HYPERX Alloy Origins 65 Keyboard Guide pamaké
HYPERX Alloy Origins 65 kibor

Kibor Liwatview

  • A port USB-C
  • B Suku keyboard anu tiasa diatur
  • C USB-C kana kabel USB-A
    Kibor Liwatview

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Fungsi konci
Pencét "FN" sareng kenop fungsi dina waktos anu sami pikeun ngaktipkeun fitur sékundér na sapertos anu dituduhkeun dina sidik cetak sisi konci.

Konci Fungsi CIRI SECONDARY
Konci Fungsi Pindah antara profiles disimpen kana mémori dina kapal.
  Konci Fungsi Maénkeun / reureuhan  ikon , skip ka tukang ikon atanapi ngalangkungan payun ikon bari ngadengekeun musik atawa nonton video.
  Konci Fungsi bisu ikon, ngurangan ikon, atawa nambahan ikon audio komputer.
  Konci Fungsi Aktipkeun Mode Game ikon pikeun nganonaktipkeun konci Windows jeung nyegah gangguan teu kahaja salila kaulinan. Tombol Windows bakal hurung nalika Mode Game diaktipkeun.
  Konci Fungsi Naékkeun ikon atawa ngurangan ikon kacaangan lampu tukang LED. Aya 5 tingkat kacaangan.

Parangkat lunak HyperX NGENUITY
Ngénuity
Pikeun nyaluyukeun cahaya, Mode Game, sareng setélan makro, unduh parangkat lunak HyperX NGENUITY di: hyperxgaming.com/ngenuity

Patarosan atanapi Masalah Setup?
Hubungi tim dukungan HyperX di:
hyperxgaming.com/support/keyboards

Minuhan FCC sareng Pernyataan Naséhat

Alat ieu sasuai ka Bagéan 15 tina aturan FCC. Operasi tunduk kana
dua kaayaan di handap ieu: (1) alat ieu bisa jadi teu ngabalukarkeun gangguan ngabahayakeun, jeung (2) alat ieu kudu narima sagala gangguan narima, kaasup gangguan nu bisa ngabalukarkeun operasi nu teu dihoyongkeun.
Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng a
Alat digital kelas B, nurutkeun Bagian 15 aturan FCC. Watesan ieu dirarancang pikeun nyayogikeun panyalindungan anu wajar tina gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan padumukan. Alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun sareng tiasa mancarkeun
énergi frékuénsi radio sarta lamun teu dipasang sarta dipaké luyu jeung
pitunjuk, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio.
Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan ngabahayakeun ka
panarimaan radio atawa televisi, nu bisa ditangtukeun ku ngahurungkeun alat oœ jeung on, pamaké didorong pikeun nyobaan ngabenerkeun gangguan.
ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  1. Reorient anteneu anu nampi.
  2. Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  3. Sambungkeun alat-alat na kana stop kontak dina sirkuit béda ti nu panarima disambungkeun.
  4. Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.
    Sakur asesoris khusus anu dibutuhkeun pikeun patuh kedah disebatkeun dina manual instruksi.

Perhatosan: Kabel listrik tipe terlindung diperyogikeun pikeun minuhan wates émisi FCC sareng ogé pikeun nyegah gangguan kana panarimaan radio sareng televisi anu caket. Penting pisan ngan ukur kabel listrik anu disayogikeun anu dianggo. Anggo ukur kabel anu dijagaan pikeun nyambungkeun alat I / O kana alat ieu.

PERHATIAN: Sakur perobahan atanapi modifikasi anu henteu sacara nyata disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun patuh tiasa ngabatalkeun wewenang anjeun pikeun ngoperasikeun alat.

Pernyataan RoHS India
Produk ieu, kitu ogé bahan konsumsi sareng suku cadang anu aya hubunganana, saluyu sareng pangurangan zat-zat ngabahayakeun tina "Aturan E-runtah India 2016." Teu ngandung timah, raksa, kromium héksavalen, biphenyl polybrominated atawa éter diphenyl polybrominated dina konsentrasi ngaleuwihan 0.1% beurat jeung 0.01% beurat pikeun kadmium, iwal lamun diwenangkeun nurutkeun kana exemptions diatur dina Jadwal 2 Aturan.

kibor
Modél: AG004

ikon
©Hak Cipta 2021 HP Development Company, LP Sadaya hak ditangtayungan. Sadaya merek dagang kadaptar mangrupikeun milik nu gaduhna. Inpormasi anu aya di dieu tiasa robih tanpa aya bewara.

Dokumén / Sumberdaya

HYPERX Alloy Origins 65 kibor [pdf] Pituduh Pamaké
Paduan Asal 65, Asal 65 Kibor

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.