logo JWD

JWD K16 Kids Wireless Karaoke Mikropon Jeung Speaker

JWD K16 Kids Wireless Karaoke Mikropon Jeung Speaker

Kids Wireless Karaoke Mikropon & SpeakerJWD K16 Kids Wireless Karaoke Mikropon Sareng Speaker 1JWD K16 Kids Wireless Karaoke Mikropon Sareng Speaker 2

Katerangan:

  1.  Istilah dagang: FOB SZ atanapi HK
  2.  Pamayaran: T / T sateuacanna atanapi L / C dina tetempoan (30% ka handap mayar, kasaimbangan saméméh kiriman)
  3.  WAKTU LEAD: 4-5 minggu saatos persetujuan akhir sareng nampi pamayaran
  4.  MOQ (kuantitas pesenan minimum): 1,000pcs per warna
  5.  GARANSI: 12 + 2 bulan

JingWah Ballet Digital Téhnologi Co., Ltd.

Lantai 3, Gedong A1, Taman Industri Menara Beusi, Jalan Hedi, Désa Shang, Kota Gongming, Kacamatan Anyar Guangming, Shenzhen, Cina

  • Telepon / WhatsApp / Wechat: + 86-13424333409
  • Fax: + 86-755-29784657
  • E-mail: [email dijaga]
  • Skype: rogervon

Dokumén / Sumberdaya

JWD K16 Kids Wireless Karaoke Mikropon & Speaker [pdf] Pituduh
K16, Kids Wireless Karaoke Mikropon Speaker, Karaoke Mikropon Speaker, Mikropon Speaker, K16, Speaker

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.