266285 - BJ 57IN SNOWMAN jeung SNOWFLAKES
Parentah Majelis

Meizhou Hongfeng Seni Karajinan 266285 BJ 57IN Snowman Jeung Snowflakes - panutup

  1. Candak snowman kaluar tina bungkusan. Kumpulkeun dua satengah bagian awak handap ku cara nyelapkeun tabung atawa hook ngaliwatan bunderan dina saban gigir sakumaha ditémbongkeun dina gambar di luhur.
    Meizhou Hongfeng Seni Karajinan 266285 BJ 57IN Snowman Jeung Snowflakes - leuwihview 5
  2. Pasang awak luhur snowman kana bagian handap.
    Meizhou Hongfeng Seni Karajinan 266285 BJ 57IN Snowman Jeung Snowflakes - leuwihview 2
  3. Pasang topi sareng panangan snowman kana awak.
    Meizhou Hongfeng Seni Karajinan 266285 BJ 57IN Snowman Jeung Snowflakes - leuwihview 3
  4. Bungkus ranté lampu dina kawat logam tur masang snowflakes hiji-hiji sakumaha ditémbongkeun, lajeng sambungkeun colokan tungtung jeung konektor lampu awak.
    Meizhou Hongfeng Seni Karajinan 266285 BJ 57IN Snowman Jeung Snowflakes - leuwihview 4
  5. Pasang kawat logam dina panangan snowman sareng pasang sal dina beuheung.
    Meizhou Hongfeng Seni Karajinan 266285 BJ 57IN Snowman Jeung Snowflakes - leuwihview 5
  6. Majelis ayeuna parantos réngsé. lamun maké ker di padang rumput hejo a, amankeun snowman ku nyelapkeun 4 patok padang rumput hejo ngaliwatan ngarojong jeung kana taneuh.

Pitunjuk Kaamanan PENTING

Nalika nganggo produk listrik, pancegahan dasar kedah dilaksanakeun, kalebet ieu:

  1. BACA JEUNG NGALENGKEPKEUN SÉRÉNTOR KASELEMAN.
  2. Maca sareng turutan sadaya pitunjuk anu aya dina produk atanapi disayogikeun sareng produk.
  3. Entong nganggo kabel panyambung.
  4. Rujukan kana Kode Listrik Nasional, ANSI/NFPA 70, khusus pikeun pamasangan kabel sareng celah tina konduktor listrik sareng kilat.
  5. Karya instalasi sareng kabel listrik kedah dilakukeun ku jalma anu mumpuni saluyu sareng sadaya kode sareng standar anu berlaku, kalebet konstruksi anu dipeunteun ku seuneu.
  6. Ulah install atawa dipaké dina 10 suku kolam renang a.
  7. Entong dianggo di kamar mandi.
  8. PERHATOSAN: Résiko Setrum Listrik. Nalika dianggo di luar, pasang ukur kana wadah anu ditangtayungan GFCI kelas A anu katutupan anu tahan cuaca sareng unit kakuatan anu dihubungkeun sareng wadahna. Lamun hiji teu disadiakeun, ngahubungan hiji tukang listrik mumpuni pikeun instalasi ditangtoskeun. Pastikeun unit kakuatan sareng kabel henteu ngaganggu nutup tutup wadahna.
  9. PERHATOSAN: Résiko Seuneu. Instalasi ngalibatkeun métode wiring husus pikeun ngajalankeun wiring ngaliwatan struktur wangunan. Taroskeun ka tukang listrik anu mumpuni.
  10. PERHATOSAN: Henteu kanggo dianggo sareng wadah anu tahan cuaca ngan ukur nalika wadahna ditutupan (cap colokan kantétan henteu diselapkeun sareng panutup wadahna ditutup).
    Ngalamar INSTRUKSIK INI - Buku manual ieu ngandung pitunjuk kaamanan sareng operasi anu penting pikeun unit listrik.

Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu: (1) Alat ieu moal nyababkeun gangguan ngabahayakeun, sareng (2) Alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahayang.

Perhatosan: Parobihan atanapi modifikasi kana unit ieu anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu nanggungjawaban kana patuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.
CATETAN: Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun ka Bagéan 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan padumukan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, panggunaan, sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio.
Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat na, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Dokumén / Sumberdaya

Meizhou Hongfeng Seni Karajinan 266285 BJ 57IN Snowman Jeung Snowflakes [pdf] Buku Panduan
266285, 2ATJQ266285, 266285 BJ 57IN Snowman Jeung Snowflakes, 266285, BJ 57IN Snowman Jeung Snowflakes

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.