INSIGNIA - logo

Pitunjuk Pamasangan
Dibereskeun-Posisi Wall Mount
pikeun TV 19–39 inci.
NS-HTVMFABINSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetep Dipasang Tembok pikeun TVSateuacan nganggo produk énggal anjeun, mangga baca pitunjuk ieu pikeun nyegah karuksakan.

Inpormasi kaamanan sareng spésifikasi

PERHATIAN:
Kaamanan PENTING PITUDUH - SIMPEN PITUDUH IEU - BACA SELURUH PANDUAN SAMÉMÉUN PIKEUN

Beurat TV maksimum: 35 lbs. (15.8 kg)
Ukuran layar: diagonal 19 nepi ka 39 inci
Gemblengna diménsi (H × W): 8.66 × 10.04 inci (22.0 × 25.5 cm)
Beurat témbok témbok: 2.2 lb (1 kg)
Kami di dieu pikeun anjeun www.insigniaproducts.com
Pikeun layanan palanggan, nelepon: 877-467-4289 (pasar AS/Kanada)

PERHATIAN: Entong nganggo produk ieu pikeun tujuan naon waé anu henteu dijelaskeun sacara eksplisit ku Insignia. Pamasangan anu teu leres tiasa nyababkeun karusakan harta benda atanapi cilaka pribadi. Upami anjeun henteu ngartos arah ieu atanapi gaduh mamang ngeunaan kasalametan pamasangan, ngahubungi Layanan Pelanggan atanapi nelepon kontraktor anu mumpuni. Insignia henteu nanggungjawaban kanggo karusakan atanapi tatu anu disababkeun ku pamasangan atanapi panggunaan anu salah.
PERHATIAN: Ulah ngaleuwihan beurat maksimum dituduhkeun. Sistim ningkatna ieu dimaksudkeun pikeun pamakéan wungkul kalawan beurat maksimum dituduhkeun. Pamakéan sareng produk anu langkung beurat tibatan beurat maksimal anu dituduhkeun tiasa nyababkeun runtuhna gunung sareng asesorisna, nyababkeun cilaka.
Beurat tina TV anjeun kedah henteu langkung ti 35 lbs. (15.8 kg). Témbok kudu sanggup ngadukung lima kali beurat TV sareng témbok témbok digabungkeun.
Produk ieu ngandung barang-barang leutik anu tiasa janten bahaya tersedak upami ditelan. Jauhkeun barang-barang ieu ti barudak leutik!INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Maneuh Dipasang Tembok pikeun TV - piring témbok 9

parabot diperlukeun

Anjeun peryogi alat-alat ieu pikeun ngumpulkeun témbok TV anyar anjeun:

eusi pakét

Pastikeun anjeun gaduh sadaya pakakas anu diperyogikeun pikeun dipasang témbok TV anyar anjeun:INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetep Dipasang Tembok pikeun TV - Eusi bungkusan

Kantong Hardware TV

etiket hardware Qty
02 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbol 8M4 × 12 mm sekrup 4
03 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbol 7M6 × 12 mm sekrup 4
04 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbol 6M8 × 20 mm sekrup 4
05 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbol 5M6 × 35 mm sekrup 4
06 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbol 4M6 × 35 mm sekrup 4
07 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbolMesin cuci M4 4
08 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbolMesin cuci M6 / M8 4
09 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbol 3Spacers 4
10 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbolMesin cuci bolt 2
11 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbol 15/16 inci × 2 3/4 inci baud lag 2

Kit Pamasangan Beton CMK1 (henteu kalebetkeun)
Hubungan layanan palanggan dina 1-800-359-5520 supados bagian-bagian tambahan ieu dikirim langsung ka anjeun.

