Kensington TO8709E-SA Electric Oven 
Instruction Manual

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruksi Manual

SAFEGUAR penting

When using an electrical appliance, basic safety precautions should always be followed, including the following, Read all instructions and keep in a safe place for future reference.

  1. Ati-ati pisan kedah dianggo nalika mindahkeun alat anu ngandung minyak panas atanapi cairan panas sanés.
  2. Entong keuna permukaan panas. Anggo gagang atanapi tombol.
  3. Pengawasan anu caket diperyogikeun nalika alat naon waé anu dianggo ku atanapi caket barudak.
  4. Pikeun ngajaga tina shock listrik, ulah nempatkeun sagala bagian tina oven listrik dina cai atawa cairan séjén.
  5. Entong ngantep ari ngagantung dina ujung méja atanapi konter, atanapi toél permukaan panas.
  6. Do not operate the appliance with a damaged cord or plug or after the appliance malfunctions, or has been damaged in any manner, return appliance to the nearest Authorised Service Center for examination or repair.
  7. Pamakéan kantétan aksésori anu henteu disarankeun ku pabrik alat-alat tiasa nyababkeun bahaya atanapi cilaka.
  8. Keep at least four inches of space on all sides/ rear of the oven to allow for adequate air circulation.
  9. Unplug from outlet when not in use, or before cleaning. Leave to cool before before cleaning.
  10. To disconnect, turn the control to STOP, then unplug the appliance plug. Always hold the plug body, never try to remove the plug by pulling on the cord.
  11. Do not cover TRAY or any part of the oven with metal foil. This may cause overheating of the oven.
  12. Entong dibersihkeun nganggo bantalan dampal logam. Potongan tiasa ngarecah bantalan sareng némpél bagian listrik, nyababkeun résiko kejutan listrik.
  13. Kadaharan anu ageung ageung atanapi perkakas logam teu kedah diselapkeun dina oven listrik sabab tiasa nyababkeun seuneu atanapi résiko kejutan listrik.
  14. Seuneu bisa lumangsung lamun oven katutupan atawa noel kana bahan kaduruk, kaasup curtains, draperies, tembok, jeung sajabana, nalika operasi. Ulah nyimpen sagala barang dina oven salila operasi.
  15. Extreme caution should be taken when using containers constructed from anything other than metal or glass.
  16. Entong nempatkeun salah sahiji bahan di handap ieu dina oven: kardus, plastik, kertas, atanapi anu sami.
  17. Entong nyimpen bahan naon waé, salian ti asesoris anu disarankeun ku pabrikan, dina oven ieu nalika henteu dianggo.
  18. Salawasna ngagem pelindung, oven insulated nalika nyelapkeun atanapi ngaleungitkeun barang tina oven panas.
  19. This appliance has a tempered, safety glass door. The glass is stronger than ordinary glass and more resistant to breakage. Tempered glass can break, but the pieces will not have sharp edges. Avoid scratching door surface or nicking edges.
  20. Do not use outdoors and do not use appliance for other than intended use.
  21. Parabot ieu ngan ukur pikeun PAKÉSA RUMAH.
  22. Suhu panto atanapi permukaan luar tiasa langkung luhur nalika alatna berpungsi.
  23. Suhu permukaan anu tiasa diaksés tiasa luhur nalika alat dioperasikeun.
  24. Entong liren alat-alat masak atanapi ngabakar piring dina panto kaca.
  25. Parabot ieu henteu dimaksad pikeun dianggo ku jalma (kalebet murangkalih) kalayan kamampuan fisik, indrawi atanapi méntal anu ngirangan atanapi kurangna pangalaman sareng kanyaho, kacuali aranjeunna parantos dipasihan pangawasan atanapi pitunjuk perkawis panggunaan alat ku hiji jalma anu tanggung jawab pikeun kaamanan aranjeunna.
  26. Barudak kedah diawasi pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu maén sareng alatna.
  27. The maximum weight placed on the food Tray/Wire Rack must not exceed 3.0kg. NOTE: Try to distribute the food evenly over the length of the rack.
  28. If the supply cord is damaged, it must be replaced by the manufacturer, its services agent or similarly qualified persons in order to avoid a hazard.
  29. WARNING: Surfaces, other than the functional surfaces may develop high temperatures. Since temperatures are perceived differently by different people, this device should be used with CAUTION.
  30. Alat-alat henteu dimaksudkeun pikeun dioperasikeun ku timer otomatis atanapi sistem remote-control anu kapisah.
  31. Entong disimpen atanapi caket bénsin panas atanapi pembakar listrik, atanapi dina oven anu dipanaskeun.

CAUTION: APPLIANCE SURFACES ARE HOT AFTER USE.ALWAYS wear protective, insulated oven gloves when out Ching hot oven or hot dishes and food, or when nesting or removing rack, pans or baking dishes.

Sateuacan Ngagunakeun Oven Listrik Anjeun

Before using your convection electric oven for the first time, be sure to:

  1. Unpack the unit fully .
  2. Remove all racks and pans. Wash the racks and pans in hot soapy water or in dishwasher.
  3. Thoroughly dry all accessories and re-assemble in the oven. Plug oven into a suitable electric socket outlet and you are ready to use your new Electric Oven.
  4. After re-assembling your oven, we recommend that you run it at MAX temperature for approximately 15 minutes in a well ventilated space to eliminate any manufacturing oil residue, some emission of smoke is normal.

PRODUK OVERVIEW

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Product Overview

Please familiarize your self with the following oven functions and accessories prior to first use:

  • Rak kawat: Pikeun toasting, baking, sareng umum masak dina piring casserole sareng panci standar.
  • Baki dahareun: Pikeun dipaké dina broiling jeung roasting daging, jangjangan, lauk, sarta sagala rupa kadaharan lianna.
  • Rotisserie Garpu: Paké pikeun ninggang rupa-rupa daging sareng jangjangan.
  • Nanganan Dulang Dahareun: Allow you to pick up Food Tray and Wire rack.
  • Pegangan Rotisserie: Allow you to pick up rotisserie spit.
  • Thermostat kenop: choose desired temperature from low 90°C – 250°C (Low is room ambient)
  • kenop timer: turn control to the left (counter – clockwise) and the oven will STAY ON until manually shut off. To activate timer, turn to right (clockwise) for minute – 60 minute intervals. A bell will sound at end of programmed time.
  • Fungsi tombol: There are two function knobs allowing selection of either or both, the upper and lower heat heating elements and; selection of the convection fan and rotisserie motor functions.
  • Indicator light (power): this is illuminated whenever the oven is turned on.

Function knob 1; includes settings for OFF, Upper element on, Upper and Lower elements on and Lower element on.

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Function knob

Function knob 2; includes settings for OFF, Rotisserie function on, Rotisserie function and Convection fan on and Convection fan on.

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Function knob

Thermostat knob; includes settings for OFF and variable control for oven temperature from 90 to 250 degreesC.

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Thermostat knob

TIMER knob; Controls oven on duration. Includes settings for “on” allowing for continuous operation, OFF and variable control to 60 minutes.

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - TIMER knob

PERHATOSAN: Before operation, ensure the oven is located on a flat, stable surface and is clear from external items including walls / cupboards. The oven should be located to allow clearance all around as the external surfaces may get hot during use.

Pitunjuk Operasi

  1. fungsi
    Fungsi ieu idéal pikeun masak roti, pizza, sareng manuk sacara umum.
    operasi
    1. Place the food to be cooked on the Wire rack / food tray. Insert the rack/tray into the middle support guide of the oven.
    2. Hurungkeun tombol Fungsi kana Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Function knob
    3. Set the Thermostat knob to the desired temperature.
    4. Atur kenop Timer kana waktos masak anu dipikahoyong.
    5. Pikeun mariksa atanapi nyabut tuangeun, anggo cecekelan pikeun ngabantosan kadaharan sampingan lebet sareng kaluar.
    6. When toasting is complete, a bell will sound the 5JNFS LOPC will back to off position automatically. Open door completely and remove the food immediately or the heat remaining in the oven will continue to toast and dry out your toast.
      PERHATIAN: Kadaharan anu diasakan, rak logam, sareng panto tiasa panas pisan, cekelan kalayan ati-ati.
  2. fungsi Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Function knob
    This function is ideal for cooking chicken wings, chicken legs and other meats.
    operasi
    1. Place the food to be cooked on the Wire rack / food tray. Insert the rack/tray into the middle support guide of the oven.
    2. Hurungkeun tombol Fungsi kana Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Function knob
    3. Set the Thermostat knob to the desired temperature.
    4. Atur kenop Timer kana waktos masak anu dipikahoyong.
    5. Pikeun mariksa atanapi nyabut tuangeun, anggo cecekelan pikeun ngabantosan kadaharan sampingan lebet sareng kaluar.
    6. When toasting is complete, a bell will sound the 5JNFS LOPC will back to off position automatically. Open door completely and remove the food immediately or the heat remaining in the oven will continue to toast and dry out your toast.
      PERHATIAN: Kadaharan anu diasakan, rak logam, sareng panto tiasa panas pisan, cekelan kalayan ati-ati.
  3.  fungsi Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Function
    This function is ideal for cooking whole chickens and fowl in general. Note: All toasting times are based on meats at refrigerator temperature. Frozen meats may take considerably longer. Therefore, use of a meat thermometer is highly recommended. Rotisserie fork use insert pointed end of spit through fork, making sure points of fork face same direction as pointed end of spit, slide towards square of spit and secure with thumbscrew. Place food to be cooked on spit by running spit directly through center of food. Place second fort into other end of roast or poultry. Check that food is cantered on spit. Insert pointed end of spit into drive socket, located on right-hand side of oven wall. Make sure the square end of spit rests on spit support, located on left-hand side of oven wall.
    operasi

(1) Place the food to be cooked on the rotisserie fork. Insert the fork into the spit support of the oven.
(2) Turn the Function knob to Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Function
(3) Set the Thermostat knob to the desired temperature.
(4) Set the Timer knob to the desired cooking time.
(5) To check or remove food ,use a handle to help side food in and out.
(6) When toasting is complete, a bell will sound the Timer knob will back to off position automatically. Open door completely and remove the food with handle.
PERHATIAN: Cooked food, metal fork, and door can be very hot, handle with care. Do not leave the oven unattended.

PITUDUH BERSIH

PERHATIAN: Pikeun ngajaga tina kejutan listrik, ULAH NGABUBUKA OVEN DINA Cai ATAWA CAIR LAIN LAIN. Oven roti bakar anjeun kedah diberesihan sacara rutin pikeun pagelaran anu pangsaéna sareng umur panjang. Reresihan rutin ogé bakal ngirangan résiko bahaya seuneu.
Lengkah 1. Cabut colokan ti stop kontak listrik. Ngidinan pikeun niiskeun.
Step 2. Remove the Removable Rack, Tray by pulling out of the oven. Clean them with damp, kaén sabun. Pastikeun ngan ukur nganggo cai anu sabun hampang.
Lengkah 3. Pikeun ngabersihan jero oven, usap tembok oven, handap oven, jeung panto kaca jeung adamp, lawon sabun.
Repeat with a dry, clean cloth.
Lengkah 4. Ngusap luar oven jeung adamp lawon.
PERHATIAN: DO NOT USE ABRASIVE CLEANERS OR METAL SCOURING PADS. Make sure to only use mild, soapy water. Abrasive cleaners, scrubbing brushes and chemical cleaners will damage the coating on this unit. Pieces can break off the and touch electrical parts involving a risk of electrical shock.
Step 5. Allow the appliance to cool and dry completely before storing. If storing the oven for long periods of time make certain that the oven is clean and free of food particles. Store the oven in a dry location such as on a table or countertop or cupboard shelf. Other than the recommended cleaning, no further user maintenance should be necessary. Any other servicing should be performed by an authorized service representative.

neundeun

Cabut unit, ngantepkeun tiis, sareng bersihkeun sateuacan disimpen. Simpen Oven Listrik dina kotakna di tempat anu bersih sareng garing. Ulah nyimpen alat bari panas atawa masih colokan. Ulah mungkus tali pageuh sabudeureun alat. Ulah nempatkeun stress wae dina ari dimana eta asup kana unit, sabab bisa ngabalukarkeun ari fray sarta megatkeun.

spésifikasi:

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - SPECIFICATION

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Kensington Logo

garansi
We pride ourselves on producing a range of quality home appliances that are both packed with features and completely reliable. We are so confident in our products, we back them up with a 3 year warranty.
Ayeuna anjeun ogé tiasa bersantai terang yén anjeun katutupan.

Palanggan Helpline NZ: 0800 422 274
This Product is covered by 3 year warranty when accompanied by proof of purchase.

Dokumén / Sumberdaya

Kensington TO8709E-SA Electric Oven [pdf] Buku Panduan
TO8709E-SA Electric Oven, TO8709E-SA, Electric Oven

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.