MEAN WELL NPB-450 Series 450W High Reliable Ultra Wide Output Range Intelligent Batre Charger Manual Pamaké

Hartosna ogé Logo

Runtuyan NPB-450

Fitur

  • Dipaténkeun otomatis ranging kalawan ultra-lega ngecas voltage (10.5~21V,21~42V,42~80V, 54~100V; Mangga tingal kaca 8 pikeun setelan)
  • Protokol CANBus anu diwangun pikeun kontrol, setting sareng ngawaskeun
  • Programmable 2/3 stage jeung kurva ngecas via SBP-001
  • Setélan manual pikeun 2/3 stage jeung 4 diwangun-di ngecas kurva via DIP SW
  • Sababaraha panyalindungan:
    sirkuit pondok / Leuwih voltage / Leuwih suhu / Batré handapeun voltage/ Polaritasna ngabalikkeun batré (Teu aya karusakan)
  • Charger OK jeung batré sinyal Full
  • Pungsi kompensasi suhu pikeun manjangkeun umur batre (Timbel-asam wungkul)
  • -30 ° C ~ + 70 ° C suhu operasi lega
  • Thermal dikawasa kipas DC pikeun ngurangan bising
  • Jauh ON / kontrol OFF
  • Programmer pinter sayogi (Order NO.: SBP-001, dijual misah)
  • Mawa cecekelan aksésori sadia (Order NO.: DS-Carry cecekelan, dijual misah)
  • Sasuai jeung 62368-1 + 60335-1/-2-29 dual sertifikasi
  • Cocog jeung kalungguhan-asam (Pb) jeung batré li-ion
  • 3 taun jaminan

aplikasi

  • AGV
  • E-Sapédah, E-Scooter, Campmobil dina, Beus, kandaraan husus
  • Robotic jukut mower
  • Robot nyeuseuh
  • Karajinan rekreasi, parahu keur pelesir pribadi atawa workboat
  • Sistim panjagaan
  • base station telekomunikasi
  • Solusi cadangan sistem radio
  • Equipments atawa instrumen kalawan batré cadangan

gambaran

NPB-450 mangrupakeun vol miniaturized, serbaguna, sarta ultra-legatage carjer calakan. Ieu utilizes desain kontrol pinuh digital kalawan vol batré otomatis dipaténkeuntagtéhnologi deteksi e, kalawan lima fitur konci kaasup calakan, serbaguna, ramah pamaké, aman, sarta kompak. séri boga opat model jeung kaluaran voltage rentang 10.5~21V, 21~42V, 42~80V, jeung 54~100V mungguh. Ngecas voltage rentang unggal model cukup lega pikeun nutupan rupa-rupa vol batré bédatages na chemistries batré, tur aya hiji diwangun-di vol calakantage deteksi mode ngecas (Catetan mode ieu disetel ka OFF ku standar pabrik tur cocog pikeun batré litium jeung BMS wungkul). NPB-450 tiasa dipasangkeun sareng programmer MEAN WELL SBP-001 pikeun konfigurasi digital, sapertos pilih 2/3 detik.tage ngecas, ngaluyukeun ngecas voltage/ayeuna, tur nyetel waktos siklus ngecas pikeun ngajaga umur batre. Ngaliwatan ramah-pamaké DIP SW on panel hareup, pamaké ogé bisa langsung nyaluyukeun 2/3 stagngecas, ayeuna (50~100%), sareng pilih antara 4 jinis kurva ngecas prasetél. Salaku tambahan, protokol komunikasi CANBus diwangun pikeun nyumponan aplikasi profésional, anu ngamungkinkeun kadali jauh sareng ngawaskeun status pangecas. Dina watesan kaamanan, éta boga deteksi calakan pikeun vol batré ditangtoskeuntage sareng sambungan ogé panyalindungan tina polaritasna sabalikna. Éta ngalangkungan ITE IC / EN / UL62368-1 sareng alat-alat rumah tangga EN60335-1/-2-29 dual kaamanan sareng garansi 3 taun pikeun ngajamin operasi anu dipercaya. NPB-450 saleresna mangrupikeun pangecas universal anu cerdas, aman, sareng dipercaya kalayan kinerja biaya anu luar biasa.

Encoding Modél

spésifikasi

spésifikasi

Spésifikasi Teraskeun

Blok Diagram

Fosc PFC: 80KHz
Fosc PWM: 60KHz

Blok Diagram

Kurva Derating

Kurva DeratingDerating kurva Terus

Karakteristik Statis

Karakteristik Statis

Manual Fungsi

1. Setélan manual

manual setting

1.1 2 atawa 3-stage selectable via DIP SW on panel

2 atawa 3-stage selectable via DIP SW on panel

1.2 Kurva ngecas tiasa disaluyukeun via DIP SW dina panel

Kurva ngecas tiasa disaluyukeun via DIP SW dina panel

  • Kurva standar tiasa diprogram, sedengkeun kurva anu tos ditetepkeun sanés tiasa diaktipkeun ku cara DIP SW; runtuyan ieu nyadiakeun 2 atawa 3 stagkurva ngecas mangga tingal tabel di handap ieu jeung spésifikasi mékanis.

Kurva ngecas tiasa adjustable via DIP SW on panel terus

2. Programmable ngecas kurva

Kurva ngecas tiasa diatur via SBP-001 sareng komputer

hambalan 1

Konfigurasi pakakas

Konfigurasi pakakas

hambalan 2

Nyambung ka software pikeun setelan

Nyambung ka software pikeun setelan

Nyambung ka software pikeun setelan terus

Fungsi Pedaran:

SBP-001 mangrupikeun programer, khususna pikeun rupa-rupa modél carjer batré anu tiasa diprogram MEAN WELL pikeun program parameter kurva ngecas, sapertos 2 atanapi 3 detik.tage bisa dipilih, Arus konstan (CC), tapper ayeuna (TC), Vol konstantage (CV), ngambang voltage (FV), Ngecas waktos kaluar jeung saterusna, pikeun nampung spésifikasi batré diversified di industri. Kalawan akuntansi design keur kesederhanaan jeung genah, pamaké bisa kalayan gampang ngonpigurasikeun carjer batré programmable MEAN WELL urang kalawan SBP-001 programmer jeung komputer; kabéh setups nu bisa rengse gampang ku cara maké software husus.
Catetan: (1) Tapper ayeuna (TC) standar nyaeta 10%, bisa rupa katala ti 2% nepi ka 30% ku SBP-001 kalawan komputer atawa CANBus Interface.
(2) Mangga wartosan MEAN WELL kanggo langkung rinci.

※ Parangkat lunak:

Panganteur parangkat lunak

3. Otomatis Ranging pikeun Ngecas (Default non-Otomatis ranging)

※ Fungsi Katerangan:

a. NPB-450 gaduh modeu ranging otomatis.
(Catetan mode ieu disetel ka OFF ku standar pabrik tur cocog pikeun batré litium jeung BMS wungkul)

b. Nalika operasi dina mode ranging otomatis, NPB-450 bakal otomatis ngadeteksi voltage tina batré nu disambungkeun tur saluyukeun ngecas voltage sasuai. Eta moal ngamimitian ngecas Unit luyu vol batrétage dideteksi.

c. Bari dina mode ranging otomatis, NPB-450 urang diwangun-di MCU bakal nyaluyukeun ngecas voltage. Henteu aya potentiometer pikeun voltage adjustment dina panel hareup.

d. Nalika dina modeu ranging otomatis, arus ngecas tiasa disaluyukeun antara 50 ~ 100%. (Arus ngecas teu tiasa disaluyukeun via potentiometer bari henteu beroperasi dina modeu otomatis)

※ Nalika nganggo fungsi kurva ngecas otomatis, punten perhatoskeun ieu:

Input-Output Sisi

  1. Setelan pabrik standar OFF via DC kaluaran samping DIP SW, Turutan lengkah A1 ~ A6 handap pikeun ngaktipkeun setelan.
  2. Fungsi ranging otomatis kedah dianggo sareng batré Litium sareng BMS (Sistem Manajemén Batré).
  3. Ulah ngaleuwihan kaluaran voltage jeung rentang ayeuna sakumaha dieusian dina spésifikasi NPB-450 (mangga tingal kaca 2).

※ Fungsi Auto Ranging ku DIP SW Setting

Otomatis Ranging fungsi ku DIP SW Setélan

※ Balik deui ka non-otomatis mimitian saperti kieu:

Non-otomatis ranging

4. fungsi Otomatis Derating

※ Ditutupan ku panyalindungan suhu anu luhur, fungsi de-rating otomatis tiasa dianggo dina kaayaan operasi boh dina kurva ngecas (2 atanapi 3 detiktage) atanapi dikadalikeun ku protokol komunikasi (CANBus).

T1 (Typ.): hawa ambient maksimum 100% kaluaran ayeuna.
T2 (Tip.): T1 + 5 ℃.

Fungsi Otomatis Derating

5. panganteur komunikasi CANBus

Vérsi CANBus 2.0B, Bisa ngadalikeun, setelan na ngawas yén kaasup kaluaran ngecas voltage, kaluaran ngecas ayeuna, suhu internal tur DC kaluaran ON / OFF ...... jeung saterusna, mangga tingal manual pamaké leuwih wincik.

panganteur komunikasi CANBus

panganteur komunikasi CANBus terus

6. Charger OK Sinyal

Sinyal Charger OK nyaéta sinyal tingkat TTL.
Arus sumber maksimum nyaéta 10mA.

Charger OK Sinyal

7. Batré Sinyal Pinuh

Sinyal pinuh batré nyaéta sinyal tingkat TTL.
Arus sumber maksimum nyaéta 10mA.

Sinyal pinuh batré

8. Jauh ON-OFF Control

NPB-450 tiasa dihurungkeun / OFF ku ngagunakeun fungsi "Remote Control".

Jauh-Jauh Control

※ Carjer dikirimkeun, sacara standar pabrik, kalayan Remote ON-OFF (pin 7) sareng +12Vaux (pin 8) disingkat ku konektor.

Jauh ON-OFF Control dituluykeun

9. Santunan suhu (3 stage ngan)

Pungsi kompensasi suhu pikeun manjangkeun umur batre pikeun accu lead-asam. Kisaran santunan suhu nyaéta 0 ~ 40 ℃.
Sensor suhu batré asalna babarengan jeung carjer bisa disambungkeun kana unit pikeun ngidinan santunan suhu tina vol ngecastage.
Upami sensor henteu dianggo, carjer tiasa dianggo normal.

Santunan suhu

10. DC Kaluaran Sisi LED Indikator & Sinyal pakait dina Pin Fungsi

DC Kaluaran Sisi LED Indikator

Spésifikasi Mesin

※ Model carjer Batré calakan

Model carjer batré calakan

※ DIP SW

DIP SW

※ Control Pin No. Tugas: HRS DF11-14DS atawa sarimbag

Kontrol Pin No Assignment

※ Tabel Status LED

Méja Status LED

※ Panyambung Pin No. Tugas: HRS DF11-14DS atawa sarimbag

Panyambung Pin No Assignment

Fungsi Pin

Catetan1: Sinyal non-terisolasi, dirujuk ka [GND(sinyal)].
Catetan2: Sinyal terasing, dirujuk kana GND-AUX

Daptar aksésori

※ NTC Sensor sareng Remote Control kawin sareng NPB-450 (aksésori standar)

Daptar aksésori

※ Mawa gagang (Aksesori opsional, carjer batré sareng gagang tarik kedah dipesen sacara misah)

Daptar aksésori dituluykeun 1

Daptar aksésori dituluykeun 2

Buku instalasi

Mangga tingal: http://www.meanwell.com/manual.html

Dokumén / Sumberdaya

MEAN WELL NPB-450 Series 450W High Reliable Ultra Wide Output Range Charger Batre Calakan [pdf] Buku Panduan
Runtuyan NPB-450, 450W High Reliable Ultra Wide Output Range Calakan Carjer Batre, NPB-450 Series 450W High Diandelkeun Ultra Wide Output Range Calakan Batre Charger

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *