
  7.  EN 61000 – 4 – 6
  8.  EN 61000 – 4 – 7
  9.  EN 61000 – 4 – 8
  10.  EN 61000 – 4 – 11
  11.  EN 61000 – 6 – 3
  12.  EN 61000 – 6 – 1

Dokumén / Sumberdaya

Radar Systems Zond Aero 500 Ground Penetrating Radar [pdf] Buku Panduan
ZONDAERO500, 2AUQQ-ZONDAERO500, 2AUQQZONDAERO500, Zond Aero 500 Radar Penetrating Taneuh, Zond Aero 500, Radar Penetrating Taneuh

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.