niceboy Charles i4 Robotic vacuum cleaner Manual Pamaké

Parentah Kasalametan

Mangga turutan pancegahan kaamanan ieu sateuacan nganggo produk:

  • Mangga baca manual ieu taliti saencan make produk jeung make produk nurutkeun parentah dina manual ieu.
  • Sakur operasi anu teu saluyu sareng manual ieu tiasa nyababkeun karusakan produk sareng tatu pribadi.
  1. Produk ieu ngan bisa dibongkar ku teknisi otorisasi. Kalakuan kitu tanpa idin henteu disarankeun.
  2. Ngan adaptor kakuatan anu disayogikeun ku pabrik tiasa dianggo sareng produk ieu. Pamakéan adaptor tina spésifikasi séjén bisa ngabalukarkeun karuksakan kana produk.
  3. Entong nyabak kabel, pangkalan ngecas sareng adaptor listrik nganggo panangan anu baseuh.
  4. Tetep bagian muka jeung ngajalankeun bébas tina curtains, bulu, baju atawa ramo.
  5. Ulah nempatkeun cleaner sabudeureun objék kaduruk, kaasup roko, korek api atawa naon bae anu bisa ngabalukarkeun seuneu.
  6. Ulah make cleaner pikeun nyokot bahan combustible, kaasup béngsin atawa toner ti printer, copier jeung mixer. Ulah make eta kalawan inflammable sabudeureun.
  7. Punten bersihkeun produk saatos ngecas, sareng pareuman saklar produk sateuacan beberesih.
  8. Ulah over-ngabengkokkeun kawat atawa nempatkeun objék beurat atawa seukeut dina mesin.
  9. Produk ieu mangrupikeun alat rumah tangga jero ruangan, punten Entong dianggo di luar.
  10. Pembersih teu tiasa dianggo ku murangkalih umur 8 taun ka handap atanapi jalma anu ngagaduhan gangguan jiwa, kecuali aranjeunna parantos dipasihan pangawasan atanapi petunjuk ngeunaan panggunaan alat ieu. Entong ngantepkeun murangkalih anjeun naek atanapi ulin sareng tukang bersih.
  11. Ulah make produk ieu dina taneuh baseuh atawa caian.
  12. Masalah anu mungkin dina beberesih produk kedah dileungitkeun pas mungkin. Punten bersihkeun kabel listrik atanapi barang leutik di lantai sateuacan nganggo panyaring upami aranjeunna ngahalangan beberesih. Lipetkeun kelim karpét anu digulung sareng nyegah langsir atanapi taplak meja tina noél lantai
  13.  Upami kamar anu dibersihkeun ngandung tangga atanapi struktur anu digantung, mangga uji heula naha robot bakal ngadeteksi éta sareng henteu murag tina tepi. Lamun halangan fisik diperlukeun pikeun panangtayungan, pastikeun fasilitas teu ngabalukarkeun tatu kayaning tripping
  14. Nalika produk henteu dianggo kanggo waktos anu lami, mesin kedah dicas unggal tilu bulan pikeun ngahindarkeun kagagalan batré kusabab kakuatan rendah kanggo waktos anu lami.
  15. Ulah make eta tanpa collector lebu jeung saringan di tempat.
  16. Pastikeun adaptor kakuatan disambungkeun ka stop kontak atawa base ngecas nalika ngecas.
  17. Hindarkeun tiis atanapi panas. Ngoperasikeun robot antara -10°C nepi ka 50°C.
  18. Sateuacan miceun produk, pegatkeun sambungan cleaner tina base ngecas, mareuman kakuatan tur cabut batréna.
  19. Pastikeun produk teu dihurungkeun nalika nyabut batréna.
  20. Punten cabut sareng piceun batré saluyu sareng undang-undang sareng peraturan lokal sateuacan miceun produk.
  21. Entong nganggo produk anu nganggo kabel listrik atanapi stop kontak listrik anu ruksak.
  22. Ulah make produk lamun produk teu bisa jalan normal alatan ragrag, ruksakna, pamakéan outdoor atawa asupna cai.

precautions

Mangga baca tungtunan ieu sateuacan nganggo Cleaner

Kabel listrik sareng barang-barang sanés anu sumebar dina taneuh tiasa ngabeungkeut atanapi ngabungkus produk. Pastikeun pikeun nyabut aranjeunna sateuacan dianggo.

Punten gulungkeun pinggiran karpét atanapi damel produkna dina karpét shortwool.

Punten cabut jalur bodas dina dua sisi bemper sateuacan dianggo, upami henteu, mesin moal jalan leres

Guardrails kudu ditempatkeun di tepi pikeun mastikeun operasi aman produk.

bubuka produk

Diagram Bagéan Bersih


  1. tutup
  2. Indikator WIFI
  3. bemper Infrabeureum
  4. Hurungkeun ON / OFF
  5. Ngecas otomatis
  6. Panutup tengah
  7. sénsor ragrag
  8.  sikat sweeping katuhu
  9. sénsor ragrag
  10. kabayang katuhu
  11.  ngecas éléktroda
  12. kabayang puseur
  13. kenca sweeping sikat
  14.  panutup batré
  15.  bukaan nyeuseup
  16.  kabayang kénca
  17.  Panutup tengah
  18.  debu collector
  19. Nanganan kolektor lebu
  20.  Panarima sinyal Infrabeureum
  21.  Konektor kakuatan
  22.  Toko hawa

kolektor lebu jeung diagram controller jauh

  1. Filter tingkat kahiji
  2. debu collector
  3. Katun saringan halus
  4. Saringan HEPA
  5. ring segel unsur Filter
  6. ON / OFF
  7. di payun
  8. Bélok kénca
  9. Ka tukang
  10. diberesihkeun-titik dibereskeun
  11. Ngecas otomatis (Ngan pikeun modél anu ngagaduhan fungsi ieu
  12. Bélok katuhu
  13. Reureuh sakeudeung
  14. Ngabersihan otomatis
  15. Tepi beberesih

Stasiun dok

  1. Indikator kakuatan
  2. Adaptor kakawasaan
  3. Outlet listrik
  4. Ngecas éléktroda
  5. Socket adaptor kakuatan

spésifikasi

  • Diameter: 320mm
  • jangkungna: 78mm
  • Beurat bersih: 2kg
  • Voltage: ; 7.4V
  • batre:Batré litium 4400mAh
  • power: 15W
  • Volume kolektor debu: 600ml
  • Kapasitas cai 180ml
  • Jenis ngecas: Ngecas otomatis / ngecas manual
  • Modeu beberesih beberesih Zig-Zag, beberesih otomatis, beberesih titik tetep,
  • Tepi beberesih
  • waktos ngeusi batre pinuh: jam 4-5
  • WIFI: 2.4 – 2.5 GHz; 5.15-5.875 GHz; 5.925 GHz-7.125 GHz
  • Gawe bareng waktu: Sakitar 100 menit
  • Jenis tombol: Tombol fisik

Batré atawa accumulator nu bisa diasupkeun kana produk boga umur genep bulan sabab mangrupa barang consumable. Penanganan anu teu leres (ngecas anu berkepanjangan, sirkuit pondok, pegatna ku obyék sanés, jsb.) tiasa nyababkeun kahuruan, panas teuing atanapi bocor batré, contona.ample.

Inpormasi ngeunaan sadaya pita frekuensi dimana alat radio beroperasi sareng ngahaja ngirimkeun gelombang radio ogé kakuatan frekuensi radio maksimal anu dikirimkeun dina pita frekuensi dimana alat radio dioperasikeun kalebet dina petunjuk sareng inpormasi kaamanan.

Parentah Operasi

Metoda ngecas

  1. Cara make base ngecas Teundeun base ngecas dina taneuh datar, teras sambungkeun adaptor daya. Indikator kakuatan bakal terus hurung.

    Catetan
    Teundeun dasar ngecas dina taneuh datar, jeung tonggong ngalawan témbok, sarta miceun sagala halangan sabudeureun dasar ngecas ngeunaan 1 méter dina rubak jeung 2 méter di hareup base ngecas, ditémbongkeun saperti dina gambar.
  2. Dua padika ngecas
    • Langsung nyolok adaptor kakuatan kana mesin, jeung tungtung séjén nyambungkeun jeung catu daya, ditémbongkeun saperti dina gambar A.
    • Pake dasar ngecas pikeun ngecas, sakumaha ditémbongkeun dina gambar B.

Hurungkeun mesin
Hurungkeun saklar daya, indikator tombol panel hurung (1 hartina kakuatan ON, 0 hartina kakuatan OFF).

Catetan

  • Mangga ngeusi batre mesin teu kirang ti 12 jam nalika ngecas pikeun kahiji kalina, sarta ngecas eta nepi ka lampu beureum konci kakuatan hirup. Lamun batréna geus dicas pinuh, lampu héjo bakal terus hurung.
  • Pikeun pamakéan sapopoé, mangga nyimpen mesin dina stand ngecas tur pastikeun stand ngecas geus Powered on.
  • Lamun teu dipaké pikeun lila, mangga ngecas pinuh mesin, mareuman switch kakuatan tur nyimpen eta dina tempat tiis tur garing.
  • Nalika netepkeun mode reservasi, ulah nganggo mode ngecas manual. Disarankeun make mode ngecas otomatis.

Controller jauh

Antosan

Pencét konci ieu pikeun asup kana mode sare; pencét tombol Reureuh pikeun ngamimitian deui mesin; Lamun mesin teu dioperasikeun dina 3 menit, mesin bakal otomatis asup kana mode sare.

Ngabersihan otomatis

Pencét konci ieu pikeun ngamimitian beberesih sacara otomatis; Pencét konci Reureuh pikeun ngareureuhkeun mesin lamun perlu.

Ngecas otomatis (Ngan pikeun modél anu gaduh fitur ieu)

Pencét konci ieu pikeun otomatis mendakan dasar ngecas pikeun ngecas

Reureuh sakeudeung

Pencét konci ieu pikeun ngareureuhkeun mesin dina kaayaan jalan, tur pencét kenop ieu hudang mesin dina kaayaan keur sare.

tuju

di payun - pencét konci ieu pikeun mindahkeun mesin ka hareup.
Ka tukang - pencét konci ieu pikeun mindahkeun mesin deui.
ditinggalkeun - pencét konci ieu pikeun mindahkeun mesin ka kénca.
bener - pencét konci ieu pikeun mindahkeun mesin ka katuhu.

Sapu sapanjang mode témbok

Pencét kenop ieu pikeun kalibet dina mode beberesih. Anjeun ngan ukur tiasa ngalih ka modeu sanés (sapertos otomatis) ku kadali jauh atanapi éta bakal tetep dianggo dina modeu ieu dugi ka pareum.

diberesihkeun-titik dibereskeun

Pencét konci ieu pikeun ngamimitian ngabersihan titik spiral mesin. Saatos tungtung mode beberesih titik tetep, éta bakal otomatis asup ka modeu otomatis

Pamasangan tank cai
  1. Selapkeun tungtung hareup tank cai kana pel, align sakumaha ditémbongkeun dina gambar, sarta paste pel dina velcro tank cai.
  2. Buka inlet on tank cai jeung lalaunan nyuntik cai kana tank cai.
  3. Teundeun handap mesin ka luhur, align kolom positioning tina tank cai jeung liang positioning tina gerbong di handapeun mesin, sarta pencét tank cai pageuh.

Catetan

  • Tangki cai henteu ngagaduhan fungsi pikeun nutup rembesan cai, sareng éta bakal mimiti seep saatos suntikan cai. Mangga cabut tank cai saméméh ngecas.
  • Nengetan lamun ngagunakeun tank cai, tambahkeun cai atawa ngabersihan up dina waktu, mangga cabut tank saméméh nambahkeun cai.
  • Punten ulah nganggo tanki rembesan cai dina karpét. Nalika nganggo tanki cai pikeun ngepel lantai, mangga lipetkeun ujung karpét, supados ngahindarkeun hal-hal asing dina rag tina ngotoran karpét.
  • Sanggeus beberesih pel, pel kudu garing nepi ka teu ngeclak, lajeng dipasang dina tank cai. Dina waktos anu sami, pel kedah datar.

Sambungan APP

  1. Unduh Aplikasi ku nyeken kode QR nganggo telepon sélulér anjeun atanapi Milarian "Niceboy ION" di pasar aplikasi sélulér sareng unduh aplikasi Sateuacan nganggo pungsi ieu pastikeun telepon sélulér anjeun parantos nyambung ka WiFi.
  2. Buka Aplikasi "Niceboy ION" sareng ngadaptarkeun akun énggal atanapi nganggo akun anu tos aya.
  3. Saatos sandi disetel, teraskeun kana lengkah salajengna "Tambahkeun Alat"
  4. Pilih sareng klik "Perkakas Rumah Tangga leutik"
  5. Pilih sareng klik "Niceboy ION Charles i4"
  6. Hurungkeun tombol daya di sisi mesin (1 - ON; 0 - OFF), ditémbongkeun saperti dina gambar.
  7. Saatos nada ngamimitian réngsé, pencét lami tombol Start/Stop dina panel langkung ti 3 detik dugi ka sora bip sareng indikator LED WiFi hurung.
  8. Pastikeun nami WiFi asal anjeun, sarta asupkeun sandi WiFi teras klik dina NEXT (catetan: ngan 2.4G WiFi sadia), ditémbongkeun saperti dina gambar.
  9. Pastikeun indikator LED WiFi kedip-kedip, sarta pariksa "Konfirmasi indikator gancang ngacieupan", teras klik dina NEXT pikeun sambungan jaringan jeung dina Rengse sanggeus alat ditambahkeun suksés. Butuh sababaraha atawa puluhan detik pikeun nyambungkeun alat ka jaringan WiFi, gumantung kana kakuatan sinyal. Antarbeungeut kontrol bakal dipintonkeun nalika alat parantos suksés.

Reset WiFi: Dina hal sambungan waktos kaluar atawa saméméh nyambungkeun telepon sélulér sejen, hurungkeun heula alat jeung, dina 10 detik, pencét lila tombol Start/Stop salila 3 detik nepi ka bip, lajeng sambungkeun deui ka jaringan WiFi. Saatos sandi disetel, teraskeun kana lengkah ext "Tambahkeun Alat" (3)

pamiaraeun

Kolektor debu sareng beberesih layar saringan

Ngaluarkeun kolektor lebu

Buka konci kolektor debu sareng tuang lebu sareng sampah

Leupaskeun elemen filter. HEPA tiasa dikumbah ku cai, sareng anjeun tiasa ngetok pikeun ngaleungitkeun lebu sateuacan dikumbah.

Ngumbah kolektor lebu jeung unsur filter munggaran, garing kolektor lebu jeung elemen filter, sarta tetep garing pikeun mastikeun hirup layanan maranéhanana.

Ngabersihan sikat samping sareng roda universal
  • Ngabersihan sikat samping: Cabut sikat samping sareng usap ku kaén anu bersih.
  • Ngabersihan kabayang universal: Ngabersihan kabayang universal pikeun miceun entanglement bulu.
Ngabersihan sénsor gawir
  • Ngabersihan sénsor gawir pikeun mastikeun sensitipitas sénsor
Ngabersihan port nyeuseup
  • Lamun aya jumlah badag lebu dina bukaan nyeuseup, bersihkeun ku lawon.
Ngabersihan jandela sensor
  • Ngabersihan jandela sensor

Ngabersihan éléktroda ngecas

  • Gently ngusap handap mesin jeung éléktroda ngecas tina base ngecas ku lawon lemes.

