Logo PALISADEPALISADE

Pitunjuk Instalasi Kotak

BACakeun sadaya pituduh pamasangan ieu sateuacan ngamimitian parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake. ACP henteu tanggung jawab sareng moal nanggungjawaban kanggo kagagalan proyék upami padoman instalasi henteu dituturkeun. ACP nyarankeun anjeun masangkeun ubin ieu ngalangkungan substrat anu aya pikeun mastikeun integritas struktural anu pas. Kotak palisade henteu dimaksadkeun kanggo napel dina beton atah, tembok beton anu dituang atanapi tembok kolong blok beton.
Pikeun dipasang dina lingkungan garing
Substrat anu cocog dina lingkungan anu garing bakal kalebetkeun tembok anu dibingkai ku ubin anu aya, drywall, board semén, OSB, atanapi kayu lapis. Kotak palisade kedah dilampirkeun kana struktur anu saluyu sareng Konci gedong lokal anjeun sareng parantos ngahijikeun ukuran pengurangan Uap anu pantes.
Pikeun Pancuran, Pancuran ATAWA Lingkungan Cai Langsung
Sanaos ubin Palisade 100% tahan cai nalika dianggo nganggo ségél dina kelim, kami nyarankeun anjeun nuturkeun kode wangunan lokal anjeun pikeun lingkungan baseuh sapertos pancuran sareng bak mandi. Dina bak atanapi daérah pancuran, témbok ubin keramik anu aya tiasa ditutupan kalayan teu aya persiapan tambahan. Upami teu kitu, pamasangan substrat tahan cai diperyogikeun, sapertos Cement Board ®, Schluter Kerdi Board®, GP Densheild®, Johns-Manville Go Board ®, Hardiebacker®, WPBK Triton®, produk anu sami sareng Fiberock® sareng. Salawasna turutan pitunjuk pamasangan pabrik pikeun nyiptakeun kandang tahan cai.
Pikeun BACKSPLASH, BILIK LAUNDRY ATAWA LAIN DAMP Lingkungan
Kami ngarékoméndasikeun nganggo panyelap silikon dina létah sareng kelim alur pikeun ubinamp lingkungan. Turutan petunjuk pabrik sareng kode wangunan lokal anjeun.
ACP, LLC henteu nanggungjawaban atanapi nanggungjawabkeun kanggo biaya padamelan atanapi produk ruksak anu ditanggung akibat tina pamasangan anu teu leres.
Sadaya cacat produk ditutupan dina garansi terbatas 10 taun urang.
Kusabab variasi pembuatan, urang moal ngajamin pertandingan warna anu pasti tina seueur ka seueur. Sateuacan masang ubin Palisade sareng trims dina tembok anjeun, punten ngabongkar & perenah sadayana produk anu dipésér pikeun mastikeun konsistén warna. Upami anjeun mendakan variasi warna anu teu masuk akal, punten nelepon kami di 1-800-434-3750 (7 am-4: 30 pm CST, MF) supados kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun proyék anjeun.

Pamasangan Genténg Tembok

Parabot sareng pasokan diperyogikeun:

  • Kacamata pelindung
  • ngukur tape
  •  Utilitas péso
  • tingkat
  • Ragaji tangan atanapi ragaji sirkular / ragaji
  • Bor bit & jig saw (pikeun motong liang)
  • Caulking gun pikeun 10.3 oz. tabung napel
  • Perekat pikeun panel PVC
  •  Sealant basis silikon pikeun dapur / mandi (pikeun lingkungan anu baseuh)
  •  Pilihan: Cocogkeun motong
  • Pilihan: kai shims

Sateuacan anjeun ngamimitian masang
Sateuacan ngamimitian, pastikeun sadaya permukaan bersih, garing, mulus, sareng bebas tina debu, minyak, lilin, dll. Bersihkeun bagian tukang panel ku ngusapna ku kaen anu bersih.
Disarankeun anjeun ngalakukeun "perenah garing" sateuacan nerapkeun perekat naon waé. Ukur tembok, parios tingkat sareng alun-alun. Gumantung kana diménsi sareng pangwangunan kamar, anjeun panginten kedah motong sababaraha panél saluyu. Gumantung kana proyek anjeun, nalika pas pikeun perenah garing, panel tiasa dipuseurkeun dina titik fokus, sapertos di tukangeun tilelep atanapi tengah rohangan. Pikeun tujuan perenah hungkul, ngawangun tina dua sisi titik fokus, pikeun mastikeun kumaha ubinna ft kana rohangan.
Pamasangan di lingkungan anu kakeunaan aliran langsung cai (pancuran, kamar cai atanapi garasi) meryogikeun manik segel 1/8 inci kanggo dianggo dina sadaya sambungan basa sareng alur (gambar A). Tambahkeun manik tina sealant sapanjang ujung-ujungna diteukteuk kanggo ditempatkeun kana juru. Balikan deui prosés ieu dina ubin tegak lurus ogé nyanghareup sudut (gambar B).

PALISADE Kotak Témbok Grét-Tahan CaiPALISADE Kotak Témbok Bebas-Kalir Waterproof cdPotong ubin Palisade ku nyetak sareng némbak ku péso utiliti. (gambar C, D). Metoda ieu tiasa meryogikeun pengamplasan ujung-ujungna anu nyentak.
Anjeun tiasa ogé ngagunakeun alat-alat kai standar sapertos ragaji méja atanapi ragaji bunder kalayan sabeulah-huntu pikeun nyukuran bersih, gambar lemes (gambar E). Anggo sabeulah 60-huntu atanapi langkung luhur. Pikeun mastikeun dasar ragaji henteu ngorehan permukaan panel, kami nyarankeun ngajaga permukaan ku pita pelukis biru.
PALISADE Kotak Témbok Bebas-Kaluar Cai ePALISADE Kotak Témbok Grét-Tahan Cai FGPotong panel pikeun toko sareng lampu. Ukur sareng tandaan batesan dimana bukaanna bakal nganggo spidol. Bor liang 1/2 inci nganggo bor di juru bagian cut-out (gambar F). Anggo jigsaw pikeun motong bukaan sésana, nuturkeun tapak lacak anjeun (gambar G). Entong ngagantelkeun asesoris sapertos kait jaket, kelengkapan lampu, kaca spion, sareng sajabana langsung kana ubin. Bor liang ngaliwatan ubin sareng anggo jangkar anu cocog pikeun ngagantelkeun asesorisna sacara aman kana pigura anu aya di tukangeunana. Segel per paréntah sealant.

Pamasangan kana drywall, OSB, triplek atanapi substrat ubin anu aya 
Upami anjeun milih bérés, kami nyarankeun motong cocog pikeun potongan tungtung sareng juru di jero. Kami ngarékoméndasikeun nganggo baseboard atanapi cetakan cove pikeun ngarengsekeun jajaran handap, henteu paduli bahan lantai. Pikeun potongan potongan tungtung sareng motong juru, pasang lokasi motong anu teu pantes sateuacan nyetél ubin kana motong (gambar H).PALISADE Kotak Témbok Bebas-Kaluh Cai H

Tepi kaambungan unik ubin Palisade ngagaduhan létah sareng alur (gambar I). Létah ubin kedah nyanghareup ka luhur nalika masang. Ieu bakal nyegah aya panumpukan uap.

PALISADE Kotak Témbok Bebas-Kaluar Waterproof I
Upami proyek anjeun nyauran ubin Palisade dimimitian dina panto, pastikeun baris kahiji lempeng sareng rata. Nangtukeun jangkungna anu dipikahoyong tina jajar ubin anu munggaran anjeun sareng jepret atanapi tarik garis tingkat dina jangkungna éta pikeun garis rujukan. Ngepaskeun
puncak unggal panel dina baris kahiji kana garis anu ngagentak (gambar J). Penting pikeun jajaran awal ieu rata sareng lempeng.PALISADE Kotak Témbok Bebas-Kaluar Cai J
Pikeun masang panel munggaran anjeun, mimitian ku baris handap. Pastikeun panel munggaran anu anjeun badé masangkeun leres-leres pas sareng tingkatna. Anjeun panginten kedah nempatkeun shim samentawis dina handapeun unggal ubin handap pikeun nahan kana tempatna nalika set perekat (gambar K).PALISADE Kotak Témbok Bebas-Kaluar Cai K

