KACM140EBK Kopi Maker

Nedis KACM140EBK Kopi Maker

Manual pamaké

cariosan panganteur

 
Hatur nuhun pikeun meuli Nedis KACM140EBK.
Dokumén ieu mangrupikeun manual pangguna sareng ngandung sadaya inpormasi pikeun panggunaan produk anu leres, efisien sareng aman.
Buku manual ieu ditujukeun ka pangguna akhir. Baca inpormasi ieu sacara saksama sateuacan masang atanapi nganggo produk.
Salawasna nyimpen informasi ieu kalawan produk pikeun pamakéan di mangsa nu bakal datang.

pedaran produk

dimaksudkeun pamakéan
Si Nedis KACM140EBK mangrupa maker kopi jeung embung cai nepi ka 2 gelas kopi.
Produkna ditujukeun pikeun dianggo di jero ruangan hungkul.
Produk ieu henteu dimaksudkeun pikeun panggunaan profesional.
Produk ieu tiasa dianggo ku murangkalih yuswa 8 taun ka luhur sareng jalma anu ngagaduhan kamampuan fisik, indrawi atanapi mental atanapi kurangna pangalaman sareng pengetahuan upami aranjeunna dipasihan pangawasan atanapi pitunjuk perkawis panggunaan produk dina cara anu aman sareng ngartos bahaya aub Barudak henteu kedah maénkeun produkna. Diberesihkeun sareng pangropéa pangguna moal dilakukeun ku barudak tanpa pengawasan.
Produk ieu ditujukeun pikeun dianggo dina lingkungan rumah tangga pikeun fungsi perawatan imah anu khas anu tiasa ogé dianggo ku pangguna sanés ahli pikeun fungsi pembantosan khas, sapertos: toko, kantor di lingkungan padamelan anu sami, bumi kebon, ku klien di hotél, motel sareng anu sanésna lingkungan tipe padumukan sareng / atanapi di lingkungan ranjang sareng sarapan jinisna.
Sagala modifikasi produk tiasa ngagaduhan konsekuensi pikeun kaamanan, garansi sareng fungsi anu saé.
spésifikasi
barang
Nganggo Kopi
Nomer tulisan
KACM140EBK
Diménsi (lxwxh)
21 x 16 x 29 cm
input power
220 - 240 VAC ; 50 / 60 Hz
daya dipeunteun
370 - 450 W
Kapasitas cai
2 cangkir
panjang sambungan kabel
70 cm
Bagian utama (gambar A)
 
210132 14022 Nedis - Pembuat Kopi - KACM140EBK bagian utama.ai
A
1. saringan
2. Ruang pabukon
3. Kopi nyemprot
4. Cangkir kopi keramik (2x)
5. Tutup waduk cai
6. sprayer
7. Embung cai
8. tombol kakuatan
9. kabel power