Pamérésan masalah

Nalika unit gagal, lampu indikator beureum hurung atanapi terus hurung jeung alarm karungu disada babarengan jeung ajakan sora.

Hiji bip/dua kali, Lampu beureum salawasna hurung Kabayang macét
opat bip/ dua kali, Lampu Beureum kedip-kedip Daya béak
tilu bip/ dua kali, Lampu Beureum kedip-kedip Sensor taneuh abnormal
dua bip/ dua kali, Lampu beureum kedip-kedip Sikat samping abnormal
Hiji bip/dua kali, Lampu Beureum kedip-kedip Bemper hareup nyangkut

tips teknis
Upami metodeu di luhur henteu ngarengsekeun masalah, mangga cobian ieu:

  1. Balikan deui kakuatan mesin.
  2. Upami masalahna teu tiasa direngsekeun ku ngabalikan deui mesin, punten kirimkeun mesin ka pusat jasa saatos penjualan pikeun pangropéa.

Daptar bungkusan

jumlah gambaran kuantitas
1 Mesin utama (kaasup batré) 1
2 Ngecas dasar 1
3 Remote controller (tanpa batré) 1
4 Adaptor kakawasaan 1
5 manual pamaké 1
6 Sikat sisina pasangan 2
7 Saringan HEPA 2
8 PEL 2
9 Tangki cai 1









INFORMASI PENGGUNA pikeun miceun alat éléktrik sareng éléktronik (RUMAH DIanggo)

 Simbol ieu aya dina produk atanapi dina dokuméntasi asli produk hartosna yén produk listrik atanapi éléktronik anu dianggo henteu tiasa dibuang sareng runtah komunal. Pikeun miceun produk ieu leres, bawa ka situs koleksi anu ditunjuk, dimana aranjeunna bakal ditampi gratis. Ku miceun produk ku cara ieu, anjeun ngabantosan ngajaga sumber daya alam anu berharga sareng ngabantosan nyegah dampak negatif anu mungkin dina lingkungan sareng kaséhatan manusa, anu tiasa janten akibat tina pembuangan limbah anu salah. Anjeun tiasa nampi inpormasi anu langkung rinci ti otoritas lokal atanapi situs pangumpulan anu pangcaketna. Numutkeun peraturan nasional, denda ogé tiasa dipasihkeun ka saha waé anu teu leres miceun runtah ieu. Inpormasi pangguna pikeun miceun alat listrik sareng éléktronik.

(Usaha sareng perusahaan perusahaan)
Supados leres-leres miceun alat listrik sareng éléktronik pikeun panggunaan bisnis sareng perusahaan, tingali ka pabrikan atanapi importir produk. Aranjeunna bakal nyayogikeun inpormasi ngeunaan sadaya metode pembuangan sareng, numutkeun tanggal anu ditetepkeun dina alat listrik atanapi éléktronik di pasar, aranjeunna bakal ngawartosan anjeun anu tanggung jawab ngabiayaan pembuangan alat listrik atanapi éléktronik ieu. Inpormasi ngeunaan prosés pembuangan di nagara-nagara sanés di luar Uni Éropa. Simbol anu dipidangkeun di luhur ngan sah pikeun nagara-nagara dina Uni Éropa. Kanggo pembuangan alat listrik sareng éléktronik anu leres, nyungkeun inpormasi anu aya hubunganana sareng aparat setempat atanapi anu ngajual alat.

sokongan

produsén:
RTB média sro, 5. kvetna 1746/22, Nusle, 140 00,
Praha 4, Céko, ID: 294 16 876.
Didamel di Cina
ikon

 

Dokumén / Sumberdaya

niceboy Charles i4 Robotic vacuum cleaner [pdf] Buku Panduan
Charles i4, Robotic Vacuum Cleaner, Charles i4 Robotic Vacuum Cleaner

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *