logo jbl

JBL L75MS Sistem Musik Terpadu

JBL L75MS Sistem Musik Terpadu

Sistem Musik Terpadu

Sistem Musik Terpadu

Verifikasi Eusi Box

Verifikasi Eusi Box

 Nangtukeun Lokasi Speaker

Setel saklar kontur bass dumasar kana jarak speaker kana wates sisi sapertos tembok sareng jero lomari buku atanapi kabinet. Nalika deukeut wates switch kudu dina posisi -3dB guna ngajaga respon bass tingkat.

Jauh tina wates sisi sapertos tembok.

tombol

Deukeut ka wates sisi sapertos tembok atanapi nalika spiker aya di jero kabinet lomari buku.

Sambungkeun Sumber Fisik

Sambungkeun Sumber Fisik

© 2021 HARMAN International Industries, Incorporated. Sadaya hak disimpen. JBL mangrupikeun mérek dagang ti HARMAN International Industries, Incorporated, didaptarkeun di Amérika Serikat sareng / atanapi nagara-nagara sanés.
Fitur, spésifikasi sareng penampilan tiasa robih tanpa aya bewara.

Pasangkeun Remote

Pasangkeun Remote

Nyambung kana Jaringan

Pikeun sambungan kabel
Sambungkeun port Ethernet dina pungkur ka port dina router nirkabel ngagunakeun CAT-5e atawa kabel luhur.

Pikeun Sambungan Langsung Wi-Fi

  1. Dina alat sélulér anjeun, unduh sareng buka Aplikasi Google Home.
  2. Turutan parentah Google Home pikeun nambahkeun alat.
  3. Turutan parentah pikeun nambahkeun alat. Catetan: Kami nyarankeun masihan panyatur nami umum supados tiasa gampang dipendakan pikeun streaming engké.

CATETAN: Upami nami lian ti L75ms dipilih salami léngkah ieu, tuliskeun sabab éta bakal dianggo pikeun nyambung ka unit nalika ngalirkeun atanapi nganggo Bluetooth.

Nyambung kana Jaringan

Sambungkeun Sumber via Bluetooth

Nyambung ka Network-1

Spésifikasi Umum

Spesifikasi umum

Pitunjuk Kaamanan PENTING

Pikeun sakabéh produk

  1. Maca pitunjuk ieu.
  2. Jaga paréntah ieu.
  3. Patuh sadayana peringatan.
  4. Turutan sadaya pitunjuk.
  5. Bersih waé nganggo kaina garing.
  6. Entong meungpeuk lawang angin. Pasang aparat ieu saluyu sareng pitunjuk pabrikan.
  7. Entong masang aparat ieu caket sumber panas sapertos radiator, register panas, kompor atanapi aparat sanés (kalebet amplifiers) anu ngahasilkeun panas.
  8. Entong éléh tujuan kaamanan colokan jinis polarisasi atanapi grounding. Colokkeun anu terpolarisasi ngagaduhan dua bilah sareng anu langkung lega tibatan anu sanés. Colokan tipe grounding ngagaduhan dua bilah sareng grounding prong katilu. Agul lega atanapi prong katilu disayogikeun pikeun kaamanan anjeun. Upami colokan anu disayogikeun henteu pas kana outlet anjeun, konsultasi ka tukang listrik pikeun ngagentos outlet anu parantos luntur.
  9. Ngajaga kabel listrik tina leumpang atanapi diciwit, khususna dina colokan, wadah genah sareng titik dimana aranjeunna kaluar tina aparat.
  10. Anggo ukur kantétan / asesoris anu dieusian ku pabrikna.
  11. Anggo ukur nganggo gorobag, stand, tripod, bracket atanapi tabel anu ditetepkeun ku pabrikan atanapi dijual kalayan aparat. Nalika karanjang dianggo, kedah ati-ati nalika mindahkeun koper / kombinasi aparat pikeun nyingkahan cilaka ti ujung-ujung.
  12. Cabut alat ieu dina badai kilat atanapi nalika henteu dianggo lami-lami.
  13. Rujuk sadayana ngalayanan ka tanaga jasa anu mumpuni. Pelayanan diperyogikeun nalika aparat parantos rusak di
    sagala cara, kayaning lamun ari catu daya atawa colokan ruksak, cairan geus tumpah atawa objék murag kana aparat, atawa aparat geus kakeunaan hujan atawa Uap, teu beroperasi normal atawa geus turun.
  14. Pikeun megatkeun sambungan alat-alat ieu tina sumber utama AC, pegatkeun sambungan kabel catu daya tina wadahna AC.
  15. Colokan listrik kabel listrik-suplai tetep bakal tiasa dioperasikeun.
  16. Aparatur ieu dimaksudkeun ngan ukur dianggo ku catu daya sareng / atanapi kabel muatan anu disayogikeun ku pabrik.

Parentah di handap ieu bisa jadi teu dilarapkeun ka alat waterproof. Rujuk ka manual pangguna alat anjeun atanapi pituduh ngamimitian gancang pikeun instruksi anu langkung tahan cai upami aya.

  • Entong nganggo aparat ieu caket cai.
  • Ulah ngalaan alat ieu kana dripping atawa splashing, sarta pastikeun yén euweuh objék ngeusi cairan, kayaning vases, disimpen dina aparat.

PERHATOSAN: Pikeun NGURANGKEUN RISIKO SENI ATAWA JEUNG Éléktrik, tong ngalaan APPARATUS ieu pikeun hujan atanapi beueus.

PERHATIAN

PERHATOSAN PERNYATAAN FCC JEUNG IC Pikeun Pamaké (USA JEUNG KANADA KURUNG)
Alat ieu sasuai sareng bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu: (1) Alat ieu moal nyababkeun gangguan ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahayang.
BISA ICES-003 (B) / NMB-003 (B)

Déklarasi Pemasok FCC SDOC ngeunaan kasaluyuan
HARMAN International ku ieu nyatakeun yén alat ieu saluyu sareng FCC Bagian 15 Subpart B.
Deklarasi conformity tiasa dikonsultasi dina bagian dukungan kami Web situs, tiasa diaksés tina www.jbl.com/specialtyaudio

Pernyataan Interferensi Komisi Komunikasi Federal

Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun ka Bagéan 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan padumukan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat na, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Awas: Parobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku HARMAN tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.

Pikeun Produk Anu Ngalirkeun Énergi RF:

  1. INFORMASI FCC JEUNG IC Pikeun Pamaké
    Alat ieu saluyu sareng Bagian 15 tina aturan FCC sareng standar RSS anu dibebaskeun lisénsi Industri Kanada. Operasi nyaéta subyek
    kana dua kaayaan di handap ieu: (1) Alat ieu moal ngabalukarkeun gangguan anu ngabahayakeun; jeung (2) alat ieu kudu narima sagala gangguan narima, kaasup gangguan nu bisa ngabalukarkeun operasi nu teu dipikahayang.
  2. Pernyataan Paparan Radiasi FCC / IC
    Alat ieu saluyu sareng wates paparan radiasi FCC sareng ISED anu ditetepkeun pikeun lingkungan anu teu terkendali.
    Unit utama alat ieu kedah dipasang sareng dioperasikeun kalayan jarak minimum 20cm antara radiator sareng awak anjeun.
    Upami alat ieu kedah tunduk kana uji paparan FCC/IC SAR (Specific Absorption Rate), alat ieu dirarancang pikeun nyumponan sarat pikeun paparan gelombang radio anu diadegkeun ku FCC sareng ISED. Sarat ieu netepkeun wates SAR 1.6 W/kg rata-rata dina hiji gram jaringan. Nilai SAR pangluhurna dilaporkeun dina standar ieu salila sertifikasi produk pikeun pamakéan nalika leres dipaké dina awak atawa dina sirah, tanpa misahkeun. Pikeun nyumponan tungtunan paparan RF sareng ngirangan paparan énergi RF salami operasi, alat ieu kedah diposisikan sahenteuna dina jarak ieu tina awak atanapi sirah.

Pikeun alat radio beroperasi dina 5150-5850MHz FCC jeung IC Awas:
Radar kakuatan tinggi dialokasikeun salaku pangguna utama pita 5.25 dugi ka 5.35 GHz sareng 5.65 dugi ka 5.85 GHz. Stasion radar ieu tiasa nyababkeun gangguan sareng/atawa ngaruksak alat LE LAN (Lisensi-Dibebaskeun Lokal Area Network). Teu aya kadali konfigurasi anu disayogikeun pikeun alat nirkabel ieu anu ngamungkinkeun parobahan dina frékuénsi operasi di luar hibah otorisasi FCC pikeun operasi AS numutkeun Bagian 15.407 aturan FCC.

Ati-ati IC
Pamaké ogé kedah disarankan yén:

  1. Alat pikeun operasi dina pita 5150 - 5250 MHz ngan pikeun pamakéan jero rohangan pikeun ngurangan potensi gangguan ngabahayakeun pikeun ko-kanal sistem satelit mobile; (ii) gain anteneu maksimum nu diijinkeun pikeun alat dina pita 5250 – 5350 MHz jeung 5470 – 5725 MHz kudu sasuai jeung wates ei .rp: jeung
  2. Gain anteneu maksimum anu diijinkeun pikeun alat-alat dina pita 5725 - 5825 MHz kedah saluyu sareng wates eirp anu ditangtukeun pikeun operasi point-to-point sareng non-point-to-point anu pas.

Anggo Perhatosan Watesan di Uni Éropa, operasi diwatesan pikeun panggunaan jero rohangan dina band 5150-5350 MHz.
Pembuangan anu leres tina produk ieu (Runtah Listrik & Alat Éléktronik)
Simbol ieu hartosna produk henteu kedah dipiceun salaku limbah rumah tangga, sareng kedah dikirimkeun ka fasilitas koleksi anu pantes pikeun didaur ulang. Pembuangan sareng daur ulang anu leres ngabantosan ngajaga sumber daya alam, kaséhatan manusa sareng lingkungan. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan pembuangan sareng daur ulang produk ieu, hubungi kotamadya lokal anjeun, jasa pembuangan, atanapi toko dimana anjeun mésér produk ieu.

Lambang-1Produk ieu patuh RoHS.
Produk ieu saluyu sareng Directive 2011/65/EU sareng UK The Watesan Pamakéan Zat Bahaya Tertentu dina Peraturan Alat Éléktronik sareng Éléktronik 2012, sareng amandemenna, ngeunaan larangan pamakean zat-zat bahaya dina alat-alat listrik sareng éléktronik. .

ngahontal
REACH (Peraturan No 1907/2006) ngécéskeun produksi sareng pamakean bahan kimia sareng dampak poténsialna pikeun kaséhatan manusa sareng lingkungan. Pasal 33(1) Regulasi REACH meryogikeun panyadia pikeun nginpokeun ka panampi upami hiji artikel ngandung langkung ti 0.1 % (per beurat per artikel) tina zat naon waé dina Daptar Calon Substances of Very High Concern (SVHC) ('calon REACH). daptar'). Produk ieu ngandung zat "timbal" (CAS-No. 7439-92-1) dina konsentrasi leuwih ti 0.1% per beurat. Dina waktu ngaleupaskeun produk ieu, iwal ti zat timah, euweuh zat séjén tina daptar calon REACH dikandung dina konsentrasi leuwih ti 0.1% per beurat.
dina produk ieu.

Catetan: Tanggal 27 Juni 2018, timbal ditambahkan kana daptar calon REACH. Kalebetkeun kalungguhan dina daptar calon REACH henteu hartosna yén bahan anu ngandung kalungguhan janten résiko langsung atanapi ngakibatkeun pangwatesan tina panggunaan na.

Pikeun alat jeung jacks headphone

PERHATOSAN / PERHATIAN 

Lambang-2
ULAH ngagunakeun headphone dina volume anu luhur pikeun waktos anu langkung lami.

  • Pikeun ngahindarkeun karusakan dédéngéan, paké headphone anjeun dina tingkat polumeu anu nyaman sareng sedeng.
  • Turunkeun polumeu dina alat anjeun saencan nempatkeun headphone dina ceuli anjeun, teras aktipkeun polumeu laun-laun dugi ka tingkat dengekeun anu nyaman.

Pikeun Produk Nu Ngawengku Batré

Pitunjuk pikeun Pamaké Ngaluarkeun, Daur Ulang sareng Pembuangan Batré Anu Dipaké
Pikeun miceun batréna tina alat-alat anjeun atanapi kadali jarak jauh, balikkeun prosedur anu dijelaskeun dina manual pamilik pikeun nyelapkeun aki. Pikeun produk anu nganggo batré bawaan anu salamina salami produk, panyabutan panginten tiasa janten teu dimungkinkeun pikeun pangguna. Dina hal ieu, daur ulang atanapi pusat pamulihan ngatasi pembongkaran produk sareng ngaleupaskeun batréna. Upami, ku alesan naon waé, diperyogikeun pikeun ngagentos batré sapertos kitu, prosedur ieu kedah dilakukeun ku pusat jasa anu diidinan. Di Uni Éropa sareng lokasi sanésna, haram pikeun miceun batréna sagala ku tempat sampah rumah tangga. Sadaya batréna kedah di buwang ku cara anu ramah lingkungan. Hubungi pajabat manajemén limbah lokal anjeun kanggo inpormasi perkawis koleksi lingkungan anu saé, daur ulang sareng pembuangan aki-aki tilas.

PERHATOSAN: Bahaya ngabeledug upami batréna teu leres diganti. Pikeun ngirangan résiko seuneu, ngabeledug atanapi bocor cairan/gas anu gampang kaduruk, ulah dibongkar, ditumbuk, tusukan, kontak luar pondok, kakeunaan suhu di luhur 60°C (140°F), sinar panonpoé atanapi sapertos kitu, kakeunaan hawa anu handap pisan. tekanan atawa dispose di seuneu atawa cai. Ganti ngan ku batré husus. Lambang anu nunjukkeun 'kempelan misah' pikeun sadaya batré sareng akumulator kedah janten tong roda anu dipangkas anu dipidangkeun di handap ieu:

Lambang-3PERHATOSAN - Pikeun produk nu ngandung koin / batré sél tombol
ULAH NELELEK BATERI, BAHAYA KAduruk KIMIA. Produk ieu ngandung koin / batré sél tombol. Upami batré sél koin/tombol ditelek, éta tiasa nyababkeun kaduruk internal anu parah dina ngan 2 jam sareng tiasa maot. Jauhkeun accu anyar jeung dipaké jauh ti barudak. Lamun kompartemen batré teu nutup aman, eureun maké produk jeung jauhkeun ti barudak. Upami anjeun nyangka yén batréna tiasa ditelek atanapi disimpen di jero bagian mana waé awak, geuwat milarian perhatian médis.

Pikeun Sadaya Produk sareng Operasi Nirkabel:
HARMAN International ku ieu nyatakeun yén alat-alat ieu saluyu sareng sarat penting sareng katangtuan anu relevan dina Directive 2014/53/EU sareng Peraturan Peralatan Radio Inggris 2017. Web situs, tiasa diaksés tina www.jbl.com/specialtyaudio.

Produsén: Harman International Industries, Incorporated
alamat: 8500 Balboa Blvd, Northridge, CA 91329, Amérika Sarikat Perwakilan Éropa: Harman International Industries, Incorporated EMEA Liaison Kantor, Danzigerkade 16, 1013 AP Amsterdam, Walanda UK alamat bisnis: Ground Floor, Westside 2, London Jalan, Apsley, Hemel Hempstead, Hertfordshire, HP3 9TD, Britania Ageung

HARMAN International Industries, Incorporated. Sadaya hak disimpen. JBL mangrupakeun mérek dagang tina HARMAN International Industries, Incorporated, didaptarkeun di Amérika Serikat jeung/atawa nagara séjén. Fitur, spésifikasi sareng penampilan tiasa robih tanpa aya bewara.

www.jbl.com/specialtyaudio
10/27/2021 11:08:50 AM

Harman International Industries, Incorporated
8500 Balboa Blvd, Northridge, CA 91329, Amérika Sarikat
Perwakilan Éropa:
Harman International Industries, Incorporated
Kantor Liaison EMEA, Danzigerkade 16, 1013 AP Amsterdam, Walanda
Alamat Usaha Inggris:
Ground Floor, Westside 2, London Road, Apsley, Hemel Hempstead, Hertfordshire, HP3 9TD, Britania Raya

Dokumén / Sumberdaya

JBL L75MS Sistem Musik Terpadu [pdf] Pituduh Pamaké
JBLL75MS, APIJBLL75MS, JBLBTRC, APIJBLBTRC, L75MS, Sistem Musik Terpadu

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.