MANUAL PENGGUNA

Mpow M12

Earbuds nirkabel leres
Mpow M12, BH463A

DAPTAR BUNGKUSAN

DAPTAR BUNGKUSAN

DIAGRAM

DIAGRAM

Kakuatan Hurung

Kakuatan Hurung
  1. Earphone sacara otomatis hurung (kalayan lampu LED biru ngagenclang) sareng mimitian masangkeun nalika anjeun muka kotak pangisianan.
  2. Dina status shutdown sareng nalika earphone henteu aya dina casing ngecas sakaligus pencét sareng tahan MFB tina dua earbuds salami 2 detik pikeun Daya (kalayan lampu LED biru ngagenclang}

KUASA GELANG

KUASA GELANG
  1. Pasang deui earphone dina batré anu dieusi sareng tutup batréna
    pikeun mareumanana.
  2. Upami earphone teu aya dina kasus anu dieusi, cukup pencét sareng tahan MFB tina dua earbuds salami 5 detik pikeun mareumanana. (Mode 2 henteu tiasa dilaksanakeun nalika musik atanapi nelepon.)

PASANGAN

PASANGAN
  1. Buka kotak pangisianan. aranjeunna sacara otomatis bakal ngalebetkeun mode pasangan anu lampu LED Rashes biru sareng beureum silih ganti, teras pilih "Mpow M1 2".

Catetan: Earbud bakal nyambung deui ka prioritas alat par. Upami anjeun hoyong pasangkeun sareng smartphone anu kadua. punten pegatkeun sambungan Bluetooth dina smartphone anu disapasangkeun.

MUSIK KURING

MUSIK KURING

Nelepon INCOMING

Nelepon INCOMING

 

MUSIK & CAC INCOMING. & Siri

Volume Naék / Turun
1101uma +, pencét jeung tahan tombol MFB tina earbud Katuhu pikeun nguatkeun polumeu.
1101uma-: pencét sareng tahan tombol MFB ofle1tearbud pikeun ngahurungkeun dCM'n
anu '- “> volume ngirangan_

Lagu Salajengna / Saméméhna
Lagu Salajengna: ketok dua kali kana MFB of earbud Katuhu
Lagu sateuacanna: ketok dua kali dina MFB of kénca earbud

Maénkeun / Ngareureuhkeun
Ketok MFB tina kuncup ceuli boh sakali-

Anll'W'III '/ Hang Up
Ketok dua kali MFBofeltherearbud.

nolak
Pencét jeung tahan MFBof bohearbud pikeun 2 detik.

Aktipkeun Siri
Ketuk tripel dina MFB boh earbud.

 

Reset

Reset
  1. Pastikeun Bluetooth éta ngancik pareum dina alat anjeun.
  2. Sawaktos kadua earbuds aya dina kotak ngecas, sakaligus pencét sareng
    tahan kadua earbuds salami 5 detik pikeun mersihan d811ices anu dipasangkeun.
  3. Lampu earbuds bakal ngagenclang beureum sareng biru sakaligus. anu hartosna
    suksés ngareset.
  4. LED bakal kaluar sadetik engké, Mpow M12 otomatis bakal asup deui kana modeu pasangan.

NGASAR

NGASAR
NGASAR

Catetan: Wireless Charger dijual deui.

Entong nempatkeun

PELUPUSAN BENER PRODUK ieu

(Alat Listrik & Éléktronik Runtah)
A Marking Ieu ditingalikeun dina produk atanapi literatur na nunjukkeun yén éta henteu kedah dipiceun sareng limbah rumah tangga anu sanés dina akhir umur damelna.

Pikeun nyegah kamungkinan cilaka lingkungan e atanapi kaséhatan manusa tina pembuangan limbah anu teu terkendali. punten pisahkeun ieu tina jinis limbah anu sanés sareng ngadaur ulang éta kalayan tanggung jawab pikeun ngamajukeun panggunaan sumberdaya anu mampuh. Pangguna rumah tangga kedah ngahubungi pangecér dimana aranjeunna ngagaleuh produk ieu atanapi kantor pamaréntah daérah na. pikeun detil w di dieu sareng kumaha aranjeunna tiasa nyandak barang ieu pikeun daur ulang anu aman lingkungan.

Pangguna bisnis kedah ngahubungi pamasokna sareng parios istilah sareng kaayaan kontak pamésan_ Produk ieu henteu kedah dicampur sareng limbah l komersial kanggo pembuangan.

Pernyataan FCC

Parobihan atanapi modifikasi anu henteu ditetepkeun sacara jelas ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa nyingkahan otoritas pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.

Alat ieu sasuai sareng bagian l 5 tina Aturan FCC Operasi tunduk kana
dua kaayaan ieu, 1) Alat ieu moal nyababkeun interfaces anu ngabahayakeun sareng (2) Alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi kalebet interfaces anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dihoyongkeun

Pernyataan Paparan Radiasi FCC:

Alat-alat ieu saluyu sareng watesan paparan radiasi FCC anu ditetepkeun pikeun
lingkungan dikawasa.

FAQ

Q1: Kumaha cara ngadamel duanana earbuds nyambung nalika salah sahiji anu nyambung sareng anu sanés tiasa jalan?
Solusi: Punten lebetkeun aranjeunna dina kotak pengisian, pencét sareng tahan kadua earbuds salami 5 detik pikeun ngareset. Teras duanana earbuds bakal nyambungkeun devide anjeun. Bewara: Pastikeun fungsi Bluetooth dina alat dipareuman.

Q2: Sabaraha lami waktos ngecas ngecas nirkabel sareng ngecas USB-C? Sareng Playtime?
Jawaban: Kanggo ngecas USB-C, peryogi 2 jam. pikeun ngeusi batre dina earbuds sareng kasus. Ngarojong ngecas 10 mnt sareng ngupingkeun 1 jam. Pikeun ngecas nirkabel, peryogi 3 jam. pikeun ngeusi batre kasus ieu. Dugi ka 25 jam. umur batre dina total saatos dieusi pinuh. (5 jam. Kanggo unggal earbud sareng 20 jam. Kanggo ngeusi batre) Kasus pengisian tiasa ngeusi batre dina earbuds 4 kali.

Q3: Naha kuring tiasa ngaluyukeun polumeu ku ngagunakeun earbuds nirkabel Mpow M12?
Ngajawab: Leres, anjeun tiasa nyaluyukeun polumeu ku cara némpél sareng nahan earbuds L / R pikeun ngirangan / ningkatkeun volume.

Kumaha kuring ngalih ka modeu kembar?

  1. Leupaskeun / pareuman Bluetooth dina alat anjeun.
  2. Pasang earbuds dina kasus sareng tutup 5 detik atanapi langkung.
  3. Buka pasualan. Nalika duanana kedip-kedip biru / beureum, ketok duanana dina waktos anu sami 4 kali nalika masih dina kasus éta.
  4. Aranjeunna kedah ngareset / silih pasangkeun sareng ngan anu katuhu kedah neraskeun kedip-kedip.

Q: Hiji pegatkeun sambungan ti anu sanés kumaha kuring nyapasangkeun deui?
Pegatkeun sambungan earpods tina telepon anjeun, tempatkeun deui kana kasus tutup bisi teras dibuka deui.
Teras buka kotakna sareng nalika polong-polong na aya dina jero kotak pencét handapeun area touchpad tina duanana earpods anu nahan kirang langkung 10 detik. - Anjeun dina dasarna ngalakukeun ngareset.

T: Earbuds nyangkut dina modeu mono, nalika kuring nyobian nyambung kuring ngan ukur tiasa nyambung ka hiji sisi sanés sanés anu sanés. Kumaha kuring supados duanana nyambung?

