MPOWERD - logo

Luci Solar
Lampu Érang
manual instruksi
Upami lampu anjeun gaduh USB di tungtung senar, mangga tingal 'String Instruction Manual_v1'

Ngenalkeun Luci

  1. MPOWERD 145185 Luci Solar String Lamputombol kakuatan
  2. Indikator tingkat batré
    • 1 cahaya = 0-20%
    • 2 lampu = 21-40%
    • 3 lampu = 41-60%
    • 4 lampu = 61-100%
  3. Tombol indikator tingkat batré
  4. Tali kepang nilon
  5. titik
  6. senter éksternal
  7. Panel solar
  8. Panyungsi USB USB
  9. Klip kait

ngecas

Ngecas via solar

• Kalawan panel surya sisi ka luhur, nempatkeun dina sinar panonpoé langsung nepi ka 14 jam pikeun muatan pinuh.
• Pencét tombol indikator tingkat batré iraha wae pikeun mariksa tingkat batré. Tempo ilustrasi di luhur pikeun info leuwih lengkep.

Ngeusi batre via USB
• Selapkeun kabel micro-USB disadiakeun kana port on unit lajeng selapkeun tungtung séjén kana stop kontak USB pikeun 2-3 jam.
• Pastikeun yén kabel dina posisi pageuh tur pariksa yen lampu Indikator Level Batré keur kedip-kedip - ieu hartina eta nuju ngecas. Paranti ngecas
• Kantun selapkeun kabel ngecas anjeun dina tungtung USB-A kana port USB dina lampu, lajeng nyolok tungtung nu sejen kabel kana alat Anjeun. Dayakeun!

Kumaha carana make

ngarara

  • Nyekel luhureun jeung handap unit kalawan unggal leungeun, pulas pikeun muka tur nembongkeun lampu string.

Unravel jeung string up

  • Tangtukeun lokasi USB dina tungtung senar jeung unravel ka panjang nu dipikahoyong.
  • Sakali unraveled, thread string ngaliwatan kiyeu muka, sarta nutup unit.
  • Pikeun ngaitkeun, kantun bungkus tungtung senar dina hiji hal sareng pasang klip hook pikeun ngamankeun.

String up jeung caang

  • Pencét tombol kakuatan pikeun ngahurungkeun unit.
  • 1 klik pikeun senter éksternal, 2 klik pikeun mode low, 3 clicks keur sedeng, 4 clicks pikeun tinggi, 5 clicks mareuman, atawa tahan pikeun 2 detik iraha wae pikeun mareuman.

Port USB

A. Angkat cap pikeun nembongkeun palabuhan
B. USB-A port ngecas alat sejen
C. Micro-USB pikeun ngecas Solar String Lampu

MPOWERD 145185 Luci Solar String Lampu - USB Port

Remen ditanyakeun

Naon sinar panonpoé langsung?
Cahya panonpoé langsung hartina cahaya panonpoe langsung nabrak panel surya. Pikeun exampLe, lamun anjeun nangtung di luar handapeun panonpoé jeung nanaon obstructing anjeun jeung panonpoé, mangka anjeun bakal di sinar panonpoé langsung. Upami anjeun nangtung di jero, anjeun bakal nampi sinar panonpoé henteu langsung tapi henteu langsung
sinar ti panonpoé. Panel surya sok peryogi sinar panonpoé langsung pikeun ngecas. Upami aya ragu, pikirkeun ku cara kieu; upami anjeun Luci sareng anjeun tiasa langsung ningali panonpoé, maka anjeun bakal aya dina sinar panonpoé langsung!
Ieu mendung, naha lampu kuring masih ngeusi batre?
Leres, tapi bakal ngecas dina laju anu langkung laun tibatan dina dinten anu cerah. Nalika Luci anjeun ngecas via frékuénsi beureum sareng violet tina lampu anu katingali, waktos ngecas bakal rupa-rupa dumasar kana indéks UV atanapi langit mendung. Sacara umum, langkung luhur indéks UV, langkung gancang muatanana.
Naha lampu kuring bakal ngecas dina lampu jero ruangan?
Panonpoé ngahasilkeun frékuénsi beureum sareng violet anu signifikan (anu ngecas Luci anjeun), sedengkeun lampu jero ruangan biasa anjeun ngaluarkeun fraksi leutik tina UV éta.
Kami ngarékoméndasikeun anjeun langsung ka sumberna sareng nempatkeun Luci anjeun langsung dina sinar panonpoé tina windowsill atanapi, pikeun hasil anu pangsaéna, di luar! Luci téh awét sarta lengkep waterproof.
Dupi abdi tiasa ngecas produk anjeun tina dasbor mobil kuring?
Kami mamatahan pikeun ngecas dina dasbor mobil. Dina dinten usum panas, dasbor mobil anjeun tiasa ngahontal suhu dugi ka 160ºF (71 °C) anu ngaleuwihan wates suhu produk kami - 122 °F (50 °C).
Naon bédana antara ngecas lampu via USB atanapi panel surya?
Laju! Ngecas via USB ~ 6x langkung gancang tibatan via solar kusabab kakuatan input. Naha ngecas via solar atanapi USB kumaha oge, hasilna tetep sami - muatan batré pinuh. Saran kami nyaéta ngecas via solar pikeun sumber kakuatan alami, tapi upami anjeun aya dina ciwit, ngecas via USB.
Naha lampu kuring tiasa ditinggalkeun di luar dina hujan?
Sumuhun! Bisa ditinggalkeun kaluar dina hujan tapi kami moal nyarankeun ninggalkeun eta kaluar dina hujan badai kuat pikeun période nambahan atawa submerging eta dina cai.
Naha kuring tiasa ngecas alat sareng nganggo lampu kuring sakaligus?
Sumuhun, urang resep multi-taskers! Anjeun kedah sadar, yén nalika anjeun ngecas alat anjeun, anjeun ngirangan batré dina lampu. Kami nyarankeun
mariksa tingkat batré lampu remen pikeun mastikeun yén anjeun boga muatan cukup pikeun lepas sapanjang aktivitas Anjeun.
Naha bohlamna tahan banting?
Leres, bohlamna super awét. Produk ieu didamel pikeun cicing di luar sareng nyandak sambel, stomp anu teu kahaja, atanapi bahkan serelek anu langkung tiis.
Kami di dieu pikeun anjeun. Pikeun daptar lengkep ngeunaan FAQs sareng ngungkulan masalah, buka mpowerd.com/faq.

Dokumén / Sumberdaya

MPOWERD 145185 Luci Solar String Lampu [pdf] Buku Panduan
145185, Luci Solar String Lampu, 145185 Luci Solar String Lampu, Solar String Lampu, String Lampu, Lampu

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.