KOHLER Kumpeni

Mira kajujuran
ERD Bar Valve sareng Fittings

Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Fittings

Parentah ieu kedah ditingalkeun ka pangguna

Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Fittings 1

perkenalan

Hatur nuhun parantos milih pancuran Mira. Pikeun ngaraosan poténsial pinuh ku pancuran anyar anjeun, mangga luangkeun waktos pikeun maca pituduh ieu sacara tuntas, sareng jaga éta pikeun dipaké pikeun rujukan ka hareup.

Jaminan

Pikeun pamasangan domestik, Mira Showers ngajamin produk ieu tina cacat bahan atanapi padamelan salami lima taun ti saprak dipésér (shower shower for a year).

Pikeun pamasangan non-domestik, Mira Showers ngajamin produk ieu ngalawan cacat tina bahan atanapi padamelan salami sataun salami ti tanggal pameseran.

Gagal nuturkeun pitunjuk anu disayogikeun ku pancuran bakal ngabatalkeun garansi.

Pikeun Sarat sareng Kaayaan tingal 'Palayanan Palanggan'.

Pamakéan Disarankeun

Mira kajujuran ERD Bar Valve and Fittings - Recommended Useage

Pendaptaran Desain

Nomer Pendaptaran Desain - 005259041-0006-0007

Eusi Pék

Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Fittings - Eusi Paket

Émbaran kaamanan

PERHATOSAN - Produk ieu tiasa nganteurkeun suhu scalding upami henteu dioperasikeun, dipasang atanapi dirawat saluyu sareng pitunjuk, peringatan sareng perhatosan anu aya dina pituduh ieu. Fungsi klep campuran thermostatic nyaéta nganteurkeun cai sacara konsistén dina suhu anu aman. Luyu sareng unggal mékanisme anu sanés, éta moal tiasa dianggap salah fungsina sareng sapertos kitu, henteu tiasa sacara total ngagentosan waspada pengawas anu diperyogikeun. Disayogikeun éta dipasang, ditugaskeun, dioperasikeun sareng dijaga dina rekomendasi pabrik, résiko kagagalan, upami henteu dileungitkeun, diréduksi janten minimum anu tiasa kahontal. Punten perhatoskeun ieu pikeun ngirangan résiko kacilakaan:

Masang Pancuran

  1. Pamasangan pancuran kedah dilaksanakeun saluyu sareng petunjuk ieu ku tanaga anu mumpuni, kompeten. Maca sadaya pitunjuk sateuacan masang pancuran.
  2. ULAH masang pancuran mana éta tiasa kakeunaan kaayaan katirisan. Pastikeun yén pipa naon waé anu tiasa janten beku leres-leres insulasi.
  3. ULAH ngalakukeun modifikasi anu teu ditangtoskeun, bor atanapi motong liang dina pancuran atanapi perlengkapan salain ti paréntah ku pituduh ieu. Nalika ngalayanan ngan ukur nganggo bagian ngagantian Kohler Mira asli.
  4. Upami pancuran dibongkar nalika dipasang atanapi ngalayanan, saatos réngsé, pamariksaan kedah dilakukeun pikeun mastikeun yén sadaya konéksi ketat sareng teu aya bocor.