C1 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbol 1
5/16 inci × 2 3/4 inci baud lag
2
C2 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbolMesin cuci bolt 2
C3 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV - simbol 2
Jangkar beton
2

Parentah instalasi

Léngkah 1 - Nangtukeun naha TV anjeun ngagaduhan tonggong datar atanapi tonggong anu henteu teratur atanapi kahalangan

  1.  Ati-ati nempatkeun layar TV anjeun ka handap dina permukaan anu bersih, bersih pikeun mayungan layar tina karusakan sareng goresan.
  2. Upami TV anjeun ngagaduhan méja luhur-méja dilampirkeun, cabut stand na. Tingali dokuméntasi anu disertakeun ku TV anjeun pikeun pitunjuk.
  3. Samentawis iklaskeun kurung TV (01), berorientasi sacara vertikal, dina bagian tukangeun TV anjeun.
  4. Align liang sekrup dina kurung TV nganggo liang sekrup anu dipasang dina TV anjeun.
  5.  Identipikasi jenis naon deui tina TV anjeun:

Flatback: Kurung ngagantung siram dina tukangeun TV anjeun sareng ulah meungpeuk jack naon waé. Anjeun teu kedah spacer nalika ngarakit témbok dipasang.

INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Maneuh Dipasang Tembok pikeun TV - kurung TV 2Kahalangan deui: Kurung ngahalangan hiji atanapi langkung jack dina bagian tukangeun TV anjeun. Anjeun peryogi spacer nalika ngarakit témbok dipasang.INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Maneuh Dipasang Tembok pikeun TV - kurung TV 1

Bentuk tonggongna henteu teratur: Aya celah antara braket sareng sababaraha bagian tina tukangeun TV anjeun. Anjeun peryogi spacer nalika ngarakit témbok dipasang.INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetep Dipasang Tembok pikeun TV - kurung TV

Cabut kurung TV (01).
LANGKAH 2 - Pilih sekrup, washers, sareng spacer
1 Pilih hardware pikeun TV Anjeun (screws, washers, jeung spacers). Sajumlah kawates TV datang sareng dipasang hardware kaasup. (Mun aya screws nu datang jeung TV, aranjeunna ampir sok dina liang dina tonggong TV.) Mun anjeun teu nyaho panjang bener tina screws ningkatna TV Anjeun merlukeun, nguji rupa ukuran ku leungeun threading nu. screws. Pilih salah sahiji jinis screws ieu:
Pikeun TV sareng tonggong datar:
Sekrup M4 X 12mm (02)
Sekrup M6 X 12mm (03)
Sekrup M8 X 20mm (04)
Pikeun TV nganggo tonggong teratur / kahalangan:
Sekrup M4 X 35mm (05)
Sekrup M6 X 35mm (06)
Pilih hiji washer M4 (07) atawa washer M6 / M8 (08) pikeun jenis screws nu saluyu.
Pikeun balik TV anu henteu teratur atanapi ngahalangan, ogé nganggo spacer (09)
PERHATIAN: Pikeun nyingkahan karusakan pribadi sareng karusakan harta benda, pastikeun aya utas anu cekap pikeun ngamankeun kurung kana TV anjeun. Upami anjeun nyanghareupan résistansi, lirén langsung sareng kontak layanan palanggan. Anggo kombinasi sekrup sareng spacer pondokna pikeun nampung TV anjeun. Ngagunakeun perangkat keras anu panjang teuing tiasa ngarusak TV anjeun. Nanging, nganggo sekrup anu pondok teuing tiasa nyababkeun TV anjeun murag tina gunung.

2 Cabut sekrup tina liang anu aya di tukangeun TV anjeun.
3 Kanggo TV deui anu rata, buka "LANGKAH 3 - Pilihan 1: Pasangkeun perangkat keras anu dipasang kana TV nganggo tonggong datar" dina halaman 7.
INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Maneuh Dipasang Tembok pikeun TV - piring témbok 6ORPikeun tonggong anu henteu teratur atanapi ngahalangan, angkat ka "LANGKAH 3 - Pilihan: Ngagantelkeun hardware anu dipasang kana TV anu tonggongna henteu teratur atanapi ngahalangan" dina kaca8.
LANGKAH 3 - Pilihan 1: Ngempelkeun hardware anu dipasang dina TV sareng tonggong datar

  1.  Align kurung TV kénca sareng katuhu (01) nganggo liang sekrup di tukangeun TV. Pastikeun yén kurung na tingkat.
  2.  Pasang washers (07 atanapi 08), sareng sekrup (02, 03, atanapi 04) kana liang anu aya di tukangeun TV.
  3. Kencangkan sekrup dugi ka caket kana kurung TV. Entong overtighten.

INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetep Dipasang Tembok pikeun TV - hardware dipasang

LANGKAH 3 - Pilihan 2: Ngempelkeun hardware anu dipasang dina TV nganggo tonggong anu henteu teratur atanapi kahalangan

  1.  Tempatkeun spacer (09) dina liang sekrup dina tukangeun TV.
  2. Align kurung TV kénca sareng katuhu (01) nganggo liang sekrup di tukangeun TV. Pastikeun yén kurung na tingkat.
  3.  Tempat mesin cuci (07 atanapi 08) dina liang dina kurung TV. Selapkeun sekrup (05 atanapi 06) ngalangkungan mesin cuci, kurung TV, sareng spacer.
  4.  Kencangkan sekrup dugi ka caket kana kurung TV. Entong overtighten.

INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Maneuh Dipasang Tembok pikeun TV - piring témbok 5

Léngkah 4 - Nangtukeun lokasi témbok-gunung
Catetan:
• Kanggo inpormasi langkung lengkep ihwal nangtoskeun dimana ngebor liang anjeun, nganjang ka tukang jangkung online kami di: http://mf1.bestbuy.selectionassistant.com/index.php/heightfinder
• TV anjeun kedahna cekap dugi panon anjeun rata sareng tengah layar. Ieu biasana 40 dugi ka 60 lebet tina taneuh.
Pusat TV anjeun bakal diimbangi .80 inci langkung handap ti tengah piring témbok (10). Sateuacan anjeun ngeboran liang dina témbok:

  1. Ukur jarak ti handapeun TV anjeun ka titik tengah satengahna antara liang pemasangan luhur sareng handap dina tukangeun TV anjeun. Ieu pangukuran a.
  2. Ukur jarakna ti lantai ka tempat anu anjeun hoyong handapeun TV ditempatkeun dina témbok. Émut yén bagian handap TV kedah ditempatkeun di luhur mébel sagala (sapertos pusat hiburan atanapi TV). TV ogé kedah di luhur barang-barang anu disimpen dina luhur mébel (sapertos pamuter Blu-ray atanapi kotak kabel). Ukuran ieu b.
  3. Tambihkeun + b. Ukuran totalna nyaéta jangkungna dimana anjeun hoyong tengah pelat témbok dina témbok.
  4. Anggo pensil pikeun nandaan tempat ieu dina témbok.

INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Maneuh Dipasang Tembok pikeun TV - piring témbok 4

LANGKAH 5 - Pilihan 1: Masang dina kai stud * témbok
Catetan: Sagala drywall nutupan témbok teu kedah ngaleuwihan 5/8 inci. (16 mm).

  1.  Milarian stud. Verifikasi tengah stud sareng panyungsi stud ujung-ka-ujung.
  2.  Align tengah témplat plat témbok (R) dina jangkungna (a + b) anu anjeun tangtukeun dina léngkah sateuacana, pastikeun yén tingkat na, teras témpél kana témbok.
  3.  Bor dua liang pilot ngalangkungan témplat dugi ka jero 3 inci (75 mm) nganggo bit bor diaméterna 7/32 (5.5 mm), teras cabut témplatna.
  4.  Align plat témbok (10) ku liang pilot, lebetkeun bolts lag (12) ngalangkungan washers bolt lag (11), teras ngalangkungan liang dina piring témbok. Kenceng baud langsét waé dugi aranjeunna pageuh kana témbok témbok.

PERHATIAN:

  •  Anggo ukur dua liang tengah pikeun masang pelat témbok. Entong nganggo liang sisi slotted.
  • Pasang di tengah studs. Entong masang di drywall nyalira.
  • ULAH nyeulit teuing bolt lag (12).

* Ukuran stud kai minimum: umum 2 x 4 in. (51 x 102 mm) nominal 11/2 x 31/2 in. (38 x 89 mm).
* Jarak horisontal minimum antara pengikat henteu tiasa kirang ti 16 in. (406 mm).
Sejajarkeun tengah témplat sareng tanda jangkungna (a+b) anu anjeun lakukeun dina léngkah 4.

Léngkah 5 - Pilihan 2: Masang dina beton padet atanapi témbok blok beton (merlukeun Kit Instalasi Beton CMK1)
PERHATOSAN: Ka nyegah karuksakan harta atawa tatu pribadi, pernah bor kana mortir antara blok. Pasang pelat témbok langsung kana permukaan beton.

  1. Align tengah témplat plat témbok (R) dina jangkungna (a + b) anu anjeun tangtukeun dina léngkah sateuacana, pastikeun yén tingkat na, teras témpél kana témbok.
  2. Bor dua liang pilot ngalangkungan témplat dugi ka jero 3 inci (75 mm) nganggo 3/8 inci. (10 mm) diaméter bor masonry, teras cabut témplatna.
  3.  Lebetkeun jangkar témbok beton (C3) kana liang pilot sareng anggo palu pikeun mastikeun jangkarna siram kalayan permukaan beton.
  4.  Align plat témbok (10) kalayan jangkar, lebetkeun bolts lag (C1) ngalangkungan washers bolt lag (C2), teras ngalangkungan liang dina piring témbok. Kenceng baud langsét waé dugi ka pageuh kana témbok témbok.

PERHATIAN:

  • Anggo ukur dua liang tengah pikeun masang pelat témbok. Entong nganggo liang sisi slotted.
  •  ULAH nyeulit teuing baut lag (C1).

Sejajarkeun tengah témplat sareng tanda jangkungna (a+b) anu anjeun lakukeun dina léngkah 4.INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Maneuh Dipasang Tembok pikeun TV - piring témbok 2

* Minimal ketebalan beton padet: 8 in. (203mm)
* Ukuran blok beton minimum: 8 x 8 x 16 in. (203 x 203 x 406 mm).
* Jarak horisontal minimum antara pengikat henteu tiasa kirang ti 16 in. (406 mm).
Léngkah 6 - Masang TV kana piring témbok

  1.  Upami sekrup ngonci (S) nutupan liang handapeun kurung TV (01), buka konci éta dugi liangna jelas.
  2. Ngayakeun TV sareng luhur layar diiringkeun kana témbok, geser kiyeu luhur kurung TV katuhu sareng kénca (01) kana lambey luhur piring témbok (10).
  3.  Dorong handapeun TV ka arah témbok nepi ka mékanisme kancingna pencét kana tempatna.

INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Maneuh Dipasang Tembok pikeun TV - piring témbok 1

Ngamankeun TV kana piring témbok
Kencangkan sekrup ngonci (S) nganggo obeng Phillips dugi ka kontak piring témbok (10).INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetep Dipasang Tembok pikeun TV - piring témbok

Pikeun miceun TV tina piring témbok, buka konci sekrup ngonci, teras tarik bagian handapna tina témbok sareng angkat majelisna kaluar tina témbok témbok.

JAMINAN TERBATAS sataun

Watesan:
Distributor * produk mérek Insignia ngajamin ka anjeun, anu mésér asli produk mérek Insignia anu anyar ieu ("Produk"), yén Produk éta bébas tina cacad dina pabrikan asli bahan atanapi padamelanana salami hiji ( 1) taun ti saprak anjeun mésér Produk ("Periode Jaminan").
Kanggo garansi ieu berlaku, Produk anjeun kedah dipésér di Amérika Serikat atanapi Kanada ti toko ritel mérek Best Buy atanapi online di www.bestbuy.com or  www.bestbuy.ca sareng dibungkus ku pernyataan jaminan ieu.
Sabaraha lami jangkauan na?
Periode Garansi lumangsung salami 1 taun (365 dinten) ti tanggal anjeun mésér Produk. Tanggal pameseran anjeun dicitak dina resi anu anjeun tampi kalayan Produk.
Naon jaminan jaminan ieu?
Salami Jaman Garansi, upami pabrik aslina tina bahan atanapi padamelan Produk ditangtukeun janten cacat ku pusat perbaikan Insignia atanapi tanaga toko, Insignia bakal (dina pilihan nyalira): (1) ngalereskeun Produk nganggo énggal atanapi bagian diwangun deui; atawa (2) ngaganti Produk tanpa muatan ku produk atanapi bagéan anu anyar atanapi diwangun deui. Produk sareng bagian anu digentoskeun dina jaminan ieu janten milik Insignia sareng henteu dipulangkeun ka anjeun. Upami jasa Produk atanapi bagian diperyogikeun saatos Periode Garansi kadaluarsana, anjeun kedah mayar sadayana biaya kuli sareng bagian. Garansi ieu lumangsung salami anjeun gaduh Produk Insignia salami Jaman Garansi. Cakupan jaminan bakal tumpur upami anjeun ngajual atanapi sanésna mindahkeun Produk.
Kumaha kéngingkeun jasa jaminan?
Upami anjeun mésér Produk di lokasi toko ritel Best Buy atanapi tina Best Buy online websitus (www.bestbuy.com or www.bestbuy.ca), punten nyandak resi aslina anjeun sareng Produk ka toko Best Buy. Pastikeun yén anjeun nempatkeun Produk dina bungkusan aslina atanapi bungkusan anu nyayogikeun jumlah perlindungan anu sami sareng bungkusan aslina.
Pikeun kéngingkeun jasa jaminan, di Amérika Serikat sareng Kanada nyauran 1-877-467-4289. Agén nelepon tiasa mendiagnosa sareng ngalereskeun masalahna liwat telepon.
Dimana jaminanana sah?
Garansi ieu ngan ukur di Amérika Serikat sareng Kanada di Toko ritel mérek Best Buy atanapi websitus ka anu mésér aslina produk di kabupaten dimana anu mésér aslina didamel.

Naon jaminan teu dicakup?

Garansi ieu henteu kalebet:

  •  Kaleungitan / karusakan pangan kusabab gagalna kulkas atanapi freezer
  •  Pitunjuk / pendidikan palanggan
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
  •  Nyetél pangaluyuan
  • Karuksakan kosmétik
  •  Karuksakan kusabab cuaca, kilat, sareng kalakuan Gusti anu sanés, sapertos gelombang listrik
  •  Karuksakan teu dihaja
  • Nyalahgunakeun
  • nyiksa
  • Lalawora
  •  Tujuan / panggunaan komérsial, kalebet tapi henteu diwatesan pikeun dianggo di tempat bisnis atanapi di daérah komunal di sababaraha kondomasi atanapi susun kompleks, atanapi anu sanés dianggo di tempat anu sanés bumi swasta.
  •  Modifikasi bagian mana waé Produk, kalebet anteneu
  •  Panel tampilan ruksak ku gambar statis (henteu obah) anu dilarapkeun salami waktos anu lami (kaduruk).
  • Karuksakan kusabab operasi salah atanapi pangropéa
  • Sambungan kana vol anu teu lerestage atanapi catu daya
  • Diusahakeun diropea ku saha waé anu henteu diidinan ku Insignia pikeun ngalayanan Produk
  • Produk anu dijual "sapertos" atanapi "kalayan sagala kasalahan"
  •  Konsumén, kalebet tapi henteu diwatesan ku aki-aki (nyaéta AA, AAA, C, sareng sajabana)
  • Produk, dimana nomer serial anu dilarapkeun pabrik, parantos dirobih atanapi dihapus
  • Karugian atanapi Maling produk ieu atanapi bagian mana waé produk
  • Panel tampilan anu ngandung dugi ka tilu (3) kagagalan piksel (titik-titik anu poék atanapi teu leres cahayana) dikelompokkeun dina daérah anu langkung alit tina sapersepuluh (1/10) tina ukuran tampilan atanapi dugi ka lima (5) piksel gagal sapanjang tampilan . (Pintonan dumasar piksel tiasa ngandung sajumlah piksel terbatas anu panginten henteu tiasa dianggo normal.)
  • Gagal atanapi karusakan anu disababkeun ku kontak mana waé kalebet tapi henteu diwatesan ku cairan, gel, atanapi témpél.

Ngagantian ngalereskeun sakumaha anu disayogikeun dina jaminan ieu mangrupikeun ubar ekslusif anjeun pikeun ngalanggar jaminan. INSIGNIA moal nanggungjawaban kana sadaya Karuksakan Incidental ATAWA konsékuansi pikeun ngalanggar sagala jaminan nyata atawa tersirat dina produk ieu, kaasup, tapi teu diwatesan ku, leungit DATA, leungitna pamakéan produk Anjeun, leungitna bisnis, atawa leungit kauntungan. PRODUK INSIGNIA TEU JIEUNAN HARANSI LAIN NU LUAR MANGKEUN PRODUK, SARENG HARANSI NYATA JEUNG TERSIRAT PIKEUN PRODUK, KAAsup, TAPI TEU DIWATES KA, JAMINAN TERSIRAT JEUNG SYARAT-SYARAT PERDAGANGAN JEUNG KESESUAIAN PIKEUN PARTICULAR. PERIODE HARANSI NU DITATAKEUN DI LUHUR JEUNG TANPA HARANSI, BAHA NYATA ATAU TERSIRAT, BAKAL DILAKSANKEUN SELEPAS MASA HARANSI. Sababaraha nagara bagian, propinsi, jeung yurisdiksi teu ngidinan watesan sabaraha lila hiji jaminan tersirat lasts, jadi watesan di luhur bisa jadi teu dilarapkeun ka anjeun. JAMINAN IEU MEMBERI ANDA HAK HUKUM Spésifik, SARTA ANDA OGE BISA NGAGAYOKAN HAK LAIN, NU RUPA-RUPA TI NEGERI KA NEGERI ATAU PROVINSI KA PROVINSI.
Kontak Insignia:
Pikeun layanan palanggan punten nelepon 1-877-467-4289
www.insigniaproducts.com
INSIGNIA mangrupikeun mérek dagang ti Best Buy sareng perusahaan na anu pakait.
Disebarkeun ku Best Buy Purchasing, LLC
© 2020 Best Buy.
Sadaya hak ditangtayungan.INSIGNIA - logo

Nomer Bagian: 6907-302035
www.insigniaproducts.com
1-877-467-4289 (AS sareng Kanada)
01-800-926-3000 (Méksiko)
INSIGNIA mangrupikeun mérek dagang ti Best Buy sareng perusahaan na anu pakait.
Disebarkeun ku Best Buy Purchasing, LLC
7601 Penn Ave Kidul, Richfield, MN 55423 AS
© 2020 Best Buy. Sadaya hak disimpen.

Dokumén / Sumberdaya

INSIGNIA NS-HTVMFAB 19-39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV [pdf] Pituduh Instalasi
NS-HTVMFAB, 19 39 Inci, Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.