Naon anu kudu dilakukeun ku speaker JBL anu lami / rusak sareng headphone

Daur Ulang Éléktronika JBL sareng Kelestarian

Saatos alat JBL henteu dianggo deui, langkung saé éta miceun alat ku fasilitas penanganan e-limbah.

Daur mulang pikeun Ngurangan E-Runtah

Terus di pikiran eta sadaya éléktronika teu kedah dilebetkeun kana sampah. Milarian situs koleksi éléktronik caket anjeun pikeun ngan saukur lungsur.
Upami teu aya situs koléksi caket anjeun atanapi anjeun ngagaduhan seueur alat anjeun panginten kedah langsung dianggo sareng daur ulang.

Punten turutan hukum limbah éléktronik nagara anjeun.

Upami éléktronika anjeun henteu tiasa dianggo deui:

  • Bener miceun e-limbah ku neng a fasilitas daur ulang di nagara anjeun atanapi komunitas. Sateuacan ngadaur ulang, émut ka:
  • Hapus sadaya inpormasi pribadi tina éléktronika anjeun.
  • Nelepon kota anjeun pikeun naon waé program khusus atanapi acara kumpulan anu tiasa sayogi pikeun anjeun.
  • Didatangan US Agénsi Protection Lingkungan pikeun sumber tambahan daur ulang sareng sumbangan.

Upami anjeun gaduh éléktronik anu masih tiasa dianggo:

  • Sumbangkeun éta pikeun amal favorit anjeun (émut pikeun mupus sadaya inpormasi pribadi tina éléktronika anjeun.
  • Didatangan US Agénsi Protection Lingkungan pikeun program anu caket anjeun.
  • Daptar aranjeunna dina bursa bahan online

 

Diajar langkung seueur ngeunaan hukum sareng peraturan nagara anjeun:

Indiana - Departemen Manajemén Lingkungan Indiana

Washington - Washington State Department of Ecology

  • Websitus: https://ecology.wa.gov/
  • Kantor pusat, Olympia 360-407-6000
  • Kantor Daérah Kalér, Bellevue 425-649-7000
  • Kantor Daérah Kidul Kidul, Olympia 360-407-6300
  • Kantor Pusat Pusat, Union Gap 509-575-2490
  • Kantor Daérah Wétan, Spokane 509-329-3400

Wisconsin - Departemen Sumber Daya Alam Wisconsin

Gabung paguneman

2 Komentar

  1. Alus terang yén anjeun tiasa ngahubungi daur ulang upami teu aya tempat ngumpulkeun di caketna. Kuring parantos ngempelkeun ruang kolong kuring sareng meryogikeun anu nyandak kerok. Mudah-mudahan kuring bakal mendakan jalma kontak anu pas pikeun pembuangan besi tua anu pantes.

    Gut zu wissen, man sich an einen Recycler wenden kann, wenn sich keine Sammelstelle in der jeweiligen Nähe befindet. Ich habe meinen Keller ausgemistet und brauche einen Abnehmer für den Schrott. Hoffentlich finde ich einen geeigneten Ansprechpartner für ordnungsgemäße Schrottentsorgung.

  2. Kuring boga loba junk di imah. Alus uninga yén anjeun bisa nyumbang atawa ngajual ka dealer besi tua. Kuring meureun bakal mertimbangkeun duanana.
    Abdi gaduh Schrott zu Hause. Gut zu wissen, dass man diesen spenden oder auch an den Schrotthandel verkaufen kann. Ich werde wahrscheinlich beides di Betracht ziehen.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.