Parentah kaamanan

 PERHATOSAN
  • Pastikeun anjeun parantos maca lengkep sareng ngartos pitunjuk dina dokumén ieu sateuacan anjeun masang atanapi nganggo produk. Simpen bungkus sareng dokumén ieu pikeun rujukan ka hareup.
  • Ukur anggo produk sakumaha anu dijelaskeun dina dokumén ieu.
  • Entong nganggo produk upami sabagian rusak atanapi rusak. Ganti produk anu rusak atanapi rusak langsung.
  • Entong leupaskeun produkna sareng ulah aya nabrak.
  • Cabut produk tina sumber listrik sareng alat-alat sanésna upami aya masalah.
  • Entong nganggo produk pikeun ngahanas naon waé salain cai.
  • Upami permukaanna retak, geuwat pegatkeun sambungan produk tina catu daya sareng henteu nganggo produk éta deui.
  • Entong ngantep kabel listrik ngagantung dina ujung méja atanapi konter.
  • Entong nempatkeun produk dina kabinet nalika dianggo.
  • Tempatkeun produk dina permukaan anu stabil sareng datar.
  • Pastikeun teu aya cai anu asup kana stop kontak listrik.
  • Nyambung kana outlet anu grounded hungkul.
  • Entong cabut produk ku narik kabelna. Salawasna nangkep colokan na tarikan.
  • Entong kabel listrik keuna kana permukaan anu panas.
  • Entong ngalaan produk kana sinar panonpoé langsung, seuneu taranjang atanapi panas.
  • Entong neuleumkeun produk kana cai atanapi nempatkeun kana mesin cuci piring.
  • Entong cabut tutup luhurna bari siklus pembuatan bir dina prosés.
  • Entong muka waduk cai nalika dianggo.
  • Cabut produk nalika henteu dianggo sareng sateuacan diberesihkeun.
  • Cabut produk tina sumber listrik sateuacan jasa sareng nalika ngagentos bagian.
  • Barudak anu kirang ti 8 taun kedah dijauhkeun kecuali diawasi sacara kontinyu.
  • Pamakéan ku barudak kedah diawasi sepanjang waktos.
  • Produk ieu sanés cocooan. Entong ngantep barudak atanapi piaraan maén sareng produk ieu.
  • Diberesihkeun sareng pangropéa pangguna moal dilakukeun ku barudak tanpa pengawasan.
  • Entong mindahkeun produk nalika dioperasikeun.
  • Entong némpél permukaan anu panas.
  • Suhu permukaan anu tiasa diaksés tiasa janten luhur nalika produk dioperasikeun.
  • Entong ngeusian waduk cai di luhur indikator "MAX".
  • Produk ieu ngan ukur tiasa dilayanan ku téknisi anu mumpuni pikeun perawatan pikeun ngirangan résiko kejutan listrik.
Penjelasan ngeunaan simbol kaamanan dina produk
ikon
gambaran
IS6043_Kaduruk Hazard Hot Suface Label.ai
Indikasi pikeun permukaan panas. Kontak bisa ngabalukarkeun kaduruk. Entong dicabak.
Penjelasan ngeunaan simbol dina produk atawa bungkusan
ikon
gambaran
Éléktronik Kelas 1.ai
Produk anu panyalindungan ngalawan kejutan listrik henteu ngan ukur ngandelkeun insulasi dasar, tapi kalebet pancegahan kaamanan tambahan ku cara anu disayogikeun pikeun nyambungkeun bagian konduktif (anu sanés bagian hirup) kana konduktor pelindung (earthing). dina wiring tetep dina cara sapertos nu bagian ieu teu bisa jadi hirup dina acara gagalna insulasi dasar.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

  • Pariksa eusi bungkusan
  • Pariksa yén sadaya bagian aya sareng henteu aya karusakan anu katingali dina bagian éta. Lamun bagian nu leungit atawa ruksak, ngahubungan meja jasa Nedis BV via websitus: www.nedis.com.

make

Sateuacan dianggo heula
  • Rapihkan kamar seduhan A2, kendi kopi A4 jeung waduk cai A7 ku sabun cuci sareng bilas ku cai.
  • Nalika anjeun mimiti nganggo produk ieu, laksanakeun dua siklus pembuatan bir pinuh tanpa kopi pikeun ngabersihan bagian jero produk.
Nyeduh kopi (gambar B)
KACM140EBK nyeduh kopi v2.ai
B
  • Entong ngeusian waduk cai di luhur indikator "MAX".
  • Entong némpél permukaan anu panas.
1. Buka tutup waduk cai A5.
2. Eusian waduk cai A7 kalawan cai bersih pikeun unggal cangkir kopi.
3. Muterkeun panyemprot A6 ka tukang. Tempo gambar B.
4. Tempat anu saringna A1 dina kamar brewing A2.
  • Biasana hiji séndok kopi grounded diperyogikeun kanggo hiji gelas kopi. Saluyukeun jumlahna numutkeun rasa pribadi anjeun.
5. Sebarkeun kopi darat kalayan rata.
6. deukeut A5.
7. Teundeun cangkir kopi A4 handapeun kamar brewing A2.
8. Colokkeun kabel listrik A9 kana stop kontak listrik.
9. Pencét tombol daya A8 pikeun ngamimitian siklus pembuatan bir.
  • A8 hurung.
  • Ulah muka tutup waduk cai A5 bari siklus brewing lumangsung.
10. Antosan hiji menit sanggeus siklus brewing geus rengse pikeun ngidinan sakabeh kopi netes kana A4.
11. nyokot A4 ti tukang nyieun kopi.
  • Ati-ati, uap panas tiasa kabur.
12. Ngarasakeun kopi anjeun.
13. pers A8 pikeun mareuman produk.
14. Piceun kopi darat anu tos dianggo.

