newair NRF031BK00 Kompak Mini Kulkas LOGO

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak newair NRF031BK00 Produk Kulkas Mini Kompak

Ngaran anu tiasa dipercaya
Kapercayaan kedah dipikagaduh sareng kami bakal kéngingkeun milik anjeun. Kabagjaan palanggan mangrupikeun fokus bisnis urang.
Ti pabrik dugi ka gudang, ti lantai penjualan ka bumi anjeun, sakumna kulawarga NewAir janji bakal nyayogikeun anjeun produk inovatif, jasa luar biasa, sareng dukungan nalika anjeun paling meryogikeunana.
Cacah dina NewAir.
Salaku pamilik NewAir anu reueus, wilujeng sumping ka kulawarga urang. Teu aya robot di dieu, jalma asli ngintunkeun produk anjeun sareng jalma asli aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun.
Taros Kami:
Pikeun patarosan ngeunaan produk anjeun, mangga ngahubungan kami di:

Nelepon: 1-855-963-9247
surélék: support@newair.com
online: www.newair.com 

Connect with Us: 

Facebook: Facebook.com/newairusa 
YouTube: YouTube.com/newairusa
InstagRam: Instagram.com/newairusa
Twitter: Twitter.com/newairusa 

spésifikasi

MODEL NO. NRF031BK00 / NRF031GA00
VOLTAGE: 110V-120V
NOISE LEVEL: 45dB
FPERSYARATAN: 60Hz
PMILIK CPENGHARGAAN: 270 W
STORAGE CKasenangan: 3.1 cu. ft.
RKOTOK TPMS. Urang SundaMALAIKAT: 32 ° F ~ 50 ° F
FREEZER TPMS. Urang SundaMALAIKAT: -11.2 ° F ~ 10.4 ° F
REFRIGERANT: R600a

DAFTAR PRODUK Anjeun ONLINE

Daptar Produk NewAir Anjeun Online Dinten!
Candak advantage tina sadaya kauntungan pendaptaran produk anu ditawarkeun:

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 1Service jeung Rojongan
Diagnosa masalah ngungkulan sareng masalah jasa langkung gancang sareng langkung akurat
newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 2Ngelingan Bewara
Tetep up to date pikeun kaamanan, apdet sistem sareng ngelingan bewara
newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 3Promosi Husus
Milih pikeun promosi sareng tawaran NewAir

Ngadaptarkeun inpormasi produk anjeun online aman & aman sareng kirang ti 2 menit kanggo ngalengkepan:
newair.com/register 

Cara anu sanésna, kami nyarankeun anjeun ngagantelkeun salinan resi penjualan anjeun di handap ieu sareng catet inpormasi ieu, aya dina papan nami pabrik di bagian tukang unit. Anjeun peryogi inpormasi ieu upami diperyogikeun pikeun ngontak pabrik pikeun pamundut jasa.

Tanggal Mésér: ___________________________________________________
Nomer séri: ____________________________________________
Nomer Modél :________________________________________

INFORMASI & PERHATIAN KASELAMATAN

Perhatosan: résiko tina seuneu / bahan kaduruk

  • Perkakas ieu dimaksudkeun pikeun dianggo dina rumah tangga sareng aplikasi anu sami sapertos daérah dapur staf di toko, kantor, sareng lingkungan kerja sanés-éceran sanés.
  • Alat ieu henteu dimaksudkeun pikeun dianggo ku jalma (kaasup murangkalih) anu ngirangan kamampuan fisik, indrawi atanapi mental kecuali dina pangawasan ku jalma anu tanggung jawab kana kasalametanana.
  • Barudak kedah diawasi pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu maén sareng alatna.
  • Upami kabel suplai rusak, éta kedah diganti ku téknisi anu mumpuni.
  • Ulah nyimpen bahan ngabeledug sapertos kaléng aerosol di jero alat ieu.
  • Alatna kedah dicabut colokan sateuacan ngalaksanakeun pangropéa pangguna.
  • Perhatosan: Tetep bukaan ventilasi dina alat bersih tina halangan.
  • Perhatosan: Ulah make alat mékanis atawa cara séjén pikeun ngagancangkeun prosés defrosting iwal dianjurkeun dina manual ieu.
  • pangeling-eling: Entong ngarusak sirkuit kulkas.
  • Perhatosan: Mangga buang kulkas nurutkeun peraturan lokal.
  • Perhatosan: Nalika nempatkeun alat, pastikeun kabel suplai henteu kajebak atanapi rusak.
  • Perhatosan: Hindarkeun nganggo jalur listrik sababaraha stop kontak pikeun nyolok alat.
  • Entong nganggo kabel penyambung atanapi adaptor anu teu dibatesan (dua prong).
  • Bahaya: Résiko jebakan anak. Sateuacan miceun kulkas atanapi freezer:
    • Leupaskeun panto.
    • Amankeun rak dina tempatna supados murangkalih henteu gampang naék ka jero.
  • Kulkas kudu dipegatkeun tina suplai listrik sateuacan nyobian masang asesoris naon waé.
  • Bahan refrigerant sareng cyclopentane berbusa anu dianggo ku alat tiasa kaduruk. Ku alatan éta, nalika alatna dibuang, éta kedah disimpen www.newair.com 8 jauh ti mana wae sumber seuneu jeung jadi pulih ku parusahaan recovery husus kalawan kualifikasi pakait pikeun dispose eta dina cara anu duanana aman tur bakal nyegah karuksakan kana lingkungan atawa naon baé cilaka séjén.
  • Pikeun nyingkahan kontaminasi tuangeun, punten hormati petunjuk ieu:
    • Muka panto pikeun période lila bisa ngabalukarkeun kanaékan signifikan tina suhu dina compartments sahiji alat.
    • Rutin ngabersihkeun permukaan anu tiasa kontak sareng dahareun sareng sistem drainase anu tiasa diaksés.
    • Nyimpen daging atah jeung lauk dina peti anti bocor dina kulkas pikeun nyegah kontaminasi silang jeung pangan lianna ngaliwatan kontak.
    • Lamun alat refrigerating ditinggalkeun kosong pikeun période lila, hal anu penting pikeun ngalakukeun di handap pikeun alat nu: pareum, defrost, beresih, garing, sarta ninggalkeun panto muka pikeun nyegah kapang tina ngembangkeun dina alat nu.
  • Alat kulkas ieu henteu dimaksad kanggo dianggo salaku alat internal.
  • Perhatosan: Pikeun ngahindarkeun bahaya alatan instability tina alat, éta kudu dibenerkeun nurutkeun parentah.

Hartina Simbol PERHATOSAN Kasalametan

Manual ieu ngandung seueur inpormasi kaamanan penting anu kedah diperhatoskeun ku pangguna.

caramannewair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 4 Sakur henteu patuh kana paréntah anu ditandaan ku simbol ieu tiasa nyababkeun karusakan produk atanapi ngabahayakeun kasalametan pribadi pangguna.
pangeling-elingnewair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 5 Ieu diperlukeun pikeun beroperasi dina observance ketat parentah ditandaan ku simbol ieu; atawa lamun heunteu, ruksakna produk atawa tatu pribadi bisa disababkeun.
perhatiannewair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 6 Parentah ditandaan ku simbol ieu merlukeun caution husus. Teu cukup caution bisa ngakibatkeun tatu slight atawa sedeng, atawa ruksakna produk.

LISTRIK patali WARNINGS

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 7 ● Ulah tarik ari nalika nyoplokkeun colokan kakuatan kulkas urang tina stop kontak a. Mangga keupeul pageuh colokan jeung tarik langsung tina stop kontak.

● Pikeun mastikeun pamakean anu aman, ulah ngaruksak kabel listrik atanapi nganggo kabel listrik nalika ruksak atanapi atos.

 

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 8

 

● Punten nganggo stop kontak listrik khusus, éta henteu kedah dibagikeun sareng alat listrik anu sanés.

● The colokan kakuatan kudu pageuh disambungkeun kana stop kontak pikeun nyingkahan resiko seuneu.

● Mangga pastikeun yén éléktroda grounding stop kontak kakuatan urang geus dilengkepan garis grounding dipercaya.

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 9 ● Lamun bocor gas kedah lumangsung, mangga pareuman klep tina gas bocor tur muka panto na jandéla. Entong cabut colokan kulkas atanapi alat-alat listrik anu sanés sabab percikan éta tiasa hurung seuneu.
newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 10  

● Ulah nempatkeun parabot listrik dina luhureun kulkas Anjeun iwal aranjeunna tina tipe dianjurkeun dina manual ieu.

NGANGGO PERHATOSAN

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 11 ● Ulah wenang ngabongkar atawa ngarekonstruksikeun kulkas, atawa sirkuit refrigerant; pangropéa alat kedah dilakukeun ku spesialis.

● A ari kakuatan ruksak kudu diganti ku produsén, atawa teknisi profésional ulah bahaya.

 

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 12

 

● The sela antara panto kulkas jeung antara panto jeung awak kulkas leutik. Ulah nempatkeun leungeun anjeun dina wewengkon ieu sabab ieu berpotensi ngabalukarkeun tatu, misalna, hiji ramo meunang pinched. Punten janten lemah lembut nalika nutup panto kulkas pikeun nyegah barang ragrag.

● Ulah nyokot dahareun atawa peti tina bagian katirisan jeung leungeun baseuh lamun kulkas ngajalankeun, utamana wadah logam ulah frostbite.

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 13 ● Ulah ngameunangkeun sagala anak asup kana atawa nanjak ka luar kulkas sakumaha tatu bisa lumangsung.
newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 14

 

● Ulah nempatkeun barang beurat dina luhureun kulkas sabab tatu teu kahaja bisa lumangsung.

● Mangga cabut colokan ti stop kontak témbok bisi gagalna kakuatan atawa beberesih. Entong sambungkeun kulkas ka catu daya sahenteuna sahenteuna lima menit saatos dicabut pikeun nyegah karusakan compressor kusabab ngamimitian berturut-turut.

PERHATOSAN TEMPAT

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 15  

· Ulah nempatkeun barang kaduruk, ngabeledug, volatile atawa kacida corrosive jero atawa deukeut kulkas pikeun nyegah karuksakan kana produk atawa kacilakaan patali seuneu.

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 16  

· Kulkas dimaksudkeun pikeun pamakéan rumah tangga wungkul, nyaéta, neundeun dahareun; eta teu kudu dipaké pikeun tujuan séjén, kayaning neundeun getih, ubar atawa produk biologis.

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 17 · Ulah nyimpen bir, inuman, atawa cairan séjén nu dikandung dina botol atawa wadah enclosed dina chamber katirisan kulkas sabab botol atawa wadah enclosed bisa retak alatan katirisan.

WARNINGS énergi

  1. Perkakas refrigerasi moal tiasa beroperasi sacara konsistén (tiasa nyéépkeun eusi freezer upami suhu janten haneut teuing) nalika disimpen dina waktos anu langkung lami di handapeun tungtung tiis tina kisaran suhu anu dirancang pikeun alat pendingin.
  2. Entong ngaleuwihan waktos neundeun anu disarankeun ku produsén tuangeun pikeun sagala jinis tuangeun sareng khususna pikeun komersil anu beku gancang dina kompartemen freezer atanapi lomari;
  3. Nyokot pancegahan pikeun nyegah naékna teu wajar dina suhu dahareun beku bari defrosting alat refrigerating, kayaning mungkus kadaharan beku dina sababaraha lapisan koran.
  4. Paningkatan dina suhu kadaharan beku salila defrosting manual, pangropéa atawa beberesih bisa shorten item hirup.

PERHATOSAN miceun

Bahan refrigerant sareng cyclopentane berbusa anu dianggo ku alat tiasa kaduruk. Ku alatan éta, nalika alatna dibuang, éta kedah dijauhkeun tina sumber seuneu sareng dipulangkeun ku perusahaan pamulihan khusus kalayan kualifikasi anu saluyu pikeun ngaleungitkeunana dina cara anu aman sareng bakal nyegah karusakan lingkungan atanapi naon waé. ngarugikeun séjén.
Nalika kulkas disposed tina, ngabongkar panto, jeung cabut gasket tina panto jeung rak; nempatkeun rak dina tempat anu ditangtoskeun, ku kituna pikeun nyegah murangkalih janten terjebak.

Pembuangan anu leres tina Produk ieu:
newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 18Cirian ieu nunjukkeun yén produk ieu henteu kedah dibuang sareng runtah rumah tangga anu sanés. Pikeun nyegah kamungkinan ngarugikeun ka lingkungan atanapi kaséhatan manusa, daur ulang éta tanggung jawab pikeun ngamajukeun pamakéan deui sustainable sumberdaya material. Pikeun mulangkeun alat anu anjeun anggo, punten nganggo sistem pamulangan sareng kempelan atanapi ngahubungi pangecér dimana produkna dibeuli. Aranjeunna tiasa nyandak produk ieu pikeun daur ulang anu aman lingkungan.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

PANEMPATAN  

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 19 ● Saméméh dipaké, piceun kabéh bahan packing, kaasup cushions handap, hampang busa, jeung kabéh pita dina jero jeung luar kulkas.

● Cimata kaluar pilem pelindung dina panto jeung awak kulkas.

 

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 20

● Jauhkeun tina panas sareng nyingkahan sinar panonpoé langsung. Ulah nempatkeun freezer dina beueus atawa damp tempat pikeun nyegah karat atawa ngurangan éfék insulating.

● Ulah langsung menyemprot atawa ngumbah kulkas; ulah nempatkeun kulkas dina tempat dimana eta bakal splashed cai. Ieu tiasa mangaruhan sipat insulasi listrik kulkas.

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 21  

● Pastikeun kulkas disimpen dina tempat jero ruangan anu ventilasi saé; taneuh kudu datar tur sturdy (muter ka kenca atawa ka katuhu pikeun nyaluyukeun roda pikeun leveling lamun teu stabil).

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 22 ● Rohangan luhur kulkas kudu leuwih gede ti 12 inci, jeung kulkas kudu ditempatkeun ngalawan tembok jeung jarak bébas leuwih ti 4 inci pikeun mempermudah dissipation panas.

Pancegahan sateuacan dipasang:
Inpormasi dina Buku Petunjuk ngan ukur pikeun rujukan. Produk fisik tiasa bénten. Sateuacan masang sareng nyaluyukeun asesoris, pastikeun kulkas dipegatkeun tina kakuatan. Pancegahan kedah dilaksanakeun pikeun nyegah cecekelan atanapi bagian-bagian alat sanés tina ragrag sareng nyababkeun tatu pribadi.

LEVELING suku

Diagram skéma tina suku leveling newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 23

Ngatur prosedur:

  1. Hurungkeun suku saarah jarum jam pikeun ngangkat kulkas.
  2. Hurungkeun suku counterclockwise pikeun nurunkeun kulkas.
  3. Saluyukeun suku katuhu sareng kénca dumasar kana prosedur di luhur kana tingkat horizontal.

PITUDUH PITUDUH

Daptar alat pikeun disayogikeun ku pangguna newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 24

  1. Cabut sadaya tuangeun tina liner panto jero.
  2. Ngalereskeun panto ku kasét. newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 25
  3. Leupaskeun panutup hinge luhur, screws, sarta hinge luhur; nyabut caps screw palastik ti sisi séjén. newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 26
  4. Ngabongkar panto, hinge handap jeung suku adjustable, teras ngumpul hinge handap jeung suku adjustable dina sisi séjén. newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 27
  5. Leupaskeun panto chamber refrigerating jeung ngabongkar hinge handap jeung suku adjustable. newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 28
  6. Ganti posisi pamasangan hinge handap sareng suku anu tiasa disaluyukeun, teras ngalereskeun masing-masing. Leupaskeun pipa leungeun baju hinge tina panto chamber refrigerating, tur masangkeunana dina sisi séjén. Leupaskeun pipa leungeun baju hinge tina panto chamber katirisan tur masangkeunana dina sisi séjén. newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 29
  7. Teundeun panto chamber refrigerating dina hinge handap lajeng ngalereskeun hinge tengah di sisi kénca jeung selapkeun caps di sisi katuhu. newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 30
  8. Teundeun panto chamber freezer dina hinge tengah, teras ngalereskeun hinge luhur, panutup hinge luhur di sisi kénca jeung selapkeun caps di sisi katuhu. newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 31

Ngarobah bohlam lampu jero

  1. Pegatkeun sambungan catu daya saméméh ngaganti bohlam lampu.
  2. Kahiji, tahan jeung cabut panutup bohlam lampu.
  3. Salajengna, cabut bohlam heubeul ku unscrewing eta counterclockwise. Lajeng ngaganti ku bohlam anyar (max 15W) ku screwing eta dina jarum jam. Pastikeun éta diamankeun dina wadah bohlam pageuh.
  4. Pasang deui panutup lampu sareng sambungkeun deui kulkas anjeun ka catu daya.

Mimitian kulkas Anjeun

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 32 ● Sateuacan nyambungkeun kulkas ka catu daya, ngidinan kulkas ka settle kana tempat pikeun satengah jam.

● Sateuacan nempatkeun sagala pangan seger atawa beku, kulkas kudu geus ngajalankeun pikeun 2-3 jam atawa saluhureuna 4 jam dina usum panas nalika hawa ambient tinggi.

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 33 ● Ninggalkeun rohangan anu cukup pikeun panto sareng laci pikeun gampang dibuka sareng di sabudeureun pikeun aliran hawa anu pas.

TIPS NGEUNAH ENERGI

  • Perkakas kedah aya di daérah anu paling tiis tina kamar, jauh tina alat-alat anu ngahasilkeun panas atanapi saluran pemanasan, sareng kaluar sinar panonpoé langsung.
  • Hayu kadaharan panas tiis kana suhu kamar sateuacan disimpen dina alat. Overloading alat maksa kompresor ngajalankeun langkung lami. Kadaharan anu beku teuing lalaunan tiasa kaleungitan kualitas atanapi rusak.
  • Pastikeun pikeun mungkus tuangeun anu leres sareng ngusap wadah anu garing sateuacan disimpen dina alat. Ieu neukteuk kana ibun ngawangun-up di jero alat.
  • Tong panyimpen alat henteu kedah dilapis ku aluminium foil, kertas lilin, atanapi anduk kertas. Liners ngaganggu sirkulasi hawa tiis, ngajadikeun alat nu kirang efisien.
  • Atur jeung labél dahareun pikeun ngurangan frékuénsi sarta panjang lawang panto. Cabut saloba item nu diperlukeun dina hiji waktu, jeung nutup panto pas mungkin.

STRUKTUR JEUNG FUNGSI

Bagean SENARIH  newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 34

Rohangan tiis  

  • The refrigerating chamber cocog pikeun nyimpen bungbuahan, sayuran, inuman, sarta pangan lianna dimaksudkan pikeun dikonsumsi dina jangka pondok. Waktu panyimpenan anu disarankeun dina kulkas nyaéta 3 dugi ka 5 dinten.
  • Pangan anu asak teu kedah disimpen dina kamar kulkas dugi ka tiis kana suhu kamar. Disarankeun pikeun ngégél pangan sateuacan nempatkeun kana kulkas.
  • The rak bisa disaluyukeun kaluhur atanapi kahandap pikeun neundeun ditangtoskeun jeung betah pamakéan.

Kamar beku  

  • Kamar katirisan suhu rendah tiasa ngajaga kadaharan seger kanggo waktos anu lami sareng biasana dianggo pikeun nyimpen tuangeun beku sareng és.
  • Kamar katirisan cocog pikeun neundeun jangka panjang daging, lauk, sareng tuangeun sanés.
  • Punten dicatet yén tuangeun kedah dikonsumsi dina waktos rak.
    Catetan: Nyimpen teuing dahareun langsung saatos sambungan awal kana kakuatan bisa mangaruhan adversely pangaruh cooling kulkas. Pangan anu disimpen henteu kedah ngahalangan outlet hawa; sabalikna, pangaruh cooling ogé bakal kapangaruhan adversely.

ARTIK KANGGOnewair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak Gbr 35

(Gambar di luhur nyaéta pikeun rujukan. Konfigurasi sabenerna bakal gumantung kana distributor)

  • Hurungkeun kenop kontrol suhu ka MAX, sarta suhu internal kulkas bakal ngurangan.
  • Hurungkeun kenop kontrol suhu kana MIN, sarta suhu internal kulkas bakal ningkat.
  • kenop ngan ngagambarkeun tingkat suhu, tapi teu hartosna hawa husus; setelan "OFF" hartina Unit bakal eureun gawé.
  • Setélan anu disarankeun: "MED."

CATETAN: Punten saluyukeun antara "MAX" sareng "MIN" salami dianggo.

RUANGAN SUHU AMBIENT

Sedang diperpanjang: 'Perkakas refrigerating ieu dimaksudkeun pikeun dipaké dina hawa ambient mimitian ti 50 ° F nepi ka 89.6 ° F (10 ° C nepi ka 32 ° C);
Sedeng: 'Perkakas refrigerating ieu dimaksudkeun pikeun dipaké dina hawa ambient mimitian ti 60.8 ° F nepi ka 89.6 ° F (16 ° C nepi ka 32 ° C);
Subtropis: 'Perkakas refrigerating ieu dimaksudkeun pikeun dipaké dina hawa ambient mimitian ti 60.8 ° F nepi ka 100.4 ° F (16 ° C nepi ka 38 ° C);
Tropis: 'Perkakas refrigerating ieu dimaksudkeun pikeun dipaké dina hawa ambient mimitian ti 60.8 ° F nepi ka 109.4 ° F (16 ° C nepi ka 43 ° C);

BERSIH JEUNG KOPERASI

beberesih  

  • Lebu tukangeun kulkas sareng dina taneuh kedah dibersihkeun sacara teratur pikeun ningkatkeun éfék cooling sareng hemat energi.
  • Pariksa gasket panto rutin pikeun mastikeun euweuh lebu. Rapihkan gasket pintu dengan kain lembut dampened ku cai sabun atanapi deterjen éncér.
  • Bagian jero kulkas kedah dibersihkeun sacara teratur pikeun ngahindarkeun bau. Punten pareumkeun kakuatan sateuacan ngabersihkeun interior; miceun sadaya kadaharan, inuman, rak, laci, jsb.
  • Paké lawon lemes atawa bolu jeung dua sendok baking soda sarta quart cai haneut pikeun ngabersihan jero kulkas. Lajeng bilas ku cai sarta ngusap beresih. Saatos beberesih, buka panto sareng ngantepkeun garing sacara alami sateuacan ngahurungkeun listrik.
  • Pikeun daérah anu hese ngabersihkeun dina kulkas (sapertos bagian anu sempit, sela atanapi sudut), disarankeun pikeun rutin ngusap aranjeunna nganggo rag lemes, sikat lemes, sareng sajabana, sareng upami diperyogikeun, digabungkeun sareng sababaraha alat bantu pikeun mastikeun. euweuh rereged atawa akumulasi baktéri di wewengkon ieu.
  • Entong nganggo sabun, deterjen, bubuk scrub, pembersih semprot, sareng sajabana, sabab ieu tiasa nyababkeun bau dina jero kulkas atanapi tuangeun anu kacemar.
  • Rapihkan rangka botol, rak, dan laci dengan kain yang lembut dampdikumbah ku cai soapy atawa deterjen éncér. Keringkeun ku kaén anu lembut atanapi garing sacara alami.
  • Ngusap permukaan luar kulkas ku lawon anu lembut dampdikumbah ku cai sabun, deterjen, jeung sajabana, tuluy usap nepi ka garing.
  • Ulah make sikat teuas, bal baja beresih, sikat kawat, abrasives (kayaning odol), pangleyur organik (kayaning alkohol, acetone, minyak cau, jsb), cai nu ngagolak, asam atawa barang alkali, nu bisa ngaruksak beungeut cooler. jeung interior. Cai ngagolak sareng pangleyur organik tiasa deformasi atanapi ngarusak bagian plastik.
  • Ulah bilas langsung ku cai atawa cairan séjén salila beberesih pikeun nyegah sirkuit pondok atawa ngaruksak insulasi listrik sanggeus immersion.

Mangga cabut colokan kulkas saméméh defrosting jeung beberesih.

DEFROST

  • Pareuman kulkas.
  • Cabut tuangeun tina kulkas sareng simpen sacara saksama pikeun nyegah tuangeun ngarusak.
  • Bersihkeun pipa solokan (nganggo bahan lemes pikeun nyegah karusakan kana liner).
  • Nyiapkeun wadah cai pikeun defrosting (Bersihkeun baki drainase cai compressor ulah overflowing). Anjeun tiasa make suhu ambient pikeun defrost alam. Anjeun oge bisa make sekop és pikeun ngaleungitkeun ibun (ngagunakeun palastik atawa sekop és kai pikeun nyegah karuksakan komponén).
  • Anjeun oge bisa make cai panas pikeun nyepetkeun prosés defrost, maké anduk pikeun garing nepi sagala cai sanggeus defrosting.
  • Saatos defrosting, nyimpen dahareun deui jero tur ngahurungkeun kulkas deui.

DECOMISSIONING jeung neundeun

  • Gagal kakuatan: Upami pareum listrik, sanaos lumangsung dina usum panas, tuangeun di jero alat tiasa disimpen sababaraha jam; salila gagalna kakuatan, coba ulah muka jeung nutup panto saloba mungkin, sarta ulah nambahkeun naon deui dahareun kana alat nu.
  • Lila henteu dianggo: Upami nyimpen kanggo waktos anu lami, alatna kedah dicabut teras dibersihkeun; panto kudu ditinggalkeun kabuka pikeun nyegah bau.
  • Pindah: Sateuacan kulkas dipindahkeun, kosongkeun eusina; rak aman, laci, jeung sajabana, kalayan pita; tighten suku leveling; sarta tungtungna, nutup panto jeung ngégél aranjeunna Cicing. Lamun mindahkeun alat, ulah condong leuwih ti 45 °, nempatkeun alat tibalik ka handap atawa horizontal.
    Catetan: Perkakas kedah jalan terus-terusan saatos ngamimitian. Sacara umum, operasi alat teu kedah diganggu; Upami teu kitu, hirup jasa bisa jadi impaired.

PAMÉRÉSAN MASALAH

Anjeun tiasa nyobian ngarengsekeun masalah basajan ieu ku nyalira. Upami anjeun peryogi bantosan salajengna, mangga ngahubungi palayanan palanggan.

masalah Bisa Nyababkeun jeung leyuran
 

 

Gagal operasi

· Pariksa naha alat disambungkeun ka daya atawa colokan dina kontak padet.

· Pariksa naha voltage teuing handap.

· Pariksa naha aya gangguan listrik atawa sirkuit geus tripped.

 

bau

· Kadaharan anu bau kudu dibungkus pageuh.

· Pariksa naha aya kadaharan anu ruksak.

· Ngabersihan jero kulkas.

 

 

Ngalegaan operasi compressor nu

· Éta normal pikeun compressor tina kulkas ngajalankeun pikeun leuwih panjang batan période normal dina usum panas nalika hawa ambient tinggi.

· Henteu disarankeun pikeun nyimpen seueur teuing tuangeun dina alat dina waktos anu sami Dahareun kedah tiis sateuacan disimpen kana alat.

· Panto-pantona sering dibuka.

Lampu gagal hurung · Pariksa naha kulkas disambungkeun ka catu daya jeung bohlam lampu ruksak.

· Upami diperlukeun ngaganti bohlam lampu.

Lawang teu tiasa ditutup leres · Panto diblokir ku bungkusan dahareun.

· Loba teuing kadaharan di jero kulkas.

· Kulkas didengdekkeun.

 

 

 

Gandéng aya sora

· Pariksa naha lantai diratakeun sareng naha kulkas aya dina permukaan anu stabil.

· Buzz: compressor bisa ngahasilkeun buzzes salila operasi, jeung buzzes nyaring utamana nalika ngamimitian atawa eureun. Ieu normal.

· Kréak: Refrigerant ngalir di jero alat

bisa ngahasilkeun creak, nu normal.

 

Panto teu ngégél

· Ngabersihan segel panto.

· Panaskeun segel panto terus tiiskeun pikeun restorasi (atawa niup eta ku dryer listrik atawa make anduk panas pikeun

pemanasan).

 

Panci cai ngabahekeun

· Aya teuing dahareun dina chamber atawa dahareun disimpen ngandung teuing cai, hasilna defrosting beurat

· Panto-panto henteu ditutup sacara saksama, nyababkeun frosting alatan asupna hawa sarta ngaronjat cai alatan defrosting.

 

Leuwih panas dina sidewall

· The dipager kulkas bisa emit panas salila operasi husus dina usum panas, ieu disababkeun ku radiasi tina condenser, sarta éta normal

fenomena

Kondensasi permukaan · Kondensasi dina beungeut exterior jeung segel panto kulkas normal lamun kalembaban ambient

luhur teuing. Ngan ngusap condensate ku anduk bersih.

JAMINAN MANUFACTURER TERBATAS

Alat ieu ditutupan ku garansi pabrik anu kawates. Salami sataun ti tanggal aslina ngagaleuh, pabrikan bakal ngalereskeun atanapi ngagentos bagian mana waé tina alat ieu anu kabuktianana rusak dina bahan sareng padamelan, asalkeun alat éta parantos dianggo dina kaayaan operasi anu normal sakumaha anu dipimaksad ku pabrik.

Sarat Jaminan:
Salami taun kahiji, komponén naon waé dina parangkat ieu anu dianggap rusak kusabab bahan atanapi padamelanana bakal diropea atanapi digentoskeun, dumasar kana kabiasaan pabrikan, tanpa muatan ka anu mésér aslina. Anu mésér bakal tanggel waler pikeun biaya panyabutan atanapi transportasi.

Pangaluaran Garansi:
Garansi moal diterapkeun upami karusakan disababkeun ku salah sahiji ieu:

  • Kakuatan gagal
  • Karuksakan dina transit atanapi nalika mindahkeun alat
  • Catu daya anu teu leres sapertos low voltage, kabel rumah tangga anu rusak atanapi sekering anu teu cekap
  • Kacilakaan, robahan, nyalahgunakeun atanapi nyiksa pakakas sapertos ngagunakeun aksésoris anu henteu disatujuan, sirkulasi hawa anu teu cekap dina rohangan atanapi kaayaan operasi anu henteu normal (suhu anu ekstrem)
  • Anggo dina aplikasi komérsial atanapi industri
  • Seuneu, karusakan cai, maling, perang, karusuhan, permusuhan atanapi tindakan Gusti sapertos angin topan, banjir, jst.
  • Pamakéan kakuatan atanapi karusakan disababkeun ku pangaruh éksternal
  • Parabot parsial atanapi lengkep dibongkar
  • Kaleueusan anggoan ku pangguna

Kengingkeun Layanan:

Nalika ngadamel klaim garansi, punten pasihan tagihan asli mésér kalayan tanggal mésér sayogi. Sakali dikonfirmasi yén alat anjeun cocog pikeun layanan jaminan, sadaya perbaikan bakal dilakukeun ku fasilitas perbaikan resmi NewAir ™. Anu mésér bakal tanggel waler pikeun biaya panyabutan atanapi transportasi. Bagian ngagantian sareng / atanapi unit bakal énggal, didamel deui atanapi dirombak sareng tunduk kana kabijaksanaan pabrik. Pikeun dukungan téknis sareng jasa jaminan, punten email support@newair.com. 

www.newair.com 

Dokumén / Sumberdaya

newair NRF031BK00 Kulkas Mini Kompak [pdf] Buku Panduan Pamilik
NRF031BK00, Kulkas Mini Kompak, Kulkas Mini Kompak NRF031BK00, Kulkas Mini, Kulkas

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *