logo mifoPitunjuk operasi

papasangan 
muka kotak ngecas, neangan pasangan ngaran mifo S, klik pikeun nyambungkeun.mifo S ANC TWS Bluetooth Earphone

Toél kadalimifo S ANC TWS Bluetooth Earphone - Toel kontrol

Kumaha nyetél ulang
Teundeun earbuds kana wadah ngecas, wadah ngecas LED bakal hurung.

mifo S ANC TWS Bluetooth Earphone - Reset earbudsLED dina wadah ngecas
Indikator batré bakal hurung pikeun 3 detik nalika earbuds diselapkeun kana wadah ngecas.

Peringatan sareng rekomendasi
Mangga baca pituduh operasi ieu sacara rinci pikeun kaamanan produk sareng pamakean anu leres.

  1. Sora nyaring bisa ngabalukarkeun gangguan dédéngéan. Pertahankeun volume sareng durasi dengekeun anu aman. Taroskeun ka dokter anjeun pikeun ngartos volume sareng durasi anu pas pikeun nyegah leungitna dédéngéan.
  2.  Punten pake earbuds sareng fungsina anu béda-béda dina lingkungan anu pas sareng aman pikeun ngahindarkeun masalah kaamanan.
  3.  Kanggo sambungan anu langkung saé sareng stabil, punten ulah nganggo earbuds dina kaayaan gangguan éléktromagnétik atanapi lingkungan gangguan sinyal.
  4. Ulah make produk ieu bari ngajalankeun kandaraan atawa mesin beurat.
  5.  Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.
  6.  Henteu dipeunteun kanggo dianggo dina mesin cuci piring, mesin cuci, atanapi alat beberesih anu sanés
  7. Upami nyeri ceuli atanapi teu ngarareunah disababkeun ku pamakean produk ieu, punten lirén nganggo éta sareng langsung konsultasi ka dokter.
  8. Ulah nyimpen dina suhu handap -15 derajat C (5 derajat F) atawa luhur 55 derajat C (131 derajat F).
  9. Punten bersihkeun touchpoint ngecas sareng jaringan supir spiker sacara rutin pikeun ngahindarkeun masalah ngecas, ngirangan audio anu disababkeun ku kokotor sareng kotoran ceuli.

Pernyataan Patuh FCC
Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu: (1) alat ieu moal nyababkeun gangguan ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahayang.
Parobihan atanapi modifikasi anu henteu ditetepkeun sacara jelas ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.
CATETAN: Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun bagian 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Parabot ieu ngahasilkeun kagunaan sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi pikeun radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat sareng pangguna, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:
- Ngahasilkeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
- Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
- Sambungkeun alat-alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten sareng anu panambihna nyambung.
- Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.
Alatna parantos dievaluasi pikeun nyumponan syarat paparan RF umum. Alatna tiasa dianggo dina kaayaan panyalaan portabel tanpa watesan.
ID FCC: 2ASHS-S

Dokumén / Sumberdaya

mifo S ANC TWS Bluetooth Earphone [pdf] Pituduh Pamaké
2ASHS-S, 2ASHSS, S ANC TWS Bluetooth Earphone, ANC TWS Bluetooth Earphone, Bluetooth Earphone

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.