Larapkeun napel kana bagian tukang ubin. Ati-ati maca sareng turutan pitunjuk pabrikan napel. Larapkeun manik 1/4-inci dina pola "M" atanapi "W" anu khas, sareng manik sakitar ubin perimeter sekitar 1 inci di (gambar L).PALISADE Kotak Témbok Grét-Tahan Cai L

Larapkeun panel kana substrat ku mencét kana tempatna. Larapkeun tekanan kalayan leungeun anjeun kana saluruh panel. Upami diperlukeun, gunakeun shims atanapi pin kanggo nahan panel dina tempatna dugi ka napelna.

Usap teuing perekat. Anggo cai sareng kaén. Bersihkeun résidu perekat anu katingali nalika masih baseuh. Entong kéngingkeun résidu ieu garing sabab bakal sesah ngabersihkeun nalika garing sareng tiasa ngarusak bérésna.
Sambungkeun ubin salajengna ku cara ngalebetkeun létah kana alur (gambar M).PALISADE Kotak Témpél-Tahan Cai Henteu Cai M

Balikan nepi ka baris handap lengkep. Upami masang dina juru, putuskeun flange nyanghareup ka juru supados permukaan plumb ngalawan substrat. Balikan deui prosés ieu dina ubin anu ngaleutikan anu sateuacanna ogé nyanghareup ka juru. Ngidinan napel dina baris handap pikeun nyetél supados sadaya jajaran saterusna tetep tingkat.

Tangtukeun pola ubin naon anu anjeun anggo sateuacan sateuacan jajaran kadua M (gambar N, O). Pilihan anu biasa dianggo nyaéta ngajalankeun ikatan (sendi nangtung nyaéta staggered) sareng ikatan tumpukan (sendi nangtung nangtung). PALISADE Kotak Témbok Bebas-Kaluar Cai NO

Saatos jajaran kahiji parantos disiapkeun, oléskeun ubin sésana numutkeun pola atanapi tata ruang anu anjeun pikahoyong. Anggo napel sareng metode anu dijelaskeun di luhur pikeun baris sésa.
Nalika masang jajaran luhur, pasang sakumaha anu anjeun parantos dugi ka dugi kana ubin anu terakhir di juru. Upami genténg dina siling anjeun, nalika masang téhel terakhir, angkat flensa ti gigir (gambar P). Atanapi nganggo motong L cocog kami. Lebetkeun ubin kana tempatna. Larapkeun tekanan pikeun mastikeun kotakna siram sareng anu sanés. Paké panyambungna silikon anu disarankeun sakumaha sambungan anu didéskripsikeun sateuacanna pikeun mastikeun pamasangan cai-ketat, upami lumaku. PALISADE Témbok Bebas-Kaluhuran Cai P

Pamasangan Kotak Terakhir Dina Baris
Upami anjeun nganggo juru sareng / atanapi L-trims pikeun pamasangan shower shower Palisade, inpormasi ieu bakal nunjukkeun kumaha cara masang kotak pondok anu pamungkas dina tungtung baris. Baca sareng turutan upami proyek anjeun siga kieu. Sarung karét opsional sareng cai dina botol muncrat tiasa ngajantenkeun tugas ieu langkung gampil. Tantanganna nyaéta nempatkeun bagian ubin sésana kana motong sisir bari ogé kéngingkeun ujung-ujung ubin anu saling anu kakonci (gambar Q).
Mimiti, pasang trims sudut jero kana unggal juru nganggo napel. Ngawenangkeun 24 jam pikeun napelna tiasa diubaran. Pastikeun trims sudut berorientasi sapertos dina gambar di handap ieu. Masing-masing potongan potongan di jero gaduh saluran anu lengkep sareng parsial. Saluran lengkepna bakal ngalawan témbok tukang.
Gambar dihandap nunjukkeun bagian silang luhur view tina nyanghareup ka jero juru.PALISADE Kotak Témbok Grét-Tahan Cai QPALISADE Waterproof Grount-Free Wall UbinDirection of Install

Teras, tangtoskeun panjang bagian ubin. Ukur tina biwir jero ubin anu dipasang sateuacanna dugi ka ujung jero motong anu tos dipasang. Tingali gambar di katuhu pikeun detil. Dina hal ieu, panjang pikeun motong ubin akhir dina baris nyaéta 4-3 / 4-inci (gambar Sunda).

PALISADE Kotak Témpél-Tahan Cai-Tahan Cai Sunda

Saatos motong ubin dugi ka panjang, oléskeun perekat kana substrat, sapertos anu ditingalikeun (gambar S). Nyemprotkeun sakitar dua cai kana substrat sareng perekat, sapertos anu ditingalikeun (gambar T). Ieu bakal lubricate substrat ngamungkinkeun pikeun gerak gampang.PALISADE Waterproof Grount-Free Wall tile ST

Lebetkeun ujung ubin anu dipotong kana L-trim bari nyepeng ujung sambungan anu saling anu jauh tina kotak jalangan na. Lebetkeun tungtung potong kana ujung saluran motong bari tahan ujung sanésna ka luhur (gambar U).
Dorong kotak kana motong ujung bari iklas ubin ka handap nuju substrat. Nalika didorong kana motong sapinuhna, ujung anu saling sambung bakal kakeunaan (gambar V).

PALISADE Waterproof Grount-Free Wall tile UV

Larapkeun sealant kana pasisian sambung upami instalasi ieu kanggo lingkungan anu baseuh.
Kotak ayeuna tiasa sacara manual ditarik kana tempatna. Narik ubin ka arah sambungan anu saling (gambar W). Upami diperlukeun, sarung tangan karét tiasa dianggo pikeun ningkatkeun gesekan cekelan ku permukaan ubin. Tetep narik dugi ka sambungan saling anu kedap sareng tempatna (gambar X).PALISADE Waterproof Grount-Free Wall tile WX

Anggo iklanamp rag atanapi anduk kertas pikeun ngabersihan sagala segel atanapi perekat anu panginten diperes kana permukaan ubin.

Tepi sareng Sudut Trims

PALISADE Tangkal Tembok Kotak-Tahan Cai Henteu Kantos

J-Trim digunakeun pikeun ngarengsekeun tungtung terminal tina ubin nalika henteu ditalian ku nanaon. Pikeun masang, tong ngaluarkeun perekat sababaraha inci tina ujung ubin tempat anjeun maksad nganggo J-Trim. Ieu bakal ngamungkinkeun motong ka geser dina tempatna. Angkat manik segel kana saluran panampi tina motong teras pencét potong kana tempat.

PALISADE Kotak Témbok Grét-Tahan Cai Kalebet Dina Sudut Potong

Jero Potong Sudut kedah dipasangkeun sareng perekat kana substrat. Angkatkeun manik alit perekat langsung ka sudut substrat atanapi dina motong éta nyalira. Ogé, tuangkeun manik segel kana unggal motong éta
saluran pikeun nyegah cai tina ngahontal substrat.

PALISADE Kalangkang Tembok Bebas-Kotak Cai-L-Potong

L-Trim digunakeun pikeun nutupan ubin anu kakeunaan pikeun nyayogikeun tampilan anu réngsé. Pasang ku dispensing manik ipis tina sealant di sisi Palisade sareng manik ipis tina perekat dina sisi substrat. Pencét motong kana tempatna. Upami motong moal tetep dina tempatna, anggo sababaraha masking atanapi pita pelukis pikeun dicekel dugi ka napel. PALISADE Waterproof Grount-Free Wall Ubin Palang-bagian View

Dokumén / Sumberdaya

PALISADE Kotak Témbok Grét-Tahan Cai [pdf] Pituduh Instalasi
Kotak témbok Grét-Gratis Waterproof

Gabung paguneman

1 Comment

  1. naha kuring tiasa nempatkeun témbok ubin témbok Palisade dina témbok sakuriling hawu sisipan gas?

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.