surat penting

niko LOGOnorco 78125 Kamampuh Gear disetir Engine nangtung

norco 78125 Kapasitas Gear disetir Engine Nangtung ..

PENTING: BACA PETUNJUK IEU SAEMUH OPERASI

Sateuacan nganggo alat ieu, baca manual ieu lengkep sareng tuntas, ngartos prosedur operasi, PERHATOSAN Kasalametan sareng syarat pangropéa. KEGAGALAN JADI BISA NGABISAHKEUN KACILANGAN NGABISAHKEUN CATURAN PRIBADI SARENG ATAWA FATAL JEUNG/ATAU KARUSAKAN HARTA.
Pamakéan alat angkat otomotif portabel tunduk kana bahaya anu tangtu anu teu tiasa dicegah ku cara mékanis, tapi ngan ukur ku ngalaksanakeun intelegensi, perawatan, sareng akal sehat. Ku kituna penting pikeun boga pamilik sarta tanaga aub dina pamakéan sarta operasi pakakas anu ati-ati, kompeten, dilatih, sarta mumpuni dina operasi aman tina parabot sarta pamakéan ditangtoskeun. MisalampBahaya nyaéta ragrag, tipping, atanapi slipping kandaraan motor atanapi komponénna disababkeun utamina ku ngamankeun beban anu teu leres, kaleuleuwihan, beban anu teu dipuseurkeun, dianggo dina lian ti permukaan anu tingkat keras, sareng nganggo alat pikeun tujuan anu henteu dirancang. .
Tanggung jawab anu gaduhna pikeun mastikeun yén sadaya tanaga maca manual ieu sateuacan nganggo alat ieu. Éta ogé tanggung jawab nu boga alat pikeun ngajaga manual ieu gembleng tur dina lokasi merenah pikeun sakabéh ningali jeung maca. Upami manualna leungit atanapi henteu kabaca, hubungi Norco Industries, Inc. Lamun operator teu béntés dina basa Inggris, produk jeung parentah kaamanan kudu dibaca jeung dibahas jeung operator dina basa asli operator ku nu meuli/boga atawa ditunjuk, mastikeun yén operator ngarti eusina.

garansi
Produk ieu katutupan ku Garansi Saumur Hirup Terbatas. Pikeun detil, tingali panutup tukang katalog produk Norco.

PERHATOSAN

  • Mariksa stand engine saméméh unggal pamakéan. Ulah make lamun ruksak, dirobah, dirobah atawa dina kaayaan goréng, atawa boga hardware leupas atawa leungit atawa komponén. Laksanakeun tindakan koréksi sateuacan nganggo stand engine.
  • Entong ngalangkungan kapasitas anu dipeunteun.
  • Paké ngan dina permukaan tingkat teuas.
  • Taroskeun produsén mesin pikeun lokasi pamasangan anu leres.
  • Assure beban dipuseurkeun, saimbang jeung diamankeun kana kantétan ningkatna.
  • Pasang mesin supados beuratna saimbang dina hiji inci tina sumbu rotasi stand.
  • Ngan make plat ningkatna engine sarta opat leungeun adaptor nu marengan modél 78125 engine nangtung nalika ningkatna engine nangtung beuratna 1,250 pon atawa kirang.
  • Paké kelas 5, kelas métrik 8.8 (atawa hadé) screws cap pikeun sakabéh hardware ningkatna.
  • Threaded liang dina adapters jeung blok mesin kudu beresih jeung
    teu ruksak pikeun insure Dursasana thread. A baud atawa screw Dursasana thread kudu sarua jeung 1-1 / 2 kali baud atawa diaméter thread screw guna ngajaga syarat kakuatan.
  • Salawasna mindahkeun stand lalaunan pikeun nyegah tipping tina beban.
  • Puterkeun mesin lalaunan pikeun ngahindarkeun sentak atanapi gerakan mesin anu tiasa nyababkeun hardware dipasangan.
  • Ulah ngarobah atawa ngaropéa stand.
  • Ngan kantétan sareng / atanapi adaptor anu disayogikeun ku Norco kedah dianggo.
  • Pernah dianggo dina sagala beban anu dipasang ka stand ieu.