Coba nempatkeun éta deui bisi éta teras pegatkeun alat anjeun. Buka tutupna sareng duanana kedah ngamimitian kedip-kedip biru / beureum. Tanpa nyandak éta tina kasus pencét dina waktos anu sami 4 kali. Sakuduna ngareset sareng ayeuna ngan anu leres kedah kedip-kedip.

jaminan:

1. Gratis Garansi Penyuluh: Salaku tambahan kana garansi 12-bulan biasa kami, pembeli Amazon tiasa manjangkeun garansi dina produk MPOW na dugi ka 24 bulan.

2.Kirimkeun ID pesenan Amazon anjeun ka akun MPOW anjeun pikeun ngalegaan garansi. Anjeun tiasa view status jaminan sadaya produk anjeun dina akun anjeun - Produk Kuring.

3. Upami anjeun mésér produk anjeun ti MPOW websitus, anjeun geus dibere jaminan 24-bulan; teu kedah diperpanjang. Catetan: Ekstensi garansi henteu valid pikeun barang tilas

 

Patarosan ngeunaan Buku Panduan anjeun? Pasang dina koméntar!

Gabung paguneman

23 Komentar

  1. Pucuk dikaluarkeun tina kasus anu dituduh. Aranjeunna nyarios "power on" sareng sakitar 3 detik engké anu kénca nyatakeun "power off". Kunaon ??

  2. Punten upami alat bantu nguping henteu dieusi, anu mana anu leres sareng ujug-ujug pareum kusabab batréna, naon anu kuring tiasa laksanakeun supados tiasa dianggo?
    disculpe si un audifono no carga que es el derecho y derrepente se apaga por la bateria que podria hacer for que funcione?

  3. Kuring parantos mésér dua pasang earbuds, modél anu sanés, sareng teu ngagaduhan masalah ngan duanana. Earbuds kalah silih pasangkeun sareng ayeuna moal lebet deui modeu kembar. Ieu sigana masalah umum sareng modél ieu. Kuring parantos nyungkeun gaganti sareng upami aya masalah ogé kuring bakal milarian artos sareng milih pabrik anu sanés, kusabab ieu pikaseurieun - Kuring ngan ukur gaduh saminggu ieu!

  4. Aranjeunna tetep pasangan salaku headset masing-masing sareng moal maén dina waktos anu sami, kumaha kuring ngalereskeun ieu?

  5. Abdi henteu tiasa kéngingkeun ieu deui ka Kembar Mode. Kuring parantos ngareset, ngareset tablet, pasang sareng teu nyambung, nyobian alat anu sanés, ngareset deui, nyobian nyapasangkeun deui, teu aya anu tiasa dianggo. Earbuds moal paséa sareng anu sanésna.

  6. Unggal sakali sakedap aranjeunna hoyong pasangan nyalira sareng kaluar tina modeu "kembar". Saatos nyobaan hal-hal anu béda-béda dina forum (dimana teu aya anu dianggo persis sakumaha anu nyatakeun) kuring mendakan hal ieu sigana tiasa dianggo pikeun kuring (sanaos kadang peryogi sababaraha usaha)
    1. Pareuman Bluetooth dina telepon kuring
    2. Bisi, pencét lila kadua kuncup ceuli pikeun ngareset. Antosan ~ 10 detik.
    3. Candak tina kasus, antosan ~ 10 detik teras pencét panjang pikeun mareuman.
    4. Pencét panjang pikeun ngahurungkeun deui.
    5. Hurungkeun deui Bluetooth, sareng aranjeunna sigana pasangkeun deui dina modeu kembar.

  7. Kuring nyobian solusi Matt, sareng éta ogé henteu saé pikeun kuring. Kuring mendakan jawaban tina "Deborah" dina diskusi komunitas Amazon. Pasang earbuds deui dina kasus ieu, teras putus alat tina alat anjeun. Buka tutupna sareng duanana kedah ngamimitian kedip-kedip biru / beureum. Tanpa nyandak éta tina kasus, ketok dina waktos anu sami 4 kali. Sakuduna ngareset sareng ayeuna ngan anu leres kedah kedip-kedip. "Scan" dina telepon sélulér anjeun, sareng pasangkeun sareng ONE MPow12 anu ayeuna nembongan nyalira dina daptar "Alat Anu Sadia". Duanana earbuds ayeuna kedah sinkron, sareng masangkeun babarengan salaku hiji set.

    1. ieu mangrupikeun solusina ... tapi earbud kénca kuring tetep pareum sareng ngabalikan masalah anu sami deui. Kuring henteu yakin kana ieu bagian anu rusak. Naha aya batur anu ngalaman masalah anu sami ieu?

  8. Punten lengkah ieu di handap pikeun nganggo modeu kembar: 1. Punten hapus catetan Bluetooth dina alat telepon anjeun. 2. Candak salah sahiji earbuds tina kotak anu dieusi, earbud bakal asup kana mode pasangan, lampu beureum sareng lampu biru ngagenclang silih ganti, teras mangga pencét panjang MFB tina earbud, lampu beureum sareng lampu biru ngagenclang sami waktos. 3. Punten candak earbud anu sanés tina kasus ieu, earbud bakal lebet kana modél pasangan ogé. 4. Punten ngadamel dua earbuds caket sasarengan, saatos 3-5 detik, lampu earbuds bakal lirén, maka lampu Blue bakal hurung salami 3 detik teras lirén Lampu earbud ogé lirén sareng anu sanésna bakal ngagenclang Biru sareng Beureum. 5. Saatos léngkah-léngkah di luhur, mangga sambungkeun earbuds kana alat telepon anjeun ngalangkungan Bluetooth, dua earbuds bakal nyambung ka alat anjeun. Mudah-mudahan ieu bakal ngabantosan sareng ngagaduhan dinten anu saé.

    1. Tungtungna kuring nyobian sadayana sareng 4 keran babarengan henteu ngalakukeun nanaon, nalika kuring ngalakukeun langkung ti 4 ketukan aranjeunna duaan cicing sareng lampu na sacara permanen sakumaha ungu (beureum sareng biru) sareng masih teu aya nanaon.

      Ngan ukur hoyong nambihan éta, kuring nyobian ieu ku nyoplokkeun anu katuhu heula, sareng éta henteu hasil, éta ngan ukur dianggo ku nuturkeun léngkah anjeun sareng miceun kénca tina kasus éta, * nutup kasus *, pencét panjang pikeun ngareset, nyandak leres tina kasus éta sareng ngan ukur kedip-kedip anu nyambungkeun éta

  9. Kuring kuciwa yén non ti luhur digawé pikeun kuring. Masih panasaran naon anu kedah dilakukeun sareng aranjeunna. Kuring parantos nyobian ngalungkeun aranjeunna dina trashcan sareng tapi pulih deui dina asa yén aranjeunna tiasa dianggo ku cara kieu, saatos nyobian sadayana pilihan di luhur anu sanés. 🙁

    1. Solusi Paul dianggo pikeun kuring, ngan tingali koméntar anu kuring pasang ogé, mugia jalan

  10. Naha earbuds kuring ngadamel bip nalika kuring nganggo? Aranjeunna parantos dieusi pinuh

  11. Tuturkeun pitunjuk pikeun ngalereskeun tapi anu katuhu TEU bakal pasang kénca. Lalajo pidéo sareng maca manual. EWEUH GAWE!

    1. Éta ogé unpaired kuring jeung ayeuna ngan hiji sora kitu ogé kuring diusahakeun restarting aranjeunna sarta euweuh anu teu dibereskeun.
      También se me desemparejaron y ahora solo suena uno igualmente intenté reiniciandolos y nada no se arregló.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.