NEXTECH Manual WiFi PTZ Kaméra QC3859 Manual Pamaké
NEXTECH Luar WiFi PTZ Kaméra QC3859

Logo Perusahaan NEXTECH

Perkenalan produk

Daptar paking: Smart Camera x 1, Manual x 1, USB Power Cord x 1, Power Adapter x 1, Screw Accessories Package x 1

  • Kaméra pinter
    Kaméra pinter
  • Paket Asesoris Sekrup
    Paket Asesoris Sekrup
  • Kabel Daya USB
    Kabel Daya USB
  • padoman
    padoman
  • kakuatan adaptor
    kakuatan adaptor

Parameter Dasar

  • Ngaran Produk: Kaméra pinter
  • piksel: 1.0Mp / 2.0MP
  • Video skéma: H.264 Luhur Profile
  • Paningkatan Gambar: Réduksi Noise 3D Wide Dynamic Digital
  • Panyimpenan Lokal: Kartu MicroTF
  • Énkripsi nirkabel: WEP / WPA / WPA2 Énkripsi
  • Kakuatan Input: 5V 1A (Min)
  • Konsumsi Daya Total: 5W (Max)
  • Standar nirkabel: 2.4G 802.11 b / g / n
  • Platform Pangrojong: Android / ios

Pedaran komponén:
Tombol Reset: Pencét panjang "Ngareset" tahan 5 detik.

Disarankeun nganggo kartu Micro SD berkecepatan tinggi 8-64GB, upami éta moal hésé pikeun kaméra pikeun nyimpen na view rékaman pidéo kapungkur. ngadukung Penting

Pasang APP

Unduh APP: scan kode QR di handap pikeun ngaunduh sareng masangkeun. Daptar sareng login: buka "Smart Life" APP pikeun ngadaptar sareng login numutkeun ajakan.

Kode QR

Tambihkeun Parangkat-Scan modeu kode QR

  • Pastikeun Wi-Fi sayogi sareng nyambung kana Internét.
  • Sambungkeun kaméra kana kakuatan, teras ngamimitian sistem réngsé.
  • Buka "Smart Life" APP, pencét '+' di pojok kanan luhur layar utama (Gambar 01); pilih "Security & Sensor", klik "Smart Camera" (Gambar 02) pikeun nambihan kaméra; teras pencét "Léngkah salajengna" (Gambar 03);
    Tambihkeun Parangkat-Scan modeu kode QR
  • Upami telepon sélulérna teu nyambung kana wi-fi, mangga pencét "Sambungkeun ka Wi-fi" (Gambar 04);
  • Éta bakal ngaluncat kana panganteur WLAN sareng nyambungkeun Wi-Fi (Gambar 05). Punten dicatet yén ngan ukur jaringan 2.4 GH Wi-Fi anu dirojong;
  • Upami telepon nyambung ka Wi-Fi (Gambar 06);
    Tambihkeun Parangkat-Scan modeu kode QR
  • klik "Pastikeun". Éta bakal luncat kana antar muka kanggo nyorong kode QR nganggo kaméra teras pencét "Teraskeun" (Gambar. 07);
  • Kodeu QR bakal gancang dina layar anjeun sareng anjeun kedah nyeken nganggo Kaméra Smart. (kaméra sakitar 20-30 cm tina lensa telepon sélulér). Teras pencét "ngupingkeun sora ajakan" (Gambar. 08).
  • "Nyambungkeun" (Gambar. 09);
    Tambihkeun Parangkat-Scan modeu kode QR
  • Nalika kamajuan ngahontal 100%, konéksi réngsé(Gambar 13), sareng pencét "Rengse";
  • Teras ngaluncatan ka praview interface (Gambar 11)
  • Saatos nutup parangkat praview panganteur, panganteur na balik ka halaman utama APP. Dina waktos ayeuna, alat anu nyambung bakal némbongan dina halaman utama APP (Gambar 14). Teras Anjeun tiasa langsung klik kana interface alat pikeun ningali kaayaan monitoring tanpa nambihan deui saatosna.
    Tambihkeun Parangkat-Scan modeu kode QR

Tambahkeun Mode Alat-AP

Upami anjeun hoyong nganggo AP Mode, pencét tombol ngareset dina mesin

  • Pastikeun Wi-Fi sayogi sareng nyambung kana Internét.
  • Sambungkeun kaméra kana kakuatan, ngamimitian sistem réngsé.
  • Buka "Smart Life" APP, pencét '+' di pojok kanan luhur layar utama (Gambar 13); pilih "Security & Sensor", klik "Smart Camera" (Gambar 14) pikeun nambihan kaméra; Pilihan anu sanésna, pilih "cara sanés" pikeun ditambihan (sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 15);
    Tambahkeun Mode Alat-AP
    Catetan : Sateuacan nganggo "AP Mode", anjeun kedah ngalih kana "AP Mode" ku hampang pencét "Reset key" alat.
  • Teras pencét "konfigurasi titik panas" (Gambar 16);
  • Teras pencét "mode kompatibilitas", klik "Next" (Gambar 17);
  • Teras pencét "ganti Jaringan" (Gambar 18);
    Tambahkeun Mode Alat-AP
  • Teras lebetkeun kata sandi pikeun ngalengkepan konéksi (Gambar 19);
  • Pencét Balik sareng balikeun kana panganteur modeu APP anu cocog, dimana nami Wi-Fi sareng nami Wi-Fi anu disambungkeun ditampilkeun Sandi, pencét tombol "Konpirmasi" (Gambar 20);
  • Halaman ngaluncat ka tempat antarbeungeut nyorong "Wi-fi" pikeun nyambung ka hotspot alat sareng pencét "Sambungkeun" (Gambar 21)
    Tambahkeun Mode Alat-AP
  • Antarbeungeutna luncat kana antarbeungeut sambungan WALN, mendakan Wi-Fi dina awal "Smart Lifi", sareng pencét dina konéksi (Gambar 22);
  • Nalika konéksi réngsé, pencét deui sareng balik kana panganteur APP, dina waktos éta alat tampilan APP nyambung (Gambar 23).
  • Dina waktos ayeuna, alat parantos hasil nyambung; panganteur na luncat kana "Tambahkeun Alat Suksés" (Gambar 24);
    Tambahkeun Mode Alat-AP
  • Teras pencét "sambung", éta bakal luncat ka Praview Antarbeungeut Alat (Gambar 25)
  • Tutup alat sateuacannaview panganteur sareng panganteur na deui ka halaman utama APP, dina waktos éta alat anu nyambung bakal némbongan dina halaman utama APP.(Gbr. 26), Saatos ngasupkeun interface alat pikeun view, teu kedah nambihan deui, klik langsung kana interface alat pikeun view .
    Tambahkeun Mode Alat-AP

Rojongan customer

Disebarkeun ku: Electus Distribution
Pty Ltd 320 Victoria Rd, Rydalmere NSW 2116 Australia

www.electusdistribution.com.au

Didamel di Cina

Logo Perusahaan NEXTECH

 

Dokumén / Sumberdaya

NEXTECH Luar WiFi PTZ Kaméra QC3859 [pdf] Buku Panduan
NEXTECH, Kaméra WiFi PTZ Luar, QC3859

Gabung paguneman

2 Komentar

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.