Maké pancuran

  1. Pancuranana kedah dioperasikeun sareng dijaga saluyu sareng sarat tina pituduh ieu. Pastikeun anjeun ngartos pisan kumaha ngoperasikeun pancuran sateuacan dianggo, baca sadaya pitunjuk, sareng jaga pituduh ieu pikeun rujukan ka hareup.
  2. ULAH ngaktipkeun pancuran upami aya kamungkinan cai dina unit pancuran atanapi fittings beku.
  3. Pancuranana tiasa dianggo ku murangkalih yuswa 8 taun ka luhur sareng jalma anu ngirangan kamampuan fisik, indrawi atanapi méntal atanapi kurangna pangalaman sareng pangetahuan upami aranjeunna dipasihan pengawasan atanapi pitunjuk perkawis panggunaan alat dina cara anu aman sareng ngartos bahaya aub Barudak henteu kénging maén sareng pancuran.
  4. Saha waé anu ngagaduhan kasusah ngartos atanapi ngaoperasikeun kadali pancuran mana waé kedah diiring nalika mandi. Tinimbangan khusus kedah dipasihkeun ka anu anom, sepuh, anu teu waras atanapi saha waé anu teu ngalaman dina operasi anu leres.
  5. ULAH ngantep barudak pikeun ngabersihkeun atanapi ngalaksanakeun pangropéa panggunaan kana unit pancuran tanpa diawasan.
  6. Salawasna parios suhu cai aman sateuacan lebet pancuran.
  7. Ati-ati nalika ngarobih suhu cai nalika dianggo, teras parios suhuna sateuacan teras-terasan mandi.
  8. TEU pas kana bentuk naon waé aliran aliran outlet. Ngan Mira anu nyarankeun fittings outlet anu kedah dianggo.
  9. ULAH beroperasi kontrol suhu gancang, kéngingkeun 10-15 detik suhu janten stabil sateuacan dianggo.
  10. Ati-ati nalika ngarobih suhu cai nalika dianggo, teras parios suhuna sateuacan teras-terasan mandi.
  11. Entong mareuman pancuran sareng hurung bari nangtung dina aliran cai.
  12. JANGAN sambungkeun outlet pancuran kana keran, klep kontrol, handset pemicu, atanapi showerhead anu sanés anu parantos ditangtoskeun pikeun pancuran ieu. Ngan ukur aksésoris anu disarankeun ku Kohler Mira anu kedah dianggo.
  13. Pancuran pancuran kedah diturunkeun sacara rutin. Sagala sumbatan tina pancuran atanapi selang tiasa mangaruhan kinerja pancuran.

spésifikasi

Tekanan

  • Tekanan Max Statis: 10 Bar.
  • Tekanan Max Ngajaga: 5 Bar.
  • Tekanan Terpelihara Min: (Pemanas Cai Gas): 1.0 Bar (pikeun suplai kinerja anu optimal kedah sami nominalna).
  • Tekanan Min Dijaga (Sistem Gravitasi): 0.1 Bar (0.1 bar = 1 Méter sirah tina dasar tank tiis kana pancuran héndsét).

suhu

  • Kontrol suhu caket disayogikeun antara 20 ° C sareng 50 ° C.
  • Kisaran Kontrol Termostatik optimal: 35 ° C nepi ka 45 ° C (kahontal kalayan pasokan 15 ° C tiis, 65 ° C panas sareng tekanan anu sami nominalna).
  • Disarankeun Pasokan Panas: 60 ° C dugi ka 65 ° C (Catetan! Klep campuran tiasa dianggo dina suhu dugi ka 85 ° C kanggo waktos anu pondok tanpa karuksakan. Nanging ku alesan kaamanan disarankeun suhu cai panas maksimum dugi ka 65 ° C).
  • Bédana Dianjurkeun Minimum antara Pasokan Panas sareng Suhu Outlet: 12 ° C dina tingkat aliran anu dipikahoyong.
  • Suhu suplai cai panas minimum: 55 ° C.

Termostatik Pareuman-handap

  • Pikeun kasalametan sareng kanyamanan, térmostat bakal mareuman klep pergaulan dina 2 Detik upami pasokan boh gagal (kahontal ngan upami suhu campuran aya bédana minimum 12 ° C tina suhu pasokan boh)

sambungan

  • Panas: Kénca - 15mm pipework, 3/4 "BSP kana klep.
  • Tiis: Katuhu - 15mm kana pipework, 3/4 "BSP kana klep.
  • Outlet: Handap - 1/2 "BSP Jalu pikeun selang anu fleksibel.
    Catetan! Produk ieu henteu ngamungkinkeun pikeun inlet anu dibalikkeun sareng bakal nganteurkeun hawa anu henteu stabil upami dipasang teu leres.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Sistem Plumbing Cocog
Gravitasi fed:
Campuran termostatik kedah diseupan tina lombang cai tiis (biasana dipasang dina rohangan loteng) sareng silinder cai panas (biasana dipasang dina lomari anu ditayangkan) nyayogikeun tekanan anu sami.
Sistem Dipanaskeun Gas:
Adun termostatik tiasa dipasang sareng alat ketel.
Sistem Tekanan Maén Unvented:
Campuran termostatik tiasa dipasang ku sistem cai panas anu teu tiasa dijantenkeun, disimpen.
Sistem Air Panas Instan Instan Terkaya:
Campuran termostatik tiasa dipasang sareng sistem jenis ieu kalayan tekanan anu saimbang.
Sistem pompa:
Campuran termostatik tiasa dipasang sareng pompa inlet (kembar impeller). Pompa kedah dipasang dina lantai di gigireun silinder cai panas.

umum

  1. Pamasangan pancuran kedah dilaksanakeun saluyu sareng petunjuk ieu ku tanaga anu mumpuni, kompeten.
  2. Pamasangan pipa kudu saluyu sareng sadaya peraturan cai nasional atanapi lokal sareng sadaya peraturan gedong anu aya hubunganana, atanapi peraturan atanapi praktik anu khusus anu ditetepkeun ku perusahaan suplai cai lokal.
  3. Pastikeun sadaya tekanan sareng suhu cocog sareng sarat pancuran. Tingali 'Spésifikasi'.
  4. Klep ngasingkeun sapinuhna / teu kaampeuh kedah dipasang dina posisi anu gampang diakses caket pancuran pikeun mempermudah pangropéa pancuran.
    Entong nganggo klep nganggo piring mesin cuci leupas (jumper) sabab ieu tiasa nyababkeun ngawangun tekanan statis.
  5. Anggo pipa tambaga pikeun sadaya pipa.
  6. ULAH nerapkeun kakuatan anu kaleuleusan pikeun sambungan pipa; salawasna nyayogikeun dukungan mékanis nalika ngadamel sambungan pipa. Sagala sendi soldered kedah didamel sateuacan nyambungkeun pancuran. Pipework kedah didukung sacara kaku sareng ulah aya galur dina koneksi.
  7. Suku paéh paéh kedah dijaga minimal.
  8. Posisikeun unit pancuran dimana kadaliana jangkung cocog pikeun pangguna. Posisikeun showerhead supados cai nyemprot saluyu sareng kamar mandi atanapi di peuntas lawang bilik pancuran. Pamasanganana henteu matak nyababkeun selang pancuran janten kinked nalika panggunaan normal atanapi ngahalangan panggunaan gagang kendali.
  9. Posisi unit pancuran sareng héning nahan selang kedah nyayogikeun jarak udara minimum 25 mm antara pancuran sareng tingkat tumpahan kamar mandi, baki pancuran atanapi baskom. Kedah aya jarak minimum 30 mm antara showerhead sareng tuas tumpah tina toilét, bidet, atanapi alat sanés anu ngagaduhan résiko arus balik Kategori Fluid Kategori 5.
    Catetan! Bakal aya waktos nalika cincin panahan selang moal nyayogikeun solusi anu cocog pikeun pamasangan Kategori Cairan 3, dina kasus ieu klep cek ganda outlet kedah dipasang, ieu bakal ningkatkeun tekanan suplai anu diperyogikeun ku 10kPa (0.1 bar). Katup klep ganda dipasang dina pasokan inlet kana alat anu nyababkeun tekanan dina ngawangun, anu mangaruhan kana tekanan inlet statis maksimum pikeun alat sareng henteu kedah dipasang. Pikeun kategori Cairan 5 klep cek ganda teu cocog.
    Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Fittings - Sistem Plumbing Cocog
  10. Ukur gunakeun konéksi inlet anu disayogikeun sareng produk. ULAH ngagunakeun jinis fittings anu sanés.
  11. JANGAN overtenenkeun koneksi, sekrup, atanapi grubscrews sabab karusakan produk tiasa kajantenan.

Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit

Sateuacan masang pipework, punten mastikeun yén sakedik aya clearance jangkungna 1260 mm kanggo ngamungkinkeun riser anu kaku sareng overhead dipasang di luhur. Upami masang di daérah jangkung diwatesan, rel riser anu langkung pondok tiasa dipesan salaku suku cadang.

Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit 1Paskeun pituduh pipa plastik dina pipa inlet. Tingkatkeun pipa sareng aman kana témbok pikeun nahan posisi. Tinggalkeun pituduh dina tempatna sareng béréskeun témbok.

Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit 2Pastikeun yén pipa parantos dipasang leres sareng éta nonjol 25 mm tina permukaan témbok anu parantos réngsé.
Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit 3Tahan kurung témbok dina posisi sareng cirian posisi tina liang anu ngalereskeun.

Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit 4

Bor liang anu ngalereskeun nganggo bor diaméter 8 mm.

Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit 5

Pasang colokan témbok.

Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit 6

Pasang sekrup ngalereskeun sareng kenceng.

Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit 7

Pasang zaitun sareng konektorna. Kencangkan ramo ketat teras teras 1/4 ka 1/2 giliran deui.

Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit 8

Hurungkeun suplai cai sareng siram pipa.

Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit 9

Pasang pelat nyumput.

Pamasangan Bar Valve Fast Fix Kit 10

Ngumpulkeun klep bar ku sealing mesin cuci / filter dina unggal inlet sareng masangkeun kana bracket témbok.
Catetan! Sambunganna nyaéta: Kénca Panas, Tiis- Katuhu.

Masang Fittings Pancuran

  1. Nyocogkeun ring panahan selang jeung clamp bracket ka bar tengah, teras screw sakabeh tilu bar babarengan.
  2. Ngepaskeun bracket témbok kana panangan riser ku screw grub di luhur.
  3. Pastikeun yén palang handap didorong sapinuhna kana klep pikeun ngempelkeun segel. Gagal ngalakukeunana bakal nempatkeun kurung témbok anu teu leres sareng tiasa ngahasilkeun kabocoran ti sakitar outlet klep.
  4. Cirian liang pikeun témbok nangtung ngalereskeun bracket. Anggo rakitan panangan riser salaku pituduh sareng pastikeun nangtung.
  5. Dipiceun bar dirakit sareng ngalereskeun kurung.
  6. Bor liang pikeun témbok ngalereskeun bracket. Pas kana colokan témbok sareng ngalereskeun bracket kana témbok nganggo sekrup anu disayogikeun.
  7. Ngepaskeun palang kana unit pancuran sareng leupas pas kana tutup panyumput kana panangan anu naék. Pastikeun palang handap dipasang leres sapertos dina gambar di handap ieu.
  8. Pas kana panangan anu naék kana témbok ngalereskeun bracket sareng kencengkeun grubscrew nganggo konci 2.5 mm hex. Paskeun tutup anu nyumput dina kurung.
  9. Kencengkeun grubscrew di bagian tukang unit pancuran pikeun ngamankeun palang nganggo rengkuh héksagonal 1.5 mm. Pas kana colokan.
  10. Pas kana semprot overhead.
    Catetan! Pangatur aliran (henteu dieusian) tiasa diperyogikeun pikeun dipasang dina sistem tekanan tinggi (di luhur 0.5bar).
  11. Ngepaskeun selang pancuran nganggo ring panahan selang sareng sambungkeun kana unit pancuran sareng showerhead. Sambungkeun kerucut nganggo tutup beureum atanapi labél bodas kana pancuran.

Masang Fittings Pancuran

Commissioning

Pangaturan Suhu Maksimum
Turutan prosedur ieu pikeun mariksa sareng ngatur suhu sateuacan nganggo pancuran pikeun anu munggaran. Pastikeun yén sadaya pangguna wawuh kana operasi pancuran. Pitunjuk ieu milik bogana sareng kedah ditingali sareng aranjeunna saatos parantosan instalasi.

Suhu maksimum pancuran parantos dipetél dugi ka 46 ° C, tapi tiasa meryogikeun penyesuaian kusabab alesan ieu:
• Pikeun ngareset kana suhu anu raoseun (panginten diperyogikeun pikeun cocog sareng sistem pipa ledeng).
• Pikeun nyocogkeun kahoyong mandi.

Prosedur ieu ngabutuhkeun pasokan cai panas konstan dina suhu minimum 55 ° C.

  1. Hurungkeun pancuran kana aliran pinuh.
  2. Hurungkeun kana panas pinuh. Ngidinan suhu sareng aliran janten stabil.
  3. Pikeun nyetél suhu anu sanés pikeun langkung haneut atanapi langkung tiis, angkat tombol suhu jaga supados henteu muter hub.
    Prosedur ieu peryogi 1Catetan! Ati-ati ulah ngaruksak Chrome upami alat dianggo ngungkit.
  4. Pikeun ningkatkeun suhu, muterkeun hub dina arah anu jarum jam, langkung tiis langkung jarum jam. Ngadamel pangaluyuan alit sareng ngantepkeun suhuna suhud sateuacan nyaluyukeun deui. Teruskeun ngaluyukeun dugi ka suhu anu diperlukeun dihontal.
  5. Cabut sekrup ngalereskeun anu ngamankeun hub sareng refit ngajajar hub sapertos anu dipidangkeun. Klip pikeun diorientasi dina posisi 3, 6, 9, sareng 12 Jam.
    Prosedur ieu peryogi 2
  6. Kencengkeun deui sekrup ngalereskeun tanpa muterkeun hub.
  7. Dorong kana tombol suhu pastikeun yén éta lokasina leres.
    Prosedur ieu peryogi 3Catetan! Panah dina jero gagang kedah nunjuk ka handap.
  8. Puterkeun tombol suhu pikeun tiis pinuh teras muterkeun deui ka panas sareng parios suhu maksimum disetél leres.

operasi

Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Fittings - Operation

Aliran Operasi
Anggo cecekelan aliran pikeun ngahurungkeun / pareum pancuran sareng pilih boh overhead atanapi showerhead.
Nyaluyukeun Suhu
Anggo gagang suhu supados pancuran langkung haneut atanapi langkung tiis.

Pangropéa Pamaké

PERHATOSAN! Punten perhatoskeun ieu pikeun ngirangan résiko kacilakaan ATAWA karusakan produk:

1. ULAH ngantep barudak pikeun ngabersihkeun atanapi ngalaksanakeun pangropéa pangguna kana unit pancuran tanpa diawasan.
2. Upami pancuran henteu dianggo pikeun waktos anu lami, suplai cai ka unit pancuran kedah diisolasi. Upami unit pancuran atanapi pipipan aya dina résiko katirisan dina mangsa ieu, jalma anu mumpuni sareng kompeten kedah nyiram cai na.

beberesih
Seueur beberesih rumah tangga sareng komérsial, kalebet tisu beberesih tangan sareng permukaan, ngandung bahan pelelas sareng zat kimia anu tiasa ngarusak plastik, plating, sareng percetakan sareng henteu kedah dianggo. Rengse ieu kedah diberesihan ku deterjen pangumbahan atanapi sabun leueur, teras diusap garing nganggo kaén anu lembut.

Penting! Pancuran pancuran kedah diturunkeun sacara rutin, ngajaga showerhead tetep bersih sareng bebas tina limescale bakal mastikeun yén pancuran anjeun teras-terasan masihan performa anu pangsaéna. Limescale build-up tiasa ngawatesan tingkat aliran sareng tiasa nyababkeun ruksakna pancuran anjeun.

Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Fittings - Pangropéa Anggota

Anggo jempol atanapi kaén anu lembut kanggo ngusap limescale tina nozel.

Mariksa Selang
Penting! Selang pancuran kedahna dipariksa sacara berkala pikeun karusakan atanapi runtuhna internal, runtuhna internal tiasa ngawatesan tingkat aliran tina pancuran sareng tiasa nyababkeun ruksakna pancuran.

Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Fittings - Mariksa Selang

1. Cabut selang tina pancuran sareng pancuran.
2. Mariksa selang.
3. Ganti upami diperlukeun.

Diagnosis sesar

Upami anjeun peryogi insinyur atanapi agén jasa terlatih Mira, tingal 'Layanan Palanggan'.

Mira kajujuran ERD Bar Valve and Fittings - Fault Diagnosis

Suku cadang

Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Bagian Suku cadang 1

 

Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Bagian Suku cadang 2

Catetan

Palayanan palanggan

Mira kajujuran ERD Bar Valve and Fittings - Service Palanggan

Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Fittings - Palanggan 1

© Kohler Mira Limited, April 2018

Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Fittings User Manual - Dioptimalkeun PDF
Mira kajujuran ERD Bar Valve sareng Fittings User Manual - PDF Asli

Gabung paguneman

1 Comment

  1. Kuring cicing di wewengkon watet teuas. Kumaha carana abdi tiasa nyegah cartridges tina skala up?

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.