OWLLON TNS-0117 Dobe Wireless Gamepad Pikeun Nintendo Pindah Pro Controller Manual pamaké
OWLLON TNS-0117 Dobe Wireless Gamepad Pikeun Nintendo Pindah Pro Controller

Pengenalan Produksi:

Controller ieu tina jinis nirkabel Bluetooth, anu biasana dianggo sareng konsol NS. Lampu lorong controller ditugaskeun ngaliwatan konsol nu. Produk ieu sayogi dina fungsi geter motor sareng sensor, sareng ngadukung sambungan kana konsol PC via USB supados ngahontal fungsi PC XINPUT.

Diagram Produk:

Diagram Produk
Diagram Produk

Diagram fungsi:

Fungsi Ngaran Aya fungsi? Katerangan
sambungan kabel USB nuhun  
sambungan Bluetooth sokongan  
Modeu sambungan modeu NS PC  
Induksi gravitasi genep sumbu nuhun  
Hiji konci nuhun  
konci B nuhun  
konci X nuhun  
konci Y nuhun  
- konci nuhun  
+ konci nuhun  
konci L nuhun  
Konci Sunda nuhun  
konci ZL nuhun  
konci ZR nuhun  
Konci bumi nuhun  
Fungsi konci layar Print nuhun  
Joystick 3D (fungsi joystick 3D kénca) nuhun  
Tombol L3 (fungsi kenop pencét joystick 3D kénca) nuhun  
Konci R3 (fungsi kenop pencét joystick 3D katuhu) nuhun  
Fungsi konci cross nuhun  
fungsi pangaturan speed TUBRO nuhun  
Indikator nyambungkeun nuhun  
adjustment inténsitas Geter motor nuhun  
pamutahiran controller sokongan  

Mode jeung Parentah Papasangan:

  • 1. Modeu sambungan kabel NS:
    1. Sateuacan nganggo sambungan kabel, mangga pastikeun sistem konsol NS: "nyetél" -> "controller jeung induktor" -> "sambungan kabel of Pro controller" dina kaayaan "on".
    2. Controller disambungkeun ka base NS via kabel USB ku kituna bisa dipaké salaku controller kabel, sarta lampu indikator pakait tina controller bakal flash lalaunan; mun anjeun nyolok kaluar kabel USB, controller robah jadi mode nirkabel tur sambungkeun konsol otomatis!
  • 2. Modeu sambungan nirkabel NS:
    1. Sateuacan nganggo sambungan nirkabel, mangga pastikeun yén sistem konsol NS robah jadi: "controller" -> "robah Pakem / urutan" dina kaayaan papasangan.
    2. Pencét panjang konci kode controller pikeun 3 detik pikeun asup kana modeu pilarian Bluetooth, sarta lampu indikator LED bakal flash dina tipe marquee.
      Lampu indikator saluran anu cocog bakal hurung saatos sambungan suksés.
  • 3. PC-360, modeu PC:
    Firstly, mangga undeur PC 360 ka komputer Windows. Saatos PC 360 dipasang, controller kudu disambungkeun ka komputer liwat kabel USB, sarta lampu indikator channel pakait bakal on sanggeus sambungan suksés. LED2 na LED3 bakal on nalika No.1 jeung No.10 kenop dipencet sakaligus pikeun pindah ka modeu PC.
  • 4. Sambungan deui sareng paréntah pareum:
    1. Pencét pondok konci kode Bluetooth pikeun mareuman controller.
    2. Pencét Imah pikeun ngahudangkeun controller. Controller awakened bakal otomatis balik nyambungkeun konsol nu geus dipasangkeun saméméhna; eta bakal pindah ka sare otomatis lamun sambungan deui teu suksés dina 8 detik.

Indikasi ngecas sareng ciri ngecas:

Salila ngecas controller: lampu indikator LED ngecas bakal hurung, sarta bakal pareum sanggeus controller dicas pinuh.

Sare Otomatis:

  • Sambungkeun modeu NS: layar konsol NS pareum atawa pareum, sarta controller otomatis disconnects tur pindah ka mode sare.
  • Modeu sambungan Bluetooth: Bluetooth megatkeun sambungan jeung pindah ka mode sare sanggeus kenop kode Bluetooth dipencet sakeudeung.
  • Tanpa aya kenop dipencet dina 5 mnt, éta bakal pindah ka mode sare otomatis (kaasup immobility induksi gravitasi). Catetan: teu aya sare otomatis ayeuna

Setélan Fungsi TURBO:

  • Setélan fungsi TURBO semi-otomatis: pencét konci TURBO teras setel janten konci fungsi TURBO upami diperyogikeun, teras anjeun tiasa ngarengsekeun setélan kalayan suksés.
  • Setélan fungsi TURBO otomatis pinuh: pencét konci TURBO teras pencét konci anu parantos disetél sareng fungsi TURBO semi-otomatis.
  • Kenop sadia pikeun setelan fungsi TURBO: kenop A, kenop B, kenop X, kenop Y, + kenop - konci L, konci R, konci ZL, konci ZR, kenop "cross" (kaluhur, handap, kénca jeung katuhu) , kenop L3 (konci pencét joystick 3D kénca) jeung R3 (konci pencét joystick 3D katuhu).
  • Hapus kenop fungsi TURBO nu geus disetel:
    • Jelas fungsi TURBO sahiji konci tunggal: pencét TURBO konci + konci nyetél jeung fungsi TURBO pikeun gancang jelas.
    • Pareuman pungsi tembakan otomatis: anjeun kedah pencét pondok - sareng kenop panah ka handap sakali, sareng controller bakal ngageter sakali pikeun ngaéksekusi paréntah, teras fungsi tembakan otomatis sadaya konci bakal dipareuman.
  • Métode pangaturan laju tembakan otomatis:
    • A. Ningkatkeun speed firing otomatis: pencét pondok T kenop na up kenop panah sakali, sarta controller bakal ngageter sakali sangkan ngaéksekusi paréntah, nu hartina speed firing otomatis geus nepi diatur ku hiji gear suksés.
    • B. Ngurangan speed firing otomatis: pondok pencét T konci na up kenop panah sakali, sarta controller bakal ngageter sakali sangkan ngaéksekusi paréntah, nu hartina speed firing otomatis geus handap diatur ku hiji gear junun.
    • C. fungsi firing otomatis memorable. Lamun konsol disambungkeun sanggeus controller ieu dipegatkeun, speed firing otomatis nyetél saméméhna bisa memorized.

Peraturan Geter Motor:

3 gears dina total: lemah, panengah jeung kuat (nu robah ampLitude nyaéta 40%, 70% jeung 100%) métode pangaturan:

  • Gear panghandapna (40% amplitude): pencét 4 kenop L / ZL / Urang Sunda / ZR di sisi pikeun 1 detik sakaligus, lajeng peraturan suksés.
  • Gear panengah (70% amplitude): pencét 4 kenop L / ZL / Urang Sunda / ZR di sisi pikeun 1 detik sakaligus, lajeng peraturan suksés.
  • Gear luhur (100% amplitude): pencét 4 kenop L / ZL / Urang Sunda / ZR di sisi pikeun 1 detik sakaligus, lajeng peraturan suksés.
  • Gear panengah tina Geter controller disambungkeun acquiescently pikeun kahiji kalina, nyaéta 70% amplituit.

Fungsi Sambungan USB:

  • Koneksi mode NS kabel sareng PC XINPUT dirojong.
  • Ieu otomatis diidentifikasi minangka modeu NS nalika disambungkeun ka konsol NS.
  • Ieu dina modeu XINPUT lamun disambungkeun ka PC.

Parameter Listrik:

barang nilai rujukan
Pagawean voltage DC 3.6-4.2V
ayeuna gawe 24mA
Saré ayeuna 22.5uA
Geter ayeuna 82 mA~130 mA
kakuatan input DC 4.5 ~ 5.5V / 400mA
kapasitas batre 500mAh
Jarak operasi 10m

Parentah Joystick 3D:

  • Joystick 3D henteu kedah dikalibrasi sacara manual dina konsol NS. Joystick 3D bakal dikalibrasi sacara otomatis nalika konsol NS dipasang.
  • Upami joystick 3D ngeclak nalika dianggo, punten pasang deui sareng cabut pangontrol sateuacan dianggo. Kade ulah noél joystick 3D mun anjeun nyolok tur cabut controller.

Pitunjuk Kalibrasi Giroskop:

Lebetkeun kana "konsol setting NS - controller sarta induktor - calibration of gyroscope induktor" pikeun test controller sarta calibration; nempatkeun controller horisontal dina desktop jeung pencét lila + atawa - pikeun calibration.

Parentah Ngaronjatkeun Controller:

  • Upami produk ieu teu tiasa dianggo kusabab kasaluyuan sistem sareng alesan sanésna, mangga ngahubungi panyadia layanan palanggan pikeun nyayogikeun program: pasang pakét pamutahiran pikeun ningkatkeun.
  • Operasi husus: nyolok controller kana komputer kahiji, teras pencét X + Y + HOME pikeun 3 detik pikeun asup kana mode pamutahiran; lajeng buka software Program.exe, klik update firmware pikeun ngamutahirkeun, sarta ngadagoan ajakan pikeun apdet suksés.

Perkara Perhatosan Perhatosan:

  • Produk ieu kedah dijaga saé nalika henteu dianggo.
  • Produk ieu teu tiasa dianggo sareng disimpen dina lingkungan anu lembab.
  • Produk ieu kedah dianggo atanapi disimpen ku ngahindarkeun lebu sareng beban beurat pikeun ngajamin umur jasana.
  • Punten ulah nganggo produk anu soak, nabrak atanapi rusak sareng masalah kinerja listrik anu disababkeun ku panggunaan anu teu leres.
  • Ulah make alat-alat pemanasan éksternal kayaning oven microwave pikeun drying.
  • Lamun ruksak, punten kirimkeun ka departemen pangropéa pikeun pembuangan. Ulah dibongkar ku sorangan.
  • Barudak pamaké wajib ngagunakeun produk ieu leres dina hidayah kolotna, sarta ulah jadi addicted kana kaulinan.

Ati-ati FCC :

Alat ieu sasuai sareng bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1. Alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng
  2. alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa ngakibatkeun operasi anu teu dihoyongkeun.

Sagala Parobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.

Catetan: Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun bagian 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan.
Alat ieu ngahasilkeun kagunaan sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi pikeun radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat na, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Alatna parantos dievaluasi pikeun nyumponan sarat paparan RF umum. Alatna tiasa dianggo dina kaayaan panyalaan portabel tanpa watesan.

Dokumén / Sumberdaya

OWLLON TNS-0117 Dobe Wireless Gamepad Pikeun Nintendo Pindah Pro Controller [pdf] Buku Panduan
TNS-0117, TNS0117, 2AJJCTNS-0117, 2AJJCTNS0117, TNS-0117 Dobe Wireless Gamepad Pikeun Nintendo Switch Pro Controller, TNS-0117, Dobe Wireless Gamepad Pikeun Nintendo Switch Pro Controller

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *