MARTINDALE ELECTRIC TB118KIT1 Kit Kasalametan Listrik Lengkep pikeun Buku Panduan Insinyur Gas

MARTINDALE ELECTRIC TB118KIT1 Kit Kasalametan Listrik Lengkep pikeun Buku Panduan Insinyur Gas

kaistiméwaan

  • Kit kaamanan listrik lengkep pikeun instalasi gas sareng insinyur jasa
  • Sadayana dina hiji solusi pikeun verifikasi bumi, ngonci sareng ngabuktikeun maot
  • Ngawengku voltage indikator, unit ngabuktikeun, ngonci kaluar alat jeung bumi Checker
  • Slimline sareng miniatur push pin MCB lock outs sareng ngahijikeun spur lock off alat
  • Penting pikeun patuh kana Peraturan Listrik di Gawé pikeun damel anu aman sareng TB118

OInv2e0rv1i8ewGagsoeSsahfeerReegister Téknis Bulletin 118 ieu dirobah. Parobihan butuh prosedur tés énggal pikeun ngajaga insinyur jasa aman tina bahaya listrik. Dimimitian ti Juli 2020 Pendaptaran Gas Aman peryogi pangaweruh sareng kompeténsi kumaha aman ngasingkeun suplai listrik kana alat-alat.

Martindale TB118KIT1 kalebet sadaya alat uji penting pikeun insinyur kaamanan gas pikeun ngahontal patuh. Kit anyar ngagabungkeun alat anu gampang dianggo pikeun vol livetagindikasi sareng verifikasi gelung bumi sareng spur anu ngahiji sareng MCB ngonci alat-alat dina wadah anu lembut anu kualitasna luhur.
Kit lengkep kompromi tina:

LOKKITGAS1

  • Opat alat konci anu penting, LOK10, LOK11, LOK7 pikeun MCB sareng LOKFS1 pikeun spurs lebur
  • Gembok, pulpén tag jeung mawa kantong

VIPD138-S

  • Voltage indikator sarta cocog ngabuktikeun Unit pikeun vol aman tur basajantage indikasi
  • Koper mawa kombinasi

EZ650

  • Résistansi gelung bumi sareng pamariksa polaritas pikeun soket sareng uji spur

TC88

  •  Kasus mawa lemes kalayan tali taktak

spésifikasi

listrik
Nominal voltagrentang e: 50 - 600V DC / AC rms
Nominal voltage indikasi ambang:
50, 100, 200, 400 V DC / AC rms
Voltage toleransi ambang:
Conforms kana BS EN 61243-3
Impedansi internal dina ELV ac: 214kΩ
Polaritas & voltage indikasi: ≥ 12V DC / AC rms
AC/DC voltage deteksi: otomatis
deteksi rentang: otomatis
waktos respon: <0.1s
rentang frékuénsi: DC, 1 - 400Hz
Uji ayeuna: <3.5mA dina 600V DC/AC rms
Babandingan tugas: 30s ON (dioperasikeun) / 240s OFF (recovery)

Lingkungan
Suhu & Kalembaban (Operasi & Panyimpenan): -10°C nepi ka 55°C ≤
85% RH
Luhurna: nepi ka 2000m

umum
Daya: Tina sirkuit anu diuji
Ukuran: 205(L) x 67(W) x 27(D) mm
Beurat: 130g kira-kira.

kasalametan
Luyu sareng BS EN 61243-3 CAT IV 600 V
Kelas II, Insulasi Ganda
Gelar Polusi 2
IP rating: IP54

EMC
Conforms kana BS EN 61326-1

Unit ngabuktikeun PD440S
Kaluaran voltage: 440V nominal
Frékuénsi kaluaran: 50Hz nominal

Lingkungan
Suhu operasi: -10 ° C nepi ka 40 ° C dina max. 70% RH
Luhurna: nepi ka 2000m
Gelar polusi: 2

umum
Daya: batré internal
Batré internal: 6 x 1.5V, batré basa AA (IEC LR6, NEDA 15A)
Diménsi: 143 x 84 x 50mm.
Beurat dipak: 400g approx. kalawan accu
Ngawengku: 6 x 1.5V AA accu alkalin, parentah

EZ650 Canggih stop kontak jeung spur Tester
EZ650 E-Ze Check Xtra Pro disayogikeun ku stop kontak IEC sareng adaptor 3 pin anu tiasa ditukeurkeun sareng timah ngalayang 3 arah sareng klip croc anu ngamungkinkeun tés dina sockets, spurs fusi, kelengkapan lampu, kotak simpang sareng terminal.

Operasi nominal voltagieu: 230v
Frékuénsi: 50Hz
Rentang impedansi loop Bumi non-trip: 0-1.7-5-10-100-200-500Ω
Bumi loop akurasi bangbarung: ±(10% + 0.3Ω)*
Voltagindikasi low: <195V ± 5%
Voltagindikasi luhur: > 270V ± 5%
Bumi nétral voltagindikasi luhur: > 30V ± 5%
Indikasi bumi muka:> 500Ω
Rentang Suhu: -10 nepi ka 40 ° C, non-condensing
Diménsi: 315mm x 260mm x 85mm
Beurat: approx. 250g
catu daya: Ti mains
Konsumsi listrik: <2.5W
Overvoltage kategori: Cat II / 300V
Gelar polusi: 2
Kasalametan: Sasuai jeung BS EN 61010-1

* Catetan: akurasi pangukuran bisa kapangaruhan ku kacida induktif
atawa beban kapasitif disebarkeun dina suplai

LOKKITGAS1 Gas Insinyur Lockout Kit
Kit konci kaluar 8 sapotong ngandung barang-barang ieu:

  • 1 x Padlock sareng konci unik (PAD11RD)
  • 1 x Steel hasp kaamanan (LOKHASP25)
  • 1 x Slimline abu konci isolasi (LOK7)
  • 1 x Beureum miniatur push pin konci MCB (LOK11)
  • 1 x Konéng push pin MCB konci (LOK10)
  • 1 x "Peralatan Dikonci" tag nu bisa ditimpa
  • 1 x spidol hideung (LOKMP)
  • 1 x Lembut mawa Case (TC55)

kaasup
EZ650 Earth loop impedansi & tester stop kontak, LOKKITGAS1 Gas insinyur lockout kit, VIPD138-S Voltage indikator & ngabuktikeun Unit kit, TC88 Lemes mawa hal

Asesoris pilihan
TAG4 pak 10 kit konci kaluar tags

Martindale Electric Co Ltd.
Metrohm House, 12 Imperial Park,
Imperial Way, Watford WD24 4PP.
T: 01923 441717 F: 01923 446900
www.martindale-electric.co.uk
sales@martindale-electric.co.uk

Ver. C1.0
Kusabab kawijakan pangwangunan anu terus-terusan, Martindale Electric ngagaduhan hak pikeun ngarobih spésifikasi alat sareng pedaran anu digariskeun dina dokumén ieu tanpa aya bewara sateuacana. Henteu aya bagian tina dokumén ieu anu bakal dianggap janten bagian tina kontrak naon waé pikeun alat-alat éta kecuali sacara khusus disebut salaku citakan dina kontrak sapertos kitu. © 2022 Martindale Electric Co Ltd.

Dokumén / Sumberdaya

MARTINDALE ELECTRIC TB118KIT1 Kit Kasalametan Listrik lengkep pikeun Insinyur Gas [pdf] Buku Panduan
TB118KIT1 Kit Kasalametan Listrik Lengkep pikeun Insinyur Gas, TB118KIT1, Kit Kasalametan Listrik Lengkep pikeun Insinyur Gas

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *