MEMPHIS AUDIO RZR65FE POLARIS RZR OEM Direct Fit Front Speaker Enclosures Manual Instruksi
MEMPHIS AUDIO RZR65FE POLARIS RZR OEM Direct Fit Front Speaker Enclosures

MEMPHIS audio langsung pas OEM POWERSPORTS speaker

Sistem audio OEM langsung Memphis Audio kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngajantenkeun mesin anjeun paling banter dina jalur. Kit ieu dirancang pikeun pas langsung kana kendaraan anjeun sareng nol fabrikasi khusus anu diperyogikeun. Enclosures spiker polipropilén awét anu hampang disetel pikeun kaluaran maksimal sareng gaduh lampu LED RGB anu nyaangan congcot spiker, lencana Memphis sareng nyayogikeun lampu handap anu ngajantenkeun mesin anjeun nangtung tina balaréa. Sadaya komponén anu dianggo dina kit ieu nyaéta kelas laut IP66 anu dipeunteun sareng dirancang pikeun tahan cai sareng unsur-unsur anu ngamungkinkeun anjeun nyandak pésta dimana waé jalan-jalan anjeun.

Sateuacan Anjeun ngamimitian!

ikon Upami anjeun henteu yakin ngeunaan aspék naon waé tina prosés pamasangan ieu pariksa pidéo jalan-jalan lengkep dina tautan di handap ieu:
WWW.MEMPHISCARAUDIO.COM/INSTALLATION-CENTER

Memphis Audio nyarankeun yén sadaya pamasangan réngsé ku dealer Memphis Audio anu otorisasi.

Émbaran jaminan

Produk ieu ngagaduhan garansi 2 taun ti tanggal pameseran pikeun cacad dina bahan atanapi pagawean. Garansi ieu bakal diperpanjang ka 3 taun nalika dipasang ku dealer otorisasi Memphis nganggo produk Memphis Connection. Garansi batal upami produkna ruksak sacara fisik ku pamakean atanapi panyalahgunaan anu teu leres. Upami perbaikan dicoba di luar fasilitas Memphis Audio, garansina batal.

Garansi ieu dugi ka anu mésér ritel asli sareng henteu nutupan biaya anu ditanggung nalika ngahapus atanapi masang ulang produk. Garansi ieu TEU dilarapkeun ka luar produk sareng kosmétik.
Memphis Audio nolak tanggung jawab naon waé pikeun karusakan saliwatan atanapi akibat anu disababkeun ku cacad produk. Tanggung jawab Memphis Audio moal ngaleuwihan harga beuli produk sareng periode garansi anu ditangtukeun.

Naon anu NOT katutupan dina jaminan

  • Karuksakan kusabab pamasangan anu teu leres
  • Karusakan disababkeun ku paparan ka Uap, panas kaleuleuwihan, cleaners kimiawi jeung/atawa radiasi UV
  • Ruksakna ngaliwatan lalawora, nyalahgunakeun, kacilakaan atawa nyiksa. (Ngabalikeun deui pikeun karusakan anu sami tiasa nyiksa)
  • Produk ruksak dina kacilakaan jeung / atawa alatan kagiatan kriminal
  • Service dipigawé ku saha lian ti Memphis Audio
  • Karuksakan anu salajengna pikeun komponén séjén
  • Sakur biaya atanapi biaya anu aya hubunganana sareng panyabutan atanapi pamasangan ulang produk
  • Produk sareng tampered, leungit, dirobah atawa defaced angka serial / labél
  • Karuksakan angkutan barang
  • Biaya pengiriman produk ka Memphis Audio
  • Balik pengiriman barang anu henteu rusak
  • Produk naon waé anu henteu dipésér ti dealer Memphis Audio anu sah

Sababaraha nagara bagian teu ngidinan pangaluaran atawa watesan Karuksakan incidental atanapi consequential. Watesan atawa pangaluaran di luhur bisa jadi teu dilarapkeun ka anjeun. Jaminan ieu masihan anjeun hak khusus, anjeun tiasa gaduh hak sanés anu béda-béda ti nagara bagian ka nagara.

Upami jasa garansi diperyogikeun, nomer otorisasina ngabalikeun diperyogikeun pikeun ngabalikeun produk ka Memphis Audio. Kiriman garansi ka Memphis Audio mangrupikeun tanggung jawab anu mésér. Bungkus produk sacara saksama dina kardus asli upami mungkin Memphis Audio moal nanggung jawab pikeun karusakan anu ditanggung dina kiriman atanapi kusabab bahan bungkusan anu teu leres anu dianggo ku anu mésér.

Upami ditangtukeun janten dina garansi produk anjeun bakal dilereskeun atanapi diganti ku kawijaksanaan Memphis Audio.

INSTALASI POD SPEAKER

PERHATOSAN:
parentah ieu dirancang pikeun dipaké dina 2014- sarta Anyar Polaris RZR Models. Polong ieu dirarancang khusus pikeun damel sareng jinis mesin ieu. Upami anjeun gaduh taun atanapi modél mesin anu béda, parios ka dealer Memphis Audio anu sah atanapi ngahubungi palayanan pelanggan Memphis Audio di 800-489-2300 sateuacan nyobian pamasangan. Kit ieu henteu dirancang pikeun dianggo sareng modél atanapi kendaraan taun anu sanés. Nyobian masang spiker ieu dina kendaraan sanés tiasa nyababkeun karusakan permanén kana kendaraan anjeun.

INSTALASI spiker samping supir

INSTALASI spiker samping supirINSTALASI spiker samping supir

  • Kandangna dicekel ku tilu titik dipasang.
  • Sisi katuhu kandang aya 2 tab dipasang. Tab pamasangan ieu ngagantelkeun kana palastik stand-off dina kendaraan sapertos anu dipidangkeun dina gambar 1.
  • Bracket logam dina handapeun kandang napel kana mesin nganggo sekrup pabrik anu dipidangkeun dina gambar 2.
  • Leupaskeun screw ieu, nempatkeun dipager kana posisi na ulang selapkeun screw nu.
  • Anggo 2 sekrup anu disayogikeun pikeun ngamankeun tab sésana ka kendaraan sapertos anu dipidangkeun dina gambar 3.
  • Malikan deui léngkah di luhur pikeun sisi panumpang kendaraan.

XPAND SISTEM Anjeun sareng produk tambahan ieu dirancang pikeun mesin Anjeun

MXAMCAP APLIKASI UNIT SUMBER DIKAWAL

MXAMCAP APLIKASI UNIT SUMBER DIKAWAL

Naha anjeun kedah ngontrol sistem audio anjeun tapi henteu hoyong ngarobih dash anjeun? Unit sumber anu dikontrol MXAMCAP App masihan anjeun sadaya fitur sareng kontrol unit sirah tradisional langsung tina telepon anjeun atanapi alat Bluetooth. Unit hideaway kotak hideung mangrupakeun Bluetooth streaming fungsi pinuh, AM / FM Radio kalayan sagala fitur tina radio tradisional dina IP66 dipeunteun pakét kelas laut leutik. Pikeun neuleuman leuwih mangga buka www.memphiscaraudio.com atanapi nyauran kami di 800-489-2300.

MXAMCAP - Unit Headless

  • 5 Pilihan Sumber: AUX/BT/AM/FM/WB
  • ngecas USB
  • 50W x 4 diwangun-di amppangagung
  • RGB LED kaluaran kontrol
  • Kaluaran hareup / pungkur / Subwoofer RCA
  • 5 Volt pra-amp hasil
  • Conformal coated PCB IP66 Dipeunteun
  • Jarak jauh kabel cocog sareng cutouts rocker standar
  • Tombol jauh kabel nyaangan

RZR10SE POWERED 10 "SUBWOOFER dipager

SUBWOOFER dipager

  • 10 "Memphis subwoofer deet
  • Kuat internal 200W RMS / 400W Puncak amppangagung
  • Kenop bass jauh kaasup
  • IP66 dipeunteun
  • Plug & Play Kawat abah kaasup
  • Panyambungna disegel
  • Dirancang husus pikeun mesin Anjeun pikeun instalasi gampang
  • HDPE (poliétilén kapadetan luhur) dipager rotasi

Juru Bicara JAUH

Juru Bicara JAUH

Tambihkeun kana sistem anjeun nganggo pods powersports pungkur ieu. Kit kalebet sadaya perkakas anu diperyogikeun pikeun dipasang langsung kana mesin anjeun. Speaker kinerja tinggi ieu dilengkepan lampu LED RGB sareng dipeunteun IP66 pikeun tahan cai sareng elemen. Ngahubungan Memphis Audio Dealer lokal Anjeun atawa ngahubungan kami di 800.489.2300 pikeun nangtukeun lamun bakal perlu kit bracket pikeun mesin husus Anjeun pikeun Gunung speaker ieu.

TAROS KAMI

IKON KONTAK #MEMPHISAUDIO
IKON KONTAK @MemphisCarAudioUSA
IKON KONTAK @MemphisCarAudio

800.489.2300
www.memphiscaraudio.com

logo

Dokumén / Sumberdaya

MEMPHIS AUDIO RZR65FE POLARIS RZR OEM Direct Fit Front Speaker Enclosures [pdf] Buku Panduan
RZR65FE, POLARIS RZR OEM Langsung Pas Hareup Speaker Enclosures, RZR65FE POLARIS RZR OEM Langsung Pas Hareup Speaker Enclosures, OEM Langsung Pas Hareup Speaker Enclosures, Langsung Pas Hareup Speaker Enclosures Hareup Speaker Enclosures Hareup Speaker Enclosures Speaker Enclosures, Enclosures

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *