INSIGNIA NS-PW3X1A1C2W22 3-Port carjer témbok

PAKEJ KANDUNGAN

  • Carjer listrik
  • Pituduh setelan Gancang

FITUR

  • 112-watt total output to charge three devices at once
  • 100-watt total output with dual USB-C ports Power Delivery quickly charges your devices
  • 12-watt standard USB-A port charges your device at the same time · Foldable plug easily ts in a pocket or purse
  • Rated for international use with a power input of 100­240 V Before using your new product, please read these instructions to prevent any damage.

kasaluyuan

  • Gawéna sareng laptop, tablet, smartphone, konsol genggam, sareng alat USB-C anu sanés
  • USB-C ports: dugi ka 100 W
  • USB-A port: dugi ka 12 W

Maké carjer anjeun

  1. Sambungkeun kabel USB-C ka carjer, teras colokkeun kana alat nu Anjeun hoyong muatan.
  2. Tarik kaluar bilah colokan foldable tur colokkeun carjer kana stop kontak témbok baku.

INFORMASI KASELAMATAN

BACA SADAYANA PITUDUH Sateuacan nganggo

  • PRODUK ieu Sanés VOLTAGE CONVERTER. Use this charger only if the power outlet voltage aya dina jangkauan vol alat Anjeuntage. Ngagunakeun carjer ieu sareng alat anu teu cocog sareng stop kontak listrik tiasa nyababkeun résiko kahuruan, kasetrum listrik, tatu jalma, atanapi karusakan alat.
  • Sok selapkeun carjer heula kana colokan alat, teras selapkeun adaptor kana stop kontak listrik.
  • Ulah ngalaan carjer ka suhu luhur atawa lingkungan lembab.
  • Ulah nempatkeun produk kana seuneu atanapi beuleum dina cairan.
  • Entong ngabongkar produkna.
  • Hindarkeun guncangan éksternal.
  • Produk bakal rada panas nalika ngecas sareng discharged. Ieu normal.
  • Ulah ngajalankeun carjer ku leungeun baseuh.
  • Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.
  • Ngan ukur di jero ruangan.
  • Alat panyalindungan kelas II.

spésifikasi

Input: ~100-240 V, 50/60 Hz, 3.0 A.
kaluaran:
Hiji USB-C port: 100 W, 5 V/3 A, 9 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/5 A
Two USB-C ports: 30 W+65 W or 45 W+45 W (dynamic adjustment)
port USB: 12 W (5 V/2.4 A)
dimensi: 3.4 × 2.3 × 1.2 in. (86.5 × 59.5 × 30.8 mm)
beurat: 8.4 oz. (238 g) (carjer wungkul)

NOTICES hukum

Ati-ati FCC
Parobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.
Pernyataan FCC
Parabot ieu geus diuji sarta kapanggih pikeun minuhan wates pikeun alat digital kelas B, nurutkeun kana bagian 15 tina Aturan FCC.
Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun, sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio.
Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu merugikeun kana radio atanapi
panarimaan televisi, nu bisa ditangtukeun ku mareuman jeung ngahurungkeun alat, pamaké didorong pikeun nyobaan pikeun ngabenerkeun gangguan ku hiji atawa leuwih.
tina ukuran ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Alat ieu sasuai sareng bagian 15 tina Aturan FCC.
Operasi tunduk kana dua kaayaan di handap ieu: (1) Alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan naon waé.
nampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahayang.
Pernyataan ICES
CAN ICES-003 (B) / NMB-003 (B)

JAMINAN TERBATAS sataun
nganjang www.insigniaproducts.com pikeun wincikanana.

Hubungan INSIGNIA:
Pikeun layanan palanggan, telepon 1-877-467-4289 (AS sareng Kanada)
www.insigniaproducts.com

INSIGNIA mangrupikeun mérek dagang ti Best Buy sareng perusahaan na anu pakait
Didistribusikeun ku Best Buy Purchasing, LLC 7601 Penn Ave South, Richfield, MN 55423 USA
© 2022 Best Buy. Sadaya hak disimpen.

 

Dokumén / Sumberdaya

INSIGNIA NS-PW3X1A1C2W22 3-Port carjer témbok [pdf] Pituduh Pamaké
NS-PW3X1A1C2W22, 3-Port Wall Charger, Wall Charger, NS-PW3X1A1C2W22, Charger

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.