Paul-Neuhaus-logo

Paul Neuhaus 6991-55 Q-AMY Lampu siling LED

Paul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Lampu-Lampu-LED-Produk

Montage/ pas

Salaku lampu silingPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Lampu-LED-Gbr-1

Sambungan Listrik

230 Jilidtagsambungan e / 50HzPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Lampu-LED-Gbr-2

Ajar Remote Control

Tempo manual O-remote controlPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Lampu-LED-Gbr-3

Reset

Ngareset lamp, pabrik anyarPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Lampu-LED-Gbr-4

Alat ieu nyumponan sarat dasar tina Directive 2014/53/EU (Radio Equipment Directive) Parlemén Éropa sareng Déwan Uni Éropa tanggal 16.04.2014 ngeunaan barang-barang alat radio sareng silih pangakuan kana konformitasna. Deklarasi lengkep ngeunaan conformity tiasa dipénta tina alamat anu dipasihkeun di handap. Nalika naroskeun patarosan téknis, mangga sebutkeun nomer bets (XXXX-XX-XX-XXXXXX-XXX). Anjeun bakal manggihan eta dina Q lampu ttings tipe plat.

spésifikasi

Paul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Lampu-LED-Gbr-6

Ngagantian Batré

Paul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Lampu-LED-Gbr-5

alamat:

Paul Neuhaus GmbH
Olakenweg 36 D-59457 Werl
telepon: +49 (0) 2922-9721-0 +49 (0) 2922-9721-9120
[email dijaga]
E-mail: www.neuhaus-group.de

Dokumén / Sumberdaya

Paul Neuhaus 6991-55 Q-AMY Lampu siling LED [pdf] Buku Panduan
6991-55, Q-AMY Lampu siling LED, 6991-55 Q-AMY Lampu siling LED, Lampu siling LED, Lampu LED, LED

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.