JOYO JF-300 Héjo Katerangan Overdrive

di luhurview

JF-300 Héjo Katerangan Overdrive

spésifikasi

Input Perbaikan: 1M
Impian Kaluaran: 10K
Ngajalankeun Ayeuna: 10mA
power: DC 9V adaptor
dimension: 73 (L) * 43 (W) * 50 (H) mm
beurat 220 g

www.joyoaudio.com
JOYO TECHNOLOGY CO.,LTD

JOYO-Logo.png

Dokumén / Sumberdaya

JOYO JF-300 Héjo Katerangan Overdrive [pdf] Buku Panduan
JF-300 Héjo Katerangan Overdrive, JF-300, Héjo Katerangan Overdrive

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *