TELEPON PORTA B4HEPAKR EPAKR Duplex Pinuh 2.4 GHz Transceiver-Remote Pamaké Manual
TELEPON PORTA B4HEPAKR EPAKR Duplex Pinuh 2.4 GHz Transceiver-Jauh

Daya Hurung / Pareuman

Kakuatan ON: Pencét jeung tahan tombol daya nepi ka LED héjo kedip-kedip atawa hurung.
Daya OFF: Pencét sareng tahan tombol daya dugi ka LED beureum kedip-kedip.

Papasangan (mode pendaptaran)

  1. Pencét jeung tahan tombol daya pikeun ngahurungkeun headset kakuatan ON, kakuatan LED kedah blinking dina warna Héjo.
  2. Lebetkeun mode papasangan: Pencét polumeu ka handap Tombol polumeu tombol di 3 kali terus, teras pencét jeung tahan polumeu ka luhur Tombol polumeu nepi ka LED RED jeung Héjo kedip-kedip di ganti.
  3. Master asupkeun mode papasangan heula lajeng oge Jauh ka mode papasangan.
  4. Headsét Héjo LED tina Jauh bakal kedip-kedip gancang teras mareuman saatos dipasangkeun, pencét tombol daya pikeun kaluar tina mode papasangan, tetep Master dina mode papasangan teras tiasa dipasangkeun sareng langkung Jauh atanapi pencét tombol daya pikeun kaluar tina mode papasangan.
  5. Ulang deui lengkah "d" di luhur pikeun headset Jauh langkung dipasangkeun sareng Master anu sami, atanapi pencét tombol daya pikeun ngarengsekeun papasangan (ngadaptar).

Catetan: ①. Headsét Master tiasa nampi maksimal 8 remotes ngadaptar dina duplex pinuh, atanapi sadaya remotes tetep dina modeu dengekeun, total jumlah register leuwih 250 headset sadia dina modeu dengekeun.

Ngawangkong jeung ngadéngé

  1. Headsét master sareng jauh bakal mimiti milarian silih saatos kakuatan ON, nu LED héjo flash 1 kali unggal 3 detik. Headsét bakal dihijikeun sacara otomatis nalika dipasingkeun ID dikonfirmasi ku master na LED giliran ON in hejo Warna.
  2. Pencét polumeu ka luhur Tombol polumeu sareng handap Tombol polumeu tombol pikeun nyaluyukeun volume sora spiker headset kabel éksternal / nirkabel.

Pasangkeun sareng headset Bluetooth

Pencét Bluetooth tombol pikeun ngahurungkeun mode Bluetooth ON, lajeng modul Bluetooth bakal neangan tur disambungkeun ka headset Bluetooth nutup kana E-PAK otomatis.

Mic Ngajempékeun

Guru: Pencét tombol Mic pikeun BISA mikropon teras pencét deui pikeun ngabalikeun omongan normal.

Jauh: Remot tiasa dipasang NORMAL modeu atanapi dengekeun mode ku programing.

Mode normal: Pencét tombol mic képakan pikeun BISA mikropon teras pencét deui pikeun ngabalikeun omongan normal.

Modeu Dengekeun: Mikropon non-fungsi, E-PAK ngan tiasa ngadangukeun upami dipilih modeu ngadangukeun.

Perhatosan FCC

alat ieu luyu jeung bagian 15 tina FCC Aturan. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1. Alat ieu moal nyababkeun gangguan ngabahayakeun sareng
  2. alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa ngakibatkeun operasi anu teu dihoyongkeun. Parobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.

Sagala Parobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.

Pernyataan Paparan Radiasi FCC:
Alat ieu parantos diuji SAR sareng saluyu sareng wates paparan radiasi FCC anu ditetepkeun
hiji lingkungan uncontrolled.

Perhatosan IC

Alat ieu sasuai sareng standar lisénsi Industri Kanada ‐ dikaluarkeun RSS standar. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1. alat ieu moal nyababkeun gangguan, sareng
  2. alat ieu kedah nampi gangguan naon, kalebet gangguan anu tiasa ngakibatkeun operasi alat anu teu dihoyongkeun.

Pernyataan Paparan Radiasi IC

Alat ieu parantos diuji SAR sareng saluyu sareng wates paparan radiasi IC RSS-102 anu ditetepkeun pikeun lingkungan anu teu terkendali. Alat ieu sareng anteneu (antena)na henteu kedah ditempatkeun atanapi dioperasikeun sareng anteneu atanapi pamancar anu sanés.

karusakan dédéngéan
Pikeun nyegah kamungkinan karusakan dédéngéan, tong ngadangukeun dina tingkat polumeu anu tinggi salami waktos anu lami

 

Dokumén / Sumberdaya

TELEPON PORTA B4HEPAKR EPAKR Duplex Pinuh 2.4 GHz Transceiver-Jauh [pdf] Buku Panduan
EPAKR, B4HEPAKR, B4HEPAKR EPAKR, Duplex Pinuh 2.4 GHz Transceiver-Jauh, B4HEPAKR EPAKR Duplex Pinuh 2.4 GHz Transceiver-Jauh

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.