Micron Electronics Prime LS100 LTE Tracker

perkenalan

Prime LS100 is a powerful LTE Tracker which is designed as Emergency call equipment. It works on LTE B4/B13 with superior receiving sensitivity. Its location can be real time or schedule tracked by backend server or specified terminals. Based on the embedded wireless tracking protocol, Prime LS100 can communicate with the backend server through LTE network, and transfer reports of emergency. Service provider is easy to setup their tracking platform based on the functional wireless tracking protocol.
The WIFI function will be activated and report the MAC addresses once the device is in alerting state. The BLE function will be activated and scan the third-party BLE data or Beacon broadcast by custom setting or protocol.
RF 433MHz is used as a supervised short range RF communication link between the unit and the Base Station to determine if they are no longer in range with each other.

Produk Langkungview

katingalian

Buttons Interface Description

Button /USB Interface Description

KUNCI / panganteur

gambaran

Konci Reset Power off     the Prime LS100
nu ngaropea Connected to a Power supply socket can power on Prime LS100
Konci Fungsi Modeu SOS
Feature Key Play to do list audios.
TEST Key Modeu tés
Pedaran LED


Gambar 1-2

There are 3 LED lights in Prime LS100 device, the description as following.

cahaya kajadian nagara
Function Key LED Function Key pressed Solid when pressed
Feature Key LED Feature Key pressed Solid when pressed
Test Key LED Test Key pressed Solid when pressed
Breath Light Test Key long press Breath effect

Ngamimitian

Daptar bagian

nami

gambar

nyarios

Prime LS100 Base Station The LTE Base Station.
Prime LS100 adapter It used to power on the Prime LS100.
Diwangun-di batre

The following items are suggestion for built-in battery usage, please pay more attention.

  • The device is Emergency call equipment, which is designed to be used by adapter always plugged.
  • There is a 850mAh Lithium polymer battery integrated in device. The built-in battery will only be used when the adapter unplugged.

Note: If the Prime LS100 device is firstly used, please make sure the adapter of the device is plugged in the power supply socket.

Prime LS100 Adapter

Prime LS100 base station is connected with an AC Adapter.
The adapter is used for device power on, built-in battery charging, which should be plugged in power supply socket at any time ( by end user).

Daya hurung / Daya pareum


Gambar 2-2

Kakuatan dina: Plug in the power adapter and power on.
Kakuatan: Unplugged the power adapter and press the Reset button.

Catetan: the user can not power off Prime LS100 if the adapter is plugged.

prekuensi

LTE: Band2/Band4/Band5/Band12/Band13
WIFI::2412MHz-2462MHz
BLE:2412MHz-2472MHz
433:433.92MHZ

Kasulitan shooting na Inpo Kasalametan

Pamérésan masalah

kasulitan

Mungkin Alesan

leyuran

Talatah teu bisa dilaporkeun ka server backend ku jaringan Mobile. APN salah. Sababaraha APN henteu tiasa nganjang ka internét langsung. Tanya operator jaringan pikeun APN katuhu.
Alamat IP atawa port server backend salah. Pastikeun alamat IP pikeun pangladén backend mangrupikeun alamat anu diidentifikasi dina internét.
Unable to power off Prime LS100. Fungsi konci kakuatan ditumpurkeun ku AT+GTFKS. Aktipkeun pungsi kenop daya ku AT+GTFKS.
Batré teu tiasa dieusi Batré geus lila teuing teu dipaké tur geus dikonci. Using a external power source with 3.6V to 4.2V DC power supply to active the battery or apply for after sale help.
Inpo kaamanan

The following items are suggestion for safety use, please pay more attention. Please do not disassemble the device by yourself. Please do not put the device on the overheating or too humid place, avoid
exposure to direct sunlight. Too high temperature will damage the device or even cause the battery explosion. Please do not use Prime LS100 on the airplane or near medical equipment.

Ati-ati FCC.

§ 15.19 syarat panyiri.
Alat ieu sasuai sareng bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana kaayaan alat ieu henteu ngakibatkeun gangguan ngabahayakeun.

§ 15.21 Inpormasi ka pangguna.
Sagala Parobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.

§ 15.105 Inpormasi ka pangguna.
Catetan: Alat-alat ieu parantos diuji sareng dipastikeun saluyu sareng wates pikeun alat digital Kelas B, dumasar kana bagian 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan padumukan. Alat ieu ngahasilkeun kagunaan sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi pikeun radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat na, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:
-Reorien atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
-Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
-Sambungkeun alat-alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten tina anu panarima nyambung.
-Konsultasi ka dealer atanapi téknis radio / TV anu berpengalaman pikeun pitulung.

This equipment complies with FCC radiation exposure limits set forth for an uncontrolled environment. This equipment should be installed and operated withmin imum distance 20cm between the radiator & your body.

Dokumén / Sumberdaya

Micron Electronics Prime LS100 LTE Tracker [pdf] Buku Panduan
BAS4GA, ZKQ-BAS4GA, ZKQBAS4GA, Prime LS100 LTE Tracker, LS100 LTE Tracker, LTE Tracker, Tracker

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.