KRAMER 900xl Stereo Power Amppangagung

KRAMER-900xl-Stéreo-Kakuatan-Ampliifier-produk

900xl mangrupikeun kakuatan kinerja anu luhur amplifier pikeun sinyal audio stereo tingkat garis. Unit ieu nampi sinyal audio anu henteu saimbang dina salah sahiji dua konektor RCA atanapi 3.5mm sareng ngirimkeun kaluaran spiker 10 watt RMS per saluran kana beban 4Ω.KRAMER-900xl-Stéreo-Kakuatan-Ampliifier-gbr-1

FITUR

  • Efisiensi Tinggi - Operasi Kelas D
  • Babandingan S/N – 60dB
  • Kontrol - Pilihan volume & input tina panel hareup & RS−232
  • Compact Kramer TOOLS™ - 3 unit tiasa dipasang dina rak sisi-demi-sisi dina rohangan rak 1U sareng adaptor rak anu disarankeun

spésifikasi Infobox

  • INPUT: 1 audio stereo teu saimbang dina konektor mini jack 3.5mm, 1 audio stereo teu saimbang dina konektor RCA
  • OUTPUT: 1 kaluaran spiker diferensial stereo
  • Kakuatan OUTPUT: 2x10W (4Ω)
  • Sensitipitas input: 460mV
  • MUSIK OUTPUT
  • Kakuatan: 2x40W (4Ω)
  • BANDWIDTH (-3dB): 25kHz
  • S/N rasio: 85dB @1kHz, kaluaran 0dBu
  • KONTROL: Rentang gain: −14 nepi ka +32dB dina gain tinggi; −21 nepi ka +20dB dina low−gain
  • Gandeng: Input: AC; Kaluaran: DC
  • AUDIO THD + NOISE: 0.6% @0dBu kaluaran
  • AUDIO 2nd
  • HARMONIS:
  • 0.35% @0dBu kaluaran
  • Konsumsi kakuatan: 12V DC, 2.0A
  • SUHU OPERASI: 0° nepi ka +40°C (32° nepi ka 104°F)
  • SUHU PENYIMPANAN: –45° nepi ka +72°C (–49° nepi ka 162°F)
  • KAlembaban: 10% nepi ka 90%, RHL non-condensing
  • Asesoris kaasup: catu daya
  • Ukuran produk 12.00cm x 7.15cm x 2.44cm (4.72" x 2.81" x 0.96" ) W, D, H
  • Beurat Produk 0.0kg (0.0lbs) kira-kira
  • Ukuran Pangiriman 15.70cm x 12.00cm x 8.70cm (6.18" x 4.72" x 3.43" ) W, D, H
  • Beurat pengiriman barang 0.6kg (1.4lbs) kira-kira

KRAMER-900xl-Stéreo-Kakuatan-Ampliifier-gbr-2

Dokumén / Sumberdaya

KRAMER 900xl Stereo Power Amppangagung [pdf] Pituduh Pamaké
900xl, Kakuatan stereo Amplifier, Kakuatan Ampliifier, Amppangagung

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.