Monster Clarity 101 Airlinks headset Bluetooth nirkabel sajati

spésifikasi produk

Nomer produk: Monster kajelasan 101 Airlinks
Unit drive : 6mm pindah coil
Vérsi Bluetooth: 5.0
Koefisien waterproof: IPX5
Dékoding audio: SBC 、 AAC
Ngecas kinerja kompartemen muatan: DC 5.0V
Ketahanan: Ngeunaan 6 jam
Jumlah kali kompartemen ngecas ngeusi ulang headset: Sakitar ka-4
ngecas Time : Kira-kira 1 jam kanggo earphone, 1.5 jam kanggo kotak ngecas
beurat : 58g

parentah

Papasangan Bluetooth

  1. Candak earphone kénca sareng katuhu dina waktos anu sasarengan
  2. Sawaktos Anjeun ngadangu ajakan "papasangan" (lampu indikator biru hurung), hurungkeun Bluetooth alat pikeun disambungkeun sareng sambungkeun ka "Monster Clarity 101 Airlinks"
  3. Upami sambunganna suksés, anjeun bakal ngadéngé ajakan "sambung" (indikator biru hurung sakali dina 6 detik)
  4. Modeu ceuli tunggal: henteu kedah pasangan deui

Cara ngareset

  1. Punten hapus catetan sambungan Bluetooth dina telepon heula
  2. Punten candak earphone, pencét kadua sisina sakaligus salami 8 detik, earphone bakal disada Power Off, sumping deui bakal aya dua suara bip sareng headset bakal sacara otomatis mersihan sadaya inpormasi pasangan.

parentah

  1. Hurungkeun / pareum: Candak / pasang deui kotak ngecas
  2. Saluyukeun tingkat polumeu: ketok ceuli kénca 2 kali (turun) / ceuli katuhu 2 kali (ka luhur)
  3. Ganti lagu: Ketok sareng tahan ceuli kénca salami 2 detik (luhur) / Ceuli katuhu salami 2 detik (handap)
  4. Puterkeun / reureuhkeun, ngajawab / ngagantung: ngetok ceuli kénca / katuhu sakali
  5. Asistén sora (sanés nalika muterkeun musik): toél kénca / ceuli katuhu dua kali
  6. Nampik telepon: Pencét panjang kénca / ceuli katuhu pikeun 2 detik pikeun nolak telepon

Monster Clarity 101 Manual pangguna Airlinks - Unduh [dioptimalkeun]
Monster Clarity 101 Manual pangguna Airlinks - download

Gabung paguneman

2 Komentar

  1. Kuring kaleungitan potongan ceuli kénca sareng dumasar kana pitunjuk ieu, kuring henteu tiasa nyapasangkeun earpiece katuhu sareng naon?
    Saha waé anu gaduh padamelan?

  2. Earpiece kénca moal dipasangkeun jeung sigana dipegatkeun ti katuhu. Kuring nyobian nuturkeun paréntah tapi henteu suksés ngareset atanapi ngalereskeunana. Bantuan naon waé bakal dihargaan.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.