DISETÉL

Mangga tingal ngabeledug view gambar dina urutan pikeun ngaidentipikasi angka indéks bagian nu bakal dirakit.
MODEL 78125 ENGINE STAND

  1. indéks # 12 roda kudu boga indéks # 33 kabayang sleeves dipasang dina éta. Teundeun roda jero kurung kabayang dina tungtung indéks # 4 crossmember basa utama jeung ngamankeun aranjeunna kalayan indéks # 5 bolts jeung indéks # 34 kacangan disadiakeun.
  2. Ngagantelkeun indéks # 8 Ngonci roda caster jeung indéks # 53 roda caster kana kurung caster di boh tungtung indéks # 1 "T" base. Ngamankeun aranjeunna kalayan indéks # 9 bolts, indéks # 10 washers datar jeung indéks # 11 nyloc kacangan disadiakeun jeung dina runtuyan ditémbongkeun dina exploded view teken.
  3. Nyusun tungtung katutup tina indéks # 3 tube dasar utama kana indéks # 4 crossmember basa utama jeung bolts, washers, sarta kacangan disadiakeun. Ulah tighten bolts dina waktos ieu.
  4. Kumpulkeun indéks # 13 perumahan gear tegak ka luhur indéks # 3 tube base utama jeung indéks # 4 crossmember base utama jeung bolts, washers, sarta kacangan disadiakeun ditémbongkeun saperti dina exploded. view ngagambar. Kencangkeun bolts sareng mur anu disebatkeun dina léngkah 3 sareng 4.
  5. Pasang indéks # 1 "T" base kana tungtung kabuka tina indéks # 3 tube base utama. Align liang dina tungtung kabuka tina tube dasar utama kalayan salah sahiji inserts threaded di sisi "T" dasar sarta ngamankeun aranjeunna babarengan jeung indéks # 2 adjustment kenop assembly sarta indéks # 10 washer datar disadiakeun.
  6. Indéks # 26 cecekelan uas boga liang ngawangun oval dina hiji tungtung nu kudu dipasang dina tungtung kakeunaan indéks # 56 cacing nu protrudes kaluar tina sisi gear box. Ngamankeun uas cecekelan ka cacing ngagunakeun indéks # 27 cecekelan nut uas.
  7. Geser indéks # 38 panarima plat ningkatna leuwih tungtung kakeunaan tina indéks # 15 aci drive. Align dua liang dina panarima plat ningkatna jeung liang threaded dina aci drive tur aman aranjeunna kalayan bolts na lockwashers disadiakeun.
  8. Pasang opat panangan adaptor indéks # 39 kana pelat pemasangan indéks # 38 nganggo baut, mesin cuci, sareng kacang anu disayogikeun sapertos anu dipidangkeun dina exploded. view teken.

ARTIK KANGGO

  1. Taroskeun ka pabrik kendaraan atanapi mesin pikeun pusat gravitasi mesin. Puseur gravitasi mesin kudu sajajar jeung sumbu rotasi tina assembly sirah ningkatna stand engine urang.
  2. Cabut perumahan bel kopling tina mesin sareng amankeun bagian-bagian mesin sanés anu tiasa leupas atanapi ngagantung tina mesin.
  3. Leupaskeun kenop adjustment ti sisi nangtung engine sarta manjangkeun "T" base meh 6 "langkung tebih ti mesin nalika mesin geus dipasang ka stand. disambungkeun sacara bébas kana assembly plat ningkatna. Nyepetkeun opat leungeun adaptor mesin ka mesin ngagunakeun ukuran thread baud ditangtoskeun jeung panjang. Inget ngagunakeun kelas 5, métrik 8.8 bolts atawa hadé. Ulah tighten bolts.
  4. Align sumbu rotasi tina assembly plat ningkatna sacaket mungkin ka puseur gravitasi mesin. Tighten opat bolts nu ngamankeun leungeun adaptor engine ka mesin jeung bolts, washers datar jeung kacangan nu nyambungkeun tungtung nu sejen leungeun adaptor engine ka assembly plat ningkatna.
  5. Pasang bar ngangkat mesin atanapi aisan kana mesin sareng angkat mesin nganggo bango toko atanapi alat angkat kalayan kapasitas beban anu cekap tiasa nanganan beurat mesin. Sakali mesin geus diangkat ka jangkungna dipikahoyong, lalaunan nyorong mesin jeung assembly plat ningkatna ngarah ka arah aci drive tina stand engine. Selapkeun aci drive stand urang kana panarima dina piring ningkatna. Hurungkeun cecekelan kotak gear stand urang nepi ka liang threaded dina aci drive align jeung liang dina panarima plat ningkatna. Sakali dijajarkeun, amankeun ku baud sareng mesin cuci konci anu disayogikeun.
  6. Pastikeun setelan stabil sarta lalaunan jeung taliti cabut bango toko atawa mesin ngangkat alat.

Nyoplokkeun mesin tina modél 78125

  1. Gantelkeun bar ngangkat mesin atawa aisan kana mesin. Sambungkeun bar atawa aisan ka bango toko atawa alat ngangkat jeung lalaunan angkat mesin ngan cukup pikeun nyandak tekanan kaluar engine nangtung.
  2. Leupaskeun bolts na lockwashers nu ngamankeun plat ningkatna kana aci drive stand urang. Geser aci drive kaluar tina panarima plat ningkatna jeung lalaunan jeung taliti maneuver mesin jauh ti stand.
  3. Unscrew opat bolts nu ngamankeun leungeun adaptor kana mesin.

MOUNTING MESIN KA MODEL 78200

  1. Taroskeun ka pabrik kendaraan atanapi mesin pikeun pusat kasaimbangan mesin. Puseur kasaimbangan mesin kudu ayana di tengah pelat ningkatna antara dua pelat ningkatna stand urang.
  2. Manjangkeun dasar mesin nangtung ka titik dimana jarak antara dua pelat ningkatna bakal nampa mesin, panjang dua rakitan leungeun adaptor sarta sababaraha inci tambahan bebas muter .
  3. Pasang bar ngangkat mesin atanapi aisan kana mesin sareng angkat mesin nganggo bango toko atanapi alat angkat kalayan kapasitas beban anu cekap tiasa nanganan beurat mesin. Sakali mesin diangkat ka jangkungna dipikahoyong, lalaunan posisi mesin antara pelat ningkatna. Pasang sacara bébas opat rakitan panangan adaptor ka unggal sisi atanapi tungtung mesin dimana panangan diposisikan sajauh praktis pikeun kakuatan anu ngadukung anu langkung ageung.
  4. Gantelkeun sacara bébas tungtung sabalikna tina rakitan panangan adaptor kana pelat pamasangan masing-masing kalayan kacang flange anu disayogikeun. Inget posisi leungeun dina slot tina pelat ningkatna dimana leungeun diposisikan sajauh eta sakumaha praktis.
  5. Ku ngangkat jeung nurunkeun mesin, posisikeun puseur kasaimbangan mesin dina hiji inci tina sumbu rotasi stand engine. Saatos mesin sareng panangan adaptor diposisikan leres, Torsi sadaya hardware dipasang ka 75 pon suku.
  6. Pastikeun setelanna stabil sareng aman sateuacan nyabut bango toko atanapi alat angkat.

Nyoplokkeun mesin tina modél 78200

  1. Gantelkeun bar ngangkat mesin atawa aisan kana mesin. Sambungkeun bar atawa aisan ka bango toko atawa alat ngangkat jeung lalaunan angkat mesin ngan cukup pikeun nyandak tekanan kaluar engine nangtung.
  2. Pegatkeun sambungan rakitan panangan adaptor tina pelat ningkatna masing-masing. Loosen sagala bolts nu ngagantelkeun leungeun adaptor ka mesin sahingga leungeun bisa ngayun bébas jadi mesin bisa dikaluarkeun tina antara pelat ningkatna.
  3. Lalaunan jeung taliti maneuver mesin jauh ti stand. Buka bolts nu ngagantelkeun leungeun adaptor kana mesin.

PÉSÉNTOR PÉRÉNTIF

  1. Salawasna nyimpen stand mesin di wewengkon ditangtayungan ogé dimana eta moal kakeunaan cuaca goréng, uap corrosive, lebu abrasive, atawa elemen ngabahayakeun lianna. Nangtung mesin kudu diberesihan tina cai, salju, keusik, atanapi keusik sateuacan dianggo.
  2. Lubricate roda, casters, gear jeung aci puteran ku gajih Tujuan umum.
  3. Unggal nu boga stand engine boga tanggung jawab pikeun ngajaga labél stand engine beresih jeung bisa dibaca. Paké leyuran sabun hampang keur nyeuseuh surfaces éksternal stand. Kontak Norco Industries pikeun labél ngagantian lamun labél stand anjeun teu bisa dibaca.
  4. Pariksa stand saméméh unggal pamakéan. Entong nganggo nangtung upami aya komponén anu retak, pegat, bengkok. Ulah make stand lamun boga hardware atawa komponén leupas atawa leungit, atawa dirobah ku cara naon baé. Laksanakeun tindakan koréksi sateuacan nganggo stan deui.

LAYANAN PERBAIKAN

  • Lamun produk Norco Anjeun merlukeun jasa atawa perbaikan, ngahubungan Departemen Service Palanggan Norco pikeun lokasi nu pangcaketna Norco otorisasi Service Center.
  • Perlu nyayogikeun Pusat Layanan Otorisasi Norco salinan tagihan penjualan upami nyuhunkeun perbaikan garansi. Upami pusat jasa anu otorisasi nangtukeun yén produk anjeun cocog pikeun perbaikan garansi, perbaikan bakal dilakukeun tanpa biaya sareng angkutan barang dipulangkeun sateuacana. Biaya jasa non-warrantable, perbaikan, sarta angkutan barang balik téh tanggung jawab customer urang.
    Norco Industries, Nyarita 365 West Victoria St Compton, CA 90220
    (310) 639-4000 • Fax: (310) 639-7411 www.norcoindustries.com

Dokumén / Sumberdaya

norco 78125 Kamampuh Gear disetir Engine nangtung [pdf] Buku Panduan
78125, 78155, 78200, Kapasitas Gear Driven Engine Stand, Driven Engine Stand, Engine Stand, 78125, Stand

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.