JOYO JF-300 Future Chorus Pamaké Manual
JOYO JF-300 Kahareup Chorus

Produk Langkungview

Produk Langkungview

spésifikasi

  • Input Perbaikan: 1M
  • Impian Kaluaran: 1K
  • Ngajalankeun Ayeuna: 22mA
  • power: DC 9V adaptor
  • dimension: 73 (L) * 43 (W) * 50 (H) mm
  • beurat: 220 s

JOYO TECHNOLOGY CO.,LTD
www.joyoaudio.com
https://www.JOYOaudio.co.uk

logo

Dokumén / Sumberdaya

JOYO JF-300 Kahareup Chorus [pdf] Buku Panduan
JF-300 Kahareup Chorus, JF-300, Kahareup Chorus

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *