LOGO NEWSKILL

NEWSKILL Vamana Profesional RGB kaulinan Soundbar

NEWSKILL-Vamana-Profesional-RGB-kaulinan-Soundbar-PRODUCT-IMG

di luhurVIEW

Fitur

  • Tombol Control pikeun Volume / Power
  • Kompak pikeun PC / Laptop / Mobile pikeun maén musik
  • Katumbiri Warna Balik Lampu
  • Pangaruh Sora Stereo
  • Bass alus keur kaulinan
  • Bluetooth
  • Opat Modeu pikeun Pangaruh Pencahayaan RGB (MENARI/NAFAS/RITHM/FIX)

spésifikasi

  • Ukuran Speaker: 2 inci × 2
  • Kaluaran Daya (RMS): 3W×2
  • Frékuénsi Tanggapan: 150Hz-20KHz
  • Sensitipitas: 750Mv±50Mv
  • SNR: ≥65dB
  • Bluetooth Vérsi: 4.2
  • Input Interface: 3.5MM Audio Jack
  • Pasokan Voltage: USB 5V/1A
  • Ukuran Unit: 400 × 75 × 67 MM
  • Beurat: 720G

Parentah pikeun dipake

  • Catu daya ka Speaker
    Colokkeun Micro USB kana port USB dina komputer Anjeun atawa alat sejenna pikeun meunangkeun daya.
  • Meunang Sumberdaya Audio
    • Colokkeun jack audio 3.5MM kana port jack dina komputer Anjeun atawa alat sejenna pikeun meunangkeun sumberdaya audio.
    • Sambungkeun Bluetooth dina telepon sélulér pikeun meunangkeun sumber audio
  • Ngahurungkeun/Pareuman Speaker
    Hurungkeun/pareuman kenop pikeun ngantepkeun spiker nganggo lampu tukang sareng polumeu kaluhur/handap.
  • Parobihan Modeu
    • Robah modeu cahaya RGB
    • Robah modeu (Bluetooth - AUX)

Pencahayaan RGB ngagaduhan tilu mode kalayan sentuhan:

  • MENARI kalawan 7 kelir
  • MENARI kalawan Rolling tujuh warna
  • NAFAS kalawan 7 kelir dina gilirannana
  • FIX dina Beureum / Héjo / Biru jsb.

Parentah Kasalametan

  • Jauhkeun unit tina sumber panas, sinar panonpoé langsung, kalembaban, cai, sareng cairan sanésna.
  • Ulah beroperasi unit lamun geus kakeunaan cai, Uap, atawa cairan séjén pikeun nyegah shock listrik, ledakan jeung/atawa tatu ka diri jeung karuksakan unit.
  • Pareuman alat unggal waktos, nalika henteu direncanakeun pikeun dianggo pikeun période perpanjangan.
  • Jauhkeun tina geter sareng tekanan mékanis, anu tiasa nyababkeun karusakan mékanis produk.
  • Dina hal karuksakan mékanis, euweuh jaminan disadiakeun.
  • Ulah ngabongkar. Produk ieu henteu ngandung bagian anu ngagaduhan hak pikeun perbaikan mandiri.
  • Entong nganggo unit upami parantos turun atanapi ruksak ku cara naon waé. Tetep unit kaluar jangkauan sahiji barudak.
  • Produk ieu sanés cocooan.
  • Entong nganggo unit dina tingkat polumeu kaleuleuwihan, sabab karusakan dédéngéan tiasa lumangsung.

Dokumén / Sumberdaya

NEWSKILL Vamana Profesional RGB kaulinan Soundbar [pdf] Pituduh Pamaké
Vamana Profesional RGB Gaming Soundbar, Vamana, Profesional RGB Gaming Soundbar, RGB Gaming Soundbar, Gaming Soundbar, Soundbar

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *