Manual Pamaké Sprint Endurance JBL

JBL ketahanan Sprint

Manual Pamaké Sprint Endurance JBL

Pitunjuk Mimitian Gancang:
1. Naon dina Kotak ...

Naon dina Kotak

2. Pilih Ukuran anjeun….

3. Digantelkeun Enhancers TIP AIR
Digantelkeun Enhancers Tip AIR

4. TÉKNOLOGI KUNCA KEMBANG.
TÉKNOLOGI KUNCURAN TWIST

5. Bukti Cai.

TÉKNOLOGI KUNCURAN TWIST

Tahan cai....

6. MAGHOOK

MAGHOOK

7. Paréntah Tombol Toél

Paréntah Tombol Toél

pangawasan

8. Kakuatan / PAIR / CHARGE

Upami nyambungkeun pikeun kahiji kalina, Headphone bakal asup kana mode pasangan sacara otomatis saatos éta hurung.

Muatan pasangan kakuatan

Kakuatan pareum

Paring Alat Anyar

Ngecas Port

9. Paripolah LED

Paripolah LED

• Transduser: 10mm
• réspon Frékuénsi: 20Hz-20kHz
• Babandingan sinyal-ka-noise: 85dB
• SPL Maksimum: [email dijaga] Hz
• Sensitipitas © 1 kHz dBFS / pa: -20dB
• Impedansi: 16ohm
• Kakuatan Kaluaran Max Max: 4dBm
• Modulasi pamancar Bluetooth: GFSK, n / 4DOPSK, 8DPSK
• Kisaran frékuénsi pamancar Bluetooth: 2.402GHz-2.48GHz
• Bluetooth profile: HFP V1.6, A2DP V1.3, AVRCP V1.5
• Vérsi Bluetooth: V4.2
• Jinis batré: polimér litium-ion (3.7V, 120mAh)
• Waktos Ngecas: 2H
• Waktu maén sareng Bluetooth dina: 8H
• Waktos ngobrol sareng RI latnnth nn. OH

Anatél

Bluetooth
Tanda kecap sareng logo Bluetooth® mangrupikeun mérek dagang kadaptar anu dipiboga ku Bluetooth SIG, Inc. sareng naon waé panggunaan tanda sapertos ku HARMAN International Industries, Incorporated aya dina lisénsi. Merek dagang sareng nami dagang sanés mangrupikeun anu bogana.

Patarosan ngeunaan JBL-Endurance-Sprint anjeun? Pasang dina koméntar!
Unduh JBL-Endurance-Sprint Manual [PDF]

Gabung paguneman

18 Komentar

  1. Mikropon anjeun pikeun ditutupan, panganteur teu tiasa nguping kalayan jelas. Sanaos nampi sora saé pisan. Kadua, tombol kontrol sénsitip pisan upami upami ramo kuring caket caket lampu, éta bakal ngagantung telepon - nyababkeun gangguan telepon. Katilu, upami ceuli kuncup dianggurkeun nalika kuring nyetél telepon sanés, éta sacara otomatis bakal pareum. Kuring henteu ningali paréntah pikeun ngarobih prosés éta.

  2. Naha éta pareum / pegatkeun sambungan saatos 10 menit? Ngaganggu, upami kuring hoyong mareuman / pegatkeun sambungan, kuring bakal. Ayeuna upami batréna kirang, kuring tiasa ngartos, tapi milik kuring dieusi pinuh sareng éta masih ngalakukeun éta. Lian ti éta, aranjeunna pikaresepeun pisan sareng sora anu saé sareng pas

    1. éta sesah pisan ... Abdi ngagaduhan masalah ieu, kuring henteu tiasa nyambungkeun mikropon kana moal teras éta pareum salaku cara ngahémat batré kumargi "éta henteu dianggo", kuring henteu tiasa nganggona nalika kelas online atanapi nelepon, éta pareum nyalira sareng kuring henteu ngagaduhan solusi pikeun pangrojong.

      upami aya mesmo… masalah ieu, teu aya hubunganana sareng microfone moal aya da teu tiasa janten komérsasi poupar bateria já que “não esta sendo usado”, nini consigo usar durante aulas on line ou chamada, ele se desliga sozinho e não tive solução do suporte.

  3. Kumaha kuring tiasa sakedap ngonci kontrol toél?
    Como puedo hacer bloquear momentáneamente el control táctil ??

  4. Hai Kuring henteu terang yén éta kedah dilakukeun, éta ujug-ujug pareum ku batré, sareng tanpa hoyong mareumanana, naon anu tiasa dilakukeun
    hola. no se que se tenga que se pueda hacer, se me esta apagando Repeinamente con bateria, y sin querer apagarlo, que se puede hacer

  5. kumaha kuring tiasa ngahalangan touch, sabab nalika hujan musikna sok robih
    como posso bloquear o touch, poi quando esta a chover está semper a mudar a musica

    1. Abdi hoyong terang ... Abdi henteu tiasa nganggo, pareum nyalira

      tb gostaria de saber… teu kedah nganggo deui, upami anjeun teu tiasa ningali

  6. Punten bantosan speaker anu leres disada teuing rendah. Aya solusina.?

    Ayuda por favor el altavoz derecho suena demaciado bajo. Alguna solusi.?

  7. Seueur patarosan ngeunaan otomatis pareum tapi teu aya waleran anu kuring tingali, headset hurungna saé sareng jelas tapi kuring anggoana pikeun némbalan telepon nalika kuring nyetir panangan bebas sareng mareuman saatos 5 menit henteu aktipitas mangrupikeun pemecah perjanjian. Abdi badé balik énjing sareng milarian anu sanés

  8. print jbls anyar abdi gaduh masalah ngecas. éta beureum 9 (dipingpin) tapi sanggeus hiji menit kapayun beureum pareum tur euweuh warna. teras lampu biru mimiti kedip-kedip nalika kuring ngahurungkeun headphone tapi henteu hurung sareng henteu nyambung ka telepon kuring. pls mantuan!!

  9. is there like a way to remove the wire that goes behind your head…..i really like the headphone its just i dont find the wire around my head comftorble 🙂

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.