LOGO KOFIRE

UG-05
MANUAL PENGGUNA

Pedaran Lampu Indikator LED

Status Papasangan Bulao jeung héjo LED kedip-kedip silih ganti
Kakuatan Di LED biru tetep hurung salamina, LED biru hurung lalaunan sawaktos musik diputer
Modeu Sayaga LED biru tetep hurung salamina
Status Batré Lemah LED biru hurung 3 kali per detik
Saklar Geter * Saklar geter hurung: LED bodas hurung salamina
* Saklar geter pareum: LED bodas pareum
Status Ngecas LED beureum tetep hurung bari ngecas, LED beureum kaluar bari dicas pinuh

Operasi konci dasar

Hurungkeun
Pencét panjang,KOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - Operasi konci Dasar headphone bakal hurung sanggeus LED biru tetep hurung pikeun 3 detik. Headphone bakal asup kana mode papasangan.
Pareuman
Pencét panjang, KOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - Operasi konci DasarLED biru sareng héjo bakal hurung salami 2 detik, teras kaluar, sareng headphone bakal pareum.

Pangaluyuan Volume
Pencét pondokKOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - pencét jeungKOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - volume kontrol volume kontrol.
Seleksi Musik
Pencét panjang KOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - volume kontrolngalangkungan lagu salajengna.
Pencét panjang KOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - pencétpikeun skip kana lagu saméméhna.

Play / Reureuh / Telepon
Reureuh Musik: Pencét pondok KOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - Operasi konci Dasarnalika maén musik.
Musik Play: Pencét pondok KOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - Operasi konci Dasarnalika di jeda musik.
Ngajawab Telepon: Pencét pondok KOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - Operasi konci Dasarnalika telepon asup.
Ngagantung: Pencét pondok KOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - Operasi konci Dasarnalika keur nelepon.
Nolak Jawab: Pencét panjangKOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - Operasi konci Dasar nalika telepon asup.
Nalika Wireless disambungkeun, pencét ganda KOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - Operasi konci Dasarbakal dipencét deui nomer telepon anu terakhir dina catetan telepon anjeun.

Headphone Hurungkeun Status

Pencét panjang, KOFIRE UG 05 Headsét kaulinan nirkabel sareng Mikropon Ganda - Operasi konci Dasarheadphone bakal hurung, sarta LED biru jeung héjo bakal twinkle
silih ganti. Headphone bakal asup kana mode papasangan. Hurungkeun Wireless dina sél anjeun
telepon tur neangan "UG-05", klik pikeun nyambungkeun. LED biru bakal hurung salamina
sanggeus junun nyambung, sarta LED biru bakal kedip-kedip lalaunan nalika musik diputer.
*Catetan: Lampu LED hiasan warna-warni bakal otomatis hurung saatos headphone hurung, sareng tiasa dipareuman ku kombinasi konci.

Pindah Fungsi Geter
Dina status hurung daya, flip saklar geter ka handap, pungsi geter bakal dihurungkeun (LED bodas tetep hurung salamina), sareng headphone bakal ngageter sareng bass. Beuki kuat bass, beuki kuat geterna. Balikkeun saklar geter ka luhur pikeun mareuman geter (LED bodas pareum), teras anjeun tiasa ngadangukeun musik sareng maen game sacara normal, spiker ngageter moal jalan, sareng spiker musik bakal jalan normal.

Hiasan warni LED Pindah
Saatos headphone hurung, lampu LED warna-warni bakal otomatis hurung. Upami anjeun hoyong mareuman lampu LED anu warna-warni pikeun ngahemat batré atanapi kusabab alesan anu sanés, pencét sakedap polumeu ka luhur sareng polumeu ka handap sakaligus pikeun mareuman LED. LED warna-warni tiasa dibalikan deui saatos pareum.
*Catetan: Lampu LED warna-warni moal jalan nalika headphone nuju ngecas atanapi dina modeu kabel.

Mikropon Boom
Dilengkepan mikropon boom panjang pikeun pangalaman telepon anu langkung saé. Mic booming panjang nyaéta pikeun ningkatkeun kamampuan telepon. Nalika nelepon, upami anjeun hoyong ngobrol sareng anu sanés, atanapi anjeun henteu hoyong kadéngé ku jalma anu aya di tungtung telepon anu sanés, pencét sakedap tombol bisu dina mikropon pikeun ngeureunkeun mikropon damel. Nalika bisu dihurungkeun, headphone bakal bip. Nalika anjeun kedah neruskeun telepon, pencét pondok deui tombol bisu.

Otomatis pareum sareng Sambungkeun deui Jarak Jauh
Headphone bakal dipegatkeun sacara otomatis nalika di luar jangkauan efektif. Lamun balik deui ka rentang éféktif dina 5 menit, éta bakal otomatis nyambung ka telepon anjeun. Headphone bakal pareum sacara otomatis upami teu efektif salami langkung ti 5 menit.

Headsét Jeung Pamancar Nirkabel LeuwihviewKOFIRE UG 05 Wireless Gaming Headsét sareng Dual Mikropon

Modeu Ngecas
Lamun dina batré lemah, mangga ngeusi batre kira-kira 3 jam ku kabel ngecas USB. LED beureum tetep hurung salamina nalika nuju ngecas, sareng LED beureum pareum nalika dicas pinuh.
Status Kakuatan
Nalika headphone disambungkeun ka alat ios, status kakuatan ayeuna headphone bakal dipintonkeun dina sudut katuhu luhur layar alat.
Modeu Gariswanci
Sambungkeun kabel audio, headphone pareum otomatis, anjeun tiasa ngadangukeun musik nganggo kabel audio. Anjeun tiasa nganggo mikropon anu diwangun atanapi mikropon boom panjang. Ogé, anjeun tiasa ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun pungsi geter ku saklar geter.
Catetan: lamun dina mode line-in, Wireless teu bisa diaktipkeun. Anjeun kedah cabut kabel audio sareng hurungkeun headphone kanggo dianggo.

Wireless pamancar LED Indikator Pedaran

Kakuatan Di  

LED beureum tetep hurung salamina

Status Papasangan  

LED héjo hurung gancang

hubungan Hasil  

LED héjo tetep hurung salamina

Pikeun kahiji kalina ngagunakeun

  1. Selapkeun pamancar Nirkabel kana port USB alat, alat bakal otomatis masang supir, nami anu dipidangkeun dina alatna nyaéta: UG-05 sareng standarna nyaéta transmisi audio alat, pamancar asup kana kaayaan sayaga kalayan lampu LED beureum. dina salamina.
  2. Alat Nirkabel asup kana kaayaan papasangan sanggeus kakuatan hurung, pencét lila tombol dina pamancar Nirkabel salila 2 detik pikeun ngasupkeun status papasangan, sarta LED héjo bakal hurung gancang.
  3. Pamancar Nirkabel hasil disambungkeun jeung alat Nirkabel, sarta LED héjo bakal hurung salamina.

Pikeun Kadua Kalina sareng Anggoan Saterasna
Lamun aya informasi papasangan headphone dina alat, pikeun kadua kalina ngagunakeun, pamancar Wireless bakal otomatis nyambung deui ka alat nirkabel.
Sambungkeun ka Alat Wireless lianna
Pencét sakeudeung tombol pamancar, pamancar Nirkabel bakal dipegatkeun sambungan tina alat ayeuna kalayan lampu LED beureum hurung salamina, sareng alat Nirkabel bakal pareum. Pencét lila tombol pamancar salila 2 detik pikeun nyambung ka alat-alat sejen, LED héjo bakal hurung gancang sarta tetep hurung salamina sanggeus junun nyambung.
Daya Hurung/Pareuman
Selapkeun pamancar Nirkabel kana port USB komputer sareng otomatis bakal hurung./Cabut pamancar Nirkabel.
Sambungan nirkabel
Pencét panjang tombol pamancar salami 2 detik, pamancar Nirkabel asup kana status papasangan sareng LED héjo gancang kedip-kedip, ayeuna éta ngadukung ngadangukeun musik, playback pidéo nirkabel, Telepon pidéo nirkabel, jsb.

Pegatkeun nirkabel / Sambungan Hapus
Pencét sakeudeung tombol pamancar Nirkabel, sareng LED beureum bakal hurung salamina./Dina kaayaan naon waé, pencét lami tombol pamancar salami 8 detik, lampu héjo sareng beureum bakal hurung salamina.
Émbaran Parameter Headphone

Propil Dirojong A2DP / AVRCP / SMP / HFP
Narima jarak 8-10M
Résistansi Speaker Sora 32Ω ± 15%
Unit Klakson Sora 40mm
Résistansi Speaker Geter 16Ω ± 15%
Unit Speaker Geter 30mm
Range frékuénsi 20 HZ-20K HZ
lemes parasaanana 108±3dB dina 1K HZ
mikropon sensitipitas -42 ± 3dB
Ngecas Voltage DC5V
Ngecas Ayeuna 800mA
Operasi Voltage 3.7V
Wayah operasi 26-120mA

Émbaran Parameter pamancar nirkabel

ngasupkeun USB2.0
Rasio Sinyal-to-Noise > 90dB
Range frékuénsi 20HZ-20KHZ
Rentang transmisi 20M
Operasi Voltage 5V
Wayah operasi 14mA-27mA
Daptar bungkusan
1. Headphone nirkabel 4. Kabel Audio
2. Mikropon boom 5. Buku Panduan
3. Micro USB ngecas kabel 6. Wireless pamancar
7. Mic Foam Panutup

Tips haneut

  1. Mangga ngecas headphone ku carjer 5V 1A / 5V 2A, vol tinggitage bisa ngaruksak headphone.
  2. Nalika headphone teu acan dianggo langkung ti 3 bulan, éta kedah dicas sateuacan dianggo.
  3. Lamun headphone geus lila teu dipaké, kami nyarankeun Anjeun ngecas aranjeunna unggal 3 bulan pikeun nyadiakeun panyalindungan alus pikeun batréna.
  4. Kami nyarankeun anjeun ngeusi batre headphone pikeun pertama kalina.

Attentions

  1. Mangga tetep atanapi nganggo headphone dina suhu normal, ulah sinar panonpoé langsung.
  2. Mangga jauhkeun headphone tina seuneu atawa objék panas séjén.
  3. Mangga jauhkeun headphone tina damp tempat atawa submerged dina cairan, tetep garing
  4. Punten tong nyobian nganggo metode ngecas sanés salain kabel ngecas USB anu kami nyayogikeun.
  5. Punten entong ngabongkar, ngalereskeun atanapi ngarobih.
  6. Mangga nengetan clash kaleuleuwihan, lamun sagala karuksakan (kawas dents, deformasi, korosi, jsb), mangga giliran kami pikeun pitulung ku informasi kontak dina kartu jaminan.
  7. Upami headphone ngahasilkeun bau anu teu normal, suhu, warna, atanapi bentukna langkung luhur tibatan normal, punten lirén nganggo sareng kéngingkeun bantosan kami ku inpormasi kontak dina kartu garansi.

pangeling-eling

  1. Upami batréna teu leres diganti, aya bahaya ngabeledug. Ieu ngan bisa diganti ku batré tina tipe sarua atawa sarimbag. Batré (pak batre atawa batré nu geus dirakit) teu kudu kakeunaan ku kaayaan kawas cahya panonpoé, seuneu, atawa lingkungan overheating sarupa.
  2. Alatna henteu kedah kakeunaan titik-titik cai atanapi cipratan cai. Henteu kedah disimpen dina barang sapertos vas atanapi barang anu sami anu dieusi cairan.
  3. Produk ieu sanés kaulinan barudak. Barudak di handapeun umur 14 kudu dibarengan ku kolotna ngagunakeun.

KARTU HARANSI
Model Produk: ……..Warna Produk:…………….
Tanggal Meuli:……………….. Toko Meuli:……………………..
Rekening Meuli:……………….. Alesan Garansi:……………………..
Ngaran pamaké: ……………………..Nomer Telepon: ………………………
Alamat pamaké: ……………………….

jaminan Pedaran
Punten jaga kartu garansi sareng bukti pameseran anu sah, tunjukkeun babarengan nalika ngirim produk pikeun ngalereskeun. Upami anjeun henteu tiasa nyayogikeun kartu garansi atanapi sertipikat pameseran anu relevan, tanggal itungan jaminan produk bakal dumasar kana tanggal pabrik produk.
Peraturan garansi

  1. Upami anjeun gaduh patarosan nalika dianggo, punten ulah ragu nelepon 4008894883 kanggo pitulung.
  2. Dina sataun ti tanggal pameseran, upami produk anu ngagaduhan masalah kualitas sareng staf téknis perusahaan kami parantos mastikeun yén masalah éta lumangsung dina panggunaan normal, kami bakal nyayogikeun jasa ngagantian gratis.
  3. Dina kasus di handap ieu, pausahaan urang nampik nyadiakeun layanan jaminan bébas, ngan nyadiakeun layanan pangropéa, bébas biaya kuli, ngan ngeusi batre pikeun bagian: A. Bagian utama produk urang geus ruksak alatan operasi lepat, pamakéan hilap atawa alesan irresistible B. Produk geus dibongkar atawa repaired tanpa otorisasina parusahaan urang C. Unit supir headphone geus dipaké dina volume tinggi, sarta diafragma cacad alatan lebu atawa dampak. Kabel headphone rusak, ditumbuk, dicelup dina cai, kasusna rusak, cacad, sareng sababaraha alesan karusakan buatan manusa anu sanés. D. Kartu garansi asli sareng bukti pameseran anu sah teu tiasa disayogikeun, sareng tanggal pameseran langkung ti jaman jaminan.
  4. Ladenan gratis anu disayogikeun ku kartu garansi ieu henteu kalebet asesoris produk, hiasan sanésna, kado, jsb.

Sertipikat Kualifikasi Produk, Saatos pamariksaan, produk I, ' nyumponan standar téknis
sarta diwenangkeun ninggalkeun pabrik.

Dokumén / Sumberdaya

KOFIRE UG-05 Headsét Kaulinan Nirkabel sareng Mikropon Ganda [pdf] Buku Panduan
UG-05, Headsét Kaulinan Nirkabel sareng Mikropon Ganda, Headsét Kaulinan Nirkabel UG-05 sareng Mikropon Ganda

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.