Beberesih & Pangropéa

  •  Ngidinan produk pikeun niiskeun sateuacan ngabersihkeunana.
  • Entong neuleumkeun produk dina cai.
  • Entong ngalaan sambungan listrik kana cai atanapi beueus.
  • Ngan chamber brewing jeung kendi kaca bisa dikumbah dina dishwasher a. Sésana produk henteu aman pikeun mesin pencuci piring sareng kedah dibersihkeun ku leungeun dina cai sabun.
  • Bersihkeun produk sacara rutin nganggo kaén anu lembut, bersih, garing. Nyingkahan abrasif anu tiasa ngarusak permukaan.
  • Entong nganggo agén beberesih kimia agrésif sapertos amonia, asam atanapi aseton nalika meresihan produk.
  • Diberesihkeun sareng perawatan pangguna moal dilakukeun ku barudak di handapeun umur 8 taun sareng tanpa pengawasan.
  • Entong nyobian ngalereskeun produkna. Upami produk éta henteu leres operasi, ganti ku produk énggal.

Turunkeun produkna

1. kabuka A5.
2. Eusian A7 kana indikator 'MAX' kalayan hiji bagian cuka bodas sareng tilu bagian cai tiis.
3. tempat A1 kana A2.
4. deukeut A5.
5. Tempat anu a 0.5L embung handapeun spouts kopi A3.
6. pers A8 pikeun ngaktipkeun produk.
7. Antosan sababaraha menit sanggeus siklus brewing geus rengse pikeun ngidinan sakabéh kopi netes kana cangkir.
8. Ngidinan produk pikeun niiskeun.
9. Cabut, bilas jeung tempat deui A4.
10. Balikan deui léngkah-léngkah di luhur nganggo campuran cai-cuka seger.
11. Ngalakukeun tilu siklus brewing kalawan cai bersih.

garansi

 Sagala perobahan jeung/atawa modifikasi kana produk bakal batal jaminan. Kami henteu nampi tanggung jawab pikeun karusakan anu disababkeun ku panggunaan produk anu teu leres.
Produk ieu dirancang pikeun panggunaan swasta (biasa dianggo domestik) hungkul. Nedis henteu tanggung jawab pikeun maké, cacat sareng / atanapi karusakan anu disababkeun ku panggunaan produk pikeun komérsial.

Bantahan

 Desain sareng spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara. Sadaya logo, merek sareng nami produk mangrupikeun mérek dagang atanapi mérek dagang kadaptar ti nu gaduhna sareng ku ieu diakuan sapertos kitu.

Pembuangan

WEEE.png
Simbol ieu nunjukkeun yén produk ieu henteu kedah dialungkeun sareng runtah rumah tangga sanés di sapanjang EU. Pikeun nyegah kamungkinan ngarugikeun ka lingkungan atawa kaséhatan manusa ku pembuangan runtah uncontrolled, anjeun tanggung jawab ngadaur mulangkeunana sangkan bisa ngamajukeun pamakéan ulang sustainable bahan baku. Pikeun mulangkeun produk anu anjeun pake, anjeun tiasa nganggo sistem pamulangan sareng kempelan biasa atanapi ngahubungi toko dimana produkna dibeuli. Aranjeunna tiasa ngadaur ulang produk ieu pikeun lingkungan.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *