Makita DC64WA Batré Charger Manual Instruksi

makita DC64WA 64Vmax Batre Charger


PERHATOSAN

Perkakas ieu tiasa dianggo ku murangkalih umur 8 taun ka luhur sareng jalma anu ngirangan kamampuan fisik, indrawi atanapi mental atanapi kurang pangalaman sareng pangaweruh upami aranjeunna dipasihan pangawasan atanapi petunjuk ngeunaan panggunaan alat dina cara anu aman sareng ngartos hazards aub. Barudak teu kedah maén sareng alat. Beberesih sareng pangropéa pangguna henteu kedah dilakukeun ku murangkalih tanpa pangawasan.

simbol

Di handap ieu nunjukkeun simbol anu tiasa dianggo pikeun alat. Pastikeun yén anjeun ngartos hartina saméméh pamakéan.

pamakéan indoor wungkul.
Maca buku petunjuk.
INSULASI GANDA
Ulah pondok batré.
Entong ngalaan batréna kana cai atanapi hujan.
Ulah ngancurkeun batré ku seuneu.
Salawasna ngadaur mulangkeunana batré.

 Ngan nagara EU

Alatan ayana komponén picilakaeun dina alat-alat, runtah alat-alat listrik jeung éléktronik, accumulators jeung accu bisa boga dampak negatif kana lingkungan jeung kaséhatan manusa. Entong miceun alat-alat listrik sareng éléktronik atanapi batré sareng runtah rumah tangga!
Luyu sareng Diréktif Éropa ngeunaan alat-alat listrik sareng éléktronik runtah sareng dina akumulator sareng batré sareng akumulator sareng batré runtah, ogé adaptasina kana hukum nasional, alat-alat listrik runtah, batré sareng akumulator kedah disimpen nyalira sareng dikirimkeun ka koleksi anu misah. titik pikeun runtah kota, operasi luyu jeung peraturan on panyalindungan lingkungan.
Ieu dituduhkeun ku simbol bin roda roda luar anu disimpen dina alat-alatna.

► Gbr.1

Siap ngeusi batre
Tunda ngecas (batere panas teuing atanapi tiis teuing).
Ngecas (0 – 80 %).
Ngecas (80 – 100 %).
Ngecas lengkep.
Batré cacad.

PERHATIAN

  1.  SIMPAN PETUNJUK IEU - Buku manual ieu ngandung parentah kaamanan sareng operasi anu penting pikeun pangecas batré.
  2. Saméméh maké carjer batré, baca kabéh parentah jeung tanda cautionary dina (1) carjer batré, (2) batré, jeung (3) produk maké batré.
  3. PERHATIAN – Pikeun ngurangan résiko tatu, ngecas ukur batré rechargeable tipe Makita. Batré tipe séjén bisa peupeus nepi ka ngabalukarkeun tatu jeung karuksakan pribadi.
  4. Batré anu teu tiasa dicas deui teu tiasa dieusi ku carjer batré ieu.
  5. Paké sumber kakuatan jeung voltage dieusian dina nameplate carjer.
  6. Entong ngecas kartrij batré upami aya cairan atanapi gas anu gampang kaduruk.
  7. Ulah ngalaan carjer ka hujan, salju, atawa kaayaan baseuh.
  8. Entong nyandak carjer nganggo kabel atanapi nyabutkeunana pikeun megatkeun sambungan tina wadahna.
  9. Cabut batré tina carjer nalika mawa carjer.
  10. Saatos ngecas atanapi sateuacan nyobian perawatan atanapi beberesih, cabut colokan pangecas tina sumber listrik. Tarik ku colokan tinimbang kabel iraha wae megatkeun carjer.
  11. Pastikeun ari na aya supados henteu ditincak, ditepak, atanapi ditumpes dirusak atanapi setrés.
  12. Ulah ngajalankeun carjer ku ari ruksak atawa colokan. Upami kabel atanapi colokan rusak, taroskeun ka pusat servis resmi Makita pikeun ngagentosana supados ngahindarkeun bahaya.
  13. Upami kabel suplai rusak, éta kedah diganti ku pabrikna, agén jasana atanapi jalma anu mumpuni ogé pikeun nyingkahan bahaya.
  14. Ulah ngoperasikeun atawa ngabongkar carjer lamun geus narima niup seukeut, geus turun, atawa lamun heunteu ruksak sagala cara; bawa ka serviceman mumpuni. Pamakéan atawa reassembly salah bisa ngakibatkeun hiji résiko shock listrik atawa seuneu.
  15. Entong ngeusi batre kartrij nalika suhu kamar DI BAWAH 10°C (50°F) atanapi DI ATAS 40°C (104°F). Dina hawa tiis, ngecas bisa jadi teu ngamimitian.
  16. Entong nyobian nganggo trafo step-up, generator mesin atanapi wadah listrik DC.
  17. Ulah ngantepkeun nanaon nutupan atanapi nganyumbat liang carjer.
  18. Ulah nyolok atawa cabut kabelna terus selapkeun atawa cabut batréna ku leungeun baseuh.
  19. Ulah nganggo béngsin, bénzéna, thinner, alkohol atawa kawas pikeun ngabersihan carjer. Discoloration, deformasi atanapi retakan tiasa nyababkeun.

ngecas

  1. Colokkeun carjer batré kana vol AC ditangtoskeuntage sumber. Lampu ngecas bakal kedip-kedip dina warna héjo sababaraha kali.
  2. Selapkeun kartrij batré kana carjer nepi ka eureun bari ngajajarkeun pituduh carjer.
  3. Nalika kartrij batré diselapkeun, warna lampu ngecas bakal robih tina héjo ka beureum, sareng ngecas bakal ngamimitian. Lampu ngecas bakal tetep hurung ajeg salami ngecas. Hiji lampu beureum ngecas nunjukkeun kaayaan muatan dina 0–80 % jeung beureum jeung héjo nunjukkeun 80–100 %. The 80 % indikasi disebutkeun di luhur i hiji nilai perkiraan. Indikasina tiasa bénten dumasar kana suhu batré atanapi kaayaan batré.
  4. Nalika ngecas rengse, lampu ngecas beureum jeung héjo bakal robah jadi hiji lampu héjo.
    Saatos ngecas, cabut cartridge batré tina carjer bari nyorong hook. Teras cabut carjer.

CATETAN: Lamun hook teu kabuka mulus, bersih lebu sabudeureun ningkatna bagian.
► Gbr.2: 1. Hook

CATETAN: Waktu ngecas beda-beda gumantung kana suhu (10°C (50°F)–40°C (104°F)) dimana kartrij batré dieusi sareng kaayaan kartrij batré, sapertos kartrij batré anu énggal atanapi teu acan dianggo. pikeun période lila.

Voltage Jumlah sél cartridge batré Li-ion Kapasitas (Ah) nurutkeun IEC61960 Waktos ngecas (Menit)
57.6 V VOLTCRAFT VC 7060BT Digital Multimeters - sembly 64 VVOLTCRAFT VC 7060BT Digital Multimeters - sembly (maks.) 32 BL6440 4.0 120

CATETAN: Carjer batré pikeun ngecas cartridge batré Makita. Entong nganggo éta pikeun tujuan sanés atanapi pikeun batré pabrikan sanés.
CATETAN: Upami lampu ngecas hurung beureum, ngecas moal tiasa ngamimitian kusabab kaayaan kartrij batré sapertos di handap ieu:
- Kartrij batre tina alat anu nembé dioperasikeun atanapi kartrij batré anu parantos ditinggalkeun di tempat anu kakeunaan sinar panonpoé langsung salami lami.
- Cartridge batré anu geus ditinggalkeun keur lila di lokasi kakeunaan hawa tiis.
CATETAN: Nalika kartrij batre panas teuing, ngecas moal ngamimitian dugi ka suhu kartrij batre ngahontal darajat anu tiasa dicas.
CATETAN: Upami lampu ngecas hurung ganti warna héjo sareng beureum, ngecas teu mungkin. Terminal dina carjer atawa kartrij batre mampet ku lebu atawa kartrij batre lungse atawa ruksak.

Makita Éropa NV
Jan-Baptis Vinkstraat 2,
3070 Kortenberg, Bélgia
885921A928
Makita Corporation
3-11-8, Sumiyoshi-cho,
Anjo, Aichi 446-8502 Jepang
www.kita.com

 

 

Maca Deui Ngeunaan Manual Ieu & Unduh PDF:

Dokumén / Sumberdaya

Makita DC64WA Batré Charger [pdf] Buku Panduan
DC64WA, Batré carjer, DC64WA Batré carjer
Makita DC64WA Batré Charger [pdf] Buku Panduan
DC64WA, Battery Charger, DC64WA Battery Charger, Charger
Makita DC64WA Batré Charger [pdf] Buku Panduan
DC64WA Battery Charger, DC64WA, DC64WA Charger, Battery Charger, Charger

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *