logo novopal

Novopal Gelombang Sinus Murni 2000 Watt Mobil Power Inverter Parabot Parobah DC 12V ka 120V AC

Novopal Gelombang Sinus Murni 2000 Watt Mobil Power Inverter Parabot Parobah DC 12V ka 120V AC

Kumaha Ground hiji Inverter?

Grounding

Inverter kakuatan gaduh terminal dina panel tukang ditandaan "Grounding" atanapi "".
Ieu dipaké pikeun nyambungkeun chassis tina inverter kakuatan ka taneuh.
Terminal taneuh parantos nyambung ka kawat taneuh wadah kaluaran AC ngaliwatan kawat panyambung internal. Terminal taneuh kudu disambungkeun ka kawat taneuh, nu bakal rupa-rupa gumantung kana dimana inverter kakuatan dipasang.

1, Dina sababaraha posisi tetep sadia Sambungkeun terminal taneuh ka bumi
2. Kaayaan jero rohangan A. Nyambung ka pipa cai logam rumah tangga, pigura logam (pigura panto, pigura jandela) disambungkeun ka bumi

B. Nyambungkeun kana paku dina témbok atawa taneuh nu kontak ka bumi

C. Nyambung ka sistem grounding grid mains nu disambungkeun ka kawat taneuh stop kontak nu (Catetan: ieu

sambungan kudu dioperasikeun ku tukang listrik profésional)

3. Kaayaan luar Sambungkeun hiji tungtung kawat bumi ka terminal grounding inverter, éta

tungtung séjén kana paku jeung selapkeun ka bumi.

4. Dina Kendaraan, parahu atawa

kapal

Nyambung ka chassis tina wahana atawa sistem grounding parahu, kapal.

Perhatosan:

  • Pikeun mastikeun firmness tina sambungan. Kawat taneuh kedah 14AWG (2.08mm2) atanapi langkung ageung
  • Ulah ngajalankeun inverter kakuatan tanpa nyambungkeun kana taneuh. Bahaya kejutan listrik tiasa nyababkeun.

Dokumén / Sumberdaya

Novopal Gelombang Sinus Murni 2000 Watt Mobil Power Inverter Parabot Parobah DC 12V ka 120V AC [pdf] Pituduh
Gelombang Sinus Murni 2000 Watt Mobil Power Inverter Parabot Parobah DC 12V ka 120V